PROFESORII NU SE LASĂ INJECTAȚI. Între 153.261 și 185.294 profesori și personal din Învățământ, respectiv 52.46%, NU SE VACCINEAZĂ. Date oficiale MEN-MEC

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„60.000 de angajați din învățământ doresc să se vaccineze anti-Covid în următoarea săptămână”, a anunțat triumfalist ministrul Educației într-o știre promovată zilele acestea de postul UM Digi TV și rostogolită prin toate canalele de propagandă ale sistemului.

"Există o situație cu 60.000 de persoane, angajați din învățământ, care doresc să se vaccineze în următoarea săptămână", a susținut Sorin Cîmpeanu, ministrul fostului Minister al Educației Naționale din care a dispărut Naționalul pentru a fi înlocuit cu Cercetarea.

Potrivit acestuia, într-o primă fază, se vaccinează cu prioritate în centre mobile personalul didactic din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar. El a precizat că „peste 200.000 de angajați din sistemul de învățământ și-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinare anti-Covid”, conform Digi TV.

Dlui Sorin Cîmpeanu nu-i mai plac procentele și, manipulatoriu, oferă presei de partid și de stat cifre cu multe zerouri în coadă, care par că sună foarte bine. 60.000, 200.000. Bun-bun, dar din câți? Asta nu ne mai spune. Și chiar și cifra de 200.000 este trasă de păr atâta timp cât nu prezintă dovada acesteia.

Chiar 200.000 de ar fi, din numărul total de personal din mediul universitar și preuniversitar de 353.261, aceasta ar însemna că 153.261 de profesori și angajați din învățământ NU SE VACCINEAZĂ cu serurile experimentale de pe piață. Dintre aceștia, în unele Facultăți de Medicină din țară, procentele împotriva vaccinării din rândul cadrelor didactice sunt fabuloase, după cum am mai scris: aproape 90% dintre profesorii universitari de la Timișoara și 80% dintre cei de la UMF Iași, nu vor să se vaccineze. Probabil au niște motive serioase, ce țin de faptul că sunt specialiști în medicină?

Ultimul sondaj privind vaccinarea dispus pe site-ul Ministerului Educației, din 15 ianuarie, nu arată că ar exista cei 200.000 despre care vorbește ministrul, după cum se vede și în graficele extrase de ActiveNews din acesta.

Până când dl. ministru o să vină cu alte date suntem nevoiți să calculăm doar din acest sondaj, care ne spune că din învățământul preuniversitar ar fi dispuse să se vaccineze 131.961 de persoane și din cel universitar 36.015 persoane, ceea ce înseamnă un total de 167.967 de oameni (și acesta calculat și scris greșit pe site-ul MEN-MEC). După cum se vede, până la cifra rotunjoară de 200.000 prezentată de ministru ar mai trebui vreo 32.000 de oameni. Să-i fi câștigat prin munca de la om la om? Ne cam îndoim.

Iar acum dacă scădem din totalul de 353.261 cei 167.967 care își exprimaseră intenția să se vaccineze pe 15 ianuarie, ajungem la 185.294 de profesori și alt personal care NU SE VACCINEAZĂ. Parcă nu mai dă așa de bine pentru vacciniști cifra reală. Aceasta înseamnă că 47.54% ar vrea declarativ să se vaccineze și peste o jumătate din angajații din învățământul universitar și preuniversitar, respectiv 52.46%, NU.

Ce ar trebui să spunem noi despre ministrul Sorin Cîmpeanu? Că minte? Păi e frumos așa ceva?

Până publică Ministerul Educației - așa cum se cade într-o democrație -, datele enunțate de ministrul Cîmpeanu, noi o să ne permitem să spunem că le-a cam îngroșat... „din burtă”.

Pentru reîmprospătarea memoriei, amintim și alte date interesante din sondajul MEN:

ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ. Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ. De asemenea, 60% din întreg personalul Academiei Naționale de Informații. Trageți singuri concluziile

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Orizont 24.02.2021 22:42
  Vedeti aici ce se intampla imediat dupa o "vaccinare" - Poate mai gasiti ceva detalii despre acest caz si ce s-a intamplat ulterior cu acel tanar...

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/terrifying-instant-bloody-convulsion-from-covid-vaccine

  The video below is likely to be one of the most horrifying 15 second videos you will ever watch. It shows the INSTANT reaction some people have to the man-made mRNA genetic manipulation which government is CALLING a "vaccine" against COVID-19.
  If you take this shot, this could be you
 • Orizont 25.02.2021 12:18
  Efecte secundare după vaccinare:

  https://www.bitchute.com/video/lJAJT8uyHxWx/

  https://www.bitchute.com/video/jDMEDUjQUnnZ/

  https://www.bitchute.com/video/bUsKt7dUJfRQ/

  https://www.bitchute.com/video/LFW52fE1dfVA/
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României