PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

De Vlad Pârău  /  

Foto: Reuters

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


La Bruxelles a avut loc duminică o amplă manifestație pentru libertate, împotriva restricțiilor pandemice și a pașapoartelor de vaccinare. Anunțat sub hashtag-ul „FreeEU” (U.E. liberă sau Eliberați U.E.!), „Marșul pentru libertate” a început duminică, 5 decembrie, la gara de nord din Bruxelles, potrivit europarlamentarului Christian Terheș, care a anunțat evenimentul pe Twitter și a ieșit alături de miile protestatari în stradă. VIDEO: 

Totul, la doar 4 zile după ce președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, afirma, fără a fi mandatată democratic în acest sens, că a venit timpul ca statele membre U.E. să se gândească la vaccinarea Covid obligatorie și să urmeze „exemplul” Austriei și Germaniei, țări unde acest „model” este implementat de politicieni în ciuda protestelor masive și a împotriva voinței poporului. Spre finalul demonstrației, au avut loc altercații cu forțele de ordine, care au încercat să-i disperseze pe manifestanți. VIDEO:

 

Mii de manifestanții - circa 8.000, potrivit poliției, sau chiar mai mulți, potrivit filmărilor (europarlamentarul Terheș a estimat câteva zeci de mii, n.r.) - au ieșit duminică în stradă la Bruxelles pentru a protesta împotriva restricțiilor și a impunerii certificatelor de vaccinare, la două săptămâni după o mobilizare precedentă care a degenerat în violențe din cauza polițiștilor care au vrut să disperseze manifestația, uzând de gaze lacrimogene și tunuri cu apă, potrivit Agerpres. Iar asta, deși în fruntea revoltaților se aflau și pompieri care veniseră să protesteze împotriva impunerii pașapoartelor de vaccinare. VIDEO: 

 
Marșul pentru Libertate a decurs în general pașnic după-amiază, în pofida câtorva petarde și rachete de semnalizare, sub supravegherea unui important dispozitiv de poliție. Unii dintre manifestanți au dansat pe muzică techno.

Pe unele pancarte se putea citi „NU pașaportului „sanitar” discriminatoriu!”, „NU vaccinării obligatorii!”, „Vaccinuri-nu mersi!”, „COVID=genocid organizat”, „QR= svastică!”. „Spunem nu vaccinării copiilor noștri!”, a scandat un grup de femei. „Libertate, democrație!”, au mai strigat alți participanți. În mulțime se puteau distinge clar pâlcuri de steaguri românești.

Manifestanții au denunțat obligațiile impuse populației de la începutul pandemiei, cum ar fi pașaportul „sanitar”, care condiționează accesul în anumite locuri. Ei au criticat, totodată, modul în care mass-media a reflectat măsurile impuse de autorități.
 

 
Unități ale poliției antirevoltă, cu scuturi și caschete, au fost desfășurate în jurul cartierului european din Bruxelles, unde se află instituțiile U.E. Mai multe artere au fost blocate cu bariere de sârmă ghimpată. VIDEO:
 
 
Autospeciale dotate cu tunuri cu apă au fost mobilizate, în timp ce elicoptere au survolat zona. După ce marșul și-a încheiat itinerariul, poliția a cerut manifestanților să se disperseze, „pentru a controla mai bine derapajele violente”. VIDEO: 
 
Atunci când un grup de protestatari a început să arunce cutii metalice, să lanseze petarde și focuri de artificii în direcția forțelor de ordine, polițiștii au reacționat cu tunuri de apă și gaze lacrimogene, a relatat ulterior Agerpres. VIDEO: 
 
 
Dimpotrivă, din imaginile surprinse de Anonyme Citoyen pe Twitter, se vede clar că poliția folosește tunuri cu apă împotriva unei mulțimi compacte de oameni, înainte ca aceasta să dea semne că ar avea de gând să se disperseze. Pe fundal se aud explozii, nefiind clar dacă proiectilele sunt trase înspre sau dinspre mulțime. VIDEO:
Mai spre seară, poliția a scos în stradă trei tunuri de apă și a folosit numeroase grenade lacrimogene pentru a dispersa mulțimea. VIDEO:
Proteste similare au avut loc în Copenhaga (Danemarca) și Tibilisi (Georgia). Mii de oameni au protestat împotriva pașapoartelor „sanitare” și a restricțiilor iraționale. VIDEO:
 
Mii de georgieni au ieșit în stradă în capitala Tibilisi a Georgiei pentru a protesta împotriva pașaportului „sanitar”, intrat în vigoare din această săptămână. VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • Cosmin32 06.12.2021 01:05
  Mandatele de vaccinare și "marea resetare"


  Presiunea asupra celor nevaccinați crește. În timp ce cei vaccinați din unele țări își recuperează o parte din libertățile care le-au fost luate prin intervențiile covidiene, cei nevaccinați nu stau atât de bine. Ei sunt ținta discriminării. Accesul la spațiile publice și la călătorii, le este îngreunat. În unele țări există chiar obligativitatea vaccinării pentru anumite profesii.

  Dar de ce este campania de vaccinare atât de importantă pentru guverne, încât acestea sporesc presiunea într-o asemenea măsură? Și cine are un interes în campania globală de vaccinare?

  Pentru a răspunde la aceste întrebări, este necesar să analizăm narațiunea prevalentă privind vaccinarea și să ne întrebăm cine beneficiază de pe urma acesteia. În acest sens, trebuie abordată alianța de interese dintre stat, mass-media, industria farmaceutică și instituțiile supranaționale.

  Să începem cu industria farmaceutică. Aceasta are un interes economic evident în campania de vaccinare. Aceasta obține profituri enorme din vaccinarea pe scară largă.

  Cum rămâne cu statul? În criza covid-19, politicienii au amplificat sistematic frica și isteria. Acest lucru nu a fost întâmplător și nu este surprinzător, deoarece statul își construiește rațiunea de a fi pe argumentul că protejează populația de pericolele interne și externe. Statul este construit pe frică. Narațiunea este că, fără ajutorul statului, cetățeanul ar fi lipsit de apărare împotriva foametei, sărăciei, accidentelor, războiului, terorismului, bolilor, dezastrelor naturale și pandemiilor. Prin urmare, este în interesul statului să insufle frica de posibilele pericole, pe care apoi pretinde că le rezolvă, extinzându-și puterea în acest proces. Un exemplu relativ recent este restrângerea libertăților civile în SUA ca răspuns la amenințarea terorismului după atacurile din 11 septembrie și al doilea război din Irak. În mod similar, a fost în interesul guvernelor să instaureze în mod intenționat frica și să prezinte covidul 19 ca fiind un virus ucigaș unic, pentru a extinde puterea statului într-o măsură necunoscută pe timp de pace, în detrimentul drepturilor fundamentale ale cetățenilor.

  Când a început criza corona și nu se știau prea multe despre pericolul potențial al virusului, politicienii s-au confruntat cu o plată asimetrică. Dacă politicienii subestimează un pericol și nu reacționează, ei sunt considerați responsabili pentru subestimare. Aceștia pierd alegerile și puterea. Mai ales dacă pot fi învinuiți pentru decese. Lăsând la o parte fotografiile cu înmormântări în masă, consecințele subestimării pericolului și ale lipsei de acțiune sunt fatale din punct de vedere politic. În schimb, supraestimarea pericolului și luarea de măsuri decisive sunt mult mai atractive din punct de vedere politic.

  Dacă într-adevăr este vorba de o amenințare fără precedent, politicienii sunt sărbătoriți pentru măsurile lor dure, cum ar fi închiderile. Iar politicienii pot argumenta oricând că, fără acțiunea lor decisivă, ar fi avut loc într-adevăr un dezastru. Dacă măsurile se dovedesc în cele din urmă a fi fost exagerate, deoarece pericolul nu era atât de mare până la urmă, posibilele consecințe negative ale măsurilor nu sunt asociate la fel de direct cu politicienii ca fotografiile cu înmormântări în masă, deoarece aceste consecințe sunt mai indirecte și pe termen lung. Costurile indirecte și pe termen lung ale închiderilor pentru sănătate includ sinucideri, depresie, alcoolism, boli legate de stres, decese mai timpurii din cauza operațiilor și depistărilor anulate și un standard de viață în general mai scăzut. Cu toate acestea, aceste costuri nu sunt asociate direct cu intervențiile drastice și sunt puse pe seama politicii. Multe dintre aceste consecințe vor apărea după următoarele alegeri sau chiar mai târziu și nu sunt vizibile. De exemplu, nu putem observa în ce măsură un standard de viață mai ridicat ar fi crescut speranța de viață. Iar dacă cineva moare peste șase ani din cauza alcoolismului sau a depresiei apărute în urma măsurilor de închidere, probabil că majoritatea oamenilor nu îi vor face responsabili pe politicienii care au aplicat măsurile de închidere, iar dacă o vor face, este posibil ca acești politicieni să fie deja plecați din funcție. Astfel, este în interesul politicienilor să supraestimeze o amenințare și să reacționeze exagerat.

  Pentru a justifica și a apăra măsurile dure, cum ar fi închiderile, care sunt atât de atractive pentru politicieni, este necesar să se stârnească frica. Atunci când politicienii au alimentat frica și isteria în timpul crizei Covid-19, punând în aplicare măsuri extrem de restrictive, cum ar fi închiderile, daunele aduse economiei și țesutului social au fost imense. Cu toate acestea, o societate nu poate fi închisă la nesfârșit, deoarece costurile continuă să crească. La un moment dat, trebuie să iasă din izolare și să revină la o oarecare normalitate. Cu toate acestea, cum se poate în același timp să stârnească teama de amenințarea unui virus ucigaș și să se revină la normalitate?

  Soluția este vaccinarea. Prin campania de vaccinare, statul se poate prezenta ca salvator în fața unui mare pericol. Statul organizează vaccinarea pentru cetățenii săi și le oferă vaccinurile cetățenilor pe "gratis". Fără această "salvare prin vaccinare" și într-o izolare permanentă, consecințele economice și sociale negative ale restricțiilor privind drepturile civile ar fi atât de mari încât resentimentele în rândul populației ar continua să crească și, în cele din urmă, ar amenința tulburări. Așadar, mai devreme sau mai târziu, trebuie să se pună capăt închiderii. Cu toate acestea, dacă autoritățile statului ar da înapoi de la încuviințarea și restricțiile fără alte explicații și ar lăsa să se înțeleagă că pericolul nu a fost atât de mare până la urmă și că restricțiile au fost o exagerare și o greșeală, acestea ar pierde foarte mult sprijin și încredere în rândul populației. În consecință, din perspectivă guvernamentală, este nevoie de un "scenariu de ieșire" bun și care să salveze fața de la cele mai severe restricții, iar campania de vaccinare îl oferă.


  Prin vaccinarea furnizată de stat, statul poate continua să se agațe de povestea marii amenințări și să iasă din izolare. În același timp, se poate trece drept un salvator care face posibilă o oarecare normalitate prin vaccinare. Pentru a face acest lucru, este necesar ca o proporție cât mai mare de populație să se vaccineze și ea, pentru că, dacă doar o fracțiune din populație se vaccinează, campania de vaccinare nu poate fi vândută ca un pas necesar spre deschidere. Prin urmare, este în interesul statului ca o mare parte a populației să fie vaccinată.

  Dacă această strategie funcționează, statul va fi creat un precedent, își va fi extins puterea și, de asemenea, va fi făcut cetățenii mai dependenți. Cetățenii vor crede că statul i-a salvat de la o situație dificilă mortală și că vor avea nevoie de ajutorul său în viitor. În schimb, aceștia vor fi dispuși să renunțe permanent la unele dintre libertățile lor. Anunțul că este nevoie de un rapel anual de vaccinare organizat de stat va perpetua dependența cetățenilor.


  Mass-media s-au aliniat și susțin în mod activ povestea vaccinării. Statul și mass-media sunt strâns legate între ele. Încadrarea de către principalele mijloace de comunicare în masă și orientarea către populație au o lungă tradiție. Încă din 1928, Edward Bernays susținea manipularea inteligentă a maselor în cartea sa clasică Propaganda. În statele moderne, mijloacele de comunicare în masă contribuie la construirea aprobării populare pentru măsuri politice, cum ar fi în cazul covidului-19.

  Susținerea statului de către mass-media se datorează mai multor motive. Unele mass-media sunt deținute direct de stat, altele sunt foarte reglementate sau necesită licențe de stat. În plus, trusturile de presă sunt încadrate cu absolvenți din instituțiile de învățământ de stat. În plus, mai ales în perioade de criză, o bună legătură cu guvernul oferă avantaje și acces privilegiat la informații. Disponibilitatea de a purta narațiunea de frică a statului provine și din faptul că știrile negative și exagerarea pericolelor atrag atenția.


  În criza Corona, acoperirea mediatică unilaterală care a proliferat prin intermediul rețelelor de socializare și care a redus la tăcere vocile critice a contribuit la frică și panică și a creat un mare stres psihologic în rândul populației. Cu toate acestea, nu doar știrile negative sunt atractive pentru mass-media; și narațiunea în care statul salvează populația dintr-o criză majoră se vinde bine. Astfel, narațiunea vaccinării face jocul mass-mediei.

  Pe lângă statele-națiune, mass-media și companiile farmaceutice, organizațiile supranaționale au, de asemenea, un interes în a se asigura că populația lumii este vaccinată. Organizațiile supranaționale urmăresc în mod activ o agendă în care campaniile globale de vaccinare joacă un rol important. Printre aceste organizații se numără Forumul Economic Mondial (WEF), Organizația Națiunilor Unite (ONU), UE, Fondul Monetar Internațional (FMI) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care sunt strâns interconectate.

  Unele dintre aceste organizații și-au stabilit ca obiectiv o mare resetare sau o mare transformare. În domeniile protecției împotriva pandemiilor și a climei, al genului, al migrației și al sistemului financiar, aceste organizații doresc să găsească răspunsuri coordonate în beneficiul tuturor oamenilor din întreaga lume. Ele pun accentul pe responsabilitatea comună și pe solidaritatea globală. Controlul central al vaccinării, al schimbărilor climatice și al fluxurilor financiare și de migrație poartă amprenta unei noi ordini mondiale. De exemplu, tema reuniunii anuale din 2019 a WEF a fost "Globalizarea 4.0: Modelarea unei noi arhitecturi globale în era celei de-a patra revoluții industriale". Un alt exemplu de planificare supranațională este "Pactul global pentru migrație" al ONU. La nivel național, aceste idei radicale sunt susținute, după cum arată documentul de politică al Consiliului consultativ german pentru schimbări globale "Welt im Wandel - Gesellschaftsvertrag für eine Große Transformation" (Lumea în tranziție: Contract social pentru o mare transformare).

  Raymond Unger (2021, pp. 84-89) consideră că această tendință de planificare supranațională face parte dintr-un război cultural imaginat de Antonio Gramsci și Herbert Marcuse. Un management global al opiniei și al indignării este combinat cu scene de frică și groază, în special în domeniile schimbărilor climatice și al coroanei, pentru a stabili o nouă ordine mondială socialistă. De fapt, OMS, FMI și ONU sunt conduse de foști comuniști. WEF este finanțat de companii globale, inclusiv de industria farmaceutică și de marile companii de tehnologie. La rândul său, WEF finanțează în mod semnificativ Agenda 2030 a ONU. OMS este, de asemenea, finanțată în mod semnificativ de companiile farmaceutice și de Fundația Bill și Melinda Gates, care este vârful de lance al campaniilor globale de vaccinare. În timpul crizei Covid-19, industria farmaceutică și-a exercitat, de asemenea, influența asupra OMS. Iar FMI a ajutat statele naționale doar dacă acestea se conformau recomandărilor OMS.

  Aceste organizații supranaționale interconectate văd în criza covid-19 o oportunitate pentru a-și promova agendele. Documentul de politică al ONU "Responsabilitate împărtășită, solidaritate globală: Responding to the Socio-economic Impacts of COVID-19 (Răspuns la impactul socio-economic al COVID-19) vede covid-19 ca pe un punct de cotitură pentru societatea modernă. Intenția este de a profita de această oportunitate și de a acționa într-o manieră coordonată la nivel global. Marile companii de tehnologie susțin aceste agende. Acestea sunt, de asemenea, membre ale WEF și au cenzurat informațiile dezagreabile legate de covid-19 pe platformele lor (Twitter, YouTube și Facebook), la fel ca mass-media. Videoclipurile critice la adresa vaccinării sunt șterse deosebit de rapid pe YouTube.

  Titlul discursului principal al directorului FMI, Kristalina Georgieva, "De la marea închidere la marea transformare", subliniază, de asemenea, ideea că organizațiile supranaționale doresc să folosească criza corona pentru agendele lor. Klaus Schwab, fondatorul WEF, susține că criza covid-19 reprezintă o "ocazie rară" de a "pune noi baze pentru sistemele noastre economice și sociale". În COVID-19: The Great Reset, scrisă împreună cu Thierry Malleret, Schwab vorbește despre un moment definitoriu și susține că va apărea o lume nouă. Potrivit lui Schwab, este timpul pentru o reformă fundamentală a capitalismului.

  Astfel, programul de vaccinare coordonat la nivel mondial poate fi interpretat ca un element constitutiv al unei strategii supranaționale de mare resetare. Sunt create structuri de vaccinare la nivel mondial care pot fi utilizate pentru campaniile de vaccinare mondiale ulterioare. Din perspectiva susținătorilor unei mari resetări, vaccinarea coordonată la nivel global împotriva covidului-19 subliniază necesitatea unor structuri și organizații globale care pot fi apoi folosite în alte scopuri globale, cum ar fi combaterea eficientă a "schimbărilor climatice" și promovarea unei mari resetări. Pe scurt, statul, mass-media, industria farmaceutică și organizațiile supranaționale sunt strâns legate între ele și au un interes comun în povestea vaccinării. Din această perspectivă, presiunea tot mai mare asupra celor care nu se vaccinează nu este surprinzătoare.

  Autor: Philipp Bagus

  Philipp Bagus este profesor la Universitatea Rey Juan Carlos. Este membru al Institutului Mises, bursier al IREF și autor a numeroase cărți, printre care In Defense of Deflation și The Tragedy of the Euro, și este coautor al cărții Blind Robbery!, Small States. Big Possibilities..: Statele mici sunt pur și simplu mai bune! și Deep Freeze: Prăbușirea economică a Islandei.


  https://mises.org/wire/vaccine-mandates-and-great-reset
 • Nata 06.12.2021 08:21
  Indiferent de "justificari" sau analize, oamenii trebuie sa fie in stare sa lupte pentru libertatea lor, nu sa accepte sa devina victime sau "hrana" pentru toti nenorocitii.
  Conducatori fara popor NU exista, popor fara conducator poate exista. Soarta conducatorului este legata de popor, iar poporul trebuie sa fie suficient de inteligent sa inteleaga ca unit este puternic, altfel va deveni o armata de papusoi sub un papuc despotic.
 • distel 06.12.2021 01:56
  http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/12/conspirationistii-au-avut-inca-o-data.html
 • Traian Lalescu 06.12.2021 02:07
  Dl Terhes este o ocazie rara de a te mandri ca esti Roman.
 • Nata 06.12.2021 08:23
  "Ocazia" nu are de ce sa fie "rara", domnule Lalescu, daca stii istoria adevarata a acestui popor.
 • ActiveNewsRo ► Nata 06.12.2021 12:37
  Numele real al dlui Lalescu este Vladimir Ilici Tyulpanovici. Dar il mai lasam si noi sa gavareasca, asa, ca sa vedem ce mai zice propaganda rusa...
 • Alexia 06.12.2021 03:34
  Multumim Activenews ca ne tineti la curent cu toate informatiile !!!
  Hai eliberare !!! Libertate...rezistăm împreună!!!
  NU mai durează mult pana se va darama sandramaua !!! Asa sa fie, asa este !
 • RomeoB 06.12.2021 08:11
  Doliu în sport. Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit la vârsta de 32 de ani

  Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit, duminică, la vârsta de 32 de ani, informează kathimerini.gr.

  Legitimat în Grecia, la AEK Atena, jucătorul sârb a suferit un accident vascular cerebral la data de 14 noiembrie, chiar în timpul unui antrenament.

  Stevan Jelovac a fost transportat la spital, unde a fost ventilat mecanic. Joia trecută, familia sa a decis să-l transfere pe uriașul de 2,08 metri în Serbia. Din păcate, baschetbalistul a decedat după 22 de zile de spitalizare.

  https://stirileprotv.ro/stiri/sport/doliu-in-sport-baschetbalistul-stevan-jelovac-a-murit-la-varsta-de-32-de-ani.html?_ga=2.21956667.1486687357.1638770787-53944553.1621399473&_gl=1*14gfaen*_ga*NTM5NDQ1NTMuMTYyMTM5OTQ3Mw..*_ga_DSMV221W4M*MTYzODc3MDc4Ni45MC4xLjE2Mzg3NzA4MjYuMA..
 • Nata 06.12.2021 08:27
  Un barbat adevarat cu suflet de roman pentru romani. Are curaj, onoare si demnitate. Risca tot pentru idealul lui de libertate, pentru o Europa inclusiv o Romanie fara garduri de sarma ghimpata pe strazi sau in jurul mintii si al sufletului.
 • Libertate 06.12.2021 08:51
  Studiu Oxford, efecte adverse vaxx:
  https://www.bitchute.com/video/kgTQcnjUR8gO/
 • Barba-albastra 06.12.2021 16:24
  Acest domn Terhes este absolut incredibil! Nu-mi vine sa cred ca e roman..... la ce "cozi de matura" vezi in fiecare zi.... oameni apropiati, cunostinte, colegi, sefi, conducatori, politicieni..... Romania are nevoie de oameni ca domnul Terhes! Este primul, dupa muuuuulti ani, care vad ca sustine cu tarie si peste tot in strainatate o cauza a romanilor!!!!! BRAVO! Tot RESPECTUL pentru ceea ce sunteti si faceti, domnule europarlamentar!
 • CARMEL 06.12.2021 18:43
  Iata un mesaj scurt al unui supravietuitor al Holocaustului, legat de cele ce se intampla in Austria:

  - https://twitter.com/SionRomina/status/1467489911855009793

  - Dragi prieteni, ma numesc Nick Hope.
  - Am 97 de ani.
  - Sunt supravietuitor al Holocaustului, din lagarul de concentrare Dachau.
  - Cand vad stirile din Austria, vad venind spiritul lui Hitler si al puterii.
  - Mi-e teama ca va ajunge si in SUA, caci ne pierdem treptat libertatile.
  - Rugati-va, va rog!
  - Treziti-va!
  - Rugati-va si cititi Biblia!
  - Iisus vine in curand!"

  Si iata si o reactie fata de autoritatile de acolo, de azi:

  - https://twitter.com/dessere88/status/1467871216161771529

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 10. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei