Părintele Pimen Vlad demontează știrea falsă despre „infectații” din Muntele Athos: În septembrie, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav și la știri au apărut 1.000. Acum sunt bolnavi doar în mănăstirile care au acceptat înțeparea. VIDEO

De Vlad Pârău  /  

Foto: chilieathonita.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Pimen Vlad de la Schitul Lacu demontează o știre falsă potrivit căreia Muntele Athos ar fi plin de călugări bolnavi de Covid: „Nicăieri, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav și la știri au apărut 1.000 de bolnavi!”. Preotul athonit dezminte și informația conform căreia călugării athoniți ar fi fost îmbolnăviți de români veniți cu certificate Covid falsificate și spune că metoda de triaj pentru Sf. Munte nu este certificatul digital, ci testul Covid realizat ad-hoc în portul grecesc de plecare: toți pelerinii sunt testați de Covid la Ouranopolis înainte de a se îmbarca spre Sf. Munte, astfel încât pe Athos nu ajung decât persoane cu rezultat negativ la Corona-test, potrivit ChilieAthonită.ro.
 

„Pe la începutul lui septembrie apăruse o știre prin țară - și în Grecia și în România - pe la știri că în Sf. Munte sunt 1.000 de călugări bolnavi de boala asta nouă. Bineînțeles, peste tot, reclame ș.a.m.d, au preluat toți. Eram în țară atunci, m-am interesat și eu, am sunat pe-aicea să se intereseze peste tot: câți sunt bolnavi? Zero la sută! Nicăieri nu era nimeni bolnav în Sf. Munte! Ați înțeles? Nicăieri, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav, peste tot era bine și la știri au apărut 1.000 de bolnavi! Toți: vai, părinte, ce se-ntâmplă acolo?”. 
 

Mergem mai departe! Ajungem acuma, în zilele noastre: iar a apărut ceva că în Sf. Munte s-au îmbolnăvit foarte mulți din cauza românilor, că închinătorii români care vin din țară au nu știu ce certificate false ș.a.m.d. și au ajuns și au îmbolnăvit călugării în Sf. Munte. Fals total! De ce? În Sf. Munte nu intră nimeni până nu e testat la Ouranopolis. Înainte de a-i da diamonitirul, deci biletul ăsta de intrare, i se face test, indiferent dacă are sau nu certificat „verde”, nici o treabă! Deci toți sunt testați pe loc acolo, dacă i-a ieșit testul în regulă, îi dă mai departe diamonitirul și urcă imediat în corabie și în Sf. Munte. Deci, nu are cum.

Al doilea lucru: toți românii care vin în Sf. Munte unde dorm? La schit la Prodromu și în schitul Lacu, deci în schitul nostru. Ce ar trebui? Cei mai mulți bolnavi să fie în schitul Prodromu și în schitul Lacu. Vreți să știți câți sunt? Zero la sută, nici unul. 

Deci, cu ajutorul Maicii Domnului, nu există nici un bolnav de așa ceva.  

Poate ați auzit mai recent, în urmă cu vreo 10 zile, a murit un părinte la schit la Prodromu. Avea vreo 45 de ani, cam așa ceva. Părintele Gherasim. De ce-o murit? De vreo 5 ani se lupta cu un cancer la tiroidă care când se agrava, când stagna și acum a făcut metastaze, s-o dus și la plămâni ș.a.m.d. și-o plecat la Domnul definitiv.

Acuma că s-o mai auzit c-ar fi murit pe la Sfânta Ana unul, Dumnezeu știe ce afecțiuni o mai avut și, bineînțeles, o „ajutat” și virusul ăsta. Dar nu la situația (anvergura, n.r.) care se spune! Pe la mănăstiri n-am auzit prea multe cazuri, or fost câteva: după cum ați auzit și la Vatopedou vreo 20, acuma vreo 3 săptămâni în urmă sau așa ceva. S-o izolat mănăstirea. Și încă două mănăstiri. Bineînțeles, la știri se spunea că tocmai ăia care nu acceptă înțeparea. „pentru că nu acceptă, sunt împotriva la așa ceva, poftim ce se întâmplă!”. Iarăși fals! De ce? 
 
S-au infectat călugări doar în mănăstirile care au acceptat vaccinarea

Hai să vă aduc o mărturie. Sunt vreo 3 mănăstiri aici în Sf. Munte care oarecum or acceptat, nu știu cât din ei, înțeparea cu lichidul așa-zis miraculos, pentru a se proteja, a se „imuniza”. Nu știu cât la sută din ei, dar știu că au fost de acord cu așa ceva. Deci asta au făcut (acum) un timp, în vară, mai înainte, poate din primăvară, cam așa ceva. Rezultatul? Care erau mănăstirile din Sf. Munte care aveau bolnavi cu virusul ăsta? Alea 3 mănăstiri. Deci ei aveau cazuri de așa ceva și s-or izolat. Celelalte n-aveau. Întrebarea este: cât le-o ajutat că s-or înțepat? N-am înțeles. Deci or avut cazuri, mai multe sau mai puține, și s-or izolat mănăstirile, ca să nu aibă contactul cu exteriorul.
 

Deci un pic lucrurile astea trebuie văzute clar. Trăiesc aicea, știu ce se întâmplă în jur, nu ceea ce se spune sau încearcă să se spună. Se minte foarte mult și nu-mi place! Să fie deviați oamenii de la adevăr, li se scoate altceva în față, li se spune altceva. Tot m-am gândit mult dacă să spun lucrurile astea. Zic: le las la mila Maicii Domnului. Dar zic: cineva trebuie să le spună, adevărul care este aici, în Sf. Munte.
 
Nu există restricții pentru a merge în Sf. Munte, în afară de testul rapid la Ouranopolis

Nu știm, se vor pune restricții și aici, poate! Deocamdată, s-o putut veni în Sf. Munte, or venit închinători. Cu mila Domnului, și la noi am avut am avut aproape permanent închinători: au venit, i-am primit cu drag, știu toți care or trecut pe-aicea, fără nici o restricție, să spunem așa. Și toți or plecat cu bine înapoi. Și pe noi ne-o păzit Maica Domnului și suntem întregi cu toții. 

Eu cred că ține și de încrederea în Maica Domnului: te lași în voia Maicii Domnului, te păzește Maica Domnului. O dai pe Maica Domnului deoparte și te lași în tratamentele astea care-s lăudate, s-au văzut rezultatele! Eu nu spun că-s rele sau sunt bune, dar eu cred că fiecare om are un pic de minte, i-o dat Dumnezeu, poate să se roage să-l lumineze să vadă și roată: efectele! Permanent s-o spus: gata, care fac așa ceva scapă. A doua doză, a treia doză și urmările se văd: îmbolnăviri multe, cazuri multe în toată lumea! 
 
Interesul nu e să salveze lumea, ci să o supună controlului total

Deci se pare că nu e interesul de a salva lumea. Nu, (ci) de a o înțepa și a fi sub un control. Nu știu, așa mi se pare. Și lucrul ăsta l-am văzut spus de mulți doctori (citează o înregistrare cu dr. Pierre Kory, n.r.). Văzusem recent o filmare de la un doctor care s-a adunat împreună cu mai mulți doctori, au cercetat să vadă și or spus și ei: Ne pare rău, dar se vede că e un interes de a nu se vindeca oamenii. De ce? Zice: am cercetat Ivermectina. Deci spune că e cea mai bună - chiar luată din timp, înainte de a te îmbonăvi - pentru a te proteja, ajută. Zice: La ora actuală e cea mai bună pentru virusul ăsta. Și de ce nu-i aprobată? (...)
 
Ivermectina, cel mai bun tratament, nu primește aprobare. În schimb, se împing înainte serurile experimentale. Care-i interesul? 

Nu un doctor român spunea asta, era un doctor străin care avea un centru din ăsta care o studiat, o cercetat. Și spunea că a făcut un test: 400 de oameni i-a tratat cu Ivermectina și 400, fără. Și i-a urmărit pe toți, pe o perioadă de 3 luni. Din ăștia 400 care or luat medicamentul nu s-o îmbolnăvit nimeni; din ceilalți, s-or îmbolnăvit foarte mulți. Adică s-o văzut că stopează așa ceva. Și, totuși, nu se aprobă pe piață așa ceva. De ce? Asta era întrebarea lui. Înseamnă că nu-i interesul ca să se vindece oamenii. Sunt alte interese.
 
Să ne folosim discernământul! 

Deci, ar trebui oamenii să deschidă un pic ochii până nu-i prea târziu. Ce se urmărește? Avem la Apocalipsă destul de clar: controlul mondial. Nu vei putea cumpăra, nu vei putea vinde, nu vei putea face nimic. Pentru că asta se urmărește: nu vindecarea, controlul. Să se ia toate drepturile oamenilor.
 
Scăparea este numai la Dumnezeu

Scăparea unde este? La Dumnezeu, să ne fie clar! Și ne-o dat Dumnezeu și minte: să fim oleacă mai atenți la ce se-ntâmplă în jurul nostru! Nu ne aruncăm înainte să luăm tot ce se oferă ca bun! Pentru că vedem: nu e interesul ca să se vindece oamenii, sunt alte interese! Vin ordinele din alte părți și trebuie să se execute. 
 
Nu vă puneți nădejdea în oameni

De asta rămâne nădejdea la Dumnezeu și la Maica Domnului! Pentru că ne spune clar la Sfânta Scriptură: Nu vă nădăjduiți spre boieri, spre fiii oamenilor, întru care nu este mântuire! (Ps. 145, 3). E clar, deci nu-i nădejdea acolo.
 
Știința, medicina sunt bune doar atât timp cât merg cu Dumnezeu 
 
Toată-i bună: și știința și medicina, atâta timp cât merge cu Dumnezeu. În momentul în care L-o scos pe Dumnezeu deoparte, s-o terminat. Să ne fie clar!”, a povestit pr. Pimen Vlad de la schitul Lacu din Sf. Munte Athos. VIDEO mai jos:


VIDEO cu medicul Pierre Kory, citat de părintele Pimen Vlad în mărturisirea lui:


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei