Primarul Robert Negoiță, după ce a oficiat o ”căsătorie” lesbiană, de Valentine’s Day: “Sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi”

De Iustina Filimon  /  

Foto: Antena 3

Foto: Antena 3

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că a „oficiat o căsătorie” de o zi între două tinere femei, în cadrul evenimentului Laminor Love Wonderland, organizat de 14 februarie, potrivit rostonline.ro

„Este o experiență… Până la urmă, nu este nimic oficial! Nu se înregistrează în vreun registru, nu produce consecințe juridice, până la urmă este doar un exercițiu. Nu sunt puțini cei cărora le este teamă de căsătorie. Și atunci, sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi și încercăm să luăm partea bună. Libertate, inițiativă, experimentare…”, a spus Robert Negoiță la Antena 3.

Din imaginile publicate de Antena 3, se vede că cele două femei care „s-au căsătorit” sunt două fete tinere.

În România, nu este legalizată căsătoria contra naturii între persoane de același sex, și nici parteneriatul civil.

Recent, a fost lansată o campanie privind strângerea de semnături pentru organizarea unui Referendum pentru revizuirea Constituției pe tema Familiei și Dreptului la plata în numerar.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • DanielaBMED 15.02.2024 11:14
  Vrea să testeze : câte voturi câștigă și câte pierde la viitoarele alegeri. Poate mizează că Bucureștiul e plin de LGBTQ... iști. Sau vrea să fie primul la ceva.
  Dă -i Doamne MINTE ! Dă -i semne să meargă pe Calea Ta... Luminează -l !
 • Dorel Timpa 15.02.2024 14:09
  Poate tinzi tu, spre lumea aia !
  Mai, cum ii piaptana unii pe legebetei, dade or mai prinde niste voturi !
  PSD =pnl=usr=udmr = aceeasi mizerie !!!
 • Simplu-Mihai 15.02.2024 14:17
  Dacă lumea aia de care vorbește,,primarele" Robert și Negoiță se numește liberă și civilizată prefer să mă întorc în timp la perioada anilor 80 foarte răi da' măcar eram tânăr...
  Și nu cred că românul tinde către ce a zis Negoiță,da' cine sunt eu să-l judec....
 • Rusi 15.02.2024 16:59
  Negoiță, oamenii nu o sa te mai alega primarul sectorului 3. Acum vei deveni primarul homosexualilor.
 • Nata 16.02.2024 08:06
  Mai, ce mai "chestiune" importanta mai ia si Robert al lui Negoita de la "lumea civilizata libera"! Altceva mai bun nu a gasit.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires