Părintele Justin: „Cred într-o renaștere spirituală a tineretului nostru. Dumnezeu nu va rămâne batjocorit!” Gânduri la sfârșitul unui an greu și la începutul unui An Nou: Acesta este cel mai important război din istoria omenirii și nu trebuie pierdut!

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reflecții la sfârșit de an și început de An Nou

Anul 2023 bate la ușă. Anul 2022, ceva mai liber decât 2021, a fost un an dificil, cu sacrificii, în care mulți Oameni din România și de pe întreaga planetă s-au trezit.

Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că trăiesc în aceste vremuri și că m-a luminat să aleg calea Adevărului!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Oamenii pe care i-am cunoscut în această perioadă!

Asemenea trăiri sunt greu de exprimat în cuvinte, dar iți umplu sufletul cu lumină, căldură și energie pozitivă. Dacă nu ar fi fost această perioadă de trezire, aș fi trăit în inconștientă, fără să înțeleg prea multe despre mine și despre lumea aceasta.

Deși tabloul actual este unul înfricoșător, în care libertatea și chiar supraviețuirea speciei umane sunt grav amenințate, această perioadă este una de trezire spirituală, reprezintă o șansă reală oferită omenirii să se transforme, să se curețe de păcate prin smerenie și dorință reală de îndreptare.

Sunt mulți oameni care s-au deșteptat, însă sunt încă puțini cei care acționează.

Mulți așteaptă un personaj salvator care să vină să lupte pentru ei și copiii lor. Eu cred că transformarea trebuie să înceapă în fiecare și că fiecare trebuie să devină un soldat în lupta pentru o lume mai bună.

Acesta este cel mai important război din istoria omenirii și nu trebuie pierdut!

Unii sunt atât de scârbiți de valul de anomalii încât au decis să se detașeze de toate informațiile, evenimentele ignorându-le. Alții consideră că sunt insignifianți, că intervenția lor nu poate schimba soarta acestui război. Aceste atitudini defensive nu fac decât să scadă șansele oamenilor de a câștiga.

Printre cei treziți, dezbinarea este încă mare, oamenii sunt mult prea mândri, nu-și văd și nu încearcă să-și corecteze propriile defecte, ceea ce arată că deși transformarea este în curs, va mai dura ceva timp până se va finaliza. Cu cât renunțarea la orgolii, lene și alte metehne este mai greoaie cu atât sacrificiile umane vor continua și războiul se va prelungi.

Cred că este important să redescoperim înțelepciunea și sfaturile peste timp ale unor mari români, dintre care amintesc:

Petre Țuțea: „Incapacitatea de guvernare a astora s-ar putea sa fie sansa hoitului român să devina viu…”

Părintele Justin Pârvu: „Poporul român e mai ușor de exploatat. Însă îngăduința românului este până la un moment dat. El este îngăduitor, dar până când îl superi prea tare; atunci nu îl mai poți opri din năvala lui și reacționează, numai că trebuie să îi ajungă cuțitul la os. (...) Stăpânii lumii, masoneria, se vor împiedica de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețea și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor.”

„Tinerii și copiii de azi au o inteligență foarte ridicată și această inteligență îi va ajuta să vadă unde este Adevărul. Această generație a fost înșelată și manipulată, fără voia ei, spre toate deșertăciunile lumii, de aceea și Dumnezeu va fi mai îngăduitor cu ea și îi va da forța să vadă. Și acești tineri pe care îi vedeți acum, vor fi salvarea noastră. Eu cred într-o renaștere spirituală a tineretului nostru, care se va ridica din toate aceste căderi. Așa cum Dumnezeu a făcut din tâlhari sfinți, tot așa va face și cu acești tineri de azi. Dumnezeu nu va rămâne batjocorit prin știința satanică a modernismului de azi. Și prin renașterea tineretului ortodox se va restabili un echilibru în viața noastră.”

Un An Nou cu Pace, cu unitate în lupta pentru Adevăr și Libertate și cu cât mai multe conștiințe trezite!

Doamne Ajută!

Redacția ActiveNews vă spune La Mulți Ani!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • mihaipopescu 01.01.2023 15:21
    "Acesta este cel mai important război din istoria omenirii și nu trebuie pierdut!"

    razboiul a fost pierdut deja.

    Tehnologia a avansat asa de puternic ca practic Robotii pot sa ilociuasca oamenii.
    Parctic in anii urmatori in SUA si Europa 80% din Oameni vor fi someri, pe ajutor social si cu Canabisul in Gura.
    Acest Someri vor fi vaccinati si otraviti constant ca sa scapa de ei.

    Vor murii ca lacustele...cei 500 de Milioane de Europeni.
    Si pe urma elita fara muncitori care sa le repare Robotii, vor murii si ei.
  • Enya 01.01.2023 17:33
    Domnule MihaiPopescu,

    Razboiul NU a fost pierdut!

    Daca sunteti descurajat, va transmit din curajul meu si o fac cu toata inima!

    Dar daca sunteti un diversionist, trimis aici ca sa transmiteti frica si resemnare, va spun ca a fi complice la cel mai mare GENOCID din istoria umanitatii este un pacat capital!

    Paranteza. Cel mai mare genocid il face rasa umana torturand si ucigand zilnic si de milenii celelalte specii de origine animala cu nimic mai prejos de a avea acelasi drept la viata si libertate! Dar rasa umana inca nu stie, desi cere justitie si dreptate la ceea ce i se intampla de 3 ani incoace. Cand va stopa crimele zilnice pe care le face, abia atunci va putea pretinde moralitate altora (celorlalti ucigasi) si drept la libertate!

    Niciodata nu e prea taziu!

    Si cand vor crea toata reteaua capabila sa subjuge omenirea, tot nu va fi prea tarziu ca oamenii sa actioneze!

    Camerele biometrice trebuie date urgent jos, HAIDETI, BARBATII TARII, UNDE SUNTETI? Acum nu mai aveti scuza ca ati fost luati pe nepregatite ca atunci cand v-ati pus botnitele pe fata ca ultimii sclavi, acum stiti agenda astora, care sunt pasii, ce vor sa ne faca si care e punctul final. Acum e mult mai usor sa le dam jos decat atunci cand vor fi peste tot!

    Haideti, avocatilor patrioti, maine la prima ora sa depuneti plangerea si dosarul prin care sa dati Primaria SRL si Militia rutiera in judecata ca au instalat ilegal, FARA ACORDUL SI CONSTIMTAMANTUL NOSTRU DE A NE FI INVADATE VIATA SI PROPRIETATEA PRIVATA, sa actionati imediat impotriva acestor jeguri criminale care au facut si inca fac GENOCID!

    Domnilor gheorghe, tony, dan, doamnelor marina, elena, anca, diana, doamnelor judecator care scrieti atat de sensibil pe fb si aratati atata grandoare sufleteasca, daca nu veti face nimic concret impotriva acestor monstruozitati care sunt parte din digitalizarea, deci hibridizarea noastra si insemnarea cu pecetea lui satan, atunci nu faceti decat sa demonstrati ca sunteti ai sistemului. Eu stiu ca sunteti cu totii ai sistemului, dar trebuie sa vada si oimea care va inchina osanale pana la cer si din care numai coboara deloc ca NU ne reprezentati, nu faceti nimic pentru noi, ci doar ne tineti cu pacaleli in sistemul ocultei pana la inrobirea totala si marcarea cu insemnul lui Lucifer!

    Fratilor, voi astia ca mine, cinstiti si necontaminati nici de prostie, nici de argintii ocultei:

    Intotdeauna se poate ceva!

    Lupta se tine pana la sfarsit, pana invingem sistemul satanist!

    Se poate, trebuie doar sa ne impunem, sa boicotam, sa nu facem nimic din ce spun ei, iar atunci cand ne forteaza mana cu camere biometrice, 5G si alte CRIME PE FATA, sa actionam! Ne grupam, organizam Rezistenta si lovim inapoi!

    Daca SRL-urile astea ce-si zic institutii nationale si stat roman, basca fara acte de functionare, cum sunt primariile, ministerele, guvernul, presedintia, prefectura, insusi statul roman, nu numai ca nu fac nimic sa ne apere, dar ELE SUNT CALAII SI UCIGASII NOSTRI, atunci datoria noastra este de a ne apara! Cu orice mijloace, cu orice pret! Suntetm asasinati la comanda, iar noi trebuie sa ne aparam vietile (si bunurile)!

    SRL-urile acestea nu reprezinta statul roman care nu mai exista din 15 martie 1991, ele se subordoneaza Corporatiei Financiare Internationale (firmei pamantene a demonilor NEpamanteni) si fac crime la comanda!

    Primaria Bucuresti SRL, firma privata Militia rutiera fara act de infiintare si firma privata M.A.I. fara act de infiintate si care au instalat camerele biometrice, au facut-o ilegal si trebuie date jos imediat! Iar administratorii acestor firme private trimisi in judecata si condamnati urgent la inchisoare pe viata! De ce pe viata? Pentru ca sunt complici la GENOCID!!!! Camerele biometrice fac parte din toata increngatura GENOCIDULUI PLANETAR!

    Cat despre politicienii si eroii care au facut si inca fac GENOCID, sa fie urgent judecati, condamnati la moarte si EXECUTATI IN PIETE PUBLICE pentru ca umanitatea sa nu mai cunoasca niciodata asemenea monstruozitate!
  • Enya 01.01.2023 17:51
    La Multi Ani, fratii mei romani din Dacia si de prin toate colturile lumii!

    Sa fiti bine, sa nu va fie frica de 2023 si de urmatoarele asalturi ale satanistilor, ale demonizatilor, ale lui Lucifer si armatelor sale de demoni care stau pregatite sa puna ghearele pe sufletele noastre, pentru ca ne-am trezit si stim ce avem de facut!

    Nimeni pe aceasta lume creata si daruita de Dumnezeu noua, fiintelor animale si fiintelor umane, nu va putea sa ne inrobeasca definitiv, sa ne vaccineze fortat ca sa ne hibridizeze cu genele demonilor, sa ne puna pecetea pe frunte si sa ne conecteze la entitatea demonica Lucifer prin FIARA-masinarie a Inteligentei Artificiale pentru ca ne vom opune!!

    La crima prin antenele 5G, GENOCID prin vaccinare si alte modalitati de eliminare se raspunde cu... APARARE DE ORICE FEL!!!!!

    Suntem multi, ne vom uni si ne vom ierta unii pe ceilalti pentru ca doar asa vom putea infrange legiunile lui Lucifer care sunt pregatite sa apara din 2023 pe cer, pe pamant, in ADN-ul si-n sufletul nostru divin!

    Sa nu va fie frica de nimic, orice vom vedea si vom auzi incepand cu acest an in aer, pe pamant, in mintile noastre manipulate de armele psihotronice ce vor fi activate la maximum!!!

    La Multi Ani, ActiveNews, singurul Ziar national romanesc patriot din Dacia care ne-a lasat sa scriem adevarul, sa ne refugiem in timpul GENOCIDULUI si sa scoatem la iveala crimele savarsite cu cruzime asupra romanilor si tuturor pamantenilor de Lucifer si sagetile lui pamantene!

    La Multi Ani tuturor ziaristilor nevanduti de aici care au scris si iar au scris fara odihna despre GENOCID si oculta demonica!

    La Multi Ani seniorului Adrian Patrusca, centrul de greutate al ziarului si cel care prin prezenta sa intareste valoarea celorlalti ziaristi de aici!

    La Multi Ani ziaristului Victor Roncea, cel care a reusit performanta unica de a face dintr-un site obscur si necunoscut un ZIAR NATIONAL si care a implinit in noaptea aceasta fix 150 ani, si care si-a ars probabil in acesti aproape 2 ani si jumatate de conducere a ziarului cea mai puternica si productiva parte a performantelor sale jurnalistice!

    La Multi Ani tuturor comentatorilor de aici, fratilor mei de acelasi sange si acelasi neam! Va imbratisez si va am in suflet! Cu voi am depasit cei mai cumpliti 2 ani ai vietii mele, de-acum pot sa vina si 10 pandemii inexistente ca mi-am facut anticorpii si sunt si mai pregatita de lupta, boicot, lovit inapoi!!!!

    La Multi ani tuturor cititorilor romani imprastiati pe toata Terra care nu si-au facut cont aici, dar care ne-au urmarit cu sperante, disperare si iarasi sperante!

    Dumnezeu este cu noi, este in noi, iar noi stim acum ce avem de facut, indiferent cat de crancene vor deveni bataliile de acum incolo!

    Nu ne lasam, fratilor, da??? NU NE LASAM DE-AR FI SA PIERDEM TOTUL!!!

    DAR NU VOM PIERDE, CI VOM CASTIGA!!!!

    Vom rescrie apocalipsele si "profetiile", majoritatea false si impostoare, scrise planificat chiar de demoni prin demonizatii de pe pamant (khazarii) ca sa ne sperie, sau prost interpretate ca sa ne faca sa ne resemnam si sa acceptam digitalizarea si hibridizarea, si vom deturna razboiul dintre rasa umana si rasa NEumana a demonilor lui Lucifer pe care il vom castiga, cu toate pierderile uriase pe care le vom avea!

    Fiara din biblie nu este nici om, nici stat, nici demon, este masinaria A.I., Androidul Suprem, Computerul Central prin care mintea si sufletul de acum ale lui satan din hibridizatii vaccinati vor fi conectate direct la entitatea demonica Lucifer, stapanul lor intru eternitate.

    Antichristul adevarat nu va fi holograma din cer, nu va fi nici papa, nici vreun Messia iesit din vreun popor ales, toate acestea vor fi derute si zapaceli intentionate, Antichristul adevarat va fi Marele
    Computer prin care Lucifer si zombii pamanteni vor deveni unul si-acelasi! De-aceea cine tine piept vaccinarii il anuleaza pe "Antichrist" si-i taie hegemonia lui Lucifer asupra sa!

    Vor mai ramane in viata doar putini dintre noi, dar in ce ma priveste, cand mi se va decide finalul vietii, chiar daca mai devreme decat ar trebui, voi pleca impacata catre alte lumi ca nu am facut rau nici macar unui gandacel, daramite oamenilor, ca am facut maximum din ce-a tinut de mine ca sa am grija de casuta Terra si celelalte specii si ca nu mi-am tradat sufletul, sangele si fratii pamanteni pentru nimic in lume, nici pentru bani, nici pentru putere, nici pentru protectia falsa a unui sistem ucigas!

    Sa fim bine cu totii si sa avem incredere in noi!

    Nu ne lasam, fratilor, orice-ar fi, orice ni s-ar intampla!!!!!!!!!!!

    LA MULTI ANI!!!!!!! Macar pentru o parte dintre noi sa fie MUUUUULTI ani de-acum incolo si e cea mai mare izbanda impotriva ingerilor cazuti!!!!!!!!!

    Va imbratisez si va doresc cu partea ramasa pura a inimii mele putere si curaj sa invingem, dar si fericire, caci in aceasta batalie trebuie sa ne traim si vietile!

    Viata este si va fi frumoasa pana la sfarsitul sfarsiturilor! Sunt optimista pana crap si inima mea va vedea prin ochii mei o floare splendida chiar si-ntr-un ciulin!

    LA MULTI ANI ETERNI PE TERRA NOASTRA!
  • IC XC NI KA 01.01.2023 18:32
    La mulți ani cu Hristos!

    Veșnicie cu Hristos!
  • INJECTIA FINALA 03.01.2023 05:08
    ENYA ETERNA, LA MULȚI ANI!

    Zguduitoare, tulburătoare, ENYA , floare de sărbătoare a spiritului românesc ce nu moare, ne anunță pericolele ce ne pândesc, înfioratoare, ridică stindardul demnității, libertatii, spre soare.

    Da'i, Doamne, viață foarte lungă aici și răsplată nemuritoare !

    Vom birui cu totii, impreună, în războaiele cele mai crâncene, ingrozitoare.

    LA MULȚI ANI, FRATILOR DE LA ACTIVENEWS !

    LA MULȚI ANI, FRAȚILOR ROMÂNI DE PRETUTINDENI!
  1. Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

  2. Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

  3. "Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

  4. Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

  5. Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

  6. În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

  7. De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

  8. Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

  9. Iohannis în postură perfectă de chelner la Seul. FOTOGRAFIA ZILEI

  10. ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

Ultima oră

01:00

24 aprilie: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții care au apărat credința ortodoxă în Transilvania cu prețul libertății

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE