Preotul Adrian Buimac, de 38 de ani, luat cu elicopterul SMURD după ce a suferit un preinfarct în timpul slujbei și alte două la Spitalul din Vaslui. Îndrăgitul părinte este dirijorul corului Dignus Est al Episcopiei Hușilor și profesor la Seminar

De Andrei Nicolae  /  

Foto: vremeanoua.ro

Foto: vremeanoua.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Adrian Buimac din suburbia Moara Grecilor a municipiului Vaslui a suferit azi un preinfarct în timpul slujbei, la numai 38 de ani. Ulterior, când se credea că nu va mai putea fi salvat, a fost resuscitat de două ori și apoi a fost dus cu elicopterul SMURD la Iași.

uburbia Moara Grecilor a municipiului Vaslui, i s-a făcut rău în timp ce oficia slujba religioasă de duminică.
Citește întreaga știre: Un preot de 38 de ani din Vaslui a suferit un stop cardio-respirator în timpul slujbei. Resuscitat de două ori

Preotul se simțea rău de vreo două săptămâni dar astăzi, în timpul slujbei, i s-a făcut rău și s-a retras în altar, clătinându-se. Momentul a fost observat de o enoriașă care a sunat imediat la 112, solicitând sprijin medical.

Medicul de pe ambulanță a constatat că preotul a suferit un preinfarct. A fost preluat conștient de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Vaslui, informează cotidianul local Vremea Nouă. Aici a mai suferit două infarcturi și, după două reprize de resuscitare, cu ajutorul electroșocurilor, a fost stabilizat pentru a putea fi transportat cu elicopterul, la Iași. A ajuns la Institutul Inimii, dar starea sa este una critică și medicii îi dau șanse minime de supraviețuire.

Preotul este tatăl a două fetițe, una de 11 ani și cealaltă de 6 anișori, apreciat și iubit de credincioși. Preotul Buimac este dirijorul corului Dignus Est, al Episicopiei Hușilor și profesor la Seminarul Teologic Huși, mai transmite aceeași sursă.

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Mircea Dragan 09.10.2022 21:54
  Cate doze?
 • Coronoia 10.10.2022 00:57
  Asa preot, care se arunca sa-si ia semnul fiarei....si i-o fi invatat si pe enoriasi sa faca la fel ca el.
  Chiar asa important era pt el accesul la carciuma satului ca nu putea rezista fara minunata intepatura?
 • Josephine 10.10.2022 23:53
  Cineva spune mai sus ca nu era axat. Ai aflat ceva care il contrazice?
 • Coronoia ► Josephine 11.10.2022 00:44
  Asa e, ai dreptate, m-am inselat.
  Nu era vaxat, i-a pocnit inima din cauza ca s-a agitat prea tare in timpul slujbei, se stie ca ceremoniile religioase sunt activitati acrobatice, implica sarituri la trapez, dribling, si triplu-tulup. Perfect normal sa-i pocneasca inima la varsta inaintata pe care o avea si de la o activitate atat de solicitanta fizic! Sa nu cumva sa banuim sfantul vax.
  Somn usor!
 • Josephine ► Coronoia 13.10.2022 02:04
  Ba s-avem pardon, io tot de vaxare l-am banuit pe parintel, dar daca ala in comentariu zicea ca NU..eram si eu de buna credinta. Sincer, m-ar cam speria ideea sa-i pasca moartea subita si pe cei neintepati..
  Doamne ajuta sa se faca bine parintelul, ca eu nu mai suport vestile astea! Am si eu cativa frati si cumnati care s-au dus cu turma la intepare..dar ma rog in fiecare zi la Doamne-Doamne sa-i fereasca..
 • Kara ► Josephine 13.10.2022 08:45
  Nici nu era nevoie sa-l faca.
  Universitatea John Hopkins confirma: Poti sa fi "vaxxat" cu un test PCR chiar fara sa stii.
  Johns Hopkins University Confirms: You Can be “Vaccinated” with a PCR Test, Even Without Knowing
  https://www.globalresearch.ca/johns-hopkins-university-confirms-vaccinated-pcr-test-even-without-knowing/5770863
 • Josephine ► Kara 13.10.2022 13:00
  Ioi, sper ca nu e chiar asa.. Am facut un singur blestemat de test anul trecut cand a trebuit sa ma internez 24 h..
 • Kara ► Josephine 16.10.2022 20:30
  Planul lor a fost de a injecta aprox. 70% din populatie O persoana nevaxata se poate contamina (fara a fi injectat) prin contact direct cu un vaxat sau prin contact sexual. Document Pfizer pag. 67 https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov20
  20_Pfizer_BioNTech.pdf#page67

  8.3.5. Exposure During Pregnancy or Breastfeeding, and Occupational Exposure
  Exposure to the study intervention under study during pregnancy or breastfeeding and
  occupational exposure are reportable to Pfizer Safety within 24 hours of investigator
  awareness.
  8.3.5.1. Exposure During Pregnancy
  An EDP occurs if:
  • A female participant is found to be pregnant while receiving or after discontinuing
  study intervention.
  • A male participant who is receiving or has discontinued study intervention exposes a
  female partner prior to or around the time of conception.
  • A female is found to be pregnant while being exposed or having been exposed to
  study intervention due to environmental exposure. Below are examples of
  environmental exposure during pregnancy:
  • A female family member or healthcare provider reports that she is pregnant after
  having been exposed to the study intervention by inhalation or skin contact.
  A male family member or healthcare provider who has been exposed to the study
  intervention by inhalation or skin contact then exposes his female partner prior to
  or around the time of conception.
  --------------------------------
  Despre test+masca+jab + metode de eliminare a otravurilor:
  Graphene oxide is the main ingredient in DARPA patented hydrogels. It is these hydrogels that are in the Covid injections, the PCR test swabs and the masks. A conductive hydrogel is a polymer like material that has substantial qualities and applications. They are developing different kinds of conductive hydrogels that are being used in many things, in our food, our water, and injected into our bodies in vaccines. Conductive hydrogels contain nanotech that locks on to your DNA and can be controlled by 5G sensors. They allow for DNA collection and manipulation. Conductive hydrogels allow for tracking and tracing of human beings. There are thousands of peer-reviewed scientific studies and articles discussing conductive hydrogels. We’ve put together a short list of some relative studies as backup documentation.
  https://expose-news.com/2022/02/16/how-to-remove-graphene-from-the-body/


  +Testele sunt radioactive: https://www.bitchute.com/video/6pUmfV3USyyp/

  Toata lumea ar trebui sa-si faca un test D-Dimer (pt. cheaguri de sange) si sa citesca articolul de mai sus pentru decontaminare.
 • Rusi 11.10.2022 13:27
  Cate doze a bagat in el?
 • Josephine 13.10.2022 14:12
  https://www.rostonline.ro/2022/10/parintele-adrian-buimac-38-de-ani-de-la-biserica-moara-grecilor-si-a-revenit-dupa-infarctul-de-duminica-prognosticul-medicilor-este-optimist/

  Pentru cine urmareste situatia parintelui, rugaciunile au dat roade, slava Domnului!
  Sa ne rugam in continuare unii pentru ceilalti!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO