

Miliardarul de extremă stânga George Soroș urmărește să distrugă America și să instaureze „Noua Ordine Mondială”. O explicație detaliată a metodelor sale diabolice poate fi găsită chiar în cartea lui, arată enVolve, citând Independentsentinel.com.
Potrivit lui Grant Stinchfield (video mai jos), prezentator la Newsmax, politica frontierelor deschise are ca scop importul de sărăcie pentru a distruge sentimentul de identitate al americanilor. Patriotismul va fi înlocuit de socialism odată ce acest obiectiv va fi îndeplinit.
Totul se află în cartea sa - The Crisis of Global Capitalism („Criza capitalismului global”), publicată în 1998. El vrea o lume fără frontiere, cu ONU la conducere. Pentru ca acest lucru să se întâmple, America trebuie să dispară.
Este ceea ce face echipa Biden. Creează victime, pe care numai democrații le pot proteja. Aceste idei se regăsesc în Manifestul Comunist. Iubitorii de libertate - gânditorii independenți sunt întotdeauna prezentați ca niște opresori care trebuie pedepsiți.
Infractorii nu sunt băieții răi - ei sunt, la rândul lor, victime. Totul face parte din planul lui George Soroș.
Acesta este motivul pentru care asistăm la segregarea celor vaccinați de cei nevaccinați.
După cum afirmă Stinchfield, acești conducători nu sunt niște clovni, ci niște răufăcători care dezbină țara pentru propriile lor planuri malefice. VIDEO:
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
1. The creation of racism offenses.
2. Continual change to create confusion.
3. The teaching of sex and homosexuality to children.
4. The undermining of schools’ and teachers’ authority.
5. Huge immigration to destroy identity.
6. The promotion of excessive drinking.
7. Emptying of churches.
8. An unreliable legal system with bias against victims of crime.
9. Dependency on the state or state benefits.
10. Control and dumbing down of media.
11. Encouraging the breakdown of the family.
https://stirichina.ro/pcc-si-masurile-de-control-asupra-craciunului-in-china/
De ce nu ar trebui să uităm niciodată crimele comunismului
https://tribuna.us/de-ce-nu-ar-trebui-sa-uitam-niciodata-crimele-comunismului/
Hong Kong este un oraș vibrant. Este prosper și plin de activitate, plin de grădini strălucitoare, o bucătărie minunată, trasee pentru drumeții și plaje frumoase. La o populație de 7 milioane, se simte ca un mic New York.
Teritoriu britanic anterior, Hong Kong a fost predat Chinei în 1997. Mulți din Hong Kong sunt etnici chinezi, dar occidentali în principiu. Le pasă de libertatea de exprimare, de protest și de statul de drept. Dedicarea față de aceste principii îi deosebește de continent și îi unește ca popor.
Miza din Hong Kong și China în 2019 nu ar fi putut fi mai mare. A fost, în principiu, o ciocnire de sisteme. Chinezii sunt comuniști, cei din Hong Kong sunt capitaliști. Vorbesc mandarina, cantoneza din Hong Kong. În China nu există justiție, pentru că Partidul Comunist Chinez dictează cine este nevinovat și cine este vinovat, în timp ce principiul animator al poporului din Hong Kong este statul de drept.
Tinerii din Hong Kong au luptat împotriva acestei amenințări la adresa libertății cu ferocitatea celor care se tem să-și piardă țara. Adesea Brenda îi auzea pe cetățenii in Hong Kong explicând protestele simplu: „Nu vrem să fim China”. A rămas blocată la mantra lor „Auzi oamenii cântând?” din Les Miserables care pulsa în difuzoare, mesajul său fiind de nobilă sfidare: „Este muzica oamenilor care nu vor să fie sclavi”. Brenda a încercat să-și imagineze un milenial american trezindu-se într-o zi lipsit de libertatea pe care a cunoscut-o toată viața.
În multe privințe, tinerii din Hong Kong sunt ca milenialii americani. Au crescut în prosperitate, siguranță și libertate. Dar după 1997, amenințarea întunecată a Chinei a fost mereu acolo. China a interferat mult timp în alegerile din Hong Kong și a luat măsuri pentru a transforma electoratul însuși. Marionetele Partidului Comunist Chinez din Hong Kong fac mari eforturi pentru predarea limbii mandarine în școli „pentru a consolida identitatea națională”, adică identitatea chineză. Până la 150 de „imigranți” din China continentală vin în Hong Kong în fiecare zi.
Astfel de povești abundă în Hong Kong. Tinerii din Hong Kong le-au auzit de la rude și prieteni și, în interacțiunea cu populația continentală, au descoperit că studenții din China comunistă nu cunosc fenomenul Pieții Tienanmen. Partidul Comunist Chinez a fost nemilos în a cenzura toate referirile la vărsarea de sânge din Piața Tienanmen.
Fie la Berlin sau Hong Kong, dorința de a trăi liber dăinuie. Îi motivează pe oameni să-și părăsească patria și să riște totul, inclusiv viața. Poveștile despre o asemenea tenacitate umană sunt purtate de-a lungul generațiilor, de la Războiul Rece și până astăzi, în Asia și Europa.