Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

De Ginan Abraheam  /  


A MURIT! Actrița indiană Aindrila Sharma în vârstă de 24 de ani a dezvoltat cheaguri de sânge în creier după ce a suferit mai multe atacuri de cord și un accident vascular cerebral. Ea era conectată la un ventilator al unui spital privat din Howrah, iar iubitul ei le-a cerut fanilor să „se roage pentru un miracol”, după cum anunțam într-un articol anterior.
 
Până la urmă Aindrila Sharma s-a stins din viață, duminică. Actrița a suferit mai multe stopuri cardiace la începutul nopții trecute și i s-a făcut resuscitare, însă fără succes. Tânăra actrița și-a dat ultima suflare la ora 12.59, potrivit unor surse din spital, citate de timesofindia.

Interesant de notat că ea a fost o supraviețuitoare a cancerului care învinse boala. Recent, a fost anunțată de medici că nu mai are cancer și s-a relansat în actorie.
 
Cauzele exacte ale dobândirii cheagurilor de sânge în creier nu pot fi decât bănuite.
 
 An American Eagle Embraer 175 aircraft is seen on the tarmac through a plane window at LAX in Los Angeles, California, U.S., January 10, 2018.
ZBOR ÎNTRERUPT. Un zbor Envoy Air s-a întors la Chicago la scurt timp după ce a decolat sâmbătă seară, pentru că unul dintre cei doi piloți a suferit un atac în zbor și a murit ulterior, a anunțat marți compania aeriană relatează msn.

„În pofida eforturilor eroice depuse de cei de la bord și de primii respondenți de la sol, colegul nostru a decedat la spital", a precizat Envoy Air, un transportator regional deținut de American Airlines, într-un comunicat. „Suntem profund întristați și facem tot ce putem pentru a sprijini familia sa și colegii noștri în acest moment".

Căpitanul Ric Wilson, vicepreședinte al operațiunilor de zbor ale Envoy, a declarat într-o notă adresată personalului că pilotul era căpitan în formare.
 
Envoy nu a comentat cauza urgenței medicale. Air Line Pilots Association, sindicatul care îi reprezintă pe piloții Envoy, nu a făcut niciun comentariu.

Zborul Envoy Air Flight 3556, un Embraer E175, care zbura pentru compania mamă American Airlines' American Eagle s-a întors la Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago la ora locală 19:57, la 37 de minute după ce a plecat spre Columbus, Ohio, potrivit FlightRadar24.

O înregistrare audio a mesajelor către controlorii de trafic aerian indică faptul că "căpitanul este în incapacitate", potrivit ATCLive, care are o arhivă pe site-ul său. „Vom avea nevoie de paramedici", a spus persoana de pe înregistrare, care părea să fie un alt pilot din zbor.

Avioanele comerciale de linie au un echipaj format din minimum doi piloți.

Citiți pe această temă și Marius Mioc: VACCIDENTELE aeriene cu piloți militari experimentați de care se miră toate televiziunile, elemente obișnuite în Noul Normal
 

 

 
A MURIT ÎN SOMN. Vestea morții lui Nigga Dium, o vedetă rap de culoare din Veneția, a devenit imediat virală. Notorietatea sa a fost legată și de colaborarea sa frecventă cu cântărețul Achille Lauro. Inima bărbatului de 34 de ani a încetat brusc să mai bată. Nigga Dium a adormit și nu s-a mai trezit, relatează ilparagone.
 
Mama lui l-a găsit pe pat, mort. Femeia se dusese în cameră pentru a-și lua rămas bun de la el înainte de a merge la culcare, în jurul miezului nopții. Dar tânărul nu i-a răspuns și nici nu a reacționat la chemările și zdruncinăturile ei. La sosirea medicilor de la apelul de urgență 118, pentru artistul de 34 de ani din Portogruaro nu mai era nimic de făcut.

Cauzele decesului sunt încă incerte, carabinierii nu fac declarații și totul va merge acum la procuratură, care va decide dacă va efectua sau nu o autopsie.
 
Sute de mesaje de afecțiune au apărut pe rețelele de socializare ale fanilor săi și multe din partea unor rapperi precum Noyz Narcos, Clementino, Nitro, Nerone și prietenul său rapper Nex Cassel, care a scris într-o postare pe Instagram pentru a-și aminti de el: „Avea o personalitate puternică, care venea din experiențele dificile pe care a trebuit să le înfrunte în viață. Era obișnuit să fie mereu în preajma oamenilor și de aceea toată lumea îl iubea și îl numea "un gigant blând".
 
 
A CĂZUT LA PĂMÂNT. Aceeași sursă ne informează cu privire la un alt caz similar al unei doamne care lucra la compania Ral Gom Italia din Treviglio, Bergamo.
 
Barbara Manenti, în vârstă de 46 de ani, a început să se simtă rău brusc. Starea ei s-a deteriorat rapid, femeia prăbușindu-se brusc la pământ sub privirile îngrozite ale colegilor ei, care au chemat imediat ajutoare. 

Din nefericire, însă, toate încercările de resuscitare s-au dovedit inutile și, în ciuda unui transfer de urgență cu elicopterul la Bergamo, medicii nu au putut face altceva decât să informeze rudele Barbarei despre moartea acesteia. O dramă care a șocat întreaga comunitate.

Încă o îmbolnăvire subită, fără explicații, care marchează acest teribil an  2022, în care episoade de acest gen au avut loc în toate regiunile Italiei, și cu o frecvență fără precedent. După cum a relatat ziarul local Prima Treviglio, Barbara a fost transferată imediat cu elicopterul la spitalul Papa Giovanni din Bergamo, unde a rămas internată câteva zile. În cele din urmă, însă... cunoscutul epilog dramatic.
 
 
POLIȚIST MORT SUBIT. Un ofițer de poliție din Bayonne, New Jersey, SUA a decedat în mod neașteptat, potrivit primarului James Davis. La 21 noiembrie, Davis a precizat că sergentul Robert Skalski a murit subit, relatează hudsonreporter.

"Din păcate, trebuie să anunț decesul sergentului de poliție din Bayonne, Robert Skalski", a declarat Davis într-un comunicat. "Robert a murit, în mod neașteptat, în casa sa, în această dimineață".

Skalski a servit Bayonne timp de peste 24 de ani și era bine cunoscut în tot orașul, potrivit lui Davis.

"În numele întregii noastre comunități, vreau să exprim cele mai profunde condoleanțe soției Carole, fiicelor Rebecca și Victoria, precum și fratelui său Raymond, care este un sergent pensionat de la Departamentul de Poliție din Bayonne", a declarat Davis. 
 
West Philadelphia community mourns sudden loss of influential youth leader and activist
 
PHILADELPHIA, SUA. Eugene "Gene" Lett, un activist social din Philadelphia, a murit subit duminică, informează FoxNews.

„A fost un erou, cunoștea atât de mulți oameni", a declarat Adrian Burke, un prieten apropiat și antrenor de baschet la West Philadelphia High School. 

Lett, tată și soț, a ajuns să fie președinte al consiliului consultativ al unui Centru de Recreere, a antrenat echipe de baschet, a condus numeroase programe pe bază de voluntariat și a oferit mâncare, haine și plimbări pentru copiii din cartier. Comunitatea îi regretă dispariția bruscă, scrie susrsa citată.
 
Vedeți și S-A LANSAT FILMUL DIED SUDDENLY - VIDEO AICI. EPIDEMIE DE MOARTE SUBITĂ: Adolescent de 14 ani mort în Rusia la fel ca eleva de 17 ani din Alba Iulia, avocată cu infarct, actorul Jason David Frank, o legendă a voleiului

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Mircea Dragan 23.11.2022 23:53
  Astia au murit de batranete? COSMIN3 tu ce parere ai, capsatule?
 • mariusmioc 24.11.2022 01:17
  American Airlines, firma la care era angajat pilotul mort, dădea în octombrie 2021 ultimatum angajaților să se vaccineze ori să fie concediați. https://www.travelpulse.com/news/airlines/american-airlines-sets-employee-vaccination-deadline.html
 • Mircea Dragan 26.11.2022 11:22
  Daca toti pilotii refuzau injectiile ce faceau ''patronii''? Desfiintau compania?
  Oricum nu se mai zboara cum se zbura pana in 2019. Acum acei piloti sunt si someri si capsati.
  Basca bolnavi.
  Unde-i castigul?
 • Zeta 24.11.2022 05:20
  HEY HEEEYYY!
 • Alizee 24.11.2022 09:55
  Toți care s-au capsat tremură la auzul știrilor de acest gen. Oare nu asta era scopul inițial, cei cu IQ mic vor ceda presiunilor si fix de ăia voiau ei sa scape?
  Dumnezeu să ne lumineze pe toți!
  Niciodată să nu vă abateți de la principiile voastre căci se termina prost..
 • Carbid 24.11.2022 19:06
  Bine ar fi ca "principiile noastre" să fie cele din Evanghelie! Altfel tot periculoase sunt...
 • Mircea Dragan ► Carbid 25.11.2022 19:50
  Daca respectam Decalogul nu se poate intampla nimic rau. Restul este umplutura.
  Cosmin3 ptr tine nimic nu exista. Totul este SF , nu? Ai fost la Manastirea Draganescu? Daca da atunci te-ai vazut in fotoliu?
 • Constantinescu Valentin-Ionut 24.11.2022 15:14
  condolences
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 6. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 9. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul