Primar vasluian despre vaccinarea obligatorie: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!

De Părău Vlad  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți români arată că s-au săturat de Minciuna Covid și campanie agresivă de vaccinare irațională și ilegală, cu tendințe certe de transformare în vaccinare obligatorie, anti-constituțională. Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, și-a anunțut la rândul său opoziția tranșantă față de intenția încălcării unui drept conferit de Constituția României, legea supremă care guvernează statul român:
 

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! ” - a scris acesta pe contul său privat al unei rețele sociale.

 
Cristian Tamaș a luat atitudine împotriva obligativității vaccinării, arătând că serurile experimentale Covid nu sunt soluția magică pentru a scăpa de infectare, de vreme ce numeroși cetățeni vaccinați n-au fost protejați de vaccin și au făcut Covid-19, fapt recunoscut - cu jumătate de gură - și de INSP care, până de curând, întocmea rapoarte cuprinzând și numărul infectaților după vaccinare, precum și al decedaților cu Covid după vaccinare. Adăugând și numeroasele mărturii despre efectele adverse invalidante, edilul vasluian a tras concluzia corectă că nimeni nu trebuie constrâns să facă injecția Covid. Iată postarea lui:  
 
„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai ale acestui an și acum au fost diagnosticați cu Covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!
 
Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!!
 
Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a scris primarul Ciprian Robert Tamaș pe Facebook. Postarea de miercuri a strâns sute de reacții pozitive, comentarii și redistribuiri.

Declarația lui a determinat un adevărat linșaj din partea presei înregimentate guvernamental, precum Adevărul.ro, Ziare.com și alte publicații care au primit bani publici pentru „cântarea pandemiei”.
 
ActiveNews îți exprimă solidaritatea cu primarul din Șuletea,  județul Vaslui, domnul Ciprian Robert Tamaș (foto). El nu a făcut altceva decât să-și enunțe printr-un drept constituțional - libera exprimare - apărarea unui alt drept constituțional, care atestă că vaccinarea nu poate fi obligatorie.
 
Citiți și Primarul cu furcile contra vaccinării obligatorii nu se lasă: Mă amenințați cu dosare penale pentru că îmi apăr drepturile copiilor mei de a nu se vaccina? Credeți că voi nu veți da seamă nimănui pentru batjocora la care ați supus poporul român?
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Nenea Iancu 17.09.2021 16:59
    Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele? Haiducii unde ne sunt? Rezistența mai înseamnă ceva pentru neamul românesc?
  • Lucas 17.09.2021 17:00
    Doamne ține - l tare și tine-ne tari!
  • Filipan Daniel Marius 17.09.2021 17:07
    La o asa-zisa agentie de stiri au fost sterse toate comentariile deoarece erau multe si nu erau magulitoare pentru psihopatii de la putere .
    Nu va mai obositi sa "cititi" sau sa "urmariti" asa-zisele stiri impartiale .
  • Dd 17.09.2021 17:15
    Păi, cînd o fi, îmi iau copchilu', fumeia, furca, săcurile, întorc coasa, șî mă mut la Șuletea,... că văd că acolo are cine să țină steagul. Că aici la mine, e primar un mormoloc de la pnl, urmașii lu' pește.
  • Dromihete 17.09.2021 18:09
    :)))) Corect
  • Orizont 17.09.2021 17:17
    Incep sa se trezeasca reprezentantii! Suntem alaturi de dvs !
  • Orizont 17.09.2021 17:18
    https://adevarul.ro/locale/timisoara/o-femeie-serviciu-ambulanta-nevaccinata-refuza-testarea-nu-vrea-scobita-nas-trei-zile-1_61445a945163ec427154598c/index.html
  • Orizont 17.09.2021 17:31
    https://www.antena3.ro/actualitate/iulian-capsali-liderul-protestatarilor-din-capitala-despre-certificatul-verde-614350.html
  • Gabiu 17.09.2021 17:39
    Uite un om hotarat sa-si apere libertatea si sanatatea de dictatura medicala. Cinste lui.
  • Cristian Bodgros 17.09.2021 19:07
    Asta e raspunsul in fata dicataturii, nu gargara in limitele "legii". Care lege?
  • Filipan Daniel Marius 18.09.2021 09:51
    Pai cum adica care lege ? Marea resetare !
  • Enya 17.09.2021 19:29
    Urmasule lui Stefan cel Mare,

    Daca te vor sicana leprele naziste, tu, in numele satenilor pe care ii reprezinti, sa dai in judecata guvernul, Ministerul Sanatatii, pe iohannis, arafat, orban, costache, tataru, voiculescu, mihaila, gheorghita, mahler, cercel, rafila, jurma, musta, chereches, bode, vela, ciolacu, campeanu, andronescu (vezi declaratia ei ca multe colective de cercetatori din Romania lucreaza sa descopere si sa depuna pe mastile copiilor substante care sa omoare virusul - poate ca au si facut-o deja pe unele loturi!) etc si sa ceri instantei sa ii oblige:

    1. SA DEMONSTREZE STIINTIFIC EXISTENTA "VIRUSULUI" SARS-COV2

    si

    2. SA SE REIA AUTOPSIILE!!!

    Si vei castiga, pentru ca nici pana in ziua de azi nu au prezentat lumii aceste dovezi!


    V-am spus ca pe tarani nu au cum sa-i pacaleasca cu pandemia inexistenta pentru ca ei vad cu ochii lor ca nu a murit nimeni in plus fata de cum se murea si inainte, ca n-au picat ca mustele pe ulita, ca toti satenii sunt la locul lor, ca preotul satului nu a triplat cimitirul, ca viata decurge la fel pentru simplul motiv ca NU EXISTA SARS-COV2!!

    Nu exista pandemie! E doar pe hartie, creata din pix de borfasii criminali din politica ce au primit puterea de a declansa dictatura nazista medicala de la coruptii si mituitii Mengele2.0 care le-au inventat un virus pe care l-au validat "medical" si "stiintific" doar verbal!
  • Enya 17.09.2021 19:29
    Autopsiile vor demonstra ADEVARUL, nu le pot tine interzise o vesnicie!

    Autopsiile sunt cheia, sunt singurele care dovedesc ca nu exista nici un virus, in consecinta cei care au primit stampila DE covid sau CU covid au murit de fapt de boli cronice, cancer etc.


    DATI DRUMUL LA AUTOPSII, CRIMINALILOR!!!!
  • Cristian Bodgros 18.09.2021 00:03
    Adevarul nu conteaza cat timp astia raman la butoane. Se vede foarte clar ca nu-i intereseaza nici legea, nici macar aparentele nu mai sunt interesati sa le pastreze. Nu le faci nimic, NU LE PASA! Aberantul a devenit standardul. Ce vor demonstra autopsiile, daca Media nu le va aminti, sau vor inventa un discurs dement din care sa rezulte ce vor ei sa rezulte? Pe DCnews, psihopatul propagandist Valcu Val, da vina pe nevaccinati pentru cei 80% morti de cancer din lipsa de tratament(stire oficiala). Cica nevaccinatii au umplut spitalele de nu s-au mai putut trata cei cu cancer.
  • Sdv 18.09.2021 00:54
    Bravo mai OMULE!!! Cinste tie si Dumnezeu sa te apere!!! Sper sa apara si altii public ca e singura modalitate.Primar nu inseamna doar sa beneficiezi de avantajele functiei si altfel sa te ascunzi sub pat!!!
    Domnule Cristian Tamas, respect si solidaritate! Stefan cel Mare a fost unul singur si uite ca "a mutat muntii"...
    Doamne ajuta!
  • Vali Ren 18.09.2021 10:19
    Cadrele medicale din Franța își ard diplomele ca protest împotriva faptului că sunt obligați să se va¢¢ineze .
    "Asta nu mai este medicină este prostituție profesională"' spun ei!
  • Rusi 18.09.2021 15:01
    Bravo!
  • Enya 18.09.2021 19:04
    CRISTIAN BODGROS,


    Gresit! Cumplit de gresit!

    Pai autopsiile ar arata si vor arata intr-o buna zi adevarul, ca nu exista sars-cov2, sunt singurele care vor dezvalui cauzele exacte ale deceselor celor stampilati cu covid, adica boli cronice, accidente etc! Iar Media nu mai are monopol pentru ca exista Sfantul Internet!

    Sa nu minimalizam AUTOPSIILE, in ele este adevarul, in ele se afla eliberarea noastra!

    Leprele naziste nu vor pleca singure de la putere, cum va inchipuiti una ca asta, mai ales ca au instaurat deja dictatura medicala?!!

    Sunt doar 2 variante:

    Var.1. Revolutii in toata lumea si schimbarea sistemului de guvernare, in paralel cu RoExit si alte exit-uri la pachet.

    Var. 2. Varianta pasnica, prin fortarea politicienilor si medicilor, NUMAI SI NUMAI PRIN INSTANTA, sa demonstreze stiintific existenta inexistentului sars-cov2, ceea ce nu s-ar putea intampla niciodata pentru simplul motiv ca nu exista “virusul”!

    Dar daca procesul acesta istoric ar exista si cineva s-ar urni odata sa-l initieze si sa-l duca pana la sfarsit, atunci oamenii ar afla Adevarul, iar cand afli Adevarul, ori iti pierzi mintile si te duci la varianta nr.1, ori mai pastrezi o urma de civilizatie si democratie si fortezi alegeri noi / referendumuri care si astea ar implica o schimbare a omului, pentru ca socul ar fi prea mare, prea greu de indurat, dar si plin de invataminte! S-ar ajunge la o resetare a constiintei umane, dar in sensul pozitiv, nu in sensul in care vor reptilele care balesc acum crunt pentru Terra toata.
  • Cristian Bodgros 18.09.2021 20:01
    Eu nu minimalizez autopsiile, spun doar ca adevarul NU CONTEAZA in momentul de fata, caci ei centreaza, ei dau cu capul. Eliberarea nu poate veni de la autopsii, ci de la INLATURAREA CU FORTA de la comanda a celor care instituie dictatura, ceea ce vad ca in final spui si tu. Asadar leprele nu vor pleca decat cu forta, nu din cauza rezultatului autopsiilor. Varianta 2 poate avea succes in Romania doar daca, altundeva in lume, li se prabuseste sandramaua. Procesele istorice se fac DUPA CE INVINGI.
  • Enya 18.09.2021 19:05
    Pe scurt, avem doua variante de aflare a Adevarului: proces si autopsii!
  • DANA Q 18.09.2021 19:37
    În sfîrsit un barbat hotarît.Bravo lui;asta înseamna sa ai curaj.Oare unde sant barbatii adevarati,curajosi din Romania???Se complac sa comenteze pe Facebook???Asta da curaj.Constat cu stupoare ca femeile sant mai curajose decat ei.Felicitari Domnule Ciprian Robert Tamas.Toata stima.
  • Enya 18.09.2021 20:31
    Procesul acesta de care tot vorbesc, in care arafatii si eroii sa aduca probele existentei inexistentului sars-cov2, trebuie initiat ACUM, nu dupa macel!

    Se poate, trebuie doar sa prinda putin curaj un avocat cu adevarat liber, independent si mai ales PATRIOT, pe care noi, cetatenii liberi si nesectanti covid, sa-l ajutam direct si indirect, cum spunea cineva (cu donatii, cu incurajari, cu scut in fata sicanatorilor, daca va fi cazul).
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova