Prelipceanu vrea vaccinarea copiilor, împotriva voinței părinților: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor

De Andrei Nicolae  /  

Digi24/ captură foto

Digi24/ captură foto

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatorul Cosmin Prelipceanu, de la Digi24, în dialog cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că școala ar trebui să-i separe pe copii de părinții lor, să poată să se vaccineze fără acordul părinților. Cîmpeanu a declarat că nu poate fi părtaș la o astfel de afirmație. 

Iată ce turnură a luat emisiunea moderată de Prelipceanu:(dialog transcris de HotNews)

Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte

Cîmpeanu: Din păcate...

Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala

Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Othanael 29.09.2021 09:57
    Portavocea securistilor si-a asigurat locul pe esafod.
  • Elina 29.09.2021 10:48
    Este inspaimantator ca acest vierme poate spune asa ceva si nu exista consecinte! ""Trebuie sa ii scapam pe copii de parintii lor"????? Nu se incadreaza la nimic penal treaba asta?
  • Orizont 29.09.2021 14:12
    V-am spus ca abia acum ies toti diavolii la vedere - Ici Prelipceanu , pe dincolo consiliera parazitului de lux , pe la alta tembeliziune marele sociolog Pieledepepuleanu...
    A , sa nu uit si de hoitul securist CTP, care vitupereaza teatral cum vor muri pana in primavara toti nevaXXinatii ..
  • vidra 29.09.2021 12:30
    Desi urmaresc de mult timp activenews.ro, este pentru prima data cand comentez. Efectiv nu am mai putut sta deoparte, in urma vizionarii inregistrarii de mai sus.
    Niciodata nu mi-a fost simpatic Prelipceanu, dar de data asta a intrecut absolut orice limita, inchipuita sau nu. Ascultandu-l, m-am intrebat in continuu oare omul asta chiar gandeste asa, sau este doar o portavoce, cum zice Othanael mai jos. Sincer, pare sa-si spuna cu prea mare convingere ideile, ceea ce ma face sa cred ca este o combinatie, iar asta este mult mai grav. In vremuri normale, acest individ ar fi fost sters din istoria media definitiv si irevocabil.
    Campeanu, la randul lui, a dat dovada ca serveste sistemul de multe ori pana acum, dar oricat de aservit ar fi, nu numai ca nu a sarit la mingile ridicate la fileu de Prelipceanu, dar chiar i le-a dat inapoi peste bot -- atat de mare a fost derapajul "marelui cronicar"! Ceea ce, intre noi fie vorva, nu il absolva pe el (Campeanu) cu nimic, cand ii va veni vremea, stim cu totii ca locul ii este in boxa acuzatilor.
    Recomand cu insistenta celor care acceseaza articolul vizionarea integrala a materialului video. Afirmatia ce a dat titlul este doar o particica din voma cerebrala marca Prelipceanu. De-a lungul anilor am avut din ce in ce mai putin respect pentru meseria de jurnalist, dar nu mi-as fi inchipuit vreodata ca se va ajunge aici. RUSINE!!
  • Năzuim spre Înviere 29.09.2021 13:07
    Acești șarlatani ai televiziunilor prea își bagă nasul unde le fierbe oala, prea își aroga mult-prea-multe drepturi...
    Rușine vouă, slugile S A T A N E I, vi se pare că România a ajuns teatrul de luptă al unui nou experiment Pitești, in care voi torționarii să împărțiți bâte in dreapta și în stânga pe spinarea poporului Român? Rușine vouă , slugile S A T A N E I, rușine vouă!
    De ce va pasă vouă șarlatanilor de copii noștri, și vă permiteți să vă înhăitați împotriva poporului că demono-crația vă permite și vă oferă înlesniri?? Cu ce v-au plătit străinii pe voi I U D E L O R
    și trădătorilor de Țară și de Neam. O, neam de desfrânați ce sunteți, voi noii farisei și cărturari care mușcați din Neamul Românesc precum aceia mușcau din Mântuitorul nostru Hristos!...
    Precum aceia așa și voi scursurilor! Fraților, feriți-va de frământătura acestor noi farisei și cărturari. Lăsații pe aceștia, nu luați seama la ei, sânt călăuze oarbe orbilor!
    O, Poporul meu, nu fiți orbi la suflete. Deșteptă-te! Că orb pe orb in groapa se călăuzesc! Treziți-vă până nu va fi prea târziu.
    Aceștia ne pregătesc G R O A P A!... Nimic altceva! G R O A P A!!!
    Să nu credeți minciunilor lor! Să nu credeți că lor le pasa de noi!...
    Acum au găsit acest punct sensibil. Că statul demono-cratic și S A T A N I S T al Î N D R Ă C I T E I europe (vedeți, a nu se citi "îndrăgitei"... Nu așa. Că este cu totul îndrăcită aceasta europă a minciunii și a dezbinarii!
    Că în educația lor L U C I F E R I A N Ă au reușit să ațâțe ura copiilor împotriva propriilor săi părinți care i-au născut, le-a arătat un libertinaj mincinos și cu aceasta acest stat S-A-T-A-N-I-S-T îi are acum la mana. Iată iubirea lor pentru copii noștri, iată prețuirea lor pentru copii noștrii.
    Libertate pân la moarte!... Și încă moarte subită!
    O, poporul meu, deșteaptă-te cel cel ce dormi și te va lumina Hristos! Apucă scutul și sabia și să pornim îndată la luptă împotriva acestor M I Ș E I care ne-au cotropit Țara! Mulți dintre ei ai noștri erau dar nu s-au făcut străini și trădători de Țară și de Neam, aidoma vânzătorul cu nume preablestemat.
    Acestui așa zis "comentator" și Iudă i-aș spune:
    Ce-ți este ție pui de năpârcă de copiii Sfintei noastre Românii???
    Spui că îți pasă că mor oamenii in spitale, că spitalele sânt pline, iar că oamenii nu înțeleg că sunt în pericol de moarte.
    Ba bine că nu, tocmai de aici vine împotrivirea că oamenii prea înțeleg tertipurile acestei lumi neo-marxiste, sataniste, comuniste... Prea înțeleg că suntem pe post de T U R M E, proaste, ridicule, și că acești așa zis "BINEFĂCĂTORI"... (cu coarne) ai noștrii ne împing de la spate (ne împung) ca să mergem înspre staulul sau GROAPA unde ne îndeamnă aceștia!
    Să nu credeți voi NENOROCIȚILOR că poporul nostru este atât de îngrămădit și incult încât să aibă nevoie de reeducarea voastră ("benefică") a la Pitești!!!
    Acestui așa zis "comentator" și Iudă i-aș mai spune:
    Dacă tu... (nu, nu îți spun "dumneata" pentru că NU MERITI !)
    Dacă tu, crezi că este atât de benefic și bun acest VACCSIN (întrucât sin = păcat)... Dacă tu crezi că este atât de benefic acest VACCIN PĂCĂTOS, de ce nu te împungi tu însăți sa ne spui și nouă efectul lui după două, trei, patru sau oricâte rapele/doze vrei tu... Macar așa vei lua parte la Crucea Sfânta a acestui Neam! Și abia ATUNCI vom vedea că îți pasă, abia ATUNCI vă vom urma.
    Că PĂSTORUL CEL BUN își pune V I A Ț A (!!!) pentru oile Sale!
    Și ia aminte acum:
    Iar după un străin ele nu vor merge, ci vor fugi de el, pentru că nu cunosc glasul străinilor.
    Toți câți au venit mai înainte de Mine (fără de Mine) sunt furi și tâlhari, iar oile nu i-au ascultat!
    Și spune mai departe Mântuitorul Hristos, adevăratul Pastor al oilor in Sfânta Evanghelie:
    Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce nu intră pe ușă în staulul oilor, ci sare pe alături, acela este fur și tâlhar!!!
    Deci, tu așa zisule "comentator" nu ești acum decât în postura de FUR și de TÂLHAR!!!
  • Năzuim spre Înviere 29.09.2021 13:24
    Acești șarlatani ai televiziunilor prea își bagă nasul unde nu le fierbe oala, prea își aroga mult-prea-multe drepturi...
    Rușine vouă, slugile S A T A N E I, vi se pare că România a ajuns teatrul de luptă al unui nou experiment Pitești, in care voi torționarii să împărțiți bâte in dreapta și în stânga pe spinarea poporului Român? Rușine vouă , slugile S A T A N E I, rușine vouă!
    De ce va pasă vouă șarlatanilor de copii noștri, și vă permiteți să vă înhăitați împotriva poporului că demono-crația vă permite și vă oferă înlesniri?? Cu ce v-au plătit străinii pe voi I U D E L O R și trădătorilor de Țară și de Neam. O, neam de desfrânați ce sânteți, voi noii farisei și cărturari care mușcați din Neamul Românesc precum aceia mușcau din Mântuitorul nostru Hristos!...
    Precum aceia așa și voi scursurilor! Fraților, feriți-va de frământătura acestor noi farisei și cărturari. Lăsații pe aceștia, nu luați seama la ei, sânt călăuze oarbe orbilor!
    O, Poporul meu, nu fiți orbi la suflete. Deșteptă-te! Că orb pe orb in groapa se călăuzesc! Treziți-vă până nu va fi prea târziu.
    Aceștia ne pregătesc G R O A P A!... Nimic altceva! G R O A P A!!!
    Să nu credeți minciunilor lor! Să nu credeți că lor prea le pasa de noi!...
    Acum au găsit acest punct sensibil. Că statul demono-cratic și S A T A N I S T al Î N D R Ă C I T E I europe (vedeți, a nu se citi "îndrăgitei"... Nu așa! Că este cu totul îndrăcită aceasta europă a minciunii și a dezbinarii!)
    Că în educația lor L U C I F E R I A N Ă au reușit să ațâțe ura copiilor împotriva propriilor lor părinți care i-au născut, si le-au arătat un libertinaj mincinos și cu aceasta acest stat S-A-T-A-N-I-S-T îi are acum la mână.
    Iată iubirea lor pentru copii noștri, iată prețuirea lor pentru copii noștrii!...
    Libertate pân la moarte!... Și încă moarte subită!
    O, poporul meu, deșteaptă-te cel cel ce dormi și te va lumina Hristos! Apucă scutul și sabia și să pornim îndată la luptă împotriva acestor M I Ș E I care ne-au cotropit Țara! Mulți dintre ei ai noștri erau dar nu s-au făcut străini și trădători de Țară și de Neam, aidoma vânzătorul cu nume preablestemat.
    Acestui așa zis "comentator" și Iudă i-aș spune:
    Ce-ți este ție pui de năpârcă de copiii Sfintei noastre Românii???
    Spui că îți pasă că mor oamenii in spitale, că spitalele sânt pline, iar că oamenii nu înțeleg că sânt în pericol de moarte.
    Ba bine că nu, tocmai de aici vine împotrivirea că oamenii prea înțeleg tertipurile acestei lumi neo-marxiste, sataniste, comuniste... Prea înțeleg că sântem pe post de T U R M E, proaste, ridicule, și că acești așa zis "BINEFĂCĂTORI"... (cu coarne) ai noștrii ne împing de la spate (ne împung) ca să mergem înspre staulul sau GROAPA unde ne îndeamnă aceștia!
    Să nu credeți voi NENOROCIȚILOR că poporul nostru este atât de îngrămădit și incult încât să aibă nevoie de reeducarea voastră ("benefică") a la Pitești!!!
    Acestui așa zis "comentator" și Iudă i-aș mai spune:
    Dacă tu... (nu, nu îți spun "dumneata" pentru că NU MERITI !)
    Dacă tu, crezi că este atât de benefic și bun acest VACCSIN (întrucât sin = păcat)... Dacă tu crezi că este atât de benefic acest VACCIN PĂCĂTOS, de ce nu te împungi tu însăți sa ne spui și nouă efectul lui după două, trei, patru sau oricâte rapele/doze vrei tu... Măcar așa vei lua parte la Crucea Sfânta a acestui Neam! Și abia ATUNCI vom vedea că îți pasă, abia ATUNCI vă vom urma.
    Că PĂSTORUL CEL BUN își pune V I A Ț A (!!!) pentru oile Sale!
    Și ia aminte acum:
    Iar după un străin ele nu vor merge, ci vor fugi de el, pentru că nu cunosc glasul străinilor.
    Toți câți au venit mai înainte de Mine (fără de Mine) sânt furi și tâlhari, iar oile nu i-au ascultat!
    Și spune mai departe Mântuitorul Hristos, adevăratul Pastor al oilor in Sfânta Evanghelie:
    Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce nu intră pe ușă în staulul oilor, ci sare pe alături, acela este fur și tâlhar!!!
    Deci, tu așa zisule "comentator" nu ești acum decât în postura de FUR și de TÂLHAR!!!

    Ps administratorilor acestui site: rog a-mi șterge prima postare întrucât am observat câteva greșeli gramaticale care nu se cuveneau sa fie. In graba mea de a redacta textul am omis aceasta. (Și reeditați fara acest ultim "PS" dacă se poate. Mulțumesc!)
  • hannah 29.09.2021 15:34
    In urma cu aproape o suta de ani (1935), apareau lagarele de concentrare naziste. Erau destinate exterminarii celor ce nu "intruneau" cerintele regimului de atunci (etnie, culoare a pielii, ideologie, credinta, etc.). Cei ce le-au dorit si le-au construit, aveau sa devina cei mai monstruosi criminali ai istoriei (desi si alte tari aveau lagarele lor "personale").. Acei indivizi gandeau ca tine Herr Prepeliceanu! Au despartit copii de parintii lor si i-au gazat, nenorocitule! Serul asta ucigas este echivalentul gazarii si are efecti si pe loc si pe termen mediu si lung. Cum crezi tu, nazistule, ca un parinte cu mintea intreaga si care gandeste cu capul lui si nu al politicienilor sau mediei corupte, si-ar da copilul pe mana criminalilor unei natii?
    Tu esti chiar convins de ceea ce sustii, nu? Injectarea ta cu o mie de doze de ser experimental ar fi prea blanda, avand in vedere ce ai spus si in primul rand gandit!!!!! Sa desparti copiii de parintii lor? Pentru ca tu le vrei binele? Monstru cu chip uman!
    Domnule Catu, tu cel care cica esti prim ministru al Romaniei, am inteles ca ai copil (o fata). Cum accepti ca una din slugile tale sa gandesca si sa propuna asemenea aberatie? Ce ai face daca acest Prepeliceanu ar veni si ti-ar lua copilul ca sa ti-l injecteze (pe bune, nu cu vitamine sau ser fiziologic sau steroizi sau cu ce te-oi fi injectat tu)??? si mai apoi sa stai la capul copilului tau asteptand sa vezi daca moare sau nu?
    Oricum nu am o parere buna despre tine , nu ca asta ar conta, dar macar arata ca iti pasa cat de putin de cei ce sunt precum copilul tau: COPII!
  • Orizont 29.09.2021 15:46
    Jandarmeria primeste armament nou cu care sa traga in popor :

    https://www.cotidianul.ro/jandarmeria-cumpara-20-000-de-pistoale-calibru-9/
  • Nenea Iancu 29.09.2021 16:32
    Prelipceanu e singurul „jurnalist” care cheamă politicieni ca să le ia interviu și vorbește el în locul lor, de se sperie și ăia de ce vorbe le pune ăsta în gură și intră în defensivă! Ei de fapt nu sunt invitați în emisiune, ci sunt decorul menit să excite panseurile prelipceanului. Care ar trebui luat de bretele și spânzurat de catargul de pe guvern, să fluture acolo idei trăznite!
  • Morpheus 29.09.2021 18:51
    Prelipcene, neomarxistule, ai tupeu și vrei sa ,,scapi copiii de parintii lor” ? Ai copii ? Ai idee ce poate face un parinte pentru a-si apara copilul ?
  • Sic02 29.09.2021 18:56
    Are cineva adresa individului, deja a depășit cam toate limitele și nu prea mai merge asa, aștept cu interes răspuns.
  • Tina Turner 30.09.2021 03:34
    Cred că sunt mulți copii in România. Și mulți părinți. Cred că mai fezabil este, din muuulte puncte de vedere, să scăpăm România (planeta fapt) de prelipceanu. Soluția cea mai simplă câștigă, nu ?
    PS. Eu inca nu pot sa cred că există asemenea forme de viață. Un dezinfectant, ceva ?
  • Rusi 30.09.2021 11:27
    Prelipceanu trebuie sa fie vaccinat urgent cu ser experimental.
  • stefanicolae@yahoo.com 30.09.2021 15:02
    Ce te poti astepta de la un oligofren?! Cum a spus Caiafa: " "Ne este mai de folos să moară un om pentru popor, decât să piară tot neamul." Problema e ca acest dobitoc nu e IISUS. Dar cuvintele lui Caiafa se potrivesc in aceasta situatie. Sa fiu bine inteles, nu-l amenint cu moartea, dar ii doresc sa moara el si tot neamul lui decat poporul meu sa sufere din cauza acestui cretin.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO