PROTEST SPONTAN contra DEMENȚEI Dictaturii Medicale: Bolnavi de la Spitalul Foișor evacuați în toiul nopții la decizia lui Arafat și Voiculescu. Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate e la fața locului. LIVE VIDEO

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PROTEST SPONTAN LA FOIȘOR ÎN URMA ACTULUI BRUTAL AL DICTATURII MEDICALE: Și-au bătut joc de morți, acum își bat joc și de bolnavi!, afirmă protestatarii.

Iată de ce vor mini-dictatorii de Dâmbovița să stea românii închiși în casa de la 20.00 sau chiar mai devreme:

Spitalul Foișor din București - Spital Ortopedic! - este evacuat, de urgență, vineri seara, pentru că va fi transformat în spital suport COVID! Decizia a fost luată de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, iar zeci de pacienți, unii recent operați, fie sunt mutați în alte spitale, din capitală sau din țară, fie sunt trimiși acasă.

Imagini de necrezut au putut fi văzute în România, cu zeci de pacienți, unii semi-dezbrăcați, au fost dați afară din spital și trimiși acasă, transmite știripesurse.

UPDATE: Mai mulți protestatari și-au făcut apariția la Spitalul Foișor, în cursul serii. De la Spitalul Foișor, care va fi transformat în unitate COVID, au fost evacuați pacienții și transferați la alte unității medicale, transmite EVZ.

Continuarea știrii după transmisia VIDEO LIVE

Câțiva protestatari anti-restricții și-au făcut apariția la poarta spitalului. Aceștia au început să scandeze și să se manifeste cu voce ridicată. Printre ei, Pompiliu Diplan de la Starea de LIbertate. Drept urmare, a fost solicitată intervenția poliției și a jandarmeriei pentru a asigura perimetrul respectiv. Jandarmii s-au aliniat în fața intrării în spital pentru a-i împiedica pe protestatari să pătrundă în interior.

Știre în curs de actualizare.

Pacienții au plecat foarte supărați de la Spitalul Foișor. „Era o femeie din Piatra Neamț care a trebuit să plece”

„Nu ai cu cine să te cerți în țara asta. Mă duc acasă, am fost operat la picior. Acum mă voi trata acasă”, a spus unul dintre pacienții obligați să părăsească Spitalul Foișor, informează colegii de la EVZ.

 

„Dacă o să am probleme, o să dau statul în judecată. Am fost dat afară. Era o femeie din Piatra Neamț, care a trebuit să plece. Să vină domnu Arafat să vorbească cu mine, dacă are sânge. La orice oră vă aștept la dezbatere cu mine”, a spus un alt pacient.

„Își bat joc de noi. Mă duc acasă”, a spus o femeie aflată într-o formă fizică foarte proastă. Pacienta trebuie să ajungă vineri seara la Târgoviște. Femeia a fost urcată într-o mașină particulară și așezată pe un pat improvizat. Au existat și pacienți care nu au știut unde să se ducă, pentru că, fiind din Provincie, nu au beneficiat de ajutor.

20 dintre pacienți vor fi transferați la alte spitale, pentru că ei urmează să fie supuși intervențiilor chirurgicale.

Știre în curs de actualizare.

Reacție Simona Ionescu, redactor șef EVZ: Doamne, ferește de un cutremur mai mare!

 

„În această seară a fost cutremur. Mic, 4,5 grade. Pe toate ecranele televizoarelor curgeau imaginile cu evacuarea pacienților cu oase rupte din Spitalul Foișor. Decizie luată în jurul orelor 15.00, conform unui medic. Rudele pacientilor spun că au fost anunțate să vină să-i ia din spital ba la ora 18, ba la 19. Operațiunea de evacuare a început în jur de ora 20.00-20.30. Întâi bolnavi care erau duși acasă, în județele limitrofe. Unii operați ieri. Salvările au început să vina pe la 22.00. Să-i ducă în transfer în alte spitale din Capitală, la Floreasca și Universitar.
Doamne ferește de un cutremur mult mai mare decât cel din această seară! Și nici cascadori nu mai aveam, ca în 1977!”

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Orizont 09.04.2021 22:32
  In ce scop tot acest circ criminal ? Chiar asa trebuie mutati niste pacienti ? Nu exista niste proceduri discrete , intr-un flux mai lent facute la timp , in prima parte a zilei ? Si cei trimisi acasa dupa operatii cum vor fi tinuti sub observatie ??
  Inca o isterie plandemica de laborator ?
 • Dromihete 09.04.2021 22:43
  Se zice ca Dumnezeu lucreaza si prin oameni! Astia, cred ca, isi doresc sa experimenteze cum e furia Domnului!
 • NDorin 10.04.2021 04:29
  Însăși Satana îi conduce, au in sângele lor crima și uciderea! Să nu uităm de Basescu care a inchis spitale, nemernicia este fără limite! Acum spitalele au ajuns abatoare si să nu ne mai mirăm aiurea cât sunt de criminali, Dumnezeul cel bun nu este în ei!
 • Rusi 10.04.2021 12:00
  Toti cei vinovati trebuie sa fie condamnati .
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan