Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După cum v-am anunțat, începând din această seară, de la orele 21.00, părinții cititori de ActiveNews vor putea asculta împreună cu copiii lor Povestea Serii, rostită pentru Dvs de minunații copii ai altor cititori ai ActiveNews, care ne-au propus inspirat această rubrică în cadrul paginilor noastre Școala în Familie și Trăiește Românește.

Povestea și Ghicitoare Serii de astăzi sunt ilustrate cu desene ale copiilor participanți la Concursul ActiveNews AVEM O ȚARĂ. Le mulțumim din suflet micuțelor noastre colaboratoare de nădejde, Ana, în vârstă de 10 ani, și Maria, de numai 7 ani, și le dorim Noapte Bună, Somn Ușor, Vise Plăcute și Îngerii să le sărute!

Audiție plăcută!

Vă așteptăm să ne transmiteți și Dvs povești în fișiere audio la contact@activenews.ro și redactia.activenews@gmail.com.

Doamne, ajută!

AUDIO/VIDEO, AICI:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Enya 27.05.2022 22:39
  Doamne, ce diferenta de la cer la pamant intre ziarele diabolice si ActiveNews unde gasesti aceste cuvinte care iti ating inima: “Noapte Bună, Somn Ușor, Vise Plăcute și Îngerii să le sărute!“

  Ce hau cumplit intre satanistii care sustin un sistem ce ii distruge pe copii si ActiveNews care ii pune pe primul plan! EMOTIONANT!


  ACTIVENEWS, ZIAR NATIONAL!
 • ActiveNewsRo 29.05.2022 00:42
  Ne copleșiți! Sărutmâna!!!
 • Enya ► ActiveNewsRo 29.05.2022 01:56


  Pentru tot ceea ce faceti, meritati fiecare cuvant si gand de maxima apreciere!
 • Andri 28.05.2022 05:34
  Minunat
 • Tic 28.05.2022 10:29
  Draga ACTIVENEWS îmi amintiți de copilăria mea frumoasa cu Bună seara copii a Silviei Chicos, încheiată cu Noapte bună copii, cu Vreau sa știu, cu Teatru Radiofonic din adolescență! Mulțumesc pt bucuria facuta intregii familii și prietenilor și cunoștințelor, cărora le trimit cele scrise de voi. Fiți binecuvântați.
 • ActiveNewsRo 29.05.2022 00:42
  Mulțumim tuturor!
  Doamne, ajută!
 • adyyon ► ActiveNewsRo 29.05.2022 18:48
  Bravo. Asta este cheia. Reconstruirea de la bază, căci... se văd semnele eliberării. De acum încolo... Adevărul va triumfa.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO

15:18

Prințul Charles a promis: Nu mai primește PUNGI cu BANI de la Șeicii din Golf

13:15

În plină revoluție Satanistă pentru „Dreptul de a Ucide Pruncii”, Papa Francisc binecuvântează Avortul