PRIMUL DECES DUPĂ VACCINARE ÎN BASARABIA. Un bărbat de 70 de ani din Republica Moldova a decedat la o zi după vaccinare. Tot azi, o asistentă de 27 de ani din Georgia care facea campanie pro-vaccinare a murit după ce a intrat în șoc anafilactic și comă

De Părău Vlad și ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși EMA a stabilit din teorie că vaccinul AstraZeneca este „sigur și eficient” și că „beneficiile depășesc riscurile”, practica demonstrează că oamenii mor în continuare după ce s-au vaccinat. Este cazul unui lucrător în educație, în vârstă de 70 de ani, din Republica Moldova, care nici nu ar fi trebuit să primească acest vaccin la vârsta lui, și despre o asistentă de 27 de ani din Georgia.

Un bărbat de 70 de ani, din satul Horjești, raionul Hâncești, Republica Moldova, a murit de infarct la o zi după administrarea vaccinului AstraZeneca, potrivit SănătateInfo.md. Nu este clar dacă nu a fost cumva vaccinat chiar cu loturile de AstraZeneca oferite de România.
 
Bărbatul nu trebuia în mod normal să fie vaccinat, având în vedere că etapa actuală îi vizează pe lucrătorii medicali, iar nu pentru populația generală. Din datele existente până acum, se pare că barbatul avea probleme cardiace, iar autorităților li se pare că nu există o legătură între vaccin și deces, deși acesta a survenit în următoarele 36 de ore după administrarea acestuia.

„Persoana a fost vaccinată la data de 16.03.2021, în incinta CS Hâncești, cu vaccinul Astra-Zeneca (Lot CTMAV 503). Timp de 15 minute după vaccinare, nu a fost înregistrată nicio reacție adversă. În următoarele 24 de ore, la fel, persoana nu a prezentat reacții adverse postvaccinale. Menționăm că, într-o fiolă de vaccin AstraZeneca sunt 10 doze de vaccin. Celelalte 9 persoane care au fost vaccinate din același flacon, nu au prezentat evenimente adverse post-imunizare”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din R.Moldova. Bărbatul ar fi lucrat ca șofer de autobuz școlar.

La o zi după vaccinare, el a început să se simtă rău și a fost chemată ambulanța.

La data de 17.03.2021, în jurul orei 22:00 a fost solicitată AMU Hâncești care a constatat că pacientul acuza dureri precordiale cu caracter de constricție, apărute în jurul orelor 16:00, care s-au accentuat spre seară, dispnee pronunțată, transpirații reci și paloare a tegumentelor. Din anamneza colectată de la soția pacientului, acesta se afla la evidența dispanserică cu Hipertensiune arterială, pentru care administra tratament regulat. După examinarea minuțioasă clinică și paraclinică a pacientului, tensiunea arterială cu valorile -160/100 mmHg, a fost stabilit diagnosticul - „sindrom coronarian acut, fără supra denivelare de segment ST.”, fapt pentru care a fost administrat tratament conform protocolului clinic național”.

Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator în drum spre spital

„Pe parcursul transportării către instituția medicală spitalicească, starea generală s-a agravat brusc, cu compromiterea parametrilor indicilor vitali, fapt ce a impus administrarea tratamentului inotrop, care a fost  fără rezultat. În final, s-a instalat stopul cardiorespirator și s-au inițiat măsurile de resuscitare cardiorespiratorie și cerebrală, care au fost fără succes. Centrul de medicină legală Hâncești a constat în urma autopsiei cauza directă a decesului - insuficiență cardiovasculară. Cauza antecedentă, infarct miocardic acut cu maladia principală, boală ischemică a cordului. Cardioscleroză postinfarctică”. 

Cauza decesului este un infarct miocardic acut, iar birocrații medicali consideră că „acest caz a avut loc anume în perioada post-vaccinală și nu imediat după vaccinare”, de unde rezultă că nu se poate demonstra o legătură între vaccinare și deces, deși acesta s-a petrecut la o zi după injectarea cu serul AstraZeneca, susțin papagalicește după alte autorități și cele de la Chișinău. Câți criminali își recunosc crima?

„În urma autopsiei, s-a constat că persoana a decedat de infarct miocardic acut, având cicatricii mai vechi, care denotă faptul că, în trecut persoana a mai suferit un infarct miocardic. După o analiză preliminară, s-a constatat că nu există nicio legătură cauzală dintre administrarea vaccinului și decesul înregistrat”.

Anterior, Ministerul Sănătății din R. Moldova anunța că la prima etapă vor fi imunizați lucrătorii din instituțiile medico-sanitare, indiferent de tipul de proprietate și forma juridică de organizare, la etapa a doua – adulții cu vârsta mai mare de 60 ani, persoanele cu comorbidități, angajații structurilor de menținere și asigurare a ordinii publice, apărării și securității statului, lucrătorii sistemului penitenciar și din domeniul de educație și personalul din cadrul serviciilor sociale. La etapa a treia va fi vaccinată populația generală, indiferent de vârstă, informează și Știri pe Surse.
 
Georgia, la rând
 
 
Acesta nu este singurul caz de deces post-vaccinare AstraZeneca din fostul lagăr sovietic. O infirmieră de 27 de ani din Georgia a murit vineri, la două zile după injecție, după ce intrase în comă la 30 de minute după ce a fost vaccinată. Oficialii georgieni au declarat că decesul poate fi atribuit unei reacții alergice severe la vaccinare, informează EVZ.

„Putem afirma, în mod preliminar, că cele întâmplate sunt consecința unei reacții alergice severe la vaccinare, însă urmează ca experții să emită un verdict oficial”, a declarat imunologul Bidzina Kulumbegov, unul dintre consilierii guvernului georgian în chestiuni privind pandemia de coronavirus.

Asistenta Megi Bakradze a primit prima doză de vaccin în orașul Ahalțihe (transcris și Akhaltsikhe), situat la 208 kilometri sud de Tbilisi, și a doua zi a suferit un șoc anafilactic și a fost spitalizată, relatează și Radio Europa Liberă.
 
Într-un interviu acordat postului local TV9 Megi Bakradze chema toată lumea să primească vaccinul de coronavirus, transmite Agenda.ge, care prezintă și o fotografie de când asistenta este injectată.

O jumătate de oră după primirea injecției pe 18 martie, ea a intrat în șoc anafilactic și a căzut într-o comă, transmite și Jam-News.net, care oferă și filmarea de mai jos.

Georgia a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului la 15 martie. Deocamdată, această țară din Caucaz – al cărei guvern are ca țintă să vaccineze 60-65% din populația de 1,7 milioane de persoane pe parcursul acestui an – are la dispoziție doar vaccinuri produse de AstraZeneca.

Amintim, în context, că aproape jumătate dintre țările membre UE au suspendat, temporar sau total, vaccinarea cu serul AstraZeneca după raportarea mai multor reacții de tromboză (astuparea vaselor sanguine de cheaguri de sânge). Ulterior, însă, țări precum Spania, Portugalia, Germania și Franța au reluat vaccinarea cu acest ser, după ce Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a evaluat timp de o săptămână situația și a ajuns la concluzia că vaccinul AstraZeneca ar fi sigur, întrucât beneficiile vaccinării ar depăși riscurile. O asemenea sentință cinică nu este de natură să consoleze victimele și nici să prevină evitarea pe viitor a unor decese cauzate de vaccinarea cu același ser sau cu celelate disponibile pe piață, care, de asemenea, au avut numeroase raportări de reacții adverse, printre care și moartea.

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României