PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale: 26 februarie 2021

De Victor Roncea și Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL PUBLICAT INIȚIAL PE DATA DE 14 MARTIE A ANULUI 2021 CU PRIVIRE LA DECESUL UNUI MILITAR DIN CONSTANȚA PETRECUT PE 26 FEBRUARIE 2021, PRIMUL MILITAR DESPRE CARE AFLAM CĂ S-A SĂVÂRȘIT SUBIT LA TREI ZILE DUPĂ VACCINARE. REPUBLICARE ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.

Veșnica lui pomenire!

ADENDA: După cum am descoperit întâmplător, la doar o zi după apariția articolului nostru, publicația online de „știri corecte” a MApN „InfoRadar” emitea un avertisment de „Fake News” cu privire la materialul ActiveNews pentru a repeta aproape cuvânt cu cuvânt ceea ce scriam și noi. Unde o fi fost „fake news”-ul în altă parte decât în capul executanților în uniformă, nu știm. Contactați de redactorul ActiveNews de serviciu pentru a le transmite această informație despre „fake-fake-news”-ul MApN, autorii articolului au avut următorul mesaj adresat militarilor woke-news: „A murit un camarad de-al vostru. Ca militari, aveați nu datoria ci obligația să aflați ce l-a ucis, ca să nu moară și alți tineri nevinovați din Armata României, supuși aproape forțat experimentului cu seruri Covid, ca niște cobai umani. Rușine!” Am încheiat citatul. Articolul original începe după această captură scoasă de pe radar:

ARTICOLUL ORIGINAL:

Pe 26 februarie, un coleg de-al medicului Valeriu Gheorghiță, militar profesionist de la Centrul 110 Comunicații și Informatică "VICEAMIRAL ING. GRIGORE MARTEȘ" al Forțelor Navale Române, din zona Mamaia Sat, UM 02052, a murit subit. Cauza: Infarct. Militarul de 47de ani se vaccinase cu trei zile în urmă, pe 23 februarie 2021. Cazul a fost ascuns de autoritățile centrale însărcinate cu campania de vaccinare.

Infarctul se află printre reacțiile adverse severe întâlnite în faza de testare la toate vaccinurile anti-Covid aflate pe piață. În plus, ar fi bine de aflat dacă militarul mort a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca interzis deja de 10 țări.

Ați auzit undeva știrea aceasta, la conferințele TV ale vedetei în haină militară care știe întotdeauna că vaccinul nu a produs nici un deces în România? A apărut această informare, ca semnal măcar, între reacțiile severe suspecte care ar trebui raportate zilinic de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe pagina specială creată de STS? Ați citit undeva această știre în „presa centrală”?

Răspunsul la toate aceste întrebări este NU. De notat, la fel ca și în alte cazuri de deces relatate de noi, informația s-a scurs în presă după o oarecare perioadă, probabil dinspre procurori sau camarazii celui decedat. Astfel, de abia pe 4 și 5 martie presa locală a început să scrie, sporadic, despre decesul suspect din data de 26 februarie. Concret, au relatat doar trei surse Ziua de Constanța, FocusPress și LitoralTv care a realizat și o știre video pe care o prezentăm mai jos.

Credeți că doctorul militar Valeriu Gheorghiță NU A ȘTIUT despre acest caz de deces al unui camarad al său din Armata României? Ne îndoim. Dar dacă așa este repetăm ce am scris ieri: Gheorghiță trebuie demis ori pentru minciună deliberată în formă continuată ori pentru incompentență crasă!

Gheorghiță ar fi trebuit să știe despre acest caz, pe care noi îl considerăm ascuns, atâta timp cât chiar Parchetul Militar a declanșat o anchetă pentru moarte suspectă, conform procedurilor legale, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a decedat militarul de la unitatea din subordinea Forțelor Navale Române. Bărbatul avea 47 de ani, potrivit presei locale.

Colonelul Cornel Pavel, purtătorul de cuvânt al Statul Major al Forțelor Navale, a declarat, pentru Focus Press, că în data de 26 februarie militarului i s-a făcut rău și a intervenit, inițial, sanitarul din cadrul unității. Ulterior, a fost solicitată prezența ambulanței. "A fost solicitată ambulanța, nu a așteptat la poartă, a intrat imediat. Militarul era conștient, dar a mai fost solicitată încă o ambulanță, de data aceasta dotată cu echipament necesar resuscitării, în caz de necesitate. A fost preluat de ambulanță, dar a decedat în ambulanță”, a explicat Cornel Pavel.

Pe lângă ancheta deschisă de Parchetul Militar și Comandantul unității a desemnat o comisie de cercetare a cauzelor decesului.

Colonelul Cornel Pavel a precizat de asemenea că nimeni nu este obligat să se vaccineze, că militarii sunt doar informați cu privire la vaccinare, iar decizia este a lor.

Solicităm Parchetului Militar, Ministerului Apărării, Agenției Naționale a Medicamentelor și Comitetului Covid TV condus de Gheorghiță să comunice opiniei publice naționale date despre aceast deces suspect, chiar și la peste două săptămâni de când îl țin ascuns.

Amintim că în conferința de presă de marțea trecută Gheorghiță a declarat, potrivit Agerpres, că "Din ceea ce eu știu, vorbim de circa 7 sau 8 persoane care ne-au fost aduse la cunoștință și pentru care noi am făcut comunicate oficiale.”

ActiveNews a făcut ceea ce orice român poate: să caute cu lupa aceste comunicate pe site-ul STS. După cum am scris, acestea NU EXISTĂ, ca atare așa-zisa informație furnizată de Gheorghiță este FALSĂ! Pe site-ul specializat creat de STS pentru CNCAV se află doar trei referințe legate de decese, cu privire la cazul de la Bacău, și cazurile mai recente de la Mioveni și Târgu Jiu despre care ActiveNews a relatat aici BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS

Regretabilul caz fatal al militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia este al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, deși el este, iată, anterior și acestui deces și celui al învățătorului de 45 de ani din Mioveni și al funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu.

Primul caz despre care am aflat, nerecunoscut de autorități, este al asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia - caz investigat de ActiveNews.

Reamintim că ActiveNews a atras atenția prin două studii americane asupra legăturilor periculoase dintre vaccin și atacuri de cord sau vasculare:

1. ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România

2. O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui. STUDIU american ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

VIDEO LITORAL TV:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • UN_OM 15.03.2021 06:56
    Pentru conformitate, denumirea utilizată, GCS, spune tot .
  • Last Day 15.03.2021 07:34
    OMUL 2.0, HOMODEUS, TRANSHUMANISM, 5G, VAX ... genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). Omul imbunatait genetic, reeditat.
  • __ 15.03.2021 12:45
    exista o hartie care trebuie sa se dea la vaccinare, cu efectele adverse (traducere in RO: NU SE DA HARTIA CU EFECTELE ADVERSE) si se pare ca medicii de familie nu se raporteaza efecte de tip lesin, desi pot fi AVC-uri in spate, iar tu ramai cu programari la cardiolog... am vorbit cu cineva care a patit-o, cu analizele facute bune, nu s-a utilizat lotul problema, si nu la.rapel (ci la vaccinarea initiala).
    la covid daca curge mucu' e alerta nationala...

    - Virus Atu
  • Zero5 15.03.2021 14:24
    Difuzati va rog chestia asta - se pare ca multi au mintea scurta, mult prea scurta!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3682486608455707&id=100000832119922
  • Rusi 15.03.2021 15:37
    multi au mintea scurta, mult prea scurta? Sau deloc.
  • Mircea Dragan ► Rusi 27.02.2023 16:47
    Super. Multumesc.
  • Rusi 15.03.2021 15:35
    Valeriu Gheorghiță il are pe consitinta pe GRIGORE MARTEȘ? Nu! Valeriu Gheorghiță este complice.
  • Mircea Dragan 27.02.2023 16:33
    Ce treaba are fostul Contra amiral GRIGORE MARTEȘ comandant al marinei?
    L-am cunoscut pe fii-su , o adevarata belea de om. Dar era totusi de treaba cu toata lumea.
  • Poenaru2016 15.03.2021 19:58
    Si totusi in data de 27.02.2021 la stirile de la ora 5 dimineata de la postul de radio Romania Actualitati a fost pomenit acest caz fara alte comentarii cu mentiunea ca omul se vacinase cu trei zile inainte. Am auzit-o eu cu urechile mele.
  • Makelele 15.03.2021 19:59
    Nu va este Rușine sa mințiți in halu asta . Cum nu este Militaru obligat sa se vaccineze . Când Ii obligați sa se vaccineze la misiuni internaționale când le Spune-ți ca dacă nu va vaccinați nu plecați și cei care nu o fac le dați rapoarte sa semneze ca se retrage de la misiune din motive personale . Nu va este Rușine sa Spune-ți ca nu ii obligați .Rușine sa va fie
  • Mircea Dragan 27.02.2023 16:59
    Exista tari in lume unde nu intri daca nu ai facut de exemplu vaccinul anti febra galbena. In Romania era/este implementat inca dinainte de 89 acel carnet galben de vaccin international. De aceea cand s-a adus in discutie '''vaccinarea'''' anti covid ptr calatoriile in afara tarii am fost bulversat ca ei inaugarasera un alt sistem operat de sts.
    Si oricum daca ajungeai pe un aeroport intr-o tara care cerea sa fii vaccinat cu acel ser aveai de ales: ori plateai si iti faceau pe loc injectia ori ramaneai in aeroport in zona de tranzit.
    Bine initial negau tot. Cand se capsa prostavanul infricosat primea o hartie ca dovada dar care ne spuneau ''autoritatile'' era necesara ptr a sti cand sa vina la ''rapel''.
    Ce a urmat stim cu totii si este absolut incredibil . Am constatat ca suntem inconjurati de prosti, cretini, fricosi, codosi adica pleava. Si nu numai la noi in tara.
    Cum ar fi sa spunem in 1995 sa apara scamatorii astia si sa-i spuna lui nea Gheorghe de la strung sa se intepe cu nu se stie ce ca altfel se supara x,y, z pe el, Le dadea ala o lopata peste ceafa de-i lua cu dricul.
  • mihaipopescu 27.02.2023 11:55
    ATENTIE VACCINATILOR!!!!

    Aveti VAIDS---adica o Sida indusa de VACCINUL Germanic si Catolic inventat de o unguroaica.

    daca luati Prednisolon in doza de mai mult de 20 mg trebuie sa luati Cotrim de 3 ori pe saptamana.....VACCINATILOR ca altfel muriti.
  • Mircea Dragan 27.02.2023 16:31
    Militarul era angajat la unitatea aia militara de unde un derbedeu a furat un automat. Acum ptr ca-s prosti de put si nu l-au prins pe hot pot spune ca arma a furat-o mortul . A murit chimuit de mustrari de constiinta!
  • VIC_TOR 14.03.2023 13:32
    Salutari intregului trib Active News, atat redactiei cat si cititorilor ! E primul meu mesaj postat desi urmaresc cu placere articolele ActiveNews cam de 3 ani incoace, si va felicit si va multumesc totodata pt munca voastra.

    pt. Mircea Dragan > m-am inecat cu cafeaua de atata ras cand imaginai scena cu nea Gheo si vaccinul, brutal de comic
  • ActiveNews Romania 16.03.2023 20:15
    Vă salutăm și vă mulțumim și noi!
    Da, dl. Drăgan e specialist în umor negru. :)
    Doamne ajută!
  • Coronoia 16.03.2023 22:53
    LOL si pe mine ma bufnit rasul tot la scena aia. Taica-miu a fost strungar la viata lui, nascut si crescut la tara, cu mainile cat lopetile, coleric grupa mare, mi l-am imaginat fix pe tata la o criza de nervi de-a lui in scena aia....
  • Nick Cohen 26.02.2024 17:05
    Pe linga campania de modificare genetica COVID , mai vine o napasta , actele biometrice . Este in directa legatura cu vaccinarea. Incatusarea omului in matrix.
  • Teo Cezar 26.02.2024 17:44
    Haideți să o luăm și altfel. Pai tu om la 47 de anișori militar , om cu experienta vieții nu? Nu te INFORMEZI si tu dacă e bine sau nu e bine să mă duc la înțepat?? Dacă tipa un prost la tine să te vaxinezi te duci imediat ca vita la înțepat? Păcat de chipul lui! Și eu am fost ,,invitat,, la serul sigur și eficient că dacă nu...demisia! Ok am zis, plec și LA REVEDERE viata merge înainte...gândiți oameni buni că...nu doare!
  • Rusi 27.02.2024 18:42
    Gheorghiță și toti Cioclii vaccinisti trebuie judecati pentru genocid.
Ultima oră

18:19

VIDEO LIVE: Conferință ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului asupra vieții biologice, psihologice și duhovnicești a omului contemporan”

18:04

Mihai Tîrnoveanu: Cum au ajuns în Covasna și Harghita, pentru Identitatea Națională, 1500 de icoane - “Am simțit bătăile inimilor de români care au trecut Carpații, așa cum odată treceau batalioanele”

17:07

George Simion critică dur decizia CSAT: “România nu are de ce să intre în războaiele altora” - VIDEO

16:00

Culmea ”României educate”: Un turnător al Securității ajuns vicepreședinte al Academiei deschide o conferință organizată de un plagiator. Mircea Dumitru alias ”Negulescu II” la braț cu ”Rectorul-plagiator” II de la Universitatea Ovidius din Constanța

15:38

BANII sau LIBERTATEA. De ce le-a spus Elon Musk publicitarilor care au părăsit X ”Go F*ck Yourself”

13:48

Literatura pentru Copii și Fuga de Suferință

13:40

Consiliul Județean Covasna, obligat de Curtea de Apel Brașov să înlăture tăblițele bilingve cu denumirea localității Valea Mare

13:32

Doliu la Jandarmeria Suceava! Un subofițer aflat încă în activitate a murit subit la 55 de ani

12:27

The Telegraph: Declarația bizară a lui Tony Blair privind drepturile transsexualilor rezumă nebunia vremurilor noastre

12:10

Premieră în SUA! ”Cele zece porunci” vor fi afișate în sălile de clasă din școlile publice din Louisiana

11:38

David Popovici își păstrează titlul european la 100 metri liber, după ce a obținut al treilea cel mai bun timp din istorie

11:23

Alis Popa: ROMÂNIA A ÎNVINS UCRAlNA! La fotbal, desigur

10:52

Starea de Libertate, Alianța Părinților și Asociația Juriștilor, scrisoare către CSAT: ”Retrageți imediat proiectul de OUG care echivalează cu intrarea României în războiul ruso-ucrainean!”

10:47

Sorin Roșca Stănescu: Coldea, Coldea și iar Coldea

10:32

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra(XVI): Cea mai tare nuntă de pe vremea comuniștilor, din repertoriul lăutarilor și despre pomenile de vii