Pandemie sau plandemie ?

De Petru Romoșan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia Covid-19 durează deja de un an și dă semne că va continua nu se știe cât. Pierderile economice, dezastrele politice (cu instalarea lui Joe Biden la Casa Albă, a lui Mario Draghi prim-ministru în Italia etc.), catastrofele din educație, cele privind sănătatea mintală a populației și sănătatea în general, dincolo de cele cauzate de micuțul coronavirus (reale !), sunt colosale, devastatoare, greu de estimat.
 
Cum s-a ajuns aici? Cine orchestrează în toată lumea (194 de țări afiliate la OMS) măsurile anticovid, lockdown-urile, interdicțiile și restricțiile neconstituționale, măști, vaccinuri discutabile sau dubioase?
 
Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus (OMS)? Și, mai ales, ce se urmărește, care e finalitatea acestui calvar organizat, instrumentat? În folosul cui?
 
Există foarte multe ipoteze, culturale (Michel Maffesoli – „Une société en pleine décadence”, lecourrierdesstrateges.fr, 22.01.2021), ideologice (Lucien Cerise – „Nous allons entrer dans le royaume de la déglingue définitive et de l’effondrement systémique, dans l’abrutissement technophile”, leblogalupus.com, 15.02.2021, apud revista rivarol.com, nr. 3456, 27.01,2021 – versiunea pe hârtie), economice și financiare, conspiraționiste sau, mai degrabă, anticonspiraționiste. Și fiecare dintre aceste proiecții subliniază o parte mai mare sau mai mică de adevăr, de realitate prezumtivă.
 
Dintre multe astfel de supoziții, ipoteze, perspective ale unor foarte respectabili profesori din universități, ale unor filosofi, ideologi, am ales-o pe cea a lui William Engdahl (n. 1944, absolvent Princeton, cu doctorat în economie comparată, economist, jurnalist independent și autor al unor cărți de geopolitică recentă traduse în toată lumea și care ar merita să fie citite), care pare cea mai realistă, cea mai plauzibilă.

După William Engdahl, la originea Marelui Reset al Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos, condus de Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, David Rockefeller jr. etc., ar fi Clubul de la Roma, fondat de David Rockefeller tatăl în vila Bellagio din Italia în 1968. Teoriile de azi se bazează pe teorii catastrofiste neconfirmate ale Clubului, cum sunt cele despre epuizarea resurelor naturale sau încălzirea globală, cu necesitatea diminuării drastice a emisiilor de CO2 (până la 0 în 2050), pentru energia verde (cea eoliană și cea a panourilor solare), adică s-au impus spaimele teoretice ale unor oameni bătrâni, imens de bogați, care au condus din umbră și care conduc încă lumea.
 
„Forumul Economic Mondial de la Davos (WEF) proclamă necesitatea de a atinge în lumea întreagă obiectivul „carbon zero net” în 2050. Pentru mulți acesta poate părea un viitor îndepărtat și poate deci fi binișor ignorat. Cu toate acestea, transformările care au loc din Germania și până în Statele Unite, trecând printr-un mare număr de economii, sunt pe cale să configureze scena pentru crearea a ceea ce în anii ’70 s-a numit „noua ordine economică mondială”. În realitate, e vorba de un plan antreprenorial totalitar tehnocratic global, un plan care anunță deliberat șomaj de masă, dezindustrializare și prăbușire economică. Să cercetăm aici câteva elemente din acest tablou de ansamblu care, de fapt, nu e deloc nou.
 
WEF al lui Klaus Schwab își promovează acum tema preferată, Marele Reset al economiei mondiale. Cheia acestui întreg este interpretarea corectă a ceea ce înțeleg globaliștii prin carbon zero net în 2050. UE conduce în această cursă cu planul ei de a deveni primul continent „zero carbon” înainte de 2050 și de a reduce emisiile de CO2 cu cel puțin 55 % până în 2030.

Într-o postare de pe blogul său din august 2020, țarul autoproclamat al vaccinurilor, Bill Gates, a scris despre criza climatică iminentă : „Oricât de cumplită ar fi această pandemie, schimbarea climatică ar putea fi chiar mai rea... Scăderea relativ mică a emisiilor de CO2 din acest an clarifică un lucru : nu putem ajunge la zero emisii pur și simplu sau în principal doar folosind mai puțin mașina sau avionul.” [...] 
 
Pentru a înțelege bine ce acțiune criminală se organizează în jurul unor oameni ca Gates, Schwab și toți acești avocați ai unei economii mondiale așa-zis „durabile”, trebuie să ne întoarcem în 1968, când David Rockefeller și prietenii săi au creat o mișcare în jurul ideii că adevărata mare problemă a lumii era cea a consumului uman și a creșterii demografice (teoria numită neomalthusiană – n. editorului francez). Rockefeller, a cărui avere venea din petrol, a creat deci foarte neomalthusianul Club de la Roma în vila sa italiană din Bellagio. Primul lor proiect a fost acela de a finanța un studiu factice la MIT, numit „Limits to Growth” (Limitele creșterii), în 1972” (William Engdahl – „The great zero carbon criminal conspiracy”, resistance71.wordpress.com, 12.02.2021 – vezi originalul la williamengdahl.com, 5.02.2021).
 
După unii analiști (Brandon Smith), Covid-19 nu e decât o etapă. Vor urma Covid-20, Covid-21, Covid-22... După alți analiști, vor urma războaie (la Marea Neagră?), revoluții (cum e cea neomarxistă, rasialistă, woke în curs din SUA), prăbușirea economică a Europei, care va face ca Germania și Franța să atingă nivelul falimentar al unor țări africane. S-ar împlini astfel profețiile acestor organizații secrete (Clubul de la Roma, Bilderberg, Trilaterala – toate finanțate de David Rockefeller), care vor să modeleze lumea după interesele lor. 
 
Planeta nu ar suporta decât cel mult 1 miliard de oameni, ar scădea astfel și șeptelul, crescătoriile de porci și de alte animale care produc „iresponsabil” CO2. Filosofia economică a englezului eugenist Malthus pare să se fi impus acestei elite oligarhice financiare, care a abandonat în mod evident democrația, precum și toată istoria și dezvoltarea umanității din ultimii 200 de ani (de la Revoluția Franceză încoace): „Consilierul pe probleme climatice al Angelei Merkel, Joachin Schnellnhuber, care e ateu, a prezentat agenda verde radicală a Papei Francisc în 2015, „Laudato si’ ”, în calitate de consilier numit de Papa la Academia Pontificală de Științe, și tot el a fost consilierul UE în materie de agendă verde. Într-un interviu acordat în 2015, Schnellnhuber a declarat că „știința” a determinat acum capacitatea maximă de „sustenabilitate” a populației umane, care e cu vreo 6 miliarde de persoane mai puțin: „În chip cinic, e un triumf pentru știință, pentru că măcar am stabilizat ceva, și anume estimările capacității maxime ale planetei, care e, de fapt, una de sub un miliard de persoane.” „Pentru a ajunge la această cifră, lumea industrializată trebuie dezmembrată” (idem).
 
După William Engdahl, măsurile cele mai severe de implementare a programului Clubului de la Roma au fost luate în Germania. În 2023, ultima centrală nucleară a țării va fi închisă. Prețul energiei electrice va crește astronomic. Mașinile pe benzină și pe motorină vor fi înlocuite cu mașini electrice, care folosesc bateriile cu litiu. Exploatarea litiului este una dintre cele mai mari producătoare de CO2, dar de ce ar conta? Industria automobilului, decisivă pentru bunăstarea germană, va fi pusă la pământ. Dar germanii sunt cunoscuți ca producători de planuri globale dezastruoase – vezi cele două războaie mondiale. Mult-lăudata Angela Merkel, azi în prag de retragere din viața politică, „în 2011, a impus, împreună cu guvernul său, ascultând sfaturile lui Joachin Schnellnhuber de la Institutul din Potdsdam pentru Cercetarea Impactului Climatic, interzicerea totală a electricității de origine nucleară înainte de 2022” (idem).

Cât de serioasă e viziunea Clubului de la Roma? Ne-o spune același Engdahl: „Aceasta e agenda cunoscută astăzi sub numele de Marele Reset sau Marea Reinițializare sau Agenda 2030 a ONU. Strong (Maurice Strong, om de afaceri cu petrol din Canada, asociat cu David Rockefeller și membru al fundației acestuia, membru al Clubului de la Roma, numit în 1971 subsecretar al ONU și secretar general al conferinței Ziua Pământului de la Stockholm din 1972 – n.n.) a creat apoi Grupul Interguvernamental de Studiere a Climatului (GIEC), un corp politic care promovează și susține teza nedemonstrată după care emisiile umane de CO2 vor duce lumea la o catastrofă ecologică ireversibilă. Cofondatorul Clubului de la Roma, dr. Alexander King, a recunoscut câțiva ani mai târziu frauda esențială a agendei lor de mediu în cartea sa „Prima revoluție globală” (The First Global Revolution), în care a scris: „Căutând un nou inamic pentru a ne putea uni, am găsit că s-ar potrivi bine poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și altele. 
 
Toate aceste primejdii sunt cauzate prin intervenția omului și doar printr-o schimbare de atitudine și de comportament am putea reuși. Așa, deci, adevăratul inamic e însăși umanitatea.” King a recunoscut că „amenințarea încălzirii globale” „nu era decât un vicleșug pentru a justifica atacarea „umanității înseși”. Acum, acest atac se desfășoară sub forma Marelui Reset și a șmecheriei cu carbon zero net” (idem).
 
Analiza lui William Engdahl merită citită în întregime, căci ea se constituie într-un semnal de alarmă dinaintea pericolelor care pândesc civilizația. Să încheiem cu una dintre concluziile sale: „Merkel, Macron, Gates, Schwab și prietenii lor vor duce toate acestea la îndeplinire, aducând standardele de viață din Germania și din țările OCDE la nivelul celor din Sudan și Etiopia. În asta constă distopia lor „Carbon zero net”. Limitarea severă a călătoriilor aeriene, a deplasărilor în mașină, a deplasării oamenilor, închiderea industriilor „poluante” (cu CO2) – totul pentru a reduce CO2 din atmosferă.
 
E interesant de văzut cât de practică a fost apariția la punct fix a pandemiei de coronavirus pentru a pune în scenă Marele Reset sau Agenda 2030 Carbon zero net a ONU” (idem).

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Enya 19.02.2021 17:46
    Oculta satanista a guvernat dintotdeauna din umbra specia umana. A existat sub numele si rangul de faraoni si regi, girati in fata popoarelor de papi, preoti, biserici, ca si cum ar fi fost descendenti divini, ca omenirea sa nu-i conteste, sa stea mereu in ignoranta, analfabetism, sclavagism, frica de iad, frica de ei - coboratorii zeilor pe pamant. Marionetele prin care au tinut omenirea infricosata si fara drepturi au fost politicienii pe care i-au corupt si i-au creat santajabili, influencerii de peste tot pe care i-au cumparat contra arginti si faima, partidele politice carora le-au inventat doctrine pompoase, pline de speranta, dar de fapt false si mincinoase, iar continuitatea puterii si-au asigurat-o prin progeniturile pe care le-au crescut si educat din prima clipa in crezuri si ritualuri satanice, oculte, neomenesti. Ei insisi sunt ne-oameni, si la propriu, si la figurat, un amestec de adn uman cu tot ce e mai malefic din… ceva ce nu pot explica in cuvinte simple. Inainte o faceau pe ascuns, acum au adus totul la vedere, ca o sfidare abjecta totala si o insulta la adresa inteligentei umane si mai ales a acelor fiinte trezite si necorupte, care vad si simt toata mizeria si agenda diabolica din scenariul care le merge acum ca uns! Au corupt totul, politicieni, medici, artisti, avocati, judecatori, ong-uri, ziaristi, profesori, preoti, activisti... Inventarea acestei false pandemii (pentru ca nu exista nici un virus dovedit si clasificat stiintific) are ca scop jucarea ultimei scenete din NWO, in urma careia omul sa devina un sclav la propriu de la nastere pana la moarte, fara radacini, identitate, credinta, vointa, drepturi, libertati, proprietati, decizii personale asupra corpului, copiilor, familiei sale, injectat periodic cu vaccinuri pline de otravuri si urmarit si haituit intr-un final prin nanocipuri conectate la inteligenta artificiala (drone, camere, roboti, scannere, toate interconectate cu ajutorul internetului de mare viteza 5G, 6G etc).

    Cand lumea va intelege ca sistemul de guvernare (chipurile democratic “datorita” votului electoral) prin politicieni si partide este o iluzie si o inchisoare a vietii si sperantelor.
    Cand lumea nu le va mai vota politicienii, guvernele, parlamentele si va sta acasa, nelegitimizand tradatorii, arivistii si marionetele conducatorilor psihopati ai lumii.
    Cand lumea va intelege ca scoala sistemului este doar un mijloc de indoctrinare de tip sclavagist a copiilor, si va incepe sa-i educe pe cont propriu, acasa sau in triburi, in acord cu natura, legile divinitatii, legile omeniei, legile moralitatii, legile bunului simt, dar si in functie de harul, calitatile native, originalitatea si autenticitatea fiecaruia in parte.
    Cand lumea va elimina banii ocultei (elementele artificiale de subjugare totala a libertatii individului) si va trece din nou la troc.
    Cand fiinta umana actuala degradata infiorator va avea grija de Planeta-Mama, nu o va mai exploata, murdari, polua, ci va extrage din ea atat cat are nevoie, nici mai mult, nici mai putin, si va pune intotdeauna la loc cate ceva.
    Cand omenirea va iesi de sub hipnoza marketingului agresiv ce o face sa cumpere si sa cumpere si sa cumpere in nestire toate bazaconiile de care nu are nevoie.
    Cand omenirea va deveni minimalista: va manca putin, va construi case mici si cu materiale din natura, va trai cu obiecte si mobile la minimum, se va imbraca cu haine cat mai putine, va avea cel mult o masina de familie, iar in orase va merge pe jos/cu bicicleta.
    Cand omenirea va iesi la propriu din cladirile corporatismului ucigator si se va muta din nou in Natura cu muncile, profesiile, viata, pasiunile.
    Cand omenirea va iesi din orase si-si va recupera terenurile, campurile, casutele bunicilor si strabunicilor si nu va mai vinde vreunei corporatii nici macar un singur copac datator de viata.
    Cand omenirea va reveni la sistemele naturale tribale, cu familii mai mult sau mai putin extinse, care sa se organizeze singure, in care sa existe atat binele individual cat si binele comun, si in care deciziile sa se ia in conformitate cu necesitatile fiecaruia, in mod echitabil, cinstit, moral si uman.
    Cand lumea va incepe sa-si cultive propria hrana, legume, zarzavaturi, fructe, verdeturi, plante medicinale, plante aromatice, ciuperci etc. Sa rejecteze otravurile corporatiilor si sa nu mai intre in supermarketurile lor. Sa foloseasca energiile nepoluante, gratuite si nelimitate ale naturii si universului, pe care divinitatea le-a lasat la dispozitia tuturor.
    Cand omenirea va avea iubire si grija maxima de copii, animale, batrani, bolnavi.
    Cand barbatii vor respinge razboiul si vor avea grija de PACE.
    Cand IUBIREA va fi singurul liant dintre oameni.

    Abia atunci fiinta umana va iesi de sub influenta malefica a ocultei (bogatasii psihopati ai planetei) si va putea trai in libertate totala, in armonie cu sufletul sau, cu natura, cu familia, cu planeta-mama, cu divinitatea.
  • JoeB 21.02.2021 00:50
    Mesaj de alertă internațională despre COVID-19. Profesioniștii din sănătate uniți
    Blocarea „o fraudă științifică globală de proporții fără precedent”
    Profesioniști în sănătate uniți

    20 februarie 2021



    Aducem în atenția cititorilor noștri această importantă declarație internațională a profesioniștilor din domeniul sănătății, a medicilor și a oamenilor de știință, care a fost trimisă guvernelor din treizeci de țări

    Mai jos este textul complet care a fost trimis guvernelor.

    Textul include citate de cărturari de seamă și profesioniști din domeniul sănătății

    Link către documentul original: Foarte urgent: Mesaj de alertă internațională despre COVID-19


    A se vedea aici pentru lista guvernelor cărora le-a fost trimisă scrisoarea.

    Repere selectate

    Rămâi acasă, salvează vieți »a fost o minciună pură.

    Eliminați următoarele măsuri ilegale, non-științifice și non-sanitare: blocare, măști faciale obligatorii pentru subiecți sănătoși, distanțare socială de unul sau doi metri.

    Blocarea nu numai că a ucis mulți oameni, dar a distrus și sănătatea fizică și mentală, economia, educația și alte aspecte ale vieții.

    Istoria naturală a virusului [coronavirusul] nu este influențată de măsurile sociale [blocare, măști de față, închiderea restaurantelor, starea de timp

    Când statul știe cel mai bine și încalcă drepturile omului, suntem pe un curs periculos.

    Excludeți experții și consilierii dvs. care au legături sau conflicte de interese cu companiile farmaceutice:

    Opriți campaniile de vaccinare și refuzați înșelătoria pașaportului pseudo-sănătate, care este în realitate un proiect politico-comercial

    ***

    Suntem profesioniști din domeniul sănătății al colectivului internațional: United Health Professionals, compus din peste 1.500 de membri (inclusiv profesori de medicină, medici de terapie intensivă și specialiști în boli infecțioase) din diferite țări din Europa, Africa, America, Asia și Oceania și, în august 26, 2020, am adresat guvernelor și cetățenilor țărilor din întreaga lume un mesaj de alertă cu privire la focarul COVID.

    În primul rând, să începem cu concluziile raportului din 2010 al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind gestionarea epidemiei H1N1:


    «Adunarea parlamentară este alarmată de modul în care a fost tratată pandemia de gripă H1N1, nu numai de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), dar și de autoritățile sanitare competente la nivelul Uniunii Europene și la nivel național. Este deosebit de tulburat de unele dintre consecințele deciziilor luate și de sfaturile oferite care duc la denaturarea priorităților serviciilor de sănătate publică din întreaga Europă, risipa de sume mari de bani publici și, de asemenea, sperieturi și temeri nejustificate cu privire la riscurile pentru sănătate ... au fost identificate deficiențe grave în ceea ce privește transparența proceselor decizionale referitoare la pandemie, care au generat îngrijorări cu privire la posibila influență a industriei farmaceutice asupra unora dintre deciziile majore ...

    Să știți că aceleași greșeli făcute în epidemia H1N1 se repetă astăzi în epidemia COVID. Sunteți victimele celei mai mari înșelătorii de sănătate din secolul XXI în ceea ce privește pericolul real al virusului, măsurile care trebuie luate, cifrele, testele și tratamentele, iar acest lucru a fost făcut cu aceleași tehnici de manipulare utilizate în timpul epidemiei al H1N1 sau al războiului din Irak. Experții, profesorii de medicină, precum și colectivele științifice și medicale au început să-i alerteze pe alții în acest sens încă din martie 2020.

    Țările lumii (cu excepția cazurilor rare, precum: Suedia, Belarus sau Tanzania), fără să se gândească, au imitat și au urmat orbește pe altele.

    Această epidemie este amplificată, dramatizată și instrumentalizată de infractorii care profită de aceasta pentru a atinge scopuri și agende economice, politice și ideologice dăunătoare umanității și vă vom dovedi acest lucru. Trebuie să opriți rapid această înșelătorie globală (deoarece reprezintă un pericol serios pentru oamenii dvs. și țara dvs. în ceea ce privește: sănătatea, economia, educația, ecologia și drepturile omului), luând imediat următoarele acțiuni:

    1-Ridicați toate restricțiile

    Eliminați următoarele măsuri ilegale, non-științifice și non-sanitare: blocare, măști obligatorii pentru subiecți sănătoși, distanțare socială de unul sau doi metri. Aceste măsuri nebune și stupide sunt erezii inventate în 2020 care nu există în medicină sau în sănătatea publică și nu se bazează pe nicio dovadă științifică.

    Nu astfel gestionăm un focar:

    - „Lumea a înnebunit” cu blocări de coronavirus care „zboară în fața a ceea ce se știe despre manipularea pandemiilor virale” ( dr. Anders Tegnell , epidemiolog șef din Suedia, 24 iunie 2020).

    - «Rata mortalității prin infecție pare a fi aproximativ aceeași ca și pentru gripă, dar nu am introdus niciodată aceste măsuri drastice înainte, când am avut pandemii de gripă. Și nu putem trăi cu ei în anii următori »( Prof. Peter Gøtzsche , 1 decembrie 2020).

    - „Decizia de blocare ca decizie de a purta măști ... nu se bazează pe date științifice ...” ( Prof. Didier Raoult , 24 iunie 2020).

    - «Istoria naturală a virusului [coronavirusul] nu este influențată de măsurile sociale [blocare, măști de față, închiderea restaurantelor, starea de acoperire etc.] ... Blocarea nu a declanșat scăderea cazurilor ... Cât despre restaurante care aveau protocoale de sănătate foarte stricte ... desigur, nu am cum să o apăr ... nu a influențat deloc epidemia ... Blocarea nu a schimbat nimic ... »( Prof. Philippe Parola , 3 decembrie 2020).

    - «Nu există dovezi științifice care să susțină regula dezastruoasă de doi metri. Cercetările de calitate slabă sunt folosite pentru a justifica o politică cu consecințe enorme pentru noi toți »( profesorii Carl Heneghan și Tom Jefferson , 19 iunie 2020).

    - „Măsuri grotești, absurde și foarte periculoase ... un impact oribil asupra economiei mondiale ... autodistrugere și sinucidere colectivă ...” ( Prof. Sucharit Bhakdi, martie 2020. De asemenea, el a trimis o scrisoare cancelarului german Angela Merkel).

    În plus, aceste măsuri tiranice încalcă Declarația universală a drepturilor omului în articolele sale: 3, 5, 9, 12, 13, 17, 18, 20, 26, 27, 28, 30 și Convenția UNICEF privind drepturile copilului în articolele sale: 28, 29, 32, 37.

    - «Când statul știe cel mai bine și încalcă drepturile omului, suntem pe un curs periculos. Pandemia a dus la încălcarea drepturilor fundamentale ale omului ... Nu a existat nici cea mai mică analiză etică pentru a justifica acest lucru. Nu exista nici acum. » ( Prof. Peter Gøtzsche , 4 decembrie 2020).

    Forțarea persoanelor care nu sunt bolnave să poarte măști nu este doar o erezie, ci este, de asemenea, dăunătoare pentru sănătate, precum și pentru ecologie și este o formă de maltratare:

    - «Dictatura măștilor total nefondată» ( prof. Christian Perronne , 22 septembrie 2020).

    - «Starea de cuib ... a fost folosită în timpul ocupației germane, când miliția și Gestapo au mers la case. Și acum vom face poliția să facă vizite pentru a vedea dacă sunt mai mult de șase persoane la masă! Ce este această nebunie?! »( Prof. Christian Perronne , 15 octombrie 2020).

    - «În fiecare iarnă la Paris, paturile ICU sunt complet saturate. Transferăm pacienți ... în fiecare iarnă, în circumstanțe normale »( Prof. Bruno Mégarbane , anestezist și medic de terapie intensivă, 27 septembrie 2020)

    «În niciunul dintre cele două valuri ... toate ICU nu erau saturate, este fals! »( Prof. Michaël Peyromaure , 18 ianuarie 2021)

    2-Deschideți economia, școlile, universitățile, transportul aerian și unitățile spitalicești.

    3-Excludeți experții și consilierii dvs. care au legături sau conflicte de interese cu companiile farmaceutice

    Raportul din 2010 al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind gestionarea epidemiei H1N1 spunea, de asemenea:

    „Adunarea solicită autorităților de sănătate publică la nivel internațional, european și național - și în special OMS-… să se asigure că toate persoanele supuse conflictelor de interese sunt excluse din procesele de luare a deciziilor sensibile”.


    Experții țărilor care au presat aceste măsuri total eretice sunt fie adepți, ignoranți sau corupți de industria farmaceutică.

    4-Solicitați o investigație internațională și independentă și ca cei responsabili pentru această înșelătorie să fie judecați


    La 1 octombrie 2020, avocatul german Reiner Fuellmich a anunțat că o rețea internațională de avocați va argumenta cel mai mare caz de delict existent vreodată:

    «Măsurile anticorona au cauzat și continuă să provoace daune atât de devastatoare pentru sănătatea și economia populației lumii, încât crimele comise de (...) OMS trebuie calificate drept crime reale împotriva umanității, astfel cum sunt definite în secțiunea 7 a criminalității internaționale. cod ».

    El a mai spus că acest lucru trebuie numit „un scandal corona și cei responsabili de acesta trebuie să fie urmăriți penal și să fie dați în judecată pentru daune civile”. Ancheta trebuie să se concentreze, printre altele, pe Bruce Aylward (OMS) și Neil Ferguson (ICL).


    -În 10 ianuarie 2021: O scrisoare transmisă de The Sun și scrisă de avocați, un membru al Parlamentului, activiști pentru drepturile omului și un fost general al forțelor aeriene americane a fost adresată FBI și MI-5 împreună cu serviciile de securitate din Canada, Germania și Australia, unde autorii spun:

    „Scriem această scrisoare pentru a solicita începerea și / sau accelerarea unei anchete federale cu privire la dezbaterea științifică asupra deciziilor politice majore din timpul crizei COVID-19. Pe parcursul muncii noastre, am identificat probleme cu caracter potențial criminal și considerăm că această investigație necesară pentru a asigura interesele publicului a fost reprezentată în mod corespunzător de cei care promovează anumite politici de pandemie ».

    Scrisoarea scrisă care a fost „promulgată în mod deliberat ... pentru a sărăci națiunile care au implementat-o”

    Țări rare, precum Suedia, Tanzania sau Belarusul - care pot fi felicitate - au refuzat blocarea și nu i-au urmat orbește pe alții și dacă aplicăm raționamentul apărătorilor blocării, rezultatul trebuie să fie un masacru sau saturarea sistemului lor spitalicesc. Este cazul în aceste trei țări?

    Răspunsul este desigur: nu. Mai mult, la 15 septembrie 2020, BMJ a publicat un articol intitulat:

    «COVID-19: Cum are Belarus una dintre cele mai scăzute rate de mortalitate din Europa? ».

    Aceste trei țări sunt dovada vie a înșelăciunii de blocare și, deoarece această realitate ar putea trezi opinia publică și oamenii văd că au fost mințiți, o presă coruptă a răspândit, de la început, articole și chiar știri false, împotriva Suediei și Belarusului .

    Celebrul slogan internațional:

    „Rămâi acasă, salvează vieți” a fost o minciună pură . Dimpotrivă, blocarea nu numai că a ucis mulți oameni, dar a distrus și sănătatea fizică și mentală, economia, educația și alte aspecte ale vieții. De exemplu, blocarea în SUA a ucis mii de pacienți cu Alzheimer care au murit și ei departe de familiile lor. În Regatul Unit: blocarea a ucis 21.000 de oameni.


    Efectele blocării «au fost absolut dăunătoare. Ei nu au salvat viețile pe care le anunțaseră că ar putea să salveze ... Este o armă de distrugere în masă și vedem sănătatea ei ... sociale ... efecte economice ... care formează adevăratul al doilea val »( Prof. Jean-François Toussain t, 24 septembrie 2020). Încarcerarea poporului său este o crimă împotriva umanității pe care nici naziștii nu au comis-o!

    - „Rata mortalității infecției pentru acest nou coronavirus este probabil să fie în același stadion ca și gripa sezonieră” (Prof. John Ioannidis, 17 aprilie 2020).

    - „Asigurați marea majoritate a populației că riscul de a muri sau de a suferi de boli severe din cauza COVID-19 este foarte scăzut” ( Prof. John Ioannidis , 22 aprilie 2020).

    - " Tu realizezi ? Astăzi, distrugem economia, în timp ce cifrele sunt comparabile cu cele pe care le-am experimentat cu gripa! »( Prof. Christian Perronne , 25 octombrie 2020).

    9-Opriți campaniile de vaccinare și refuzați înșelătoria pașaportului pseudo-sănătate care este în realitate un proiect politico-comercial

    - „Nu avem nevoie de el [vaccinul] deloc ... Toate acestea sunt despre obiective pur comerciale” (Prof. Christian Perronne, 16 iunie 2020).

    - «Este un vechi principiu de marketing al companiilor farmaceutice: dacă doresc să își vândă bine produsul, consumatorii trebuie să se teamă și să-l vadă ca pe mântuirea lor. Deci, creăm o psihoză, astfel încât consumatorii să se spargă și să se grăbească asupra vaccinului în cauză »( Prof. Peter Schönhöfer ).

    - «Ca medic, nu ezit să anticipez deciziile guvernului; nu trebuie doar să refuzăm aceste vaccinuri [împotriva COVID-19], ci trebuie să denunțăm și să condamnăm abordarea pur mercantilă și cinismul abject care a îndrumat producția lor »( Dr. Pierre Cave, 7 august 2020).

    - Vaccinul COVID este „așa, atât de inutil” ( Prof. Sucharit Bhakdi , 2 decembrie 2020).

    - «Nu am văzut niciodată în istoria medicinei că dezvoltăm urgent vaccinuri pentru vaccinarea a milioane, miliarde de indivizi pentru un virus care nu mai ucide, cu excepția persoanelor cu risc pe care le putem identifica, pe care le putem trata ... Nu am văzut niciodată un vaccin ieșind după 2 luni! ... durează ani! »( Prof. Christian Perronne , 2 decembrie 2020).

    - «Mergem prea repede. Dacă a existat o urgență, ... dacă astăzi COVID-19 ucide 50% din oameni, voi spune să asumăm riscuri ... dar aici avem un virus care ucide 0,05% și ne vom asuma toate riscurile! Știu că există miliarde în spatele asta ... Fii atent, este foarte periculos! »(Prof. Christian Perronne , 2 decembrie 2020).

    La întrebarea: «Nu avem nevoie de un vaccin general pentru întreaga omenire cu 0,05% decese? », Profesorul Christian Perronne a răspuns:« Este evident! ».

    -În 30 noiembrie 2020: Profesorul Christian Perronne a scris o scrisoare în care a alertat despre pericolul vaccinurilor bazate pe ingineria genetică:

    „Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals„ vaccinuri ”, sunt ucenici de vrăjitor și iau ... cetățenii lumii pentru cobai”.

    -În 19 octombrie 2020, într-o corespondență către revista The Lancet, oamenii de știință și-au exprimat îngrijorarea și au avertizat:

    „Ne îngrijorează faptul că utilizarea unui vector Ad5 pentru imunizarea împotriva sindromului respirator acut sever coronavirus 2 (SARS-CoV-2) ar putea crește în mod similar riscul de achiziție HIV-1 în rândul bărbaților care primesc vaccinul”.

    -Dacă oamenii acceptă vaccinul COVID-19, acesta va fi:

    «O greșeală pentru că riscăm să avem efecte absolut imprevizibile: de exemplu, cancerele ... Ne jucăm ca ucenicul vrăjitorului total ... Omul nu trebuie să servească drept cobai, copiii nu trebuie să servească drept cobai, este absolut lipsit de etică. Nu trebuie să existe decese din cauza vaccinurilor »( prof. Luc Montagnier, virolog și premiul Nobel pentru medicină, 17 decembrie 2020.

    -În Elveția, un grup de 700 de medici și profesioniști din domeniul sănătății a solicitat la 15 ianuarie 2021 oprirea campaniei de vaccinare

    - «Cred că este [vaccinul COVID] de-a dreptul periculos. Și vă avertizez, dacă mergeți pe această linie, veți merge la soarta voastră »( prof. Sucharit Bhakdi , 2 decembrie 2020).

    -La 30 decembrie 2020: Réaction 19 (o asociație franceză fondată de avocați cu aproape 60.000 de membri) a informat, într-un comunicat de presă, că a depus o plângere privind „vaccinurile” Pfizer / BioNTech și Moderna pentru: punerea în pericol a vieții al altora, înșelăciune agravată, abuz de slăbiciune și extorcare agravată.

    -În ultima perioadă, mai mulți deputați în Parlamentul European au alertat populația deoarece li se interzice consultarea contractelor semnate cu laboratoarele farmaceutice. Această opacitate este o dovadă că există lucruri compromițătoare pe care vor să le ascundă. Michèle Rivasi, deputat în Parlamentul European, a depus chiar o plângere5. Ca memento6: în 2009, Pfizer a fost amendat cu 2,3 miliarde de dolari, cea mai mare amendă impusă vreodată de instanțele din Statele Unite unui grup farmaceutic. A fost găsit vinovat de practici comerciale frauduloase.

    În 2010, AstraZeneca a fost amendată cu 520 de milioane de euro pentru recomandarea utilizării neautorizate a unui medicament. În 2011, Merck a plătit o amendă de 628,36 milioane de dolari pentru a rezolva acuzațiile de marketing off-label și declarațiile false despre siguranța cardiovasculară a unui medicament.

    În 2013, o amendă de 1,62 miliarde de euro i-a fost aplicată lui Johnson & Johnson pentru soluționarea răspunderii penale și civile rezultate din acuzațiile referitoare la prescrierea a trei medicamente, inclusiv promovarea pentru utilizări care nu au fost aprobate ca fiind sigure și eficiente de către Food and Drug Administration (FDA). și plata unor recompense către medici și către cel mai mare furnizor de farmacii de îngrijire pe termen lung al națiunii.


    Trebuie să opriți această înșelătorie globală în care agendele politico-economice (chiar ideologice) ale criminalilor sunt pentru a COVIDIZA ce a fost războiul din Irak la atacurile din 11 septembrie 2001 (iată un memento al înșelătoriei războiului din Irak:

    Acești infractori manipulează țările lumii și vor să facă epidemia să dureze cât mai mult posibil pentru a-și atinge obiectivele atunci când epidemia COVID ar fi trebuit să fie declarată într-o anumită perioadă a anului trecut; într-adevăr, în medicină, pragul epidemic de la care se declară începutul și sfârșitul unei epidemii este cuprins între 150 și 200 de cazuri la 100.000 de locuitori. Președintele tanzanian este unul dintre puținii președinți care au înțeles acest lucru deoarece a declarat pe 8 iunie 2020 că epidemia COVID s-a încheiat în țara sa.

    «Epidemia s-a încheiat! »( Profesorul Yoram Lass, 2 iulie 2020) 7.

    În această epidemie, pericolul nu este coronavirusul, ci oamenii care îl instrumentalizează și care sunt adevăratul virus de luptat.

    Virusul este complet inocent față de ceea ce se întâmplă (sărăcire, pierderi de locuri de muncă, sinucideri, decese, recesiune economică, șomaj etc.), iar adevărații vinovați sunt cei care au împins lumea să folosească aceste măsuri și guvernele care continuă să le pună în aplicare, măsuri în ciuda alertelor și avertismentelor.

    «Banca Mondială tocmai a estimat că pandemia de coroană a provocat o creștere de aproximativ 100 de milioane de oameni care trăiesc în sărăcie extremă. Acest lucru nu se datorează COVID-19. Este din cauza măsurilor draconice pe care le-am introdus »( Prof. Peter Gøtzsche, 1 decembrie 2020).

    Discrepanța și disproporția dintre nivelul de periculozitate al virusului și amploarea măsurilor luate (care sunt, în plus, total eretice) sunt atât de evidente, încât inevitabil duce la concluzia că există și alte obiective în spate. Trebuie să fii cu adevărat orb sau naiv pentru a nu-l vedea.

    Cu aceste măsuri care nu au nimic de-a face cu medicina sau știința, guvernele nu luptă împotriva pericolelor virusului, ci luptă împotriva drepturilor de bază ale oamenilor lor și le distrug sănătatea, economia, educația, ecologia, cultura și alte aspecte ale vieții.

    «Trăim de la început un fel de delir ... Trăim într-o lume nebună: ... condițiile care au fost luate pentru a combate această boală sunt condiții din alt secol ... nu este nici măcar nivelul Evului Mediu! »( Prof. Didier Raoult, 7 decembrie 2020).

    Pe 28 decembrie 2020, un deputat canadian Randy Hillier, a scris acest mesaj pe Twitter împreună cu hashtag-urile: # We Are Living A Lie și # No More Lockdowns: «Minciunile și înșelăciunile lui Covid s-au încheiat. Cum și de ce atât de mulți s-au lăsat înșelați vor dura ani de zile pentru a descoperi ».

    Nu pentru că majoritatea țărilor fac același lucru, înseamnă că este bine sau că este ceea ce trebuie făcut. Numărul nu este un criteriu pentru a ști dacă țările au sau nu drept să aplice aceste măsuri. Dimpotrivă, multe exemple istorice arată că majoritatea greșește adesea; Războiul din Irak (țări rare precum Franța nu au urmat și au avut dreptate), H1N1 (țări rare precum Polonia nu au urmat și au avut dreptate), al doilea război mondial etc.

    Acuzația teoriilor conspirației este răspunsul celor care nu au argumente și o tehnică de manipulare în masă, deoarece toate cele raportate în această scrisoare nu constau în teorii, ci în adevăruri și afirmații făcute de eminenți experți, inclusiv laureați ai Nobel pentru medicină.

    Această scrisoare va fi păstrată ca dovadă a faptului că guvernul dumneavoastră a fost alertat. Totul trebuie să revină imediat la normal și această luare de ostatici la nivel mondial trebuie să se oprească pentru că ați știut că ați fost victimele celei mai mari înșelătorii de sănătate din secolul 21.

    Vă rugăm, nu faceți greșeala de a subestima scrisoarea noastră sau de a o ignora. Iată 2 exemple de ceea ce se întâmplă atunci când un guvern face această greșeală:

    În ciuda avertismentelor mai multor experți cu privire la pericolul Dengvaxia (vaccinul dengue), guvernul filipinez a decis în 2016 să lanseze o campanie de vaccinare care s-a încheiat mai târziu într-un scandal public. Potrivit biroului procurorului Persida Acosta, 500 de copii au murit în urma acestui vaccin și câteva mii sunt bolnavi.

    Potrivit procurorului, responsabilitățile sunt împărțite între laboratorul care a vândut „un vaccin periculos” și guvernul care a organizat o campanie de vaccinare „masivă și indiscriminată”, în condiții deplorabile. Cu toate acestea, acest vaccin a promis că va fi un triumf planetar; în 2015, Sanofi a confirmat cu mare fanfară comercializarea unui vaccin revoluționar dengue. A fost premiera mondială, produsul a douăzeci de ani de cercetare și 1,5 miliarde de euro de investiții.

    Cu toate acestea, de la început, vocile au crescut în comunitatea științifică: Doctorul Antonio Dans a încercat să avertizeze despre rezultatele neconcludente ale primelor studii clinice. În SUA, profesorul Scott Halstead, un specialist de renume mondial în această boală, a trimis chiar și un videoclip difuzat în Senatul țării pentru a îndemna să suspende programul de vaccinare. Fostul ministru al Sănătății al țării a fost acuzat de acest scandal. „Este momeala profitului care a ucis acești copii”, a spus procurorul Persida Acosta.

    Al doilea exemplu este scandalul vaccinului H1N1, care a fost cumpărat de mai multe țări, în ciuda alertelor primite de la Dr. Wolfgang Wodarg, președintele Comisiei de sănătate a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care, într-o propunere pentru o recomandare intitulată «Fake Pandemics - o amenințare pentru sănătate ", a spus:" Pentru a-și promova medicamentele brevetate și vaccinurile împotriva gripei, companiile farmaceutice au influențat oamenii de știință și agențiile oficiale, responsabile de standardele de sănătate publică, pentru a alarma guvernele din întreaga lume.

    Ei i-au făcut să risipească resurse îngrijite de sănătate pentru strategii ineficiente de vaccinare și au expus inutil milioane de oameni sănătoși la riscul unor efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate ». Avea dreptate totală, deoarece, mai târziu, numai în Europa vaccinul a făcut 1.500 de victime ale narcolepsiei, inclusiv 80% dintre copii, atât de mult încât, la 24 noiembrie 2013, ministrul suedez al afacerilor sociale, Göran Hägglund, a declarat că este gata să cearaă public scuze victimelor vaccinului împotriva gripei porcine.

    Nu vă putem spune totul în această scrisoare, de aceea trebuie să consultați cu atenție următoarele documente, deoarece tot ceea ce vi s-a spus este detaliat și argumentat acolo și pentru că veți descoperi alte lucruri pe care nu le cunoașteți și prin care veți fi chiar șocat:

    Pentru note de subsol și referințe, faceți clic aici


    A se vedea aici pentru lista țărilor.

    Surse:

    1: https://www.lci.fr/replay/video-le-brunch-de-l-info-du-dimanche-27-septembre-2020-2165685.html

    2: https://www.dailymotion.com/video/x7yr0oz

    3: https://www.thesun.co.uk/news/13718024/china-trick-world-into-lockdown-open-letterr/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb

    4: https://www.illustre.ch/magazine/manquons-recul-face-aux-potentiels-effets-indesirables-vaccins

    5: https://twitter.com/j_bardella/status/1351932253576818690 https://twitter.com/dupontaignan/status/1350095404474327047 https://twitter.com/DocteurGonzo4/status/1351778258753355777

    6: https://www.france24.com/fr/20090903-le-laboratoire-pfizer-ecope-dune-amende-23%C2%A0milliards-dollars-

    https://www.lemonde.fr/economie/article/2009/09/02/une-amende-de-2-3-milliards-de-dollars-pour-pfizer_1235011_3234.html

    https://www.lemonde.fr/economie/article/2010/04/28/astrazeneca-ecope-d-une-amende-de-520-millions-d-euros-aux-etats-unis_1343983_3234.html

    https://lexpansion.lexpress.fr/actualite-economique/merck-debourse-pres-d-un-milliard-de-dollars-pour-solder-le-scandale-vioxx_1054000.html https://www.lequotidiendumedecin.fr / actus-medicales / medicament / amende-record-de-162-milliard-deuros-pour-le-laboratoire-americain-johnson-johnson

    7: https://www.facebook.com/261835320624052/videos/1240827799610762/

    Acest lucru a apărut inițial la United Health Professionals .


    Drepturi de autor © United Health Professionals

    https://www.lewrockwell.com/2021/02/no_author/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"