Premierul demis Florin Cîțu, anunț de ultimă oră: Angajații din domeniul sănătății se vor testa pe banii lor. Certificatul verde va deveni necesar pentru toate activitățile economice, inclusiv pentru intrarea în magazine! Proiect trimis la Parlament

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: Antena3

Foto: Antena3

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Florin Cîțu a anunțat că Guvernul interimar trimite la Parlament proiectul de lege prin care angajații din sănătate care nu s-au vaccinat anticovid și care nu au trecut prin boală vor urma să se testeze pe banii lor, informează Antena3.

„Alături de patru membri ai guvernului, Kelemen Hunor, Cseke Attila și Lucian Bode, am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune în Parlament Pe scurt, angajații care nu sunt vacinați și nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate public și privat vor trebui să se testeze pe banii lor”, a declarat Florin Cîțu.

În aceeași situația s-ar afla și angajații de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cât și cei de la Inspectoratul General de Aviație, la propunerea ministrului de interne, Lucian Bode.

„Dacă nu am fi avut moțiunea de cenzură săptămâna trecută am fi avut acest proiect de lege aprobat în ședința de guvern și apoi transmis Parlametului în procedură de urgență”, a adăugat Cîțu.
 
Premierul demis a precizat, totodată, că Guvernul ia în considerare introducerea certificatului verde pentru toate activitățile economice, inclusiv pentru accesul în magazine:

„Dar ne uităm la alte măsuri care să împiedice răspândirea virusului. Un lucru pe care l-am discutat cu ministrul Sănătății este acela de a cere certificatul verde pentru toate activitățile economice în care intrăm în contact cu persoane. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult.

Nu am discutat despre a reduce numărul orelor de funcționare în weekend pentru activități economice. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important, ne gândim la acest lucru.

Este doar o triere. Dacă te vaccinezi, trecut prin boală sau testat (...) Aș merge și pe ideea introducerii certificatului verde și în magazine”, a menționat Cîțu, citează Digi24.

Citește și: Av. Elena Radu: Certificatul verde al Guvernului este FALS. Certificatul nu poate fi folosit la nivel național ca să restrângă drepturile și libertățile românilor ci numai pentru circulația în UE. Unde este SRI-ul?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (40)
  • Razvan Adrian 14.10.2021 13:44
    Mai bine baga nesimtitule vaccinarea obligatorie la toti, de la stadiu de embrion si pana la mumii sa se stranga odata lantul si sa te crucifice lumea pe palatu parlamentului alaturi de arahat si claus, ordinari ce sunteti. Luati orice libertate si spuneti ca vaccinul nu e obligatoriu iar cretinii care s-au vaccinat se cred liberi fluturand un cod de bare si circula aroganti crezand ca daca sunt intepati au sfidat moartea.
    Nu mai stiti cum sa scapati de vaccinuri dupa ce v-ati impumutat ca prostii sa cumparati milioane de doze bagate pe gat Ursula.
  • mapuni 14.10.2021 17:16
    "cretinii aroganti care flutura codul de bare" crezand ca sunt liberi, vor avea surpriza mare... vor fi inregimentati intr-un sistem de social credit score... cu banii digitali, cu sanatatea care nu le va mai apartine, ca doar au aprobat sa fie propietatea corporatiei, momentan Romania, apoi globale! Ei nu-si mai apartin!
  • Orizont 14.10.2021 13:59
    Romania , trezeste-te si pune mana in beregata nenorcitilor ! Daca nu-i terminam ACUM , ne vor infometa si omora familiile si copiii !
  • Othanael 14.10.2021 14:15
    Pe cine mai reprezinta analfabetul asta? sau ale cui interese... Anunta restrictii si limitari de drepturi fundamentale cu atata bucurie.... Ce are el nu se trateaza.
  • Arcas 14.10.2021 14:17
    Tovarășul Câtu confirmă, mult mai repede decât așteptam, și, mai ales pentru cei ce nu credeau că asta va fi direcția! Confirmarea unei persoane oficiale de la acest nivel nu face decât să adeverească denumirea de pecete/marcă dată injectării ritualice. Revederea textului din Apocalipsă și compararea cu declarația premierului interimar nu face decât să încredințeze că injectarea ritualica nu are legătură cu sănătatea ci cu luarea în stăpânire!
  • Benediction 14.10.2021 14:19
    Nu mai știu gunoaiele astea cum să împingă agenda elitistă mai rapid... dar stați pe baricade, rezistați fraților, nu mai durează mult și mizeria va ieși la iveală, să-i vedem atunci cum se vor ascunde ca șobolanii acești slugoi ordinari, uneltele elitelor!
  • oldshatt 14.10.2021 14:20
    Sincer, as introduce un certificat de atestare a inteligentei (IQ) inclusiv cea emotionala (EQ), pentru fiecare oficial din Stat. Intrebarea care se pune: cine mai conduce tara asta?
  • Orizont 14.10.2021 14:21
    Daca bagati pasaportul satanic in magazine si pentru transporturi va dam foc la toate barlogurile ! Pana aici !
  • oldshatt 14.10.2021 14:21
    Sincer, as introduce un certificat de atestare a inteligentei (IQ) inclusiv cea emotionala (EQ), pentru fiecare oficial din Stat. Intrebarea care se pune: cine mai conduce tara asta?
  • Orizont 14.10.2021 15:14
    Va pierdeti vremea cu intrebari inutile. Aveti un topor , o arbaleta si proiectile, o plita de fonta sau un godin , un stoc de combustibil , un stoc de hrana uscata ??
  • oldshatt ► Orizont 15.10.2021 10:22
    Sincer, in afara de stocul de combustibil, le cam am pe toate..(arbaleta nu ca iti trebuie permis, dar am arc si sageti..)
  • mapuni 14.10.2021 17:17
    niste lepre vandute compromise 100%
  • Orizont 14.10.2021 14:25
    Banditul criminal si securistii din jurul lui au obstructionat in mod intentinat asigurarea medicamentelor eficiente ! Sa mergem direct la sediile SRI-ului din fiecare localitate pentru a cere explicatiile neecsare ! Ce au facut acesti nenorociti pnetru protectia civila si pentru ce accepta fortarea unui ser experimental pe populatie ?
  • Orizont 14.10.2021 14:33
    D-le Vuscan , asta este "premier" sau calau tortionar ? Incercati o abordare mai contondenta a elementelor ilegitime care distrug in acest moment si ce a mai ramas din Romania .
  • Orizont 14.10.2021 14:50
    https://60m.ro/lista-cu-securisti-a-doctorului-arafat-pentru-combaterea-pandemiei-iohannis-nu-a-venit-la-nicio-sedinta/
  • Tic 14.10.2021 15:02
    Dacă ai nevoie de un certificat pt a ști ca ești liber, înseamnă că nu ești. Este perversiune morala, sociala, medicala, etc. Dar dementul asta repetent pe ultimii metri, arata de fapt ce intenționa sa facă. Boicotati toate afacerile, toți medicii, toate magazinele, toate muzeele și alte chestii bugetare care se dovedesc complici crimei. Și gândiți-vă la nesupunere civica și mai ales fiscală!!!! Se aude tot mai des în Vest. Valabil Mai ales pt cei care au vrut o țară ca afara!
  • Sweeping 14.10.2021 15:16
    DE ce doctorii nu spun ca testul RT-PCR autorizat de urgenta de FDA USA in 2020 va fi retras definitiv din 31.12.2021????

    Preluati alerta de laborator din iulie 2021 si dati-le peste ochi guvernului criminal!!! testul RT-PCR nu face distinctia intre virusurile gripale si gripa Sars-Cov.

    21.07.2021: Alertă de laborator: Modificări ale CDC RT-PCR pentru testarea SARS-CoV-2
    https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

    După 31 decembrie 2021, CDC va retrage cererea către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru autorizarea utilizării de urgență (EUA) a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Panoul de diagnostic în timp real RT-PCR, test introdus pentru prima dată în februarie 2020 numai pentru detectarea SARS-CoV-2. CDC furnizează această notificare prealabilă laboratoarelor clinice pentru a avea timp adecvat pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

    În pregătirea pentru această modificare, CDC recomandă laboratoarele clinice și site-urile de testare care au folosit testul CDC 2019-nCoV RT-PCR selectează și încep tranziția la un alt test COVID-19 autorizat de FDA. CDC încurajează laboratoarele să ia în considerare adoptarea unei metode multiplexate care poate facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virusurilor gripale. Astfel de teste pot facilita testarea continuă atât pentru gripă, cât și pentru SARS-CoV-2 și pot economisi atât timp, cât și resurse pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul gripal. Laboratoarele și locurile de testare ar trebui să valideze și să verifice testul selectat în cadrul instalației lor înainte de a începe testarea clinică.
  • Orizont 14.10.2021 15:18
    SIMOANEEE, Tarziu , Tanasa ce faceti taica ? Pe unde o lalaiti ?
  • Sunt român 14.10.2021 15:20
    Pe inteligentul ăsta asimptomatic îl mănâncă pielea rău de tot! Împreună cu toată gașca.
  • Sweeping 14.10.2021 15:27
    REZISTATI, NU VA DIGITALIZATI!
    SATANISTII CONDUSI DE SATANISTA OMS-ONU VOR DIGITALIZAREA COMPLETA A OAMENILOR! „Codificarea QR a lumii”

    https://www.globalresearch.ca/final-solution/5758334

    Nu aveți idee ce este sau ce va fi pus în cele din urmă pe acest cod QR . Scopul este toate informațiile dvs. personale, de la cazierul dumneavoastră complet la cazierul judiciar, la conturile dvs. bancare - doar orice. Dar nu ai ști. Nu puteți citi ceea ce este pe codul QR. „Ei” pot, deoarece este programat în acest fel.

    Obiectivul este să ai în esență acest cod QR implantat în corpul tău. Cam asta a spus cu mândrie Klaus Schwab în scurtul său interviu (aproximativ 2 minute de mai jos) interviu cu televiziunea franceză elvețiană în 2016. El îl încadrează așa: oamenii vor deveni „transumani”.

    https://www.bitchute.com/video/Ky9ItfvljJLE/
    Videoclipul a fost „verificat” de pe internet. Domnul Microsoft, Bill Gates, a vorbit de fapt despre un sistem de operare implantat în corpul uman. Deci, noi, oamenii, trebuie să avem un corp care să poată răspunde undelor electromagnetice, cu alte cuvinte corpurile noastre trebuie transformate în câmpuri electromagnetice (CEM). Acest lucru este realizat de mARN-ul „vaxx” care este injectat în țesuturile noastre.

    Ați observat, Pfizer și Moderna, liderii ARNm - care nu sunt absolut vaccinuri, mai bine credeți - sunt singurele care sunt permise în Occident? Acum au adăugat AstraZeneca și Johnson și Johnson - sunt diferiți doar în măsura în care mecanismul lor de „ucidere” este diferit.

    De asemenea, produc cheaguri de sânge și proteine ​​Spike. Primele pot duce la blocaje respiratorii până la embolii ale plămânului sau creierului, sau chiar ale inimii. Proteina spike se răspândește în toate celulele tale. În cele din urmă, vă atacă sistemul imunitar de apărare, făcându-vă mult mai vulnerabili la orice fel de boală, în special la cancer. De ce nu permit Sputnik V rusesc sau vreunul dintre vaccinurile chinezești, ambele bazate pe metode tradiționale de vaccinare?

    Vedeți această poveste / video de groază bine cercetată de Dr. Madej : Dr. Carrie Madej: Primul laborator din SUA examinează fiolele „Vaccin”, descoperiri teribile dezvăluite . Nu, asta nu înseamnă să sperie pe nimeni. Aceasta este pentru a aduce realitatea în zona ta de confort și, sperăm, să te arunce din confort într-o lume căreia tu și toată lumea trebuie să le rezisti.
    Covidul „Killing Spree” - Și „robotizarea” supraviețuitorilor. Avem nevoie de un Nürnberg 2.0

    Știți că ARNm vaxx vă injectează grafen , un fluid foarte otrăvitor, care creează pe întregul corp un câmp electromagnetic (CEM), receptiv la undele scurte ultra-scurte 5G și în curând 6G, care în cele din urmă vă vor putea manipula creierul și toate informațiile tale, acum treptat stocate în codul tău QR personalizat, transformându-te, uman, în - în cuvintele lui Klaus Schwab, un „transuman” - care nu mai este în posesia voinței tale sau a contului tău bancar?

    Apropo, dacă nu ați observat deja, banii dvs. nu vor mai fi în curând bani fizici pe care îi puteți atinge și preda unui casier sau unui furnizor, dar vor fi bani electronici, digitali, peste care încă poate avea control, deoarece „ei” te lasă. Dar odată ce vor decide că trebuie să renunți la control, acesta va dispărea.

    Ați observat cu ce viteză dispar bancomatele? Cum dispar casierii din bănci? În curând nu vor mai fi necesare, pentru că nu mai controlați numerarul. Există țări întregi din nordul Europei care sunt aproape acolo: digitalizare completă. În unele țări, printre care și Suedia, unii oameni au lăsat deja voluntar implantarea unui nano-cip sub pielea încheieturii mâinii. Cipul funcționează ca un cont bancar încorporat. Tinerilor le place. E atât de cool. Îți glisezi mâna, nici măcar un card - și plata se face. Cu excepția faptului că acești oameni nu au nicio idee despre cum se va juca acest lucru în viitor.

    Atenție, acest lucru se aplică numai persoanelor care supraviețuiesc vaccinării false - sau mai degrabă campaniei de inoculare. Pentru că, știți, că mult mai mulți oameni au murit și mor din cauza primirii mARN-ului otrăvitor, decât din cauza covidului în sine? - Nu, desigur că nu. Guvernul și mass-media plătite nu vă vor spune despre asta. MSM primește miliarde de la guverne pentru că v-a mințit.

    Deci, toate cele de mai sus se aplică numai acelor oameni, care supraviețuiesc inoculărilor pe termen lung. Pentru că sunt șanse să nu supraviețuiești. Din falsul vaccin, nu din covid. Vezi asta: Video: Un avertisment final pentru umanitate de la fostul om de știință Pfizer, Michael Yeadon .

    Să ne întoarcem la mască. Acesta a fost primul pas - în faza Lockstep - amintiți-vă Raportul Rockefeller din 2010 - unde autorii descriu „Faza Lockstep”, în sensul că toate cele 193 de țări membre ale ONU fac același lucru în același timp - în „lockstep”? - Ei bine, suntem deja dincolo de această fază acum.

    Această fază Lockstep are ca fiecare guvern din lume să-și ordone oamenii să poarte măști, peste tot. Știința necumpărată a dovedit de multă vreme că purtarea măștii nu previne covidul și nici o boală virală, ci provoacă daune uriașe, deoarece reduce aportul de oxigen cu 20 până la 50%, în funcție de tipul de mască. În schimb, îți respiri propriul CO2.

    Dar asta nu este tot, daunele psihologice cauzate de purtarea forțată a măștii sunt uriașe. Umilința ei pură; este depresiv. Vorbești cu oamenii, dar nu îi poți recunoaște în multe cazuri, vocile sunt înăbușite, adesea greu de înțeles - și expresia feței care spune atât de multe într-o conversație a dispărut. Depresiile au luat avânt, la fel și sinuciderile. Dar guvernele și mass-media bine plătite, precum și știința cumpărată, nu repotează despre aceste efecte dezastruoase.

    Despre „știința cumpărată”: Mulți oameni nu își pot imagina pur și simplu lumea coruptă pe care am devenit-o în, de exemplu, două decenii.

    Da, lumea are nevoie de o reinițializare excelentă , dar nu la Klaus Schwab, nu conform WEF, ci după un design care crește din oameni. De aceea solidaritatea și nu supunerea sunt atât de importante. - Când ne trezim cu această chestiune simplă?

    Următorul pas este digitalizarea completă. Vaccinarea credibilă, care este constrânsă prin orice mijloace de către Administrația BIDEU, care este un prim exemplu pentru multe țări europene, și codul QR progresează rapid, fără ca oamenii nici măcar să observe.

    Nu uitați Agenda ID2020 - de asemenea o invenție a lui Bill Gates - este în plină desfășurare..

    Acum este testat în Africa de Vest, unde oamenii s-au „oferit voluntari” să participe la un exercițiu în care au acces la banii lor doar printr-un „cont bancar” implantat în corp. Acest cont poate și este monitorizat din exterior. Face parte din ceea ce ne așteaptă în vest pe măsură ce marea resetare are loc. Vezi și acest (ultima treime a aceluiași videoclip ca mai sus) Dr. Carrie Madej: Primul laborator din SUA examinează flacoanele „Vaccin”, descoperiri teribile dezvăluite .

    Într-o anumită măsură, este testat și de unii oameni din Suedia care și-au implantat voluntar un cip sub piele care a detaliat detaliile contului lor bancar. Poate mai mult și nu știu asta?

    Aceasta este viitoarea codificare QR a lumii.

    Prin urmare, fiți conștienți de ce sunt destinate cu adevărat codurile QR, ce pot și ce vor face în viitor, dacă nu le oprim. Este mereu aceeași întrebare. Trebuie să fim conștienți - și trebuie să ne eliberăm de frică, să devenim neascultători și, în schimb, să devenim noi înșine. Trebuie să ne întoarcem la ceea ce am fost născuți pentru a fi, ființe umane suverane.

    Și - nu avem timp de pierdut. Trebuie să acționăm rapid.
  • Sweeping 14.10.2021 17:09
    DESCHIDEM UN PROCES COLECTIV IMPOTRIVA STATULUI ROMAN DEVENIT TOTALITAR SI IMPOTRIVA CETATEANULUI KLAUS WERNER JOHANNIS .

    CINE DORESTE SA NI SE ALATURE SA NE SCRIE LA ADRESA DE EMAIL

    RPRODAN@PROTONMAIL.COM
  • Orizont 14.10.2021 16:02
    Vot Impotriva Legii vaXXinarii obligatorii in Senatul francez :

    Le Sénat a rejeté ce 13 octobre la proposition de loi visant à instaurer la vaccination obligatoire générale contre le Sars-CoV 2 : 262 voix contre, 64 voix pour.

    https://youtu.be/hzQlUP51eHk
  • Orizont 14.10.2021 16:05
    Important : Interviul Dr. Lucian Duta la Turcescu

    https://youtu.be/xlRumnhbSuY
  • Orizont 14.10.2021 16:19
    Ar fi necesara o transpunere in TEXT a emisiunii cu Duta si TUrcescu , pentru ca are raspunsuri si clarificari esentiale , mai ales in privinta manipularilor impotriva celor nevaccinati -Duat spune ca orice nevaccinat ajuns in spital ar fi putut fi tratat si salvat cu doua medicamente ca alternativa la vaXXinarea riscanta si ineficienta.
  • Sweeping 14.10.2021 17:05
    DESCHIDEM UN PROCES COLECTIV IMPOTRIVA STATULUI ROMAN DEVENIT TOTALITAR SI IMPOTRIVA CETATEANULUI KLAUS WERNER JOHANNIS .

    CINE DORESTE SA NI SE ALATURE SA NE SCRIE LA ADRESA DE EMAIL

    RPRODAN@PROTONMAIL.COM
  • mapuni 14.10.2021 17:12
    dar cine este Catu pt Romania tara suverana?
  • OMAGA 14.10.2021 17:18
    Majoritatea poporului este impotriva vaccinarii, printre ei se numara destui medici, politisti, etc. Cand va veni vorba sa ii intepe si pe ei, se vor opune, precum restul oamenilor.
    Nu o sa le mearga cu vaccinarea fortata, dar ei tot sperie lumea cu astfel de idei, ca sa nu isi ia solda degeaba.
  • Vali Ren 14.10.2021 17:34

    https://jurnalul.ro/stiri/politica/avocatii-si-judecatorii-denunta-masurile-guvernamentale-ca-fiind-discriminatorii-delirante-si-ilegale-883477.html?utm_source=antena3.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=A3%20Articol
  • CARMEL 14.10.2021 18:40
    Va rog sa urmariti evolutia Lituaniei in perioada urmatoare, caci se intampla ceva de cateva zile. Au o rata de vaccinare de 58,7%, adica ceva comparabil cu Israel, Austria, Elvetia, Monaco, Grecia, Ungaria, SUA etc. Si totusi ceva nu merge. Au aceleasi vaccinuri ca si ale noastre. Datele pot fi verificate pe paginile de mai jos, pentru comparatii si pentru evolutie clara.

    https://www.google.com/search?q=covid+vaccine+by+country
    https://news.google.com/covid19/map?hl=en-US&mid=%2Fm%2F04gzd&state=7&gl=US&ceid=US%3Aen

    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/lithuania/
  • Zonal 14.10.2021 20:16
    In Lituania s-a introdus pasaportul covid peste tot: la servicii medicale mai putin urgente, in universitati, magazine, malluri, banci (!!!), coafor, restaurant cafenea, sali de sport, aproape peste tot. Oamenii traiesc ca pe vremea ocupatiei, sint cozi peste tot pentru a li se verifica pass-urile. Unii mai vand pe trotuar legume, altii din portbagajul masinii si asa se mai descurca si cei respinsi de regim. Este infiorator, marturisesc oamenii pe odysee.
    La ce va referiti ca nu merge?
  • Sweeping 14.10.2021 20:45
    Nu mai cautati pe google, pentru ca ei au algoritmi care va dau doar rezultatele care sustin vaccinarea si minciuna plandemica, niciodata adevarul. GOOGLE INSEAMNA MINCIUNA SI MANIPULARE. Folositi alt motor de cautare si faceti comparatie, la aceleasi cautari.
  • George 14.10.2021 20:16
    Astia cred ca daca ii au pe nasonii lor in spate... alti oamenii nu le pot face daune... se simt puternici si in siguranta. Oare ce zic parintii, fratii, verii daca ii luam la intrebari? Pe ei ii apara SRI... politia, jandarmii... Sunt smecheri oamenii* (daca pot fi considerati oameni) , ca sa nu le zic marionete. Prietenasi, orice coarda se rupe la un moment dat. Voi intindeti-o!
  • Orizont 14.10.2021 23:06
    Dupa ce zboara din functie nu mai are SPP dupa dos - Tot va cobora intr-o parcare sau umbla prin vre-un magazin si va fi luat de beregata .
  • Cacovean Adrian 14.10.2021 21:03
    Pentru că a fost demis din funcția de premier, Câțu face și el ce poate, încearcă să se răzbune pe români!
    În replică lansăm și noi sloganul: tineri frumoși, nevaccinați, suverani, stăpâni ai propriului corp și țări!
    Sau mai pe scurt, tineri sănătoși și liberi!
  • A.C. 14.10.2021 22:51
    Sa si facem ceva:

    "Destul!

    De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
    De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
    De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
    De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
    De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

    Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
    Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
    Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
    Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
    Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
    Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
    Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.

    Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.

    Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
    Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
    Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
    Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?

    Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
    Rezistența pasivă este inutilă.
    Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
    Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

    Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
    Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
    Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
    Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
    Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
    Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
    SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.

    Să dăm jos botnița!


    Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
    Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
    NU folosesc FB sau alte rețele sociale.

    Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPRUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

    NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
  • Gheorghe Virgil Alexandrescu 14.10.2021 21:07
    Acest om este disperat. Incearca cu disperare sa injecteze populatia cu cele 120 de milioane de doze de vaccin.Este disperat atribuit wa cheltuie atâția bani pe vaccinuri și acum le arunca la gunoi.Criminalii atâta știu vaccin,vaccin,vaccin.Lipsa antiviralelor în farmacii și spitale cu buna stiinta au dus la moartea a sute de oameni.Cu ce ii tratează în spitale te îngrozește.Sunt marturii a celor ce au scapat din iad.In afara exista medicamente în spitale.La noi ard spitalele și nu au tratamente în spitale ci protocoale care te omoară.Cine îl tine în brate pe Arafat?Numai arestarea acestor nemernici criminali Catu, Arafat,Johannis și ceilalți golani din sistemul sanitar care au contribuit la acest genocid ne mai poate salva
  • Liviu88 14.10.2021 22:05
    Trebuie să ieșim masiv in stradă și să ai înlăturăm pe acești criminali, cătu cu ,,trierea" vrea sa instaureze un sistem nazist mai tare ca a lui hitler. Trezește-te Romania!!!
  • Rebellion 15.10.2021 00:00
    Intr-o bună zi va vom lega la ochi trădători de neam ce sunteți!
    Suntem mulți si puternici nici nu va dati seama cât de mici sunteti "insemnatilor"
    Așteptăm momentul
  • OMAGA 15.10.2021 09:42
    Poporul roman - asa vegetal cum este, aparent - NU s-a vaccinat in procent mare, asa cum vor ei si asta ii macina, de aici toate aceste atacuri si amenintari cu vaccinarea obligatorie.
  • Rodica Liteanu 04.11.2021 15:59
    https://www.youtube.com/watch?v=YcTpgn63A7M
    spital covid Timisoara
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”