Portofelul digital va fi înlocuit de tatuajul digital. Bill Gates, care a profețit încă din 1995 apariția telefoanelor smart, anunță acum că acestea vor fi înlocuite de un tatuaj electronic, produs de Chaotic Moon

De Părău Vlad  /  

Foto: Bill Gates, precursorul smatphone-ului și vizionarul tatuajului electronic.

Foto: Bill Gates, precursorul smatphone-ului și vizionarul tatuajului electronic.

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum 27 de ani, Bill Gates a prezis apariția telefoanelor smart și a platformelor de socializare sau de video-sharing. O parte dintre profețiile sale s-au împlinit, iar altele au fost mai puțin exacte. În mare, însă, părintele Microsoft cam știa pe ce cale o s-o ia omenirea. Mai nou, miliardarul a prezis un nou tip de tehnologie care, printre altele, ar urma să înlocuiască smartphone-urile: tatuajele electronice.

Predicțiile lui Bill Gates de acum 27 de ani, o realitate a zilelor noastre

În 1995, Bill Gates, pe atunci președinte executiv al Microsoft (vă mai amintiți sistemul Windows 95? Cu toții l-am avut instalat pe computer), a făcut câteva predicții îndrăznețe despre timpurile pe care trăim acum. Cele mai multe dintre aceste predicții au fost de o acuratețe neașteptată. Altele, însă, nu s-au împlinit.

La 27 de ani distață, în noua sa carte ce va fi lansată în 2023, părintele Microsoft privește înapoi la acele predicții, evaluându-și propriul efort din tinerețe și privind înainte spre ceea ce va urma. Câteva dintre cele mai exacte predicții ale lui Gates din 1995 vă sunt prezentate de Playtech.ro

A prezis apariția smartphone-urilor

„Mă gândeam și învățam despre aceste lucruri în mod obsesiv pe atunci”, scrie Gates într-o nouă postare pe blog care trece în revistă cartea sa din 1995, The Road Ahead (Drumul ce stă înainte). Acest efort a dat roade atunci când a anticipat ceea ce el a numit „mini PC-ul”. În afară de nume, el descria smartphone-ul de astăzi în aproape toate detaliile. Iată o parte din ceea ce a scris în 1995: 

„Va avea aproximativ aceeași dimensiune ca un portofel. Ceea ce înseamnă că îl veți putea purta în buzunar sau în poșetă. Va afișa mesaje și programe și vă va permite să citiți sau să trimiteți mesaje electronice și faxuri. Să monitorizați vremea și rapoartele bursiere și să jucați jocuri simple și sofisticate.

La o ședință, ați putea lua notițe, să vă verificați întâlnirile, să răsfoiți informații dacă vă plictisiți sau să alegeți dintre miile de fotografii ale copiilor dvs. ușor de apelat”, scria miliardarul.

El a mai prezis că acest „pocket PC” va fi securizat cu ajutorul unui sistem biometric. Spunea de o posibilă amprentă digitală și că va putea fi folosi pentru a intra la un concert sau în avion, că va înlocui plata cu bani de hârtie și că vă va anunța prin difuzorul său când se apropie ieșirea de pe autostradă. Sistemul de deschidere a telefonului prin citirea amprentei posesorului a fost implementat în special de iPhone, „plata cu telefonul” ia amploare în zilele noastre prin aplicațiile bancare ce înlocuiesc cardul de plastic, iar condiționarea accesului la concerte sau în avion s-a implemetat mai ales în pandemie prin aplicația „certificatului Covid” instalată în telefon. De asemenea, orice smartphone are aplicații de geolocație care pot ghida în timp real un șofer în drumul său către o destinație necunoscută. Acestea au existat încă din anii 2000, din epoca „pocket PC”-urilor cu Windows sau chiar a telefoanelor care foloseau versiunea de mobil a sistemului de operare de la Microsoft. Acestea au fost adevăratele precursoare ale telefoanelor inteligente de astăzi.

Bill Gates a făcut în 1995 chiar și o estimare destul de bună a prețului smartphone-urilor, de la atât de ieftin încât să fie de unică folosință până la peste 1.000 de dolari bucata.

Ce tehnologie va înlocui smartphone-urile, potrivit lui Bill Gates

În noile profeții din cartea pe care o pregătește pentru 2023, Gates se referă la tatuajele electronice dezvoltate de compania Chaotic Moon. Este vorba de niște dispozitive bazate pe biotehnologie. Scopul este de a analiza și să colecta informații din corpul uman prin intermediul unor plasturi.

Printre datele pe care acest tatuaj le va stoca, se vorbește inițial de informații medicale și sportive. Cu ajutorul acestora se vor putea preveni și controla bolile, precum și îmbunătăți performanțele fizice și sportive prin intermediul monitorizării semnelor vitale.

O posibilă „pecete” cu aplicații de fitness și telefonie mobilă?

Deși acest tatuaj electronic se află încă în faza de dezvoltare, Bill Gates spune că va fi aplicat temporar pe piele. Tatuajele vor fi sub forma unor mici senzori și detectori (trackers) care trimit și primesc informații printr-o cerneală specială (bun conductor electric).
 
Chiar și în pandemie, tatuajele cu „cerneală invizibilă” au fost propuse pentru a înlocui certificatele de vaccinare în Africa sau în zone lipsite de curent electric.

Cu toate acestea, implementarea inițială a tatuajelor electronice ca dispozitive pentru sport și monitorizarea sănătății nu este suficientă pentru Bill Gates, care prevede că aceste dispozitive vor putea înlocui smartphone-urile actuale, conform publicației Marca

În opinia părintelui Microsoft, oamenii vor folosi tatuajul electronic dezvoltat de Chaotic Moon pentru a suna, a trimite mesaje sau a căuta o adresă.

Nu se poate vorbi încă de un termen aproximativ până când acesta va fi pus pe piață. Totuși, Gates și echipa lui caută modalități de implementare. Modalități, spune el, prin care tatuajul să devină noul dispozitiv cu care oamenii să realizeze multe dintre lucrurile pe care le fac prin intermediul smartphone-urilor actuale.
 
Dacă aceste „peceți” vor ajunge suficient de capabile încât să înlocuiască aplicațiile bancare de pe actualele telefoane inteligente, precum și aplicațiile de tipul portofelului european pentru identitatea digitală, pașaportul de vaccinare / cardul de sănătate și cartea electronică de identitate, într-o lume în care banii fizici și proprietatea privată vor fi dispărut treptat, ne putem aștepta ca oricine nu va deține această „pecete” să nu poată cumpăra sau vinde nimic, deci să nu mai poată participa la viața socială, la comunicații și schimburi economice într-o „Europă digitală” ajunsă la apogeu. 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Spring 21.04.2022 20:14
    Cei care vor accepta "pecetluirea" cu semnul antihristului 666, ar mai putea face pocăinta?


    Răspuns al regretatului Părinte Athanasios Mytilineos la o întrebare din desfasurarea catehezei din data:
    03-12-95.



    Acest număr 666 în sine, așa cum îl avem în enumerarea numerelor, nu are nimic culpabil, nu are nicio semnificație și nicio valoare.
    De exemplu, atunci cand numaram: 665, 666, 667... si prin enumerare nu facem o deviere, un act de apostasie.
    Da, nu este ceva bizar, sa enumeram numărul.... Pentru ca unii sar sau evita numărul acesta si trec la următorul, deoarece 666 este considerat rau famat, și bizar, și de rău augur, și nu știu ce, pentru ca este numarul lui antihrist.


    Este un număr. Acest număr ar putea fi fara semnificatie și nu constituie ceva deosebit, ci indica numele cuiva.
    V-am mai spus ce înseamnă asta: gematria.
    Adică, atunci când avem un nume, să spunem Athanasios, scriu numele intr-o coloana verticala de câte o literă, A, i și așa mai departe și lângă fiecare litera, in dreptul fiecarei litere pun numărul său corespunzător.
    Eu spun "Atanasie".
    A este 1, =1.
    θ este 9, =9.
    Din nou a = 1.
    Mai jos este n = 14... Dacă adaug aceste sub-numere acum, îmi fac totalul prin insumare si am corespondentul numelui. Numărul meu care corespunde numelui meu. La fel este și numele lui Antihrist.

    Adică, nu stiu dacă ma înțelegeți, numele Antihristului este criptat. Criptat, din mai multe motive. De aceea, unii oameni încearcă să-l descifreze, dar nu reușesc. Ei speculeaza ortografia unui nume și multe altele... Dar nu e corect.


    Când va veni Antihristul, atunci dragii mei, va fi evident... Dar el va fi descoperit numai credincioșilor trezvitori. Trezvia ne va sustine discernamantul. Adică cei care vor avea limpezimea inimii și a minții. Nu cei care vor face rationamente.
    Și traitorii vor spune atunci: acesta este Antihristul!
    În rest, s-a speculat că Gorbaciov a avut un semn pe cap și a fost o reminiscență a numarului 666 și nu știu ce, acesta este un abuz de interpretare. Nu este adevarat.

    Cu toate acestea, aș dori să ajung la întrebarea care s-a pus: de ce nu se vor mai putea pocăi cei care primesc numarul 666?
    Aici avem următoarele elemente.
    Să nu dormitez și ci trebuie sa fiu trezvitor ca să nu-mi impuna numarul 666 - sa fiu atent - dar nu in cazul in care va trebui sa ma hipnotizeze și
    să-mi impună 666.
    Aceasta impunere prin hipnotizare nu va fi valabila. Ca și cum cineva ar fi mai intai drogat și apoi botezat. Acest act primit prin drogare nu este valabil ca Taina. Sau sa te drogheze și să te căsătorească cu cineva. Este bine cunoscut faptul că atunci când nu există credinta si voința celui care va primi sau va sluji o Taina, de pilda Impărtășania, aceasta lipsa de credinta si de vointa, chiar din partea preotului daca ar fi - și uneori v-am spus acest lucru - caci preotul poate săvârși Taina fara ca sa aiba credinta ortodoxa si credinta in harul Tainei Euharistiei, Liturghia, si atunci va avea ca rezultat ca Impărtășania aceea va fi invalidă ca Taina, deci nu va lucra harul si va fi doar simpla paine si vin.
    Adică, dacă voi ameninta cu revolverul în biserica un preot pentru a cununa un cuplu, barbat si femeie, această Cununie, este invalidă ca Taina, nu lucreaza harul.

    Deci vorbim de aceste condiții care valideaza Taina!

    Atunci, inseamnă ca trebuie sa vrei mai intai să accepți semnul 666 al antihristului.
    Sa vrei din mai multe motive, de exemplu, ca să ai siguranța socio-economica, să nu fii nevoit sa parasesti orașul tau, casa ta, ca să poti avea ce sa mănânci și să bei, si sa nu fii nevoit să pleci în pustie, in munti...
    Este ceea ce auzim frecvent: o fac pentru copiii mei, asa cum spun cei mai multi! Auziti? Pentru copiii lor!!! Ce, nu va suna cunoscut sau vi se pare bizara scuza? Ce putem să spunem noi despre aceste scuze!? Ce ar mai fi de spus?!


    Asadar, inseamnă că vrei sa primesti numarul 666. Accepti semnul fiarei.
    Deci, de buna voie accepti actul pecetluirii... Aceasta pecetluire este o taina! Taina antihristului...
    Asa cum spune Sfantul Apostol Pavel despre acest lucru, despre numele sau numarul despre care vorbeam mai inainte... Sfantul Apostol Pavel ne spune: taina faradelegii. Este mentionat în a doua epistola către tesaloniceni. Taina faradelegii, spune Pavel, ca deja este la lucru, adica acționează deja.


    Deci, când accepti numarul 666 din toată inima, nu te mai poti pocăi pentru că
    te-ai lepadat de harul de la Botez in momentul pecetluirii cu semnul fiarei.
    Și devii apostat ireversibil, nu te mai poti pocăi. Observam acest inteles al lepadarii ireversibile în multe locuri din cartea Apocalipsei. Și în acele locuri este evidentiata aceasta concluzie: nu va mai putea sa se pocăiască cel care primeste numarul 666, ci devine hulitor.


    Pocăința nu este doar rodul voinței omenesti, ci este rodul voinței omenesti dar și al Harului Divin necreat impreuna-lucrator cu vointa omului!
    Fiți foarte atenți la acest aspect. Nici credinta nu este roada vointei omenesti. Credinta este roada harului necreat si vointa doar accepta aceasta lucrarea a harului Duhului Sfant.
    Toate aceste virtuti credinta, nadejdea si dragostea, sunt fapte pe care ni le insusim ca lucrare a harului Duhului Sfant.
    Deci, dacă Dumnezeu nu-mi mai trimite harul Duhului Sfant, energia necreata daruita credinței ortodoxe, nu mai pot fi un credincios ortodox, daca nu-mi trimite energia necreata a iubirii, nu pot avea dragoste, și asa mai departe, energia necreata, adica harul care imi aduce mântuire si pe care nu o pot avea dacă Dumnezeu nu-mi trimite harul Duhului Sfant!
    Prin urmare, este vorba continuu, de o colaborare a harului cu vointa omeneasca. Nu este doar o chestiune de contributie omeneasca, ci indeosebi de lucrarea harului lui Dumnezeu Care nu-l va mai darui oamenilor care au acceptat semnul fiarei, numarul Antihristului, 666!


    Οἱ δεχθέντες τό «σφράγισμα» τοῦ Ἀντιχρίστου γιατί δέν θά μποροῦν νά μετανοήσουν; - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=qU106wgvxxw&feature=youtu.be
  • Gligor 26.04.2022 09:00
    @SPRING ! ! !
    "Pocăința nu este doar rodul voinței omenesti, ci este rodul voinței omenesti dar și al Harului Divin necreat impreuna-lucrator cu vointa omului!
    ......
    Deci, dacă Dumnezeu nu-mi mai trimite harul Duhului Sfant, energia necreata daruita credinței ortodoxe, nu mai pot fi un credincios ortodox, daca nu-mi trimite energia necreata a iubirii, nu pot avea dragoste, și asa mai departe, energia necreata, adica harul care imi aduce mântuire si pe care nu o pot avea dacă Dumnezeu nu-mi trimite harul Duhului Sfant!"

    Harul Divin necreat nu Se poate opri fiindca este vesnic si pururea activ in folosul oricarui suflet, dar si impreuna lucrator cu vointa omului. Dintre acestea doua, Harul Divin si vointa omului, Harul este neschimbator si pupurea lucrator, spre deosebire de vointa omului, care este schimbatoare.
    Dumnezeu nu are optiunea de a nu-Si trimite Harul Sau la lucru asupra sufletului omenesc pentrru ca daca nu Si-ar mai trimite Harul El nu ar mai fi Dumnezeul multmilostiv, ci ar fi ca un om normal.
    Dintre acestea doua, Harul Divin si vointa omului, singura piedica care ar putea interveni ar fi doar lipsa vointei omului fiindca Harul Divin este imposibil sa Se opreasca. Dumnezeu nu poate sa nu trimita Harul Sau Divin in nicio circumstanta, astfel ca siungurul aspect necesar ar fi vointa omului fiindca Harul este demult prezent si lucreaza ca vointa omului sa accepte conlucrarea. Daca eu nu am dragoste, nu lipsa Harului este cauza, ci lipsa vointei mele.
    Omul se poate departa de Dumnezeu o mie de pasi, insa pentru a se intoarce la Dumnezeu e suficient un pas fiindca Dumnezeu il urmareste peste tot pentru ca porunca lui Dumnezeu este viata vesnica.

    Inchipuirea unei mandrii exagerate ma orbeste sa nu vad cauza reala si de aceea-mi spun (ca un inchipuit) ca Dumnezeu nu-mi trimite Harul Sau, cand de fapt eu Il ignor. Dumnezeu nu-Si poate opri IUBIREA fiindca e vesnica.
  • Gligor 26.04.2022 09:12
    "Pocăința nu este doar rodul voinței omenesti, ci este rodul voinței omenesti dar și al Harului Divin necreat impreuna-lucrator cu vointa omului!
    ......
    Deci, dacă Dumnezeu nu-mi mai trimite harul Duhului Sfant, energia necreata daruita credinței ortodoxe, nu mai pot fi un credincios ortodox, daca nu-mi trimite energia necreata a iubirii, nu pot avea dragoste, și asa mai departe, energia necreata, adica harul care imi aduce mântuire si pe care nu o pot avea dacă Dumnezeu nu-mi trimite harul Duhului Sfant!"

    Dumnezeu nu-Si poate opri trimiterea Harului Sau fiindca IUBIREA Lui este vesnica. Dumnezeu ma iubeste in orice circumstante. Singura piedica in Calea Lui e (pentru scurta vreme!) ignoranta mea.
  • Spring 21.04.2022 21:01
    Parintele Athanasie Mitilineos:

    A sustine ca pecetea lui antihrist nu poate exista inainte de inscaunarea lui antihrist, este echivalent cu a sustine ca nu poate exista in lume duhul lui antihrist inainte de inscaunarea lui propriu-zisa. Iar aceasta e stupid...

    Sfantul Andrei al Cezareei spune clar ca, prin inselaciune, Prorocul Mincinos (Papa n.n.) va face lumea sa se inchine fiarei si sa-i primeasca pecetea 666.
    „Lui i s-a dat putere asupra semnelor si minunilor, pentru ca, inaintemergand lui antihrist, sa-i pregateasca acestuia drumul spre pierire… Prin vrajitorie si inselaciune, prorocul mincinos, inaintemergatorul falsului mesia va face totul spre amagirea oamenilor, pentru ca acestia sa-l socoteasca pe antihrist drept Dumnezeu, … dupa analogia Sfantului Ioan Botezatorul, care-i aducea pe evrei la Mantuitorul… inaintemergatorul lui antihrist, prorocul mincinos, va fauri o icoana a fiarei, pe care o va face sa para ca vorbeste si se va stradui sa-i puna fiecaruia pe mana dreapta semnul numelui de pierzanie al antihristului (666), pentru curmarea faptelor bune si drepte, de asemenea si pe frunte, ca sa-i invete pe cei amagiti sa fie indrazneti in inselaciune si in faptele intunericului.”
    Prorocul mincinos va insela pe toți cei mici și cei mari, pe cei bogați și si pe cei săraci, pe cei liberi și pe sclavi, astfel încât să le fie pusa pecetea 666 pe mâna dreaptă, sau pe frunte astfel incat sa se valideze prin pecetluire că s-au inchinat deja icoanei Antihristului și vor purta ireversibil pecetea lui Antihrist!

    A 55-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

    https://youtu.be/A27NLyUPmA4

  • Spring 21.04.2022 21:55
    Parintele Athanasios Mytilineos (1927 – 2006)
    Fragmente dintr-o predica – Catehezele Sfântului Chiril al Ierusalimului IV – care a fost rostita la 16 02 1987

    S-a mai spus aceasta, că, în sfârșit, daca am primit numărul fiarei, pecetea 666, nu mai pot să-mi fac Crucea! Cel mai frumos este sa nu-L reneg pe Iisus Hristos. Este izbitor când citim în Apocalipsa că cei care au fost pecetluiți cu semnul fiarei 666 nu vor mai putea să se pocăiască. Sau mai bine zis, nu vor fi mântuiți. Adică, dacă sunt pecetluit cu semnul fiarei 666, nu voi fi mântuit?
    Între „Sunt pecetluit cu semnul fiarei 666” și „Nu voi fi mântuit” există o legatura. Pentru că la prima vedere cineva se poate scuza si spune „dar n am știut”. Nu știa, desigur…. dar Dumnezeu va judeca asa, pe baza Apocalipsei, aceasta este ceea ce avem de spus, că cel care este pecetluit cu semnul fiarei nu se va mântui. Explicit și categoric. Și că va fi un sigiliu, semnul fiarei 666 pe mână, chiar pe mana dreapta sau pe frunte. Este exact ceea ce spune textul. Nu este o metaforă, cu niciun chip nu este metaforă. Este exact ceea ce spune textul. S-a pierdut, s-a terminat cu nadejdea de mantuire daca accepti pecetea. Nu este nimic altceva de adaugat.
    Ce se întâmplă de fapt? Nu stii? Ce este Botezul? Un sigiliu, o pecete. Cum se face acest sigiliu sau aceasta pecetluire? Este pecetea pusa omului de trei ori, prin scufundare in apa Botezului – se afunda și spune „Se boteaza robul lui Dumnezeu, în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt.” Ce primeste atunci? Primeste o pecete, o stampila. Ce este aceasta timbrare? Are caracter indoit. În numele lui Dumnezeu, acest Dumnezeu Treimic, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, iar pe de alta parte este pecetea, Crucea. Căci intreita afundare a omului in apa Botezului și ridicarea din apa, exprimă din nou numele Dumnezeului Treimic dar este în același timp si Crucea. Căci, după cum spune Sfantul Apostol Pavel, aceia dintre noi care au fost botezați prin moartea lui Hristos au fost botezați. Care este semnificatia? Este mormântul. Acesta este motivul pentru care este omul afundat in apă. Iar ridicarea din apa Botezului este Învierea.
    Ce admitem aici? Două sigilii, doua peceti sau un sigiliu, o pecetluire care două coordonate. Credința în dogma Sfintei Treimi, prima cea mai mare dogma a Credinței ortodoxe și dogma Intrupării Fiului lui Dumnezeu din Fecioara Maria. Pentru că atunci când vorbim despre Cruce, ne referim la Intruparea Fiului. Acestea este pecetea crestinului pe care o primeste în momentul Botezului.
    Acest sigiliu (sau pecete) este ontologic. Nu este o pecete ca aceea pe care o punem și o putem șterge. A fost impregnata în această ființă a mea atât de neșters încât acest trup pe care îl voi pune în mormânt nu va putea pierde pecetea, desi trupul meu va deveni pamant, dar nu va elimina sigiliul. Căci pe baza acestei peceți, Domnul mă va recunoaște ca să pot sa intru în Împărăția Sa
    Un sigiliu paralel este cel al Antihristului. Căci prima pecete a lui Hristos este pecetea credinței, a doua pecete este pecetea lui Antihrist, și aceasta este o pecete a credinței, pe care Antihrist ne o va da ca să avem ce sa mâncăm, deci Antihrist ne va face o lume mai bună și cei care vor primi pecetea 666 vor mărturisi că Antihrist este Messiah.

    CONCLUZIE:

    Așa cum cei botezați primesc harul lui Dumnezeu, tot așa și cine accepta pecetea primeste energia satanei prin semnul fiarei 666 și, prin urmare, el nu va mai putea să se pocăiască. Este un fel de obstacol implacabil. Cine primeste semnul fiarei 666 nu va putea să se pocăiască caci accepta apostasia sau desigilarea pecetluirii originale a lui Dumnezeu și primeste o nouă pecete demonică pe care Dumnezeu nu o poate accepta, pentru că este un semn al sfârșitului credintei crestinului. Este ultimul act al credinței crestinului prin care se leapada de Hristos!
    Ce s-a întâmplat cu soția lui Lot, despre care Domnul ne-a spus sa ne amintim, va amintiti de femeia lui Lot? Ce s-a întâmplat? S-a întors să vadă in urma sa și a devenit o coloană de sare. Nu a crezut și a devenit un stalp de sare. Ceilalți insa credeau. Cum? Nu s au întors să priveasca inapoi. Dar o chestiune asa de mică sa aiba o consecinta asa de mare?
    Chestiunea asta asa de mică va fi ultimul act al credintei din istorie. Monumentul pastrarii sau pierderii credinței in Hristos Fiul lui Dumnezeu. Alegerea libera a fiecarui om va fi: pecetea lui Dumnezeu, Sfânta Cruce și credința în Dumnezeul Treimic sau pecetea satanei, credința in Antihrist ca fiind Messiah! Acestea vor fi ultimele momente ale credinței și necredinței, ultimele momente din istorie!

    https://youtu.be/ZZh3O-SyiNo

    Parintele Athanasios Mytilineos:
    pas cu pas spre pecetluirea Antihristului

    Ți-ai pregatit capul, mai concret fruntea unde ai primit pecetea, a lui Dumnezeu, amprenta nasterii din nou a sigiliului, prin apa sfințită de la Botez. Și cu untdelemn, pe capul tău a fost pusa mai exact pe frunte pecetea, pe care o ai de la Dumnezeu, ca să devii — născut din apa si din Duh.
    Această „apă sfințită a lui Dumnezeu”, așa cum este numită în cartea Exodului, „și apă sfințită a lui Dumnezeu”, ne arata ca cineva este consacrat Domnului Hristos. Această „pecete” pe care o luăm de la Duhul Sfant prin Taina Mirungerii, despre care am vorbit deja, nu este altceva decât pecetea lui Dumnezeu de neșters. Acest sigiliu nu se sterge niciodată. Aceasta pecete a Duhului Sfant poate fi acoperită! Dacă crestinul primeste sau accepta o altă pecete, de exemplu pecetea sau semnul fiarei 666, totusi pecetea lui Dumnezeu rămâne inepuizabilă, insa crestinul rămâne lipsit de har prin acceptarea semnului fiarei, adica nu se mai mantuieste.
    Se stie: ortodocsii am fost cu toții pecetluiți cu această pecete a Duhului Sfant in Taina Mirungerii dupa ce ne am botezat. Am mai spus-o în cateheza despre Mirungere.
    NU PERMITEȚI NICIODATĂ SIGILIULUI (666, semnului fiarei, vaccinului digital) ANTIHRISTULUI SĂ FIE PUS PE FRUNTEA SAU PE MÂNA VOASTRĂ!
    Pentru că deja se înaintează tiptil și se vi se aplica. Acum au început deja cu cartile de identitate, carora nu li se acorda prea multa vigilenta în ceea ce privește sigiliul sau pecetea 666. Cum le spun multora, cardul are deja 666, ai avut vreodata ideea să-l arunci din buzunar? Nu caci faci afaceri cu cardul. Dar pentru ei conteaza ca ne familiarizeaza cu 666. Că toată povestea asta se face pas cu pas. Pas cu pas. „Metoda taierii sau felierii salamului”. Încetul cu încetul. Știți ce înseamnă „metoda salamului”, acestea sunt expresii moderne. Luați salamul și tăiați o felie subțire. Si iar taiati din nou o felie subțire. Si apoi iar o felie subțire
    Și nu se dezmeticeste omul cum încet, încetul cu încetul, pas cu pas….
    DAR DE ACOLO VOR TRECE LA INSEMNAREA PE FRUNTILE SAU PE MAINILE OAMENILOR!
    Vă spun ca să știți asta. Cineva care știe că ar putea avea această carte de identitate, dar va trebui sa fie gata să spună NU atunci când va veni momentul pentru insemnarea cu 666 pe frunte sau pe mana dreapta. Dar cei mai mulți nu știu. Aici este pericolul, deci nu ar trebui să existe astfel nepasare pentru primirea cartilor de identitate. De aceea nu ar trebui sa fim nepasatori, pentru că cei mai mulți ignora planul ascuns și autoritatile vor spune într-o zi:
    „Dar știți, cartile de identitate pot fi pierdute sau falsificate, Ei bine. Avem o Metodă nouă. Nu ne vom mai complica să scriem pe o bucată de hârtie, pe plastic ci vom putea insemna 666 pe fruntile sau pe mainile oamenilor.
    Și oamenii vor spune: (s a urmarit planul ascuns pas cu pas)
    „ETE NA, CE ESTE DACA I PUS PE HÂRTIE SAU PE FRUNTE.”
    Acest lucru va fi spus de către cei mai multi, ignoranți, sau de catre cei care nu au niciun dram de viata duhovniceasca. Cei care sunt vigilenti nu au de ce să se teamă.
    NU AU DE CE SĂ SE TEAMĂ. Pentru că DE MII DE ORI POT SĂ-MI TAIE PENSIA, de o mie de ori să-mi tai orice privilegiu pe care îl pot avea primind identitatea digitala (adica să fiu pecetluit cu 666 pe frunte sau pe mana).
    ATI INTELES? DUMNEZEU SĂ VA PĂZEASCĂ! MOMENTUL INSEMNARII CU 666 SE INTREZARESTE FOARTE APROAPE….



    https://www.youtube.com/watch?v=Axml0mmsrbI

    In iulie 2000, împreună cu domnul teolog Vasilie Papanikolau, l-am vizitat pe Starețul Athanasie Mitilineos la Stomiou din Larisa. După Liturghie am rămas ca să primim binecuvântarea Bătrânului la fel ca și multă altă lume. Noi am rămas ultimii, domnul Papanikolau îl cunoștea personal pe Gheronda Athanasie și m-a recomandat. După ce am făcut cunoștință i-am adresat o întrebare care mă frământa în mod special:

    „Părinte”, i-am spus, „aș dori să-mi spuneți despre acest faimos card de asigurare despre care se vorbește și care a început deja să fie trimis și acasă”.

    „Nu v-au informat în parohia dumneavoastră în legătură cu acest fapt?”, m-a întrebat.

    „Nu”, am răspuns.

    Atunci Starețul ne-a spus:

    „Aceste carduri simple pe care ni le trimit și ni le propun necontenit, putem – după iconomie – să le luăm pentru că trebuie să trăim; altfel nu vom putea să facem față nevoilor de zi cu zi. Aceștia, însă, ne vor trimite și un card inteligent ( cardul biometric intrat in vigoare din august 2021 si care este in curs de implementare) care le va înlocui pe cele de dinainte. Aceștia cred oare că sunt mai inteligenți decât noi, creștinii, și că noi nu știm ce se ascunde în spatele lui? Acest card inteligent (precede portofelul digital) nu-l vom primi! Pentru acesta merită să plecăm și în munți dacă trebuie, pentru că o vom face pentru dragostea lui Dumnezeu și vom avea asupra noastră harul Lui. În ceea ce privește supraviețuirea să nu vă neliniștiți, pentru că este grija lui Dumnezeu. Acest card să nu-l luăm pentru că, oricine îl va lua, nu va scăpa de pecetluirea care urmează.”

    (Din: Nikolaos A. Zournatzoglou, Mărturii ale închinătorilor. Cuviosul Paisie Aghioritul 1924-1994. vol. II, pag. 62, Ed. Egumenita

    Κατάργηση μετρητῶν λόγω ἀρρώστιας καί μαρκάρισμα (σφράγισμα) τῶν ἀνθρώπων.
  • Oracol 22.04.2022 18:32
    Exista un patent al Microsoft, înregistrat în 26 martie 2020, cu nr.
    060606.Mai precis WO2020/060606.Pe scurt, va exista un dispozitiv(chip probabil), care va monitoriza toate funcțiile corporale, undele cerebrale, inclusiv expresiile faciale...Partea interesanta este următoarea:dacă ești angajat undeva, și trebuie se execuți o anumita sarcina(task), nu mai e necesar sa fii controlat de un șef, dacă ai muncit 100% din timp sau ai mai frecat duda, fiindcă acest dispozitiv (probabil ceva implantat) în funcție de măsurătorile efectuate în interiorul corpului, îți dă exact cât timp ai muncit și, Atenție, transforma efortul depus în criptomonede.Cand banii fizici(cashu') vor dispărea, asa vom fii verificați și platiti.Am postat link-ul către site-ul oficial.
    Cine e curios, sa se uite macar in Description, la art.0036
    https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606
Ultima oră

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire