PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că în urma discuției cu liderul PNL Nicolae Ciucă au convenit că primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a oferit să candideze la Capitală dacă se retrage Cătălin Cîrstoiu, va fi susținut în continuare doar pentru primăria de sector, transmite Știripesurse.
 
Amintim în context că analiza comportamentului primarului sectorului 3 într-o apariție publică l-a făcut pe liderul organizației Starea de Libertate, Pompiliu Diplan, să-l întrebe direct în față dacă e puțin „fumat”. VIDEO: Primarul Negoiță de la Sectorul 3 explica puțin ”fumat” că sistemul de recunoaștere facială din școli nu este pentru identificare biometrică. Astăzi se extinde în întreaga țară. LEGITIMĂ APĂRARE face o chemare pentru 15 Mai în Piața Victoriei

„Eu acum am vorbit la telefon cu dl Nicolae Ciucă înainte de această conferință de presă. Dl Robert Negoiță e candidatul comun al alianței pentru Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne. Dl Negoiță a avut discuție și cu mine, pe urmă și cu dl Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns. Există o comunicare foarte bună între mine și dl Ciucă”, a declarat Ciolacu.

„Eu mă bucur mult că dl Negoiță a văzut un eventual impas și s-a oferit să fie candidatul comun. Considerăm și eu și dl Ciucă că dl Negoiță este un candidat foarte bun la sectorul 3”, a adăugat liderul PSD.
 
Vedeți și Primarul Robert Negoiță, după ce a oficiat o ”căsătorie” lesbiană, de Valentine’s Day: "Sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL dacă "partidul o va cere", în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu își va retrage candidatura.

„Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani Bucureștiul a suferit foarte mult de subdezvoltare și cred că noi trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate și trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București. În consecință, da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, atâta vreme cât partidul o va cere și decizia va fi luată, eu nu mai refuz", a afirmat Negoiță.

Robert Negoiță a mai spus că au fost prezentate "niște analize care nu arătau foarte favorabil" în ce îl privește pe Cătălin Cîrstoiu, motiv pentru care "au fost aceste întâlniri nenumărate și lungi, complicate" în ideea de a găsi soluția pentru "această problemă".
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • georg xanthu 20.04.2024 12:52
    alegerile de toate felurile ,dela primärii la prezidentiale,cer schimbäri esentiale.EX: o comisie psihologicä de evaluare a solicitantului,si o comisie de comportament ptr.evaluarea de prezentare a fiecärui doritor de posturi inalte.
    Armata de neamuri proaste care se imbulzesc ptr.ocuparea posturilor bine plätite si de necontrolat,päcätuiesc prin
    aspectul general de uritenie fizicä si inducerea unui sentiment de nesigurantä si rapacitate ,ce nu poate fi ascuns.
    Practic,adunati toti la un loc,ne dau un sentiment de decädere moralä,oricit de ascunsä prin aspectul vestimentar scump calitativ,dar in contrast cu purtätorul.Läsäm la conducere,pe oricine din grämadä cä nu avem altii.
    Acest popor are reprezentanti ce nu pot parveni prin blocajul trimis la inaintare de interesele oculte ce conduc societatea.
Ultima oră

01:00

Pr. Ioan Istrati: Noaptea asta Hristos stă singur în temniță, rugându-Se pentru cei care Îl vor omorî

00:30

3 mai: Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici, numit și ”Luceafărul de la Lainici”. Sfântul Mucenic Timotei și soția sa, Mavra

23:54

Maica Ecaterina Fermo – “Pagini de Jurnal”, o nouă carte editată la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă - Despre convertirea de la iudaism la Ortodoxie, renunțarea la actorie și intrarea sa în mănăstire

23:46

Emisiune Sky News despre cazul tragic al unui britanic care a dat in judecata AstraZeneca, după ce a rămas cu leziuni cerebrale grave în urma vaccinului Covid: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”. Serul experimental a fost lăudat și la Trinitas TV - VIDEO

23:31

Pr. Dan Bădulescu: TIMPUL și JOIA MARE. ”Cinei Tale celei de taină, astăzi, Fiul lui Dumnezeu, părtaș mă primește, că nu voi spune vrăjmașilor Tăi taina Ta, nici sărutare Îți voi da ca Iuda...” - VIDEO

23:17

Corupția și mafia homosexuală din BOR și Sistem, expuse la Realitatea Plus. Postul TV difuzează controversatul film ”21 de Rubini” chiar a doua zi de Paști

22:59

Fetiță de 8 ani, moarte subită în mijlocul străzii chiar de ziua ei

22:20

Nepotul unui manelist din România a murit de cancer la doar 9 ani

22:00

Care este semnificația spălării picioarelor Apostolilor, de către Însuși Iisus Hristos Mântuitorul nostru, înaintea Cinei cele de Taină. Ne lămurește IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului - EMISIUNE Radio Dobrogea

21:30

Afectată de reacții adverse severe în urma vaccinului Covid, o fostă membră a formației “The Pussycat Dolls” se confesează emoționant: “Un coșmar continuu. Credeam că o să mor. Legătura cu Dumnezeu este cea mai importantă”

20:35

Patriarhul îl sparge pe Bănescu de Paști: PF Daniel îl ”îmbrățișează frățește” pe Kirill al Moscovei și Întregii Rusii

19:25

Podcast Pe Drept Cuvânt: Av. Florentin Țuca, în dialog cu conferențiara universitară Dr. Lavinia Tec: “Joaca de-a Dumnezeu este, pentru omenire, riscul major al momentului” - VIDEO

18:36

”LA DATORIE, ÎN PRIMA LINIE” - Actorul Brian McCardie, care a jucat în serialul polițist britanic “Line Of Duty”, a murit subit, la vârsta de 59 de ani

18:00

A apărut cel mai mare concurent al lui George Simion: Radu Simion. Ce reacție a avut liderul AUR

17:04

Un alt denunțător care a atras atenția asupra defectelor aeronavelor Boeing a murit – avea doar 45 de ani