Peste 1500 de lideri creștini din Marea Britanie îi cer premierului interzicerea Pașaportului COVID, una dintre cele mai periculoase propuneri de politici care au fost făcute vreodată. Argumentele lor, INEXISTENTE în spațiul public creștin din ROMÂNIA

De Cătălin Vușcan  /  

travelpulse.com

travelpulse.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 1.500 de pastori și lideri creștini din Marea Britanie, prin intermediul unei scrisori deschise adresate premierului Boris Johnson, au cerut interzicerea introducerii în Marea Britanie a pașapoartelor de vaccinare. Pe lista semnatarilor se află și câțiva pastori români, anunță Alianța Renașterea Națională.

Vă prezentăm câteva argumente pe care semnatarii le-au adresat premierului prin intermediul scrisorii deschise:

"Introducerea pașapoartelor de vaccin ar constitui o formă neetică de constrângere și încălcare a principiului consimțământului informat.
 
Oamenii pot avea diverse motive pentru care nu pot sau nu doresc să primească vaccinuri disponibile în prezent, inclusiv, pentru unii creștini, probleme serioase de conștiință legate de etica fabricării sau testării vaccinurilor.
 
Riscăm să creăm o societate pe două niveluri, un apartheid medical în care o categorie inferioară de persoane care refuză vaccinarea sunt excluse din domeniile semnificative ale vieții publice.
 
Există, de asemenea, o teamă legitimă că acest sistem ar fi capătul subțire al penei care ar duce la o stare permanentă de lucruri în care statutul de vaccin COVID ar putea fi extins pentru a cuprinde alte forme de tratament medical și poate chiar și alte criterii dincolo de acesta.
 
Această schemă are potențialul de a aduce sfârșitul democrației liberale așa cum o cunoaștem și de a crea un stat de supraveghere în care guvernul utilizează tehnologia pentru a controla anumite aspecte ale vieții cetățenilor.
 
Ca atare, aceasta constituie una dintre cele mai periculoase propuneri de politici care au fost făcute vreodată în istoria politicii britanice.

În cele din urmă, în calitate de lideri creștini, dorim să afirmăm că nu avem în vedere circumstanțe în care să ne putem închide ușile celor care nu au pașaport de vaccin, certificat de test negativ sau orice altă „dovadă de sănătate. (...)
 
Mesajul pe care îl propovăduim este dat de Dumnezeu pentru toți oamenii și nu constă în nimic altceva decât darul gratuit al harului oferit în Iisus Hristos, cu chemarea universală la pocăință și credință în el.
 
A refuza intrarea oamenilor să audă acest mesaj dătător de viață și să primească această slujire dătătoare de viață ar fi o trădare fundamentală a lui Hristos și a Evangheliei.
 
Bisericile și organizațiile creștine sincere nu au putut face acest lucru și, în calitate de lideri creștini, am fi obligați să rezistăm energic oricărui astfel de act al Parlamentului".

Scrisoare poate fi citită integral aici!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • JoeB 28.04.2021 10:57
    Spațiul creștin din Romania se ocupă de pericolul Sputnik.
    De exemplu asta e de bine, nu-i așa ?
    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/28/biosensors-may-detect-covid.aspx
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem