Premieră în SUA: Vaccinul anticovid ar putea fi recunoscut ca ARMĂ BIOLOGICĂ

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comitetul executiv republican al comitatului Brevard (BREC), Florida, a votat o propunere inedită. Liderii grupului au redactat primul proiect al unei scrisori pe care doresc să o trimită guvernatorului Ron DeSantis și altor oficiali de stat, cerându-le să facă ilegale vaccinurile cu ARNm COVID-19 în Florida, relatează CBS12.

Republicanii de pe Coastă sunt o voce puternică în stat. Comitatul Brevard este al zecelea cel mai mare comitat după populație din Florida; aici se află Centrul Spațial Kennedy, o destinație turistică populară, Cocoa Beach. Este comitatul vecin la nord de Coasta Comorilor.

CBS12 News a obținut o copie a scrisorii, trimisă la sute de republicani înregistrați din Brevard County pentru a fi luată în considerare. Dacă comitetul executiv al partidului procedează și primește suficiente voturi "da", scrisoarea va fi trimisă tuturor legislatorilor de stat care reprezintă regiunea, delegației Congresului din Brevard, inclusiv senatorilor Rubio și Scott, procurorului general al statului Florida, Ashley Moody, și lui DeSantis.

Scrisoarea face referire la marele juriu din Florida care investighează vaccinurile COVID-19.

În decembrie, guvernatorul DeSantis a cerut Curții Supreme din Florida să convoace un mare juriu care să analizeze desfășurarea vaccinurilor și dacă au fost comise infracțiuni. Curtea Supremă a aprobat această cerere. Marele juriu s-a întrunit și nu se cunoaște stadiul actual al investigației sale, deoarece procedurile marelui juriu sunt extrem de secrete prin concepție.

În cererea sa de convocare a marelui juriu, DeSantis a scris: "Legea din Florida interzice practicile frauduloase, inclusiv difuzarea de reclame false sau înșelătoare la un medicament și utilizarea oricărei reprezentări sau sugestii în orice reclamă referitoare la un medicament, conform căreia o aplicație a unui medicament este eficientă atunci când nu este așa".

Scrisoarea BREC explică de ce liderii organizației consideră că vaccinurile nu sunt eficiente și face un pas înainte, făcând referire la un studiu privind utilizarea vaccinurilor ca metodă de răspândire a armelor biologice.

"Întrucât nouă, poporului statului Florida, ni s-a spus că virusul COVID-19 prezintă un pericol grav pentru noi înșine, familiile noastre și comunitățile noastre. Ulterior, ni s-a spus și, în multe cazuri, ni s-a impus să facem vaccinurile experimentale cu COVID-19 din următoarele motive: Că ar preveni transmiterea și, astfel, ar opri răspândirea COVID-19. Că astfel ne vom proteja familiile, pe noi înșine și publicul. Făcând acest lucru ne-ar permite să ne păstrăm locurile de muncă și/sau beneficiile pentru a ne putea întreține familiile. Făcând acest lucru, ne făceam datoria patriotică față de țara, statul și comunitățile noastre. Nu am avut de ales din cauza mandatelor de vaccinare COVID-19 ale președintelui Biden. Întrucât recent au fost dezvăluite dovezi puternice și credibile că COVID-19 și vaccinurile COVID-19 sunt arme biologice și tehnologice. Întrucât datele clinice ale Pfizer au dezvăluit 1.223 de decese, 42.000 de cazuri adverse, 158.000 de incidente adverse și aproximativ 1.000 de efecte secundare. Întrucât un număr enorm de oameni au murit și sau au suferit vătămări permanente. Întrucât există dovezi puternice și credibile că serurile cu ARNm COVID-19 modifică ADN-ul uman. Întrucât agențiile guvernamentale, mass-media și companiile de tehnologie, precum și alte corporații, au comis o fraudă enormă susținând că serurile COVID-19 sunt sigure și eficiente. Întrucât un mare juriu la nivel de stat investighează infracțiunile legate de vaccinul COVID-19. Întrucât continuarea experimentelor pe oameni și negarea consimțământului în cunoștință de cauză sunt încălcări ale Codului de la Nürnberg și, prin urmare, constituie crime împotriva umanității. Să se hotărască în continuare: În numele conservării rasei umane, Partidul Republican din Brevard County solicită guvernatorului DeSantis și legislativului statului să interzică vânzarea și distribuirea vaccinurilor COVID-19 și a tuturor serurilor aferente în statul Florida, iar procurorul general al statului să confiște imediat toate dozele COVID-19 și injecțiile cu ARNm din statul Florida și să dispună efectuarea unei analize medico-legale pentru a determina dacă substanțele folosite reprezintă un pericol pentru beneficiari", se arată în scrisoarea BREC.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Brick 18.07.2023 21:25
    Make America Florida!
    https://twitter.com/CaseyDeSantis/status/1665077391914332162
  • Alex TG 19.07.2023 09:34
    Daca s-ar recunoaste oficial faptul ca vaccinul este arma biologica, ca si consecinta, cineva trebuie neaparat inculpat, pentru ca a promovat si a impus o arma biologica. Ori producatorul, caz in care guvernele vor zice ca au fost mintite de producator, ori si producatorul si guvernele.. Deci opozitia, pentru a nu se declara vaccinul ca arma biologica, va fi extrema. Vor face orice, ca sa nu se intample acest lucru..
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei