PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că în urma discuției cu liderul PNL Nicolae Ciucă au convenit că primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a oferit să candideze la Capitală dacă se retrage Cătălin Cîrstoiu, va fi susținut în continuare doar pentru primăria de sector, transmite Știripesurse.
 
Amintim în context că analiza comportamentului primarului sectorului 3 într-o apariție publică l-a făcut pe liderul organizației Starea de Libertate, Pompiliu Diplan, să-l întrebe direct în față dacă e puțin „fumat”. VIDEO: Primarul Negoiță de la Sectorul 3 explica puțin ”fumat” că sistemul de recunoaștere facială din școli nu este pentru identificare biometrică. Astăzi se extinde în întreaga țară. LEGITIMĂ APĂRARE face o chemare pentru 15 Mai în Piața Victoriei

„Eu acum am vorbit la telefon cu dl Nicolae Ciucă înainte de această conferință de presă. Dl Robert Negoiță e candidatul comun al alianței pentru Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne. Dl Negoiță a avut discuție și cu mine, pe urmă și cu dl Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns. Există o comunicare foarte bună între mine și dl Ciucă”, a declarat Ciolacu.

„Eu mă bucur mult că dl Negoiță a văzut un eventual impas și s-a oferit să fie candidatul comun. Considerăm și eu și dl Ciucă că dl Negoiță este un candidat foarte bun la sectorul 3”, a adăugat liderul PSD.
 
Vedeți și Primarul Robert Negoiță, după ce a oficiat o ”căsătorie” lesbiană, de Valentine’s Day: "Sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL dacă "partidul o va cere", în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu își va retrage candidatura.

„Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani Bucureștiul a suferit foarte mult de subdezvoltare și cred că noi trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate și trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București. În consecință, da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, atâta vreme cât partidul o va cere și decizia va fi luată, eu nu mai refuz", a afirmat Negoiță.

Robert Negoiță a mai spus că au fost prezentate "niște analize care nu arătau foarte favorabil" în ce îl privește pe Cătălin Cîrstoiu, motiv pentru care "au fost aceste întâlniri nenumărate și lungi, complicate" în ideea de a găsi soluția pentru "această problemă".
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • georg xanthu 20.04.2024 12:52
  alegerile de toate felurile ,dela primärii la prezidentiale,cer schimbäri esentiale.EX: o comisie psihologicä de evaluare a solicitantului,si o comisie de comportament ptr.evaluarea de prezentare a fiecärui doritor de posturi inalte.
  Armata de neamuri proaste care se imbulzesc ptr.ocuparea posturilor bine plätite si de necontrolat,päcätuiesc prin
  aspectul general de uritenie fizicä si inducerea unui sentiment de nesigurantä si rapacitate ,ce nu poate fi ascuns.
  Practic,adunati toti la un loc,ne dau un sentiment de decädere moralä,oricit de ascunsä prin aspectul vestimentar scump calitativ,dar in contrast cu purtätorul.Läsäm la conducere,pe oricine din grämadä cä nu avem altii.
  Acest popor are reprezentanti ce nu pot parveni prin blocajul trimis la inaintare de interesele oculte ce conduc societatea.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar