Pentru homosexuali, Nicușor Dan suspendă pentru o zi legea și drepturile bucureștenilor. Judecătoarea Adriana Stoicescu a avut dreptate: au pus mâna pe România. Și pe Planetă

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Municipiului București și Asociația ACCEPT au căzut luni de acord ca marșul homosexualilor să aibă loc sâmbătă, 14 august 2021, pe Calea Victoriei, suspendând pentru o zi proiectul „Străzi Deschise”. Anterior, li se propusese activiștilor LGBT o rută alternativă, dat fiind că „Străzi Deschise” era deja aprobat pe Calea Victoriei. Propunerea a stârnit indignare și victimizare, astfel încât primăria lui Nicușor Dan, care nu vrea să se pună rău cu publicul său, a decis să și-o revizuiască, dând câștig de cauză Asociației ACCEPT. A avut dreptate judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara, care scrisese în weekend pe Facebook că homosexualii au pus mâna pe planetă și România.

„Primăria Municipiului București și Asociația ACCEPT au ajuns la o înțelegere privind organizarea ”Bucharest Pride” 2021

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat astăzi organizarea de către Asociația ACCEPT a marșului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane.

De asemenea, reprezentanții Capitalei au solicitat Asociației ACCEPT ca, pe toată perioada desfășurării marșului, să respecte dispozițiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Sars Cov2.

Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente, în același timp, poate genera riscuri de siguranță conform organelor de specialitate, dar și contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă, 14 august. Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiții normale de desfășurare”, a comunicat luni Primăria Municipiului București pe Facebook.
 
Chiar și așa, decizia favorabilă a continuat să suscite nemulțumiri printre membrii asociației homosexualilor, din cauza restricțiilor pandemice. Când Guvernul Cîțu a limitat numărul de participanți la adunările publice la maximum 500 de persoane la doar o săptămână după protestul de 2000 de persoane al Stării de Libertate nu s-a revoltat nimeni de la ACCEPT. După cum nu s-a revoltat nimeni dintre fanii lor în toată perioada în care s-a protestat împotriva restricțiilor. Credeau că pe ei n-o să-i afecteze, că ce-i al lor e pus deoparte? Se pare că n-a fost așa:
 
„ACCEPT solicită Prefecturii Capitalei să permită accesul tuturor participanților la Bucharest Pride 2021 și să relaxeze restricțiile abuzive aplicate adunărilor publice în contextul epidemiologoc actual. Incidența cazurilor de Covid-19 este scăzută în Capitală, aceasta fiind de 0,20 la mia de locuitori potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Restricțiile au fost deja relaxate pentru toate celelalte tipuri de evenimente, prin urmare, menținerea lor în cazul adunărilor publice reprezintă o îngrădire nejustificată”, a transmis pagina de socializare a Asociației ACCEPT

Argumentația e corectă, dar reacția, cam tardivă și exclusiv bazată pe propriul interes. Când aceeași problemă a fost acuzată de alți manifestanți, n-a ridicat nimeni glasul. Dimpotrivă, „negaționiștii” restricțiilor erau înfierați ca dușmani ai sănătății publice și „teroriști” care amenință siguranța statului.
 
Ca un plus de fidelitate față de politica pandemică, „Accept” anunță că la evenimentele premergătoare, din parcul Herăstrău, sunt puse la dispoziție teste rapide antigen și un centru mobil de vaccinare cu serul de la Johnson&Johnson, administrabil într-o singură doză. De aici deducem că restricții vor fi și în parc, care va fi izolat parțial sau total, accesul fiind permis doar homosexualilor testați sau vaccinați.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • constantin roncea 09.08.2021 19:40
    Pe 14 august în TOATE bisericile ortodoxe din această țară se va cânta Prohodul Maicii Domnului. Ce contrabalansa mai mare la acest marș decadent putem face? Fiecare cu dumnezeul lui și mintea lui.
  • paul1111 10.08.2021 09:02
    O fac la sfidare si vor avea parte de judecata si pedeapsa cuvenita de la Dumnezeu.
    Tineti minte: Dumnzeu nu se lasa batjocorit.
    Si sa va mai spun ceva: ma voi bucura daca-i voi vedea loviti de pedeapsa.
  • Tic 10.08.2021 09:35
    Vedea-i-aș pe toți "mândrii" vaccinați. Și pe prietenii lor la fel.
  • Tarabostes89 10.08.2021 10:03
    Dragi Români! Acest ”marș”(gay parade din data de 14.07.2021 ce se va desfășura prin grija așa zisului Primarului Nicușor Dan) această sodomie publică, este un afront adus către neamul Românesc, către fiecare dintre voi Români ortodoxi, către copii voștri care încă nu știu să deosebească ceea ce este bine de ceea ce este rau, către sufletele noastre, către credința și tradiția noastră. Așa că strig cu disperare către voi: DEȘTEPTAREA POPOR ROMÂN!!! AI DORMIT DESTUL!!! A venit timpul antihristului, a venit timpul să reacționăm, prin urmare vă rog pe toți pe fiecare dintre voi, pe fiecare fiu si fiică întru Hristos, pe toți care mai au o fărâmă de credință și de dragoste pentru acest popor Român care acum este in genunchi, ca pe data de 14.08.2021 să ne adunăm într-un suflet și să ne susținem credința, tradiția și normalitatea familiei în fața acestor sataniști care încearcă să smintească mințile slabe și fragede. Vă rog cine citește acest comentariu și dorește să facă parte din rezistența contra homosexualilor și totodată să susțină valorile familiei tradiționale, creștinismului ortodox si tradițiilor Românești vă aștept cu propuneri pentru oră și locație dar și confirmarea participării la adresa de email credintaromaneasca@gmail.com. Sper să ne strângem și să aratăm că Românilor le pasă de Credința Ortodoxă, tradiția Românescă și mai ales viitorul copiilor noștri. Aștept reacția Românilor! PENTRU HRISTOS! PENTRU SFÂNTA TRADIȚIE SI PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ! Dumnezeu să ne bincuvânteze!!!
  • Dromihete 10.08.2021 17:27
    Eu subscriu la ce ai scris, nu sustin comportamente agresive sau violente, dar pana nu descurajam la modul concret ceea ce se intampla, nu se vor opri niciodata, nici macar atunci cand ne vor calca pe cap! Eu stiu ca crestineste e bine sa-ti iubesti tortionarul, pentru ca el de fapt te elibereaza, insa sunt de parere ca aceste tipuri de planuri, de actiuni, cu reverberatie catastofala pentru generatiile viitoare, trebuiesc oprite acum, pentru ca spurcaciunea se va propaga si va deveni "normalitate"...dpv uman vina va fi a celor care au costientizat asta, a celor ce au fost contemporani cu astfel de actiuni si din lasitate/frica/comoditate au stat cu mainile in san. Eu inteleg ca Sfanta Teime este peste tot si in toate, dar mai inteleg ca ne mai si incearca, iar a alege raul de bine este si resposabilitatea noastra umana, asta si conform Evangheliei...Matei 7:6 : "Nu dati cele sfinte cainilor, nici nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si, intorcandu-se, sa va sfasie pe voi". Da eu zic ca a venit timpul sa ne intrebuitam si noi si sa-i dam o mana de ajutor Domnului, dupa puterea fiecaruia, eu dupa slujba, voi cauta adunarea, sper eu a celor drepti si nu alta diversiune...Pacea Domnului cu noi!
  • DANA Q 10.08.2021 12:46
    Dumnezeu va avea grija si/i va pedepsi pe masura.
    Oare la aceasta manifestare de cretinism notoriu ,ma întreb de ce nu s/a dat un OG ca toti cei care demonstreaza sa fie vaccinati, asa cum au pretentii ticalosii si cum s/a impus aceasta regula total neconstitutionala si în afara legii si a drepturilor omului????????
  • Dragomir Ioan 10.08.2021 13:08
    Cumva vreun incult biped fara mama si fara tata , adica fara "cei 7 ani de acasa" stie ce Inseamna Calea Victoriei ? Stie cumva acest biped iqo+eqo ales de unsii cu marihuana si alaptati cu cocaina , ce inseamna Calea Victoriei ? Stie vreun prefect de Bucuresti ce a pictat Nicolae Grigorescu si ce Ostiri au trecut pe artera stradala Podul Mogosoaiei de sub Constantin Brancoveanu si devenita Calea Victoriei sub Carol I dupa victoria Ostirilor Romane Invingatoare in Razboiul Independentei romaniei din 1877 ?
    A fost cumva preun poponar care a defilat pe Calea Victoriei pentru Victoria din Razboiul Independentei ? Cumva acel razboi a fost al poponarilor si homosexualilor care se luptau impotriva otomanilor ?
    Imi cer scuze dar nu pot sa ii cer unui iqo+eqo sa-si Ceara Scuze si sa Promita ca nu se va repeta !
    Dar pot sa-mi cer scuze Eroplor si Stramosilor Neamului Romanesc ca romania a akuns sa depinda de astfel de sclavi robotizati doar bipezi si cu bucurii doar in buzunare ca sufletul fiecaruia "s-o ros"!
    DOAMNE DUMNEZEULE , Iarta-ne ! Amin !
  • Dragomir Ioan 10.08.2021 13:12
    Cumva vreun incult biped fara mama si fara tata , adica fara "cei 7 ani de acasa" stie ce Inseamna Calea Victoriei ?
    Stie cumva acest biped „iqo+eqo” ales de unsii cu marihuana si alaptati cu cocaina, ce inseamna Calea Victoriei ?
    Stie vreun prefect de Bucuresti ce a pictat Nicolae Grigorescu si ce Ostiri au trecut pe artera stradala Podul Mogosoaiei de sub Constantin Brancoveanu si devenita Calea Victoriei sub Carol I dupa victoria Ostirilor Romane Invingatoare in Razboiul Independentei Romaniei din 1877 ? A fost cumva vreun poponar care a defilat pe Calea Victoriei pentru Victoria din Razboiul Independentei ?
    Cumva acel razboi a fost al poponarilor si homosexualilor care se luptau impotriva otomanilor ?
    Imi cer scuze dar nu pot sa ii cer unui „iqo+eqo” sa-si Ceara Scuze si sa Promita ca nu se va repeta !
    Dar pot sa-mi cer scuze Eroilor si Stramosilor Neamului Romanesc ca Romania a ajuns sa depinda de astfel de sclavi robotizati doar bipezi si cu bucurii doar in buzunare ca sufletul fiecaruia "s-o ros"!
    DOAMNE DUMNEZEULE , Iarta-ne ! Amin !
  • Rusi 10.08.2021 14:22
    Bulangii astia sunt vaccinati? Astia incalca legea pentru combaterea pandemiei.Avem procuratura?
  1. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  10. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației