Penuria de ouă din SUA, indusă în mod intenționat? Bill Gates anunță că a investit în OUĂ ARTIFICIALE înainte ca prețul lor să crească

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca situația de la Peneș Curcanul, unde Peste 224.000 de curcani, au fost sacrificați, la Codlea, la ferma deținută de cel mai mare producător de carne de curcan din România, nu e singulară in lume. Și in SUA ard fabricile de ouă, motiv pentru care miliardarul globalist Bill Gates, care are un istoric de investiții cu o clarviziune stranie chiar înainte de a se produce un dezastru în lume, a investit în ouă artificiale înainte ca prețul ouălor să crească, relatează Technocracy.

Misterul din jurul penuriei de ouă și a creșterii prețurilor este din ce în ce mai mare. Conform indicelui prețurilor de consum, prețul ouălor a crescut cu 66% față de anul trecut. Ca răspuns la penuria de ouă, mulți consumatori s-au orientat către ouăle artificiale pe bază de plante.

Oamenii din întreaga lume s-au trezit plătind mai mult pentru ouă în magazine din cauza faptului că peste 41 de milioane de găini ouătoare au murit din cauza gripei aviare. De asemenea, în ultimele luni au avut loc o serie de incendii misterioase la fabricile de ouă din SUA.

Bill Gates are un istoric de investiții în tot ceea ce este artificial, inclusiv în proteine din insecte, Beyond Meat și o sumedenie de vaccinuri. Așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a investit în Hampton Creek, compania care aduce ouăle artificiale pe piață.

Bill Gates a devenit consilier al companiei producătoare de ouă artificiale și a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai acesteia în lumea Silicon Valley, unde Hampton Creek își are sediul.

La scurt timp după ce a investit, Gates avea să laude ouăle artificiale de la Hampton Creek în diverse bloguri și discursuri.

La doi ani de la lansarea sa, în 2013, o epidemie de gripă aviară a lovit întreaga lume, ceea ce i-a determinat pe unii consumatori să se orienteze definitiv către ouăle artificiale pe bază de plante, permițând companiei să se impună în supermarketurile din SUA și Europa.

De atunci, Hampton Creek a fost redenumită Eat Just, iar acum vinde, de asemenea, carne pe bază de plante sub marca Beyond Meat.

Bill Gates a continuat să susțină Eat Just și a pledat pentru ca tot mai mulți oameni să mănânce carne pe bază de plante pentru a reduce emisiile de metan (râgâieli) produse de vaci.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Neptune 01.02.2023 12:05
    Criminal, psihopat, barbar, nemilos, fara suflet, lacom, monstru si s-ar mai putea adauga cateva etichete. Mai bine ramanea doar la jaful si abuzurile facute la MIcrosoft. Macar sistemul de operare puteai alege sau nu, dar "realizarile" lui actuale ni le va baga pe gat fortat.
  • Tic 01.02.2023 12:19
    Dacă oamenii vor face ca și cu injectarea, adică vor cumpăra rahaturile genetice ale psihopatului delirant al planetei pus sa joace de demenții din umbră, jegurile astea umane vor avea câștig de cauză. Boicotati produsele Nestlé, Kellogs, Coca-Cola, mâncarea pt animale Purina, etc. Resetarea făcută cu întoarcerea la bunul simț ne va fi salvarea. Bineînțeles cu renunțarea la lene.
  • George 01.02.2023 14:00
    Din păcate nu prea îi văd pe mulți oameni dispuși să renunțe la comoditate. Aș numi-o mai mult comoditate, nu neapărat lene. Mulți nu sunt leneși, ci doar comozi... nefiind prea dispuși la renunțe la confortul pe care societatea actuală îl conferă. Iar multe sunt femei. O femeie pe care o cunosc, pe lângă faptul că nu dorește să se căsătorească... fiindcă asta ar presupune și posibilitatea nașterii a cel puțin unui copil.... nici nu își dorește o viață la țară. Ea nu a venit în București ca să se întoarcă la țară. Multe femei gândesc așa. Mă rog... Dumnezeu cu milă!
    O altă femeie din Piatra Neamț îmi povestea de o prietenă de-a ei că și pentru 100 de m cheamă taxiul. Ce să zic... no comment. Factură Porți (Bill Gates) are piața de desfacere asigurată.
    Când ne adună ăștia în orașe de fapt asta și doresc. Devenim foarte dependenți. Mai ales dacă ești și comod, ești terminat.
  • Lykon 01.02.2023 15:35
    Eu chiar ma intreb ce profit face totusi neica BG din produsele lui fake?!
    Ca prin magazindele de unde ma aprovizionez eu n-am vazut inca pe nimeni sa puna un cos "beyond meat" & comp. Nu ma indoiesc ca are clienti printre gneratiile Gretei, dar de acolo si pana la profituri mai e cale lunga, chiar si in conditii de penurie. Supozitia mea este ca cineva la nivel guvernamental contribuie si subventioneaza cu niste procente din bugetul de stat productia acestor monstruozitati alimentare toxice. Adica, tot din banii contribuabililor care sunt si tinta acestor otravuri. Curat afacere...
  • brian duffy 01.02.2023 19:39
    pai tocmai ce facu hundreds of millions of dollars in profits from his foundation’s impeccably timed investment in BioNTech — the Pfizer partner for its mRNA Covid shots — before dramatically reversing course and proceeding to openly cast doubt on the whole of mRNA technology.
  • Adryan 01.02.2023 17:22
    S-a introdus ceva în mâncarea găinilor pentru a le opri să mai facă ouă.

    Americanii obișnuiți, cu gospodărie în care au găini, au observat începând cu septembrie-octombrie că în mod cu totul neobișnuit, găinile lor au încetat cu totul să mai facă ouă. Dar după o vreme unii au descoperit că după ce nu le-au mai dat găinilor mâncarea obișnuită, niște chestii cumpărate din comerț, găinile au reînceput să facă ouă.
    Iată una dintre aceste mărturii:
    https://www.bitchute.com/video/2W0V3VnObyDW/
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul