Petiție pentru demisia doctorului Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România. SEMNAȚI AICI!

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Către: Colegiul Medicilor din România

În atenția Domnului Președinte - Prof. Dr. Daniel Coriu 

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia 

Domnule Președinte,  

Recent, medicii care au participat la Conferința Medicină bazată pe dovezi, sau dictatură cu față medicală?din 10 februarie 2023, au fost acuzați de „transmitere de informații false” de către un ONG obscur numit Rețeaua de Solidaritate (nu au fost menționate punctual și informațiile false la care se face referire).

Atragem atenția Colegiului Medicilor din România că poporul român și-a păstrat gândirea critică și capacitatea de a analiza ceea ce se întâmplă sub ochii noștri. Vedem excesul de mortalitate (mai ales în țările supervaccinate), vedem valul de miocardite, infarcturi și tromboze precum și eforturile dumneavoastră în direcția normalizării morții subite. Incetați să ne insultați inteligența!

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia 

Semnatarii prezentei scrisori solicită să rețineți următoarele:

Modul în care s-a acționat în toată perioada așa-zisei pandemii a făcut victime.

El vine în contradicție cu toate reglementările de drept intern și internațional în domeniu, cu etica și deontologia medicală, cu logica și cu bunul simț.

Faptele nu sunt numai abateri flagrante de la principiul primum non nocere, ci sunt, în același timp, fapte penale.

Nimeni nu poate invoca necunoașterea informațiilor pe care le menționăm mai jos, doctorul având obligația profesională de a se informa permanent. Necunoașterea informațiilor nu scutește de răspundere (după cum necunoașterea sau cunoașterea greșită a legii penale nu înlătură vinovăția și nici caracterul penal al fapteiconform principiului „nemo censetur ignorare legem” (nimeni nu se poate apăra invocând necunoașterea legii).

Executarea ordinelor  nu absolvă de răspundere! Personalul medical a avut acces la următoarele informații și avea obligația de a informa pacienții complet și corect

1- Toate vaccinurile împotriva bolii Covid-19, pe care le-ați prezentat drept „sigure și eficiente”, se află în faza de studiu clinic, au primit autorizare condiționată de punere pe piață (care este provizorie) și se află într-un proces de monitorizare suplimentară, lucru semnalat în prospecte prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos [1].

2- Nu se poate presupune că nu ați văzut prospectele vaccinurilor și că nu aveți cunoștință de faptul că (spre exemplu) în prospectul vaccinului de la Pfizer se menționează explicit că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului Comirnaty, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023 [1].

3- În prospectul vaccinului Comirnaty se menționează clar faptul că nu s-au studiat interacțiunile cu alte medicamente.  Cu toate acestea, ați recomandat vaccinul ca sigur inclusiv bolnavilor cronici, care au o medicație permanentă, în condițiile în care nu se știe nimic despre posibilele interacțiuni cu acele medicamente [1].

4- Ați acceptat să participați, ca actori principali, la o campanie de vaccinare agresivă, cu un evident caracter triumfalist și unilateral, care prezintă în mod părtinitor informații incomplete despre presupusele beneficii ale acestor seruri, riscurile fiind întotdeauna minimalizate, declarate rare și lipsite de gravitate, lucru contrazis chiar de informațiile prezente în prospectul vaccinului [2].

In documentul FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines : DRAFT Working list of possible adverse event outcomes (la care ați avut acces, cu siguranță) sunt menționate mai mult de 25 de efecte adverse grave, iar lista este urmată de mențiunea: "este posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale vaccinului; pot apărea efecte adverse grave și neașteptate” [3]. Cu toate acestea, în videoclipuri, dr. V Gheorghiță, dr. Adrian Marinescu, dr. Mihai Craiu (și mulți alți doctori în alte împrejurări) au făcut afirmații care conțineau informații neadevărate și manipulatoare ("Vaccinul este sigur, eficient și cu foarte puține efecte adverse” - dr. Adrian Marinescu, "Vaccinurile sunt sigure și eficiente” - dr Mihai Craiu"Vaccinarea înseamnă responsabilitate” - afirma dr Beatrice Mahler, deși se referea la un ser aflat în stadiul de "studiu clinic în desfășurare”).

5- Ați prezentat ca „sigur și eficient” un ser în care sunt prezenți doi excipienți care nu au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de siguranță (ALC-0315 și ALC-0159), motiv pentru care DAPP (Detinatorul autorizatiei de punere pe piata) trebuia sa furnizeze date suplimentare în lunile ianuarie, aprilie și iulie 2021 [4].

6- Deși gravidele și mamele care alăptează au fost excluse din studiu, Ministerul Sănătății și Societatea Română de Obstetrică Ginecologie au afirmat că pot fi vaccinate și aceste categorii de persoane ([4], [5]).

7- Ați afirmat pe toate canalele că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie când în prospect scrie clar că "nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate" [6].

8- Ați insistat  asupra necesității vaccinării în colectivități deși European Medicines Agency spune clar că nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate; între timp au apărut dovezi că persoanele vaccinate se pot reinfecta și că ele poartă și transmit virusul în colectivitate ([6], [7]).

9- Ați recomandat vaccinarea persoanelor care au trecut prin boală în ciuda faptului că există persoane care prezintă anticorpi protectori la limita superioară după un an de la trecerea prin boală și nu se cunoaște  interferența anticorpilor dobândiți natural prin vaccinare [4].

10- Prin referiri permanente la „virusul care ucide” și mesaje catastrofice ați indus populației stări de spirit extrem de negative care au dus la creșterea numărului de sinucideri, precum și a cazurilor de depresie, anxietate, atacuri de panică, inclusiv în rândul copiilor.

11- Ați respectat ordine absurde care nu aveau nimic în comun cu medicina și nici măcar cu bunul simț, ordine pe care le-ați fi putut refuza cu autoritatea argumentelor științifice pe care trebuia să le dețineți. Executarea acelor ordine a dus la multe și evidente cazuri de malpraxis:

- au fost condamnați la moarte bolnavii oncologici lipsiți de posibilitatea de a-și continua tratamentele
- au fost condamnați la moarte bolnavii dializați prin reducerea numărului de zile și ore de dializă
- au fost condamnați la moarte bolnavii cronici suferinzi de boli cardio-vasculare care necesită monitorizare periodică, la care nu au avut acces
- au fost condamnați la moarte sau la grave complicații bolnavii care au avut nevoie de intervenții chirurgicale pe care nu le-au putut face
- au fost condamnați la moarte sau la grave complicații bolnavii veniți la unele spitale cu diverse urgențe (infarct, fracturi) cărora, din exces de zel, li s-a refuzat asistența medicală până la prezentarea rezultatului la testul covid
- ați internat în spitale și ați supus la tratamente extrem de agresive persoane asimptomatice care nu aveau nevoie de tratament (după cum autoritățile au recunoscut ulterior)
- ați acceptat să măriți prin fraudă cifrele raportate privind cazurile noi de infectați (există declarații ale persoanelor care nu au făcut testuldar au fost anunțate că sunt pozitive)   

Astfel, potrivit ministrului Sănătății, "medicii au raportat pe aplicația Alerte MS 26.106 de decese Covid, din care 227 de cazuri cu diagnostic principal Covid-19 identificat și 25.875 cu diagnostic secundar Covid-19. Referitor la cele 25.875 de decese, situația se prezintă astfel - 19.698 de decese au diagonostic secundar cu codul U071 (deces confirmat Covid) și 6.181 cu codul U072 (deces suspect Covid)”.  Deci 25.875 au fost morți cu Covid și doar 227 de Covid.

„O altă observație este aceea că, în totalul deceselor având drept diagnostic secundar COVID – U. 07 .1 (19.698 decese), s-a constatat o mare variabilitate a diagnosticului principal. Astfel, unele dintre diagnosticele codificate ca principale erau diagnostice acute care, conform OMS, nu pot fi asociate bolii COVID (ex: Infarctul miocardic acut, ulcer gastric acut, hernii, fracturi, traumatisme etc.)” relevă Raportul dat publicității la 13 mai 2021 [8].  

- nu ați cerut imperativ autopsierea decedaților de covid, deși era calea cea mai scurtă spre înțelegerea bolii și stabilirea celor mai eficiente protocoale de tratament
- ați înregistrat ca moarte de covid persoane decedate ca urmare a unor boli cronice cunoscute (sunt pe rol procese în care care aparținătorii au dat statul în judecată); raportările frauduloase sunt puse în evidență și de faptul că ați declarat 44.991 de vindecați într-o singură zi (18.09. 2020) pentru a face să concorde cifrele de infectați, vindecați, decedați, raportate anterior ; aceste raportări, care au mărit fraudulos cifra infectaților, au determinat măsuri cu consecințe dezastruoase la nivel social: închiderea școlilor și distrugerea învățământului (deși numărul de cazuri la copii este nesemnificativ), distrugerea unor domenii de activitate și a afacerilor micilor producători
- nu ați atras imperativ atenția asupra faptului că măștile neconforme (90% din cele care s-au vândut), nu oferă protecție antivirală; această mențiune există și pe ambalaj, iar ANPC a recunoscut că ele nu sunt „măști de protecție” și le-a redenumit „acoperitoare faciale”
-  în ciuda faptului că nu există niciun studiu care să demonstreze utilitatea purtării măștii de către omul sănătos, ați obligat populația să le poarte, cu consecințe serioase asupra sănătății, mai ales în cazul copiilor  

12- Ați tratat problema raportării reacțiilor adverse ca pe o pură formalitate. Niciuna dintre formele de promovare a vaccinurilor COVID (broșuri, clipuri) nu a instruit populația în vederea raportării reacțiilor adverse, cu precizarea expresă a modalității în care acest lucru trebuie făcut.  

Fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacțiilor adverse ar fi trebuit să fie un obiectiv de maximă importanță, dar România nu a implementat un sistem de supraveghere activă pentru monitorizarea apariției reacțiilor adverse în populația vaccinată, cum ar fi fost necesar: între 1-30 zile după vaccinare, între 1 lună și 3 luni după vaccinare, între 3 luni-6 luni după vaccinare și nici pentru perioada următoare până la încheierea studiului clinic, la 31 dec 2023.  

Absența unui sistem de supraveghere activă pentru monitorizarea reacțiilor adverse reiese din răspunsul dat de INSP (prin adresa cu nr 4779/24.03.2021) unei solicitări de informații de interes public formulată de Asociația Medici pentru Consimțământ Informat. Cât de conforme cu realitatea vor fi concluziile studiului? Rezultă de aici că reacțiile adverse nu interesează, de fapt, pe nimeni.  

13- In etapa a II-a a campaniei, ați promovat intens vaccinarea persoanelor cu imunodepresii, ceea ce este în contradicție cu datele de siguranță ale vaccinului. Argumentul că pacienții cu o astfel de patologie sunt mai susceptibili de a dezvolta boli infecțioase nu se  susține. Vulnerabilitatea acestor pacienți  era cunoscută și cu decenii în urmă, atunci când vaccinarea celor cu imunodeficiențe a fost restricționată.  Argumentele științifice în baza cărora s-a stabilit restricționarea nu și-au pierdut valabilitatea. Nu ați ținut cont, în mod corect și responsabil, de aceste aspecte. (v Ghidul "Recomandări de vaccinare a pacienților cu imunodeficiențe de diverse cauze”).

14- Ați recomandat vaccinarea bolnavilor oncologici deși European Society for Medical Oncology recomandă contrariul.

15- Ați tratat obținerea consimțământului informat al pacientului ca pe o pură formalitate. Persoanelor care s-au vaccinat li s-a cerut să semneze declarația de consimțământ informat fără a li se da informații corecte și complete legate de faptul că serul este experimental, că prin semnătură pacientul se înrolează într-un studiu clinic care se va încheia în 2023, sau informații despre efectele adverse grave semnalate deja pe site-urile CDC, MHRA, EUDRA VIGILANCE, care dovedesc că serurile respective sunt departe de a fi sigure. Este absolut neetic ca informațiile de mai sus să fie ascunse populației ([9], [10], [11], [12]).

16- Nu ați informat populația că nu s-au făcut studii de genotoxicitate și nici de carcinogenitate, deși lipsa acestor studii este menționată la pag. 18 a prospectului vaccinului Comirnaty [11] și în ciuda faptului că acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin, lucru susceptibil a avea consecințele menționate. Producătorul afirmă că "nu se așteaptă la astfel de consecințe” fără a menționa studiile pe care se bazează acestă afirmație, deoarece studiile nu există [4].

17- Ați acceptat recurgerea la modalități nedemne de promovare a vaccinării și la vicierea consimțământului cetățenilor prin promisiuni de avantaje materiale și privilegii, astfel încât actul vaccinării nu mai are nimic comun cu sănătatea.

18-  Orice act medical are contraindicații. Până în prezent nu a fost publicată nicio listă a afecțiunilor care contraindică vaccinarea. Ați acceptat să vaccinați adulți și copii fără ca aceștia să fie consultați în prealabil și fără să prezinte o copie a fișei medicale la centrul de vaccinare.

19- Atitudinea constantă a Colegiului Medicilor a fost una de respingere a posibilităților terapeutice ieftine și eficiente aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini. Se știe deja că există mai multe scheme care funcționează (atât preventiv cât și curativ), scheme care au fost folosite pe loturi mari de pacienți, deci există experiența clinică doveditoare. Direcționarea constantă a populației numai spre vaccinarea cu vaccinurile experimentale care au produs deja nenumărate și grave reacții adverse, poate fi determinată numai de  interese de natură financiară și demonstrează că se dorește să avem o populație vaccinată, nu o populație sănătoasă.

20- Această atitudine poate fi pusă în legătură cu gravul conflict de interese în care se află peste 3500 de medici români și asociații de medici din România, sponsorizați substanțial de firmele producătoare de vaccinuri și cointeresați material în alte moduri, conform informațiilor publice existente.

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia 

21- Odată cu apariția efectelor secundare grave (tromboze, infarct, paralizii, deces), la ore sau zile după vaccin, la pacienți tineri, sănătoși, singura preocupare a CNCAV a fost aceea de a nega orice legătură între vaccin și respectivul efect secundar, chiar dacă el figurează în prospect ca posibil. Deosebit de grav este faptul că dl dr Valeriu Gheorghiță s-a antepronunțat afirmând că pe măsură ce numărul vaccinaților va crește, vor apărea și decese, dar ele vor fi „consecința evoluției firești a unor afecțiuni preexistente”. De asemenea, atunci când mai multe state au oprit administrarea vaccinului produs de AstraZeneca din cauza numărului mare de tromboze, tot dl dr Valeriu Gheorghiță a afirmat că „România nu-și poate permite să renunțe la AstraZeneca” [13].

22-  In unități spitalicești s-au exercitat presiuni asupra medicilor și personalului pentru a-i determina să se vaccineze, sub amenințarea concedierii, ceea ce reprezintă o restricționare a dreptului la muncă, drept constituțional. Limitarea dreptului la muncă sau la liberă decizie privind sănătatea personală a unei categorii sociale, indiferent de motivele invocate, reprezintă un abuz inacceptabil și o încălcare a legii.

23- UMF –Iași a îngrădit dreptul la educație al studenților care din diverse motive au decis să nu se vaccineze anti-COVID, al celor care nu-și pot permite să plătească teste RT-PCR și al celor care nu au trecut prin boală.

Prezentarea unui test RT-PCR negativ este complet irelevantă știut fiind faptul că rezultatul este dependent de numărul de cicluri de amplificare folosit [14] și că numărul de rezultate fals pozitive este foarte mare, acest test nefiind creat în scop diagnostic.

In plus, dat fiind faptul că o persoană vaccinată poate fi infectată, poate transmite infecția, poate deceda de covid, vaccinarea a devenit doar un pretext pentru restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești, fără nicio relevanță în ceea ce privește starea de sănătate.  

Având în vedere numărul mare de efecte secundare grave, numărul mare de decese post vaccin (care nu pot fi puse pe seama unor „coincidențe”) și dată fiind mortalitatea prin boala COVID similară unei gripe (tot conform datelor oficiale) a fost o măsură imorală și inacceptabilă ca studenților să li se permită să-și exercite un drept numai renunțând la un alt drept.

24- Colegiul Medicilor coboară în derizoriu și etichetează drept „conspiraționiste”  afirmațiile unor geneticieni de prestigiu care susțin că utilizarea de ARN mesager într-un vaccin destinat omului reprezintă o tehnică ce introduce o informație genetică definitivă în genomul uman, iar efectele secundare produse de această manipulare genetică vor avea și ele caracter permanent. Acestea sunt informații științifice autorizate, din surse cu recunoaștere internațională [15], pe care aveți obligația să le cunoașteți, ca parte a pregătirii dvs. permanente.

25-  Colegiul Medicilor a chemat la ordine și a audiat în Comisia de Etică pe acei colegi care își permit să analizeze critic informațiile și strategia oficială, încălcându-le dreptul la independență profesională absolută, prevăzut în Codul de deontologie medicală.

26Ca medici aveți, fără îndoială, acces la informații, așa cum au și cetățenii obișnuiți ai acestei țări. Aveți, desigur, și deprinderea de a studia și de a vă informa pentru a fi la curent cu noutățile științifice care apar, mai ales pe teme de interes global, precum infecția cu SARS-CoV-2 și vaccinarea. Este, deci, imposibil de crezut că nu ați avut acces la informațiile de pe site-ul guvernamental al UK, care arătau că, pentru perioada 9 dec 2020 - 15 apr 2021, bilanțul era: 626.087 reacții adverse raportate și 847 decese post vaccin.

Pentru situația existentă la nivelul UE în privința deceselor, EudraVigilance a înregistrat până la 10 aprilie 2021 un număr de 6.662 de decese.

Sursa CDC indică o creștere cu 6000% a deceselor între 01.01.2021- 31.03.2021 în SUA. Datele VAERS publicate de CDC au arătat un total de 441.931 reacții adverse raportate la toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID, inclusiv 6.985 de decese și 34.065 de reacții adverse grave între 14 decembrie 2020 și 25 iunie 2021.

Până la data de 19 iunie 2021EudraVigilance a înregistrat 15.472 de decese și 1.654.407 reacții adverse. Aveați obligația de a ține seama în acțiunile dumneavoastră de evoluția lucrurilor și de aceste date oficiale.

27- Recomandările din data de 26 ianuarie 2021 ale Ministerului Sănătății precum și broșura de informare trimisă către medicii de familie din România cu referire la „siguranța vaccinurilor covid pentru femeile însărcinate” sunt absolut iresponsabile [16]. Raportul Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (MHRA) semnalează, între 9 decembrie 2020 și 7 martie 2021, o creștere enormă a ratei avorturilor spontane în Marea Britanie, cu 366%, avorturi produse la șase săptămâni după vaccinarea anti-COVID. Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 366% in just six weeks [17].

28- Ați folosit (în mod impropriu, manipulator și împotriva evidenței) termenul „imunizare” în campania de promovare a vaccinării, în condițiile în care datele statistice demonstrează că serurile administrate ca „vaccinuri” nu conferă imunitate.

Conform datelor furnizate de INSP, până la 26 apr 2021, din 54.012 persoane vaccinate, 25.178 au făcut boala. Din acestea, 21.316 primiseră prima doză, iar 3.862 erau vaccinate cu ambele doze. 531 de români vaccinați anti-covid au decedat de covid, conform datelor INSP.

Peste 23.000 de persoane care erau vaccinate cu prima dozã de ser anti-COVID au fost confirmate cu infecție cu virusul SARS-CoV-2 pânã în 6 iunie, iar 4.700 de persoane care erau vaccinate cu ambele doze, au fost confirmate cu infecție până la aceeași dată.

Chiar dacă inițial, în confuzia existentă la începutul a ceea ce s-a numit pandemie, simpla executare a ordinelor a fost – oarecum - scuzabilă, orice medic are obligația profesională de a-și folosi experiența personală și gândirea critică pentru a reevalua situația când constată că realitatea contrazice datele oficiale.

29- Conform datelor INSP, nu s-a înregistrat niciun deces de covid în anul 2020 la copii în grupa de vârstă de 12-15 ani [18] . Cu toate acestea dr. Valeriu Gheorghiță a vorbit despre vaccinarea copiilor începând de la 6 luni! Pe baza căror argumente științifice ar trebui vaccinată o grupă de vârstă cu risc zero? Vaccinarea copiilor este iresponsabilă și inutilă.

Argumentul conform căruia copiii trebuie vaccinați pentru că ei sunt vectori de transmitere a bolii spre categorii vulnerabile de adulți este profund neetic. O grupă de vârstă nu poate fi expusă la riscurile efectelor adverse pentru a proteja altă grupă de vârstă. Conform definitiei CDC a vaccinului – "Vaccine: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease” [19]. Deci, persoana vaccinată trebuie să fie cea protejată, nu o alta!

30- Ministerul Sănătății a desfășurat în școli o campanie menită să determine elevii să se vaccineze fără a le furniza următoarele informații esențiale, viciind astfel consimțământul părinților:  

a- 93 de medici israelieni au semnat o scrisoare comună prin care cer autorităților să se abțină de la administrarea de vaccinuri Covid-19 la copii, deoarece aceștia nu trebuie „puși în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei”. În plus, nu poate fi exclusă posibilitatea ca vaccinul să aibă efecte adverse pe termen lung care nu au fost încă descoperite în acest moment, inclusiv asupra creșterii, sistemului reproducător sau fertilității” [20].

b- Klaus Reinhardt, directorul Colegiului Medicilor din Germania, afirmă că „datele privind riscurile și beneficiile vaccinării la copii și adolescenți sunt insuficiente”

c- Potrivit statisticilor CDC copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19”. Aceleași date arată că, la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.

d- Vaccinarea Covid a făcut, deja, victime în rândul copiilor. Astfel, raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor sistemul american de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri (VAERS).

e- Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID. Toate cele 18 cazuri au necesitat spitalizare. La noi s-au înregistrat cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese la tineri vaccinați, legătura cu vaccinul fiind negată imediat de către autorități [21].

f- Medici și cercetători din Marea Britanie și Germania, au adresat o scrisoare deschisă către MHRA (Agenția de autorizare a medicamentelor și produselor medicale) arătând că„Dovezile actuale disponibile arată în mod clar că calculul referitor la riscuri versus beneficii NU justifică administrarea în grabă de vaccinuri COVID-19 experimentale la copii, care nu prezintă practic niciun risc legat de COVID -19, dar sunt expuși riscului de a se confrunta cu efecte adverse cunoscute și necunoscute în urma vaccinării. [...] În concluzie, considerăm că este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19. De asemenea, studiile clinice cu participarea copiilor ridică uriașe probleme de etică, ținând cont de lipsa beneficiilor potențiale pentru participanții la studiu și riscurile necunoscute” [22].

Aveați obligația profesională să cunoașteți aceste informații și să acționați în mod responsabil.

31- In luna iulie 2020, directorul executiv al AstraZeneca, Rudd Dobber, declara pentru Reuters: „Aceasta este o situatie unică în care noi, în calitate de companie, nu ne putem asuma riscul dacă în patru ani vaccinul are efecte secundare. In contractele aflate în derulare cerem o garanție” [23].

Toți producătorii acestor seruri experimentale au obținut imunitate, neputându-și „asuma riscul dacă în patru ani vaccinul are efecte secundare”. Dumneavoastră le-ați recomandat pacienților fără reținere, deci v-ați asumat și riscurile pe care le implică această recomandare.

32Dl prof. dr. Alexandru Rafila a făcut o declarație gravă conform căreia vaccinurile au fost deja fabricate, chiar dacă nu au primit încă autorizație: ”Vaccinurile s-au produs în avans, în cantități importante,  iar în cazul în care vor fi aprobate, ele vor fi disponibile imediat. Cred că e vorba de cel puțin de zeci de milioane de doze [...]. Dacă studiul de fază 3 eșuează, atunci tot vaccinul este distrus”.

Care firmă al cărei scop este profitul ar fi dispusă să piardă "zeci de milioane de doze” pe care le-ar produce fără a avea siguranța că vor fi autorizate indiferent de constatările studiilor de fază 3? Un vaccin trebuie să vină cu garanții științifice (care nu există), nu numai cu autorizarea (condiționată!) de punere pe piață.

Afirmația "vaccinurile s-au produs în avans”, deși ni s-a repetat mereu că virusul este extrem de mutagen, ar fi trebuit să vă ridice mari semne de întrebare și să fie un motiv serios de reținere și prudență.

33 - Dl prof. dr Streinu Cercel, invitat la Antena3, a afirmat că „vaccinul cu ARN mesager este un vaccin cu nanoparticule, foarte ingenios făcut, adică tehnologie science fiction”. [24]

Serurile experimentale mRNA, nu intră în categoria sau definiția vaccinurilor biologice, ci se încadrează în categoria „terapii genetice în faza de experiment” și contravin Art. 62 și Art. 63 din Constituția României.

In plus, dr. Judy Mikovits, savant virusolog, afirmă că „nu există și nu va exista vreodată un vaccin care să funcționeze împotriva unui virus ARN”.

34- Informațiile cele mai recente și mai importante prin gravitatea lor, pe care aveți obligația să le dețineți, sunt următoarele (dată fiind importanța știrii, vom cita extensiv din articolul "Vaccine researcher admits 'big mistake', says spike protein is dangerous 'toxin’”) [25]:

Profesorul Byram Bridle din Canada, doctor specializat în imunologie virală, vorbește despre studiile recente care arată că proteina spike a fost descoperită neașteptat în fluxul sangvin. "Am crezut că proteina spike este o țintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenă", a afirmat profesorul Bridle, care a subliniat că "prin vaccinare, le inoculăm din greșeală oamenilor o toxină". Cercetător la University of Guelph, Ontario, domnia sa a primit o bursă de 230.000 de dolari de la guvernul canadian pentru a studia vaccinul anti-Covid. În cadrul proiectului, profesorul Bridle și alți cercetători au cerut și au obținut "studiul de biodistribuție" al vaccinurilor ARNm de la autoritățile japoneze. Datele din raport au arătat că proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în țesuturi și organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare, după cum mai arată articolul din LifeSiteNews. Profesorul Bridle a mai accentuat faptul că "proteina spike este o toxină, care poate produce leziuni ale corpului odată intrată în circulația sangvină".

Doctorul J. Patrick Whelan a avertizat comitetul de vaccinuri din cadrul FDA că "proteina spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel micro-vascular și poate produce leziuni în ficat, inimă și creier, în forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranță".

Aceste informații au fost publicate pe site-ul LifeSiteNews în prima jumătate a lunii februarie 2021. Doctorul Whelan consideră că "ar fi cu mult mai grav dacă sute de milioane de oameni ar suferi leziuni pe termen lung sau permanente la nivelul creierului sau al structurii micro -vasculare a inimii" [26].

Doctorul Byram Bridle a mai subliniat că descoperirea proteinei spike în sânge are implicații majore pentru procesul donării de sânge, deoarece "nu dorim să transferăm aceste proteine spike patogene unor pacienți fragili".

Mai multe state americane și Japonia au interzis persoanelor vaccinate să doneze sânge și nu mai folosesc plasma convalescentă de la personae vaccinate.

Cercetările au mai descoperit că există concentrații foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potențial fatale pentru nou-născuți.

Un document recent al organizației Canadian Covid Care Alliance (www.canadiancovidcarealliance.org) arată că:  "Health Canada a autorizat vaccinurile COVID-19 fără studii ale bio-distribuției sau farmacocinetice asupra proteinei spike", iar "studiile de toxicitate pentru vaccinul de la Pfizer BioNTech nu permit evaluarea siguranței pentru proteina spike".

35- Pfizer recunoaște într-un document intern [27] că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase.

Inventatorul tehnologiei ARN mesager Luigi Warren, actualul președinte și CEO al Cellular Reprogramming, Inc, cu sediul în California, admite că persoanele vaccinate elimină proteina spike prin fluidele corporale.

36- În ultimul număr al publicației sale, America’s Frontline Doctors [28] (AFLDS) trage un semnal de alarmă în privința proteinelor spike din serurile experimentale ARN mesager.

AFLDS avertizează că aceste proteine spike au capacitatea de a trece prin bariera hemato-encefalică, provocând distrugeri neurologice, de a fi răspândite de persoanele vaccinate, îmbolnăvind copiii și adulții nevaccinați, de a provoca sângerări vaginale neregulate și pierderi de sarcină la femei.

AFLDS precizează  că: „Proteinele spike sunt patogene la fel ca virusul în întregul său”. Mai mult, aceste „proteine spike se atașează mai strâns decât virusul integral”, fapt care provoacă „pericardite, erupții cutanate, pneumonie, cheaguri de sânge la extremități și la creier, paralizie Bell, sângerări vaginale și pierderi de sarcină raportate la persoane care au fost în apropierea unor persoane vaccinate.”

În vreme ce riscul COVID-19 pentru tineri este descris ca nesemnificativ, cu o rată de supraviețuire de 99,97% pentru cei sub 20 de ani, AFLDS este îngrijorat că unii copii pot deveni simptomatici din cauza proximității cu persoanele vaccinate.  „AFLDS a luat cunoștință de miile de rapoarte despre sângerări vaginale, sângerări vaginale post-menopauză și pierderi de sarcină în urma vaccinării COVID-19, precum și de raportări accidentale de efecte adverse similare la persoane intrate în contact cu persoane vaccinate.”

37- Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile cunoscute, precum și faptul că există și riscuri necunoscute, reprezintă o etapă importantă în obținerea consimțământului informat, etapă complet ignorată pe tot parcursul campaniei de vaccinare.

Apariția informațiilor de mai sus, la care ați avut acces permanent și pe care aveați obligația să le dețineți, ar fi trebuit să ducă la încetarea imediată a vaccinării populației.

38- Contrar logicii bunului simț și în contradicție flagrantă cu etica și deontologia medicală, populația României este îndemnată, în continuare, „să se imunizeze” chiar și după ce a devenit evident că aceste seruri nu asigură imunitate, nu garantează „o forma mai ușoară de boală” în cazul infectării, produc efecte adverse grave, pot duce la deces și nu împiedică transmiterea virusului în comunitate.

39- Deși ați fost sponsorizat de firme care au produs seruri experimentale Covid vândute României într-un număr insultător pentru orice ofițer SRI și procuror DNA, la prețuri exorbidante și împovărătoare pentru România (peste 1 miliard 200.000 de euro), nu v-ați retras din funcție și ați continuat să faceți reclamă vaccinării cu serurile experimentale ale companiilor de la care ați primit bani (Pfizer și Johnson).

40- În cele din urmă, ați dezinformat publicul larg în cel mai recent comunicat semnat de Dvs în numele Colegiului Medicilor, într-o zi de dumnică (posibil abuz de putere și abuz în funcție) cu privire la colegii Dvs onești reuniți la Parlamentul României, în conferința organizată de societatea civilă la care nu ați venit deși ați fost invitat. Reînnoim invitația către Colegiu, chiar dacă nu veți mai face parte din conducere.

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia 

In concluzie, domnule doctor Coriu, ați patronat grave nereguli, ați exercitat presiuni asupra personalului medical pentru a se vaccina, ați declanșat anchete disciplinare, ați amenințat și ați hărțuit colegi care și-au permis să facă referiri la necesitatea consimțământului informat, la reacții adverse, la respectarea dreptului la muncă și la educație, la caracterul experimental al produselor prezentate ca „sigure și eficiente”, la necesitatea independenței profesionale, la abuzurile medicale din ultimii trei ani. Adică ați acționat constant împotriva acelor colegi care au ales să-și exercite profesia cu responsabilitate, demnitate și curaj.

Pentru toate motivele de mai sus solicităm demisia dumneavoastră urgentă și vă comunicăm că această scrisoare va fi urmată de sesizări către DNA, Comisia de Investigare a abuzurilor din Parlament și de depunerea unei plângeri penale. Toate argumentele de mai sus (precum și unele neincluse în acest document) se vor constitui în capete de acuzare.

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia

1. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf

2. https://www.facebook.com/ColegiulMedicilorDinRomania/videos/178531710689753

3. https://www.fda.gov/media/143557/download

4. https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf?fbclid=IwAR2I57z82w8bYgxYosVgMY4e7tlEM3LW87mErL0zcZ6JcLPvDoS52gRmyZU

5. https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/nou-apel-disperat-catre-gravide-de-ce-este-foarte-important-sa-se-vaccineze.html

6. https://www.fda.gov/media/148542/download

7. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.18.21262237v1

8. https://www.activenews.ro/documente/Raport-Comisie-decese-COVID_7.05.2021.pdf

9. https://www.ema.europa.eu/en/medicines/dhpc/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-risk-thrombocytopenia-coagulation-disorders

10. https://www.ema.europa.eu/en/medicines/dhpc/covid-19-vaccine-janssen-risk-immune-thrombocytopenia-itp-venous-thromboembolism-vte

11. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf

12. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_en.pdf

13. https://www.libertatea.ro/stiri/valeriu-gheorghita-romania-nu-isi-permite-in-acest-moment-sa-renunte-la-vaccinarea-cu-astrazeneca-3504496   

14. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32342252/

15. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8946961/

16. https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2021/01/Brosura-medici-vaccinarea-covid-MS-1.pdf

17. https://expose-news.com/2021/03/21/miscarriages-after-having-covid-vaccine-increases-by-366-percent/

18. https://insp.gov.ro/download/cnsisp/Fisiere-de-pe-site-CNSISP/mortalitatea_generala/Mortalitatea-generala-2020.pdf

19. https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm

20. https://www.israelnationalnews.com/news/304124

21. https://www.nbcconnecticut.com/news/coronavirus/connecticut-confirms-at-least-18-cases-of-apparent-heart-problems-in-young-people-after-covid-19-vaccination/2494534/

22. https://www.hartgroup.org/open-letter-to-the-jcvi-pause-vaccines-for-children-pending-urgent-review/

23. https://www.mediafax.ro/sanatate/astrazeneca-primeste-protectie-guvernamentala-din-partea-mai-multor-tari-in-cazul-in-care-vaccinul-pentru-covid-19-va-avea-efecte-secundare-19451138

24. https://www.dcnews.ro/vaccin-anti-covid-ce-urmeaza-in-romania-streinu-cercel-a-izbucnit-ce-se-intampla-in-strada_783759.html

25. https://ground.news/article/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-is-dangerous-toxin_e49490

26. https://www.lifesitenews.com/opinion/could-spike-in-vaccines-cause-blood-clots-brain-inflammation-and-heart-attacks/

27. https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf#page67

28. https://www.americasfrontlinedoctors.org/medical

13 februarie 2023

SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia

-------------------------------------

Important:

1. Inspira incredere faptul de a va mentiona numele (,,Arata-mi semnatura doar public: Da") si nu de a anoninimiza semnatura Dvs..
2. Distribuiti, va rog frumos, link-ul petitiei pe cat mai multe medii de comunicare online (WApp, Telegram, Facebook, etc.).

ing. Pompiliu Diplan, #StareaDeLibertate    Contactați autorul petiției


SEMNAȚI AICI - https://www.petitieonline.com/coriu_demisia

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Lykon 15.02.2023 12:35
  Exceptional document!
  Felicitari si Doamne, ajuta!
  Si nu in ultimul rand, va multumesc pentru tot ceea ce riscati in numele stiintei, adevarului, justitiei si al sanatatii tuturor!
 • Lykon 15.02.2023 12:35
  Exceptional document!
  Felicitari si Doamne, ajuta!
  Si nu in ultimul rand, va multumesc pentru tot ceea ce riscati in numele stiintei, adevarului, justitiei si al sanatatii tuturor!
 • Angel.ro 15.02.2023 13:46
  Daca acest emdic aflat in conflicte de interese va citi petitia o va clasa in sertar. Fiindu-i doar lui adresata, va face ce vrea el, fiind presedinte. Mai bine pt el DEMISIA acum. Ar salva multe vieti acest gest responsabil. Argumentele din scrisoare sunt diverse cu referiri la surse.
  La cat de mult a fost sponsprizat presedintele Colegiului Medicilor de industria Pharma cred ca nu va reactiona.
  Singurele remedii eficiente sunt cele rpecizate la final, arbitrajul facut de catre terti: DNA, Instantele Penale, Tribunalul de la HAGA, Comisiile de anchetare a abuzurilor din Parlament, Presedintia Romaniie, Avocatul Poporului, Corpul de Control al Primului Ministru, ANAF, Curtea de Conturi, etc. Validarile incrucisate dintre institutii deseori sunt clarificatorii ! La cum a cenzurat comentariile CMR , e clar ca ascunde ceva sau nu au argumente. Sa vedem daca se pot ascunde de DNAS si de Instantele Penale. ( "Pentru toate motivele de mai sus solicităm demisia dumneavoastră urgentă și vă comunicăm că această scrisoare va fi urmată de sesizări către DNA, Comisia de Investigare a abuzurilor din Parlament și de depunerea unei plângeri penale. Toate argumentele de mai sus (precum și unele neincluse în acest document) se vor constitui în capete de acuzare.")
 • Dorel Timpa 15.02.2023 13:52
  Coriule, nici nu știi ce mic incepi sa fii

  da ce vorbesc aici, deja erai mic demult!
 • DARIA 15.02.2023 17:26
  Sa le fie RUSINE, printre alte pt asta am semnat. "6- Deși gravidele și mamele care alăptează au fost excluse din studiu, Ministerul Sănătății și Societatea Română de Obstetrică Ginecologie au afirmat că pot fi vaccinate și aceste categorii de persoane ([4], [5])."
 • Sara Pedeal 15.02.2023 19:17
  Am semnat. Foarte multe argumente solide în petiție. Totuși sunt sigură că vor acuza anumite surse folosite la formularea petiției că nu sunt credibile, că promovează dezinformarea, pentru că se opun narațiunii oficiale. Și dacă respectivul își dă demisia, cine îl va înlocui? În funcțiile importante se perindă numai oameni care ling cizma stăpânului, dușmanii poporului român.
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre