Pandemia de ipohondrie, secția jurmalogie: Vă așteaptă valul 6 în august dacă nu vă mascați și vaccinați

De Redacția  /  

Foto: Libertatea.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia de coronavirus a trecut, dar nostalgicii restricțiilor s-au transformat în „negaționiști”: ei neagă dispariția pericolului și amenință cu revenirea valurilor de îmbolnăviri la toamnă. E și cazul bine-cunoscutului ne-medic ne-specialist Octavian Jurma, care-și înfricoșează fanii pe Facebook cu valul 6 programat în august, în timp ce îndeamnă la continuarea purtării măștilor, la accelerarea campaniei de vaccinare, la „screening epidemiologic” la intrarea în țară și la procurarea de antivirale, în special Paxlovid („Paxlovid este chiar mai important in Romania, unde populatia este foarte refractara la vaccinare”, ne spune el dojenitor. Nu vreți Pfizer? Comandați în massă Paxlovid, că tot cu „P” începe...). Practic, influencer-ul cu ifose de cercetător gândește încă într-o logică de război cu „inamicul invizibil”, cu atât mai invizibil cu cât nici nu mai există.

„Din pacate singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru ca cea din 2020 este bine mersi si produce noi tuplini intr-un ritm ametior.

De la 8 martie 2022 pana acum pandemia a produs zeci de noi variante ale armelor sale (virusii) dintre care 3 au acum popriile clade (ramuri)”, a scris Octavian P. Jurma într-o postare pe Facebook.

El îi îndeamnă pe urmăritorii săi virtuali să poarte în continuare masca - despre care studii recente au revelat că este dăunătoare - și să se vaccineze cu cel puțin 3 doze de ser experimental, după ce dozele anterioare și-au dovedit ineficiența în a combate pandemia și eficiența în a genera reacții adverse invalidante sau mortale. Totul, în numele noii sperietori naționale: valul 6, programat să ia startul la finele lunii august - cam când e canicula mai mare - și începutul lunii septembrie.

„Valul 6 este aproape o certitudine in toamna si va debuta probabil la finalul lunii august (...) Este o situatie similara cu cea de anul trecut in care am asistat la o "diversificare" in primavara cu aparitia variantelor Alpha, Gamma si Beta pentru ca in final Delta si Omicron sa produca valurile de toamna. Diferenta principala este ca acum in loc de tulpini candidate avem ramuri intregi candidate la urmatorul val de toamna”, precizează Jurma.
 
Problema e că amenințarea cu un îndepărtat val de morți „pandemice” începe să pălească în fața înmulțirii numărului de morți subite de infarct, AVC sau cheaguri de sânge la oameni tineri sau în putere din toate județele țării. Simple „coincidențe”? Mai vorbim până „la toamnă”, când lumea s-ar putea să aibă alte preocupări mai copleșitoare decât litania „numărului de cazuri” de gripă...

Al treilea an în care ni se propune reîncălzirea unei ciorbe expirate - și unii încă o mai gustă!
 
(de)Formatorul de opinie vine și cu o soluție - aceeași veche „soluție” - la problema tot de el enunțată: 

„Ce am putea face sa prevenim un nou dezastru in toamna? Exact ceea ce ar fi trebuit sa facem vara trecuta ca sa prevenim dezastrul din toamna trecuta.

Aceasta ar insemna pastrarea mastilor in interior, accelerarea campaniei de vaccinare si screening epidemiologic la intrarea in tara pentru a intarzia importul noilor versiuni. La acest masuri minimale poate fi adaugata si procurarea din timp a noilor antivirale in special Paxlovid care va fi principalul instrument de reducere a mortalitatii in tarile cu rata mare de vaccinare”.
 
Nu se poate ajunge la rezultate diferite fără a folosi metode diferite 

Singurul aspect care îi „scapă” cercetătorului este că nu poți ajunge la rezultate diferite folosind aceleași metode. Îndemnând la perpetuarea restricțiilor naționale și a măsurilor individuale de „protecție” care promiteau anul trecut să evite un val mare de infectări la toamnă, Jurma nu face decât reclamă pentru repetarea unor metode care au dat greș nu o dată. Și în toamna lui 2020, și în toamna lui 2021, s-a ajuns într-o situație critică în ciuda măștilor și a vaccinurilor și a măsurilor de control/condiționare a libertății de mișcare. De ce ar trebui repetat un scenariu care s-a dovedit falimentar, în numele unei amenințări care ni se flutură de fiecare dată indiferent de ce vrem și/sau facem noi? Numai Jurma și alții ca el ar putea să ofere un răspuns. Problema e că ei continuă să facă ce știu mai bine chiar și fără a da un răspuns, sau, mai precis, fără a fi trași la răspundere.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 12.05.2022 18:03
  Jurma a primit ordin sa se activeze. Sunt mai multi care si-au reluat activitatea pe forumuri cam de 2 saptamani. S-a dat sennalul.
 • Rusi 13.05.2022 19:22
  Jurma trebuie sa plateasca cu ani grei de puscarie.
 • Mircea Dragan 13.05.2022 22:16
  Stie cineva articolul din lege unde acest jurma ar putea fi incadrat? Sunt dispus sa-l actionez in insanta. Si mai era si ala cu pamantul rece .
 • Mircea Dragan 14.05.2022 09:14
  ""Adriana Stoicescu: PANDEMIA DE PROSTIE. Ne lăsăm influențați de indivizi fundamental idioți, dar care știu să mintă și să fie vocali. Lăsăm lumea pe mâna celor care au, totuși, un scop comun: viața fără Dumnezeu""
  Iar asta-i Jurma si altii ca el:
  ""Am devenit niște biete marionete ale unor indivizi la fel de proști precum cei care, cândva, erau trecuți în clasa a cincea doar de milă.''
  In timpuri normale unul ca asta nici nu era bagat in seama de nimeni dar uite ca-s unii care-l publica!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol