Petrică Leașcu, noi declarații-bombă: Angajații Recorder au primit indicații chiar de la Patriarhul Daniel și de la Bănescu pentru a-l expune pe ÎPS Teodosie. Marian Godină intervine și îi acuză și el de minciună pe ziariștii Recorder dar și pe CTP

De Alesandru Anghel  /  

Marian Godină, PF Daniel și Petrică Leașcu în capturi de Facebook și YouTube

Marian Godină, PF Daniel și Petrică Leașcu în capturi de Facebook și YouTube

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul Petrică Leașcu vs Recorder și Corupția din Biserică ia o nouă turnură care îl obligă pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, să dea o explicație, mai ales că noul caz expus, cel al Patriarhului Daniel, ar trebui, conform declarațiilor anterioare ale lui Bănescu, să fie supus Binomului SRI-DNA al BOR la următoarea ședință a Sfântului Sinod. Este vorba de acuze de „corupție” prezente deja în multiple „apariții de presă”.

Vedeți Bombă în Patriarhie: Vasile Bănescu trebuie să-l ancheteze pe Patriarh! Răsturnare de situație în cazul ”denunțătorului” Înaltului Teodosie: Îl acuză de corupție pe PF Daniel și afirmă că ziariștii Recorder au falsificat filmările. CTP, dat în judecată!

În apărarea lui Petrică Leașcu intervine și celebrul polițist Marian Godină, care îl susține pe acesta și întărește că ziariștii Recorder care l-au atacat pe IPS Teodosie și anterior chiar și pe „Marele Alb” sunt „niște mincinoși” dovediți.

Godină îl mai acuză și pe CTP, care a participat la circul înfierării Arhiepiscopului Teodosie dar și a „denunțătorului” Petrică Leașcu, de prezentare a unor date false, de minciuni.

Iată ce afirmă Petrică Leașcu în cea mai recentă postare a sa pe Facebook:

„Ținta investigațiilor mele a fost sistemul corupt ce se întinde din cabinetul Patriarhului Daniel și din Palatul Victoria peste aproape toată Biserica și peste aproape toată țara.

În opinia mea, Recorder a avut ca țintă pe ÎPS Teodosie. Au inclus și filmările cu preoții de la Mănăstirea Dinogeția ca să nu bată la ochi.

Convingerea mea este că domnii de la Recorder au primit indicații chiar de la Patriarhul Daniel și de la domnul Bănescu pentru a-l expune pe ÎPS Teodosie. Ambii îl vor plecat pe acest Arhiepiscop.”, spune chiar cel folosit de Recorder și care se simte acum înșelat.

Citiți și EXCLUSIV: Avocatul Cuculis solicită Parchetului și DNA eliminarea tuturor așa-ziselor ”probe video” depuse împotriva Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, în urma înregistrărilor nelegale ale provocatorilor anticreștini de la Recorder

Petrică Leașcu consideră că alte filmări cu preoți presupuși corupți pe care le-a furnizat redacției Recorder au fost eliminate din reportaj pentru că aveau legături cu apropiați SRI, în schimb executanții misiunii au direcționat tot atacul lor asupra Înaltpreasfințitului Teodosie, ca și cum ar fi primit un ordin.

„Poate o să-mi amintiți de investigația ”Clanul Marelui Alb”.

Unde este reporterul care a realizat respectiva investigație? Domnul Victor Ilie?

A zburat de la Recorder. Bineînțeles, ”nu la ordinul” Marelui Alb.

În locul reporterului Victor Ilie a venit domnul Alexandru Nedea cu o ”bogată experiență” jurnalistică obținută inclusiv la ”prestigioasa” televiziune Antena3.”, afirmă Leașcu în timp ce Godină publică o captură cu acuzatorul lui Teodosie, „ziaristul independent” Alex. Nedea, sorbindu-l din ochi pe Mihai Gâdea. FOTO:

Cu referire la ziariștii de la Recorder, Marian Godină, într-un text adresat lui CTP, care a fost complice la „investigația” anti-Teodosie, polițistul afirmă:

„Nu sunt dezamăgit azi de Recorder care au venit cu un răspuns în care au înșirat cu meșteșug niște cuvinte care nici măcar nu erau necesare publicului lor fanatic care oricum ar fi fost satisfăcut și de un simplu "noi nu am greșit cu nimic, noi facem jurnalism onest și de calitate".

Pe ei îi știu, am avut ocazia să îi văd cum mint fără rușine și cum nu dau doi bani pe deontologia profesională.”

În privința celor declarate de CTP despre Petrică Leașcu, polițistul Marian Godină îi transmite lui CTP că aserțiunile sale „sunt complet neadevărate. Sunt false. Sunt minciuni.”

Godină merge mai departe și îi acuză de minciună, la fel ca și Leașcu, pe cei trei ziariști „independenți” de la Recorder - Alex Nedea, Mihai Voinea, Cristian Delcea. Godină își intitulează podcast-ul „Recorder și deontologia profesională: Despre Recorder, CTP și deontolgia jurnalistului Nedea, crescut la Antena 3, lucru pe care se pare că mulți nu îl știu” -  VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • INJECTIA FINALA 26.01.2024 00:30
    Maine il vedem patriarh pe IPS TEODOSIE.

    Doamne, Ajuta !
  • DanielaBMED 26.01.2024 08:23
    Ridicatul poalelor în cap se practică cu succes la toate nivelurile, și asta pentru că nu a existat bun simț și dreaptă socoteală atunci când trebuia. Nu rareori situația devine de râsu'-plânsul lumii...
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO