PUNEȚI PICIORUL ÎN PRAG, MĂI, ROMÂNI, MĂI! Mesajul Generalului Radu Theodoru în Piața Universității, de 1 Decembrie 2021 - VALABIL ȘI AZI. VIDEO

De Mihai Tîrnoveanu  /  

Foto Arhivă: Generalul Radu Theodoru pe un 1 Decembrie

Foto Arhivă: Generalul Radu Theodoru pe un 1 Decembrie

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesajul Generalul Radu Theodoru la Manifestația de 1 Decembrie 2021 din Piața Universității:

„Prieteni, este un ceas deosebit de important. Mă bucur că sunteți atâția.Trebuia să fiți de trei ori mai mulți!

Fiți atenți aici. Suntem cu un picior în groapă. Dacă nu punem picioru-n prag, se duce România noastră.

Suntem atacați din toate părțile și știți foarte bine că ne înconjoară și ne silesc cu legi făcute de ei, de ticăloșii ăștia care își bat joc de Țara Românească pentru că noi suntem foarte slabi !

Își bat joc de noi, ne-au înconjurat cu legi care distrug românitatea, sunt în folosul minorităților de toate felurile, de la cele sexuale, la cele etnice.

Noi nu avem libertatea să ne spunem cuvântul pentru că stă justiția pe capul nostru și ne bagă la pușcărie. Să vă spun care este realitatea și care este mecanismul pe care ei îl folosesc ca să ne țină sclavi:

Parlamentul. Parlamentul trebuia să fie al nostru, nu al lor. Asta-i vina noastră, a tuturora, a noastră, români care n-am ieșit la alegeri, care ne-am lăsat să ocupe ei majoritatea-n parlament. Votează legile pe care ei le vor. Le transmit rapid președintelui, care este sclavul ocultei internaționale, el le semnează rapid și justiția este obligată să aplice legile.

Justiția românească la ora actuală a înlocuit securitatea Anei Pauker care-a ucis 2 milioane de români, justiția nu poate să facă altceva decât să aplice legile. Legile sunt făcute în Parlament. Ocupați Parlamentul. Fără asta nu reușim să facem nimic !

Fiți atenți aici, religia noastră propovăduiește toleranța. Noi suntem de-o toleranță imbecilă. Toți ne calcă-n picioare pentru că noi suntem toleranți.

Nu se mai poate ! Românii și-au făcut istoria și cu baioneta, nu numai cu pălăvrăgeala. Nu numai cu meetinguri.

Dacă nu suntem fermi, dacă nu punem picioru-n prag, anul viitor nu ne mai adunăm aici. O să ne ducă Mossad-ul acolo unde vrea el.

Vă urez și vă rog să nu aruncați blestemul pe istoria românilor pierzând România Mare de care noi răspundem. Eu mai puțin, pentru că mi-am făcut datoria pe front. Voi, voi puneți piciorul în prag, măi români, măi ! Nu mai dormiți în papuci ! Și cu asta, gata !”

Vedeți și Mihai Tîrnoveanu: Treceți Batalioane române Carpații! La Sfântu-Gheorghe, de 1 Decembrie!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Năzuim spre Înviere 01.12.2021 23:02
    Nu credința este de vina pentru toleranța noastră, ci noi ca dormim in papuci. Credința ne spune sa fim treji iar nu tolomaci! Noi ca popor trebuie sa luptam pentru drepturile noastre care sânt la fel de sacre ca si Sfânta Evanghelie.
    Pentru credință si dreptate trebuie sa ne dăm si viața!

    Insa sântem niște mămăligi! Păcatul ne-a făcut asa fraților, păcatul! De ne vom trezi din păcătoșenie ne vom ridica sa luptăm pentru ca copii noștrii sa mai aiba o țară! Altufel, va veti plânge singuri de milă! Nu va lăsați prostiți cu mitingurile! Ei arunca cu pietroaie in capul nostru iar noi stam că niste adunături de prosti? Iertati-mă, dar asta sântem! Avem tot dreptul sa luptam pentru cauza noastră, a mea si a ta române!
    Este nevoie de eroism altfel vom pieri că nație!
  • Sweeping 01.12.2021 23:05
    Sa purcedem la ocuparea parlamentului! Neîntârziat!
  • Mihai Cantuniari 02.12.2021 09:51
    Nu te-am jignit cu nimic. Tu de ce faci asta? Poti sa scrii ce vrei, nu voi mai raspunde. MC.
  • Năzuim spre Înviere 02.12.2021 11:04
    Nu frate MIHAI CANTUNIARI, nu pe tine ci pe mine a vrut sa mă jignească.
    Probabil că l-au deranjat cuvintele mele. Îmi cer iertare.

    O de am avea spiritul ăsta de lupi să sarim în fața dușmanului iar nu sa ne rupem intre noi! In fața dușmanului măi frate CRISTIANBODGROS.

    Să lăsăm egoismul nostru deoparte si să luptam impreuna pentru binele suprem!

    Știu, că deocamdată doar lătrăm aici si ne facem ca mușcăm. E buna și asta insa nu este de ajuns.

    Cineva poate observa mișcarea asta ca sa isi dea seama ca nu sântem buni de nimic. Ca nu are nici un motiv sa se teama de noi din cauza ca avem un lanț in jurul gatului. De aici si pana aici! Si mai departe ei pot face ce vor!

    Daca nu vom lupe acest lanț, aceasta barieră nu ne va fi de nici un folos.
    Iertare pentru supărare!
Ultima oră

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid? Dr. Pierre Kory, despre lărgirea “fereastrei Overton” și modul cum dovezile și afirmarea adevărului sunt tot mai greu de ignorat de către mass-media dominantă

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ

21:07

Vaccinul Gardasil a provocat cancer de col uterin unei tinere, care ulterior a murit la doar 22 de ani

20:30

Un sfânt "FĂRĂ SCAUN LA CAP": Sfântul anticomunist Gavriil Georgianul, omul care a dat foc unui portret al lui Lenin de pe Comitetul Central al Partidului Comunist din Tbilisi chiar de „1 mai muncitoresc”

19:24

Robert Malone, conferință la București: „Să facem Europa măreață din nou!” Pericolul tehno-totalitarismului. Elitele globaliste sunt extrema stângă. Tehnologia de război psihologic implementată deja este o încălcare a drepturilor omului - VIDEO

18:20

Colegiul Medicilor îi spală pe medicii implicați în decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon

17:45

Părintele Bogdan Florin Vlaicu: Miercurea Mare - ziua contrastelor duhovnicești. 1 mai: respectarea Postului Mare versus obiceiul îmbuibării de 1 mai muncitoresc comunist

16:30

A murit un mare artist: Rodion Gheorghiță, sculptorul care restituia României operele dispărute ale lui Constantin Brâncuși

16:03

Scene de coșmar într-un supermarket din Cluj. O femeie de 50 de ani a făcut infarct sub privirile șocate ale clienților și angajaților

15:41

S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

15:18

Manifestații pro-Palestina în marile campusuri universitare din America. Zeci de arestări în rândul protestatarilor - VIDEO

14:22

Danemarca renunță la Ozempic, medicamentul pentru diabet care provoacă o explozie de efecte adverse

13:50

Tucker Carlson, interviu cu Aleksandr Dughin, ”creierul lui Putin” - VIDEO

12:30

Când a fost primul ”1 Mai muncitoresc” în România. ”Ziua Muncii” cu defilarea comunistă din București, într-o filmare de epocă din 1964 - VIDEO

11:49

Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea