PRIMII MORȚI PROVOCAȚI DE „CREȘTINUL” PUTIN. Rusia a atacat cu rachete instalații și baze militare ale Ucrainei din Kiev, Harkov, Mariupol și Dnipro. Armata Rusă a lovit ținte din Kiev și Odesa dar și blocuri de locuințe provocând victime civile. VIDEO

De Cătălin Vușcan și Părău Vlad  /  

Foto: DailyMail

Foto: DailyMail

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 22:00 Autoritățile ucrainene i-au îndemnat pe cetățeni să folosească, pe cât posibil, adăposturile anti-aeriene. Unii dintre ei s-au refugiat în subteranul metroului din Kiev. FOTO: 
 
 
ACTUALIZARE 21:30 Trupele rusești au câștigat joi seara controlul asupra centralei nucleare de la Cernobîl, unde au fost raportate lupte în cursul zilei, anunță consilierul prezidențial ucrainean Mykhailo Podolyak. Soldații ruși ar fi intrat în zona din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobîl, unde ar fi distrus o instalație de depozitare a deșeurilor nucleare, relatează agenția Reuters, citată de Gândul.ro

Orașul-port al Ucrainei Mariupol este sub foc puternic, cu relatări despre sute de explozii, a declarat o sursă diplomatică pentru agenția de presă Reuters, potrivit Știri pe Surse.

Mariupol este unul dintre cele mai mari porturi ucrainene de pe Marea Azov și este situat lângă o linie de front deținută de separatiștii susținuți de ruși în regiunea Donețk - pe care Vladimir Putin a recunoscut-o ca stat independent. Luarea portului Mariupol ar ajuta Rusia să își asigure o rută terestră directă către Crimeea, peninsula ucraineană anexată de Rusia în 2014.
 
ACTUALIZARE 17:00 Forțele armate ucrainene au raportat joi după-amiază că Rusia atacă din mai multe direcții ''infrastructuri militare și civile'', folosind avioane, rachete de croazieră și artileria, transmite agenția DPA.

Kievul și NATO au transmis de asemenea că dinspre Belarus au pătruns în Ucraina convoaie militare rusești. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit mai devreme despre atacuri aeriene și cu rachete desfășurate de Rusia din mai multe direcții, cu trupe terestre și forțe speciale de asemenea implicate în această ofensivă.

Armata ucraineană a recăpătat controlul asupra portului Mariupol, de la Marea Azov, potrivit Statului Major de la Kiev.

Armata rusă desfășoară de asemenea ofensive dinspre Crimeea către orașele Herson și Melitopol.
 
Cel puțin 18 persoane au fost ucise în urma unui atac rusesc asupra unei baze militare din regiunea Odesa, pe țărmul Mării Negre. 
 

ACTUALIZARE ORA 16.40 Armata ucraineană a anunțat joi că lupte sunt în curs pentru control asupra unui aeroport militar din Gostomel, lângă Kiev, informează agenția AFP, citată de Agerpres

"Lupte sunt în curs pentru aeroportul din Gostomel", situat la câțiva kilometri nord-vest de Kiev, a anunțat șeful Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnii.

Imagini de pe rețelele sociale arată că aeroportul pare să fi fost ținta unui atac cu numeroase elicoptere. VIDEO:
 
  
 
ACTUALIZARE 16:17 Armata rusă a anunțat joi că a distrus 74 de instalații militare, între care 11 aerodromuri, în Ucraina, unde Moscova a lansat în cursul dimineții o operațiune militară de amploare, relatează AFP.

ACTUALIZARE 15:59 Poliția ucraineană a anunțat joi că Rusia a efectuat 203 atacuri împotriva Ucrainei de la începutul zilei, confruntări având loc aproape pe întregul teritoriu ucrainean, transmite Reuters. VIDEO:
 
 

ACTUALIZARE 15:10 Un avion militar ucrainean s-a prăbușit joi în apropiere de Kiev, cu 14 persoane la bord, a anunțat serviciul pentru situații de urgență, conform AFP.

Avionul s-a prăbușit în apropiere de localitatea Trîpillea, la aproximativ 50 de kilometri sud de capitala ucraineană, a precizat aceeași sursă. 
 
 
 
ACTUALIZARE 15:00 Mai multe elicoptere rusești au neutralizat o baza militară de lângă Kiev. Două rachete rusești au lovit joi o bază militară din Brovary, o suburbie a Kievului, capitala Ucrainei, anunță Anton Gherașenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne din Ucraina. Au fost înregistrați cel puțin 6 morți și 12 răniți în urma atacului, potrivit administrației locale, citate de Știri pe Surse.

Rachete rusești au lovit și un depozit militar din Odesa, potrivit înregistrărilor publicate de agenția Nexta. 18 persoane au murit în urma atacului. Un avion militar ucrainean s-a prăbușit joi în apropiere de Kiev, cu 14 persoane la bord, a anunțat serviciul pentru situații de urgență, conform AFP. Avionul s-a prăbușit în apropiere de localitatea Trîpillea, la aproximativ 50 de kilometri sud de capitala ucraineană, a precizat aceeași sursă.
 
Armata Rusă a nimerit și blocuri de locuințe provocând victime civile, potrivit unor informații de la fața locului. Uciderea unor civili ortodocși de forțe militare ale unei țări pretins „ortodoxe” nu poate avea nici o justificare. FOTO: 
 
 
ACTUALIZARE: Ministerul rus al Apărării a anunțat că apărările aeriene ucrainene au fost neutralizate, la numai trei ore de începerea atacului. Anterior, Ministerul a declarat că arme de precizie au fost folosite doar pentru a neutraliza infrastructura militară și forțele aeriene ucrainene, potrivit Știripesurse.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Forțele rusești au declanșat un atac asupra Ucrainei la ordinul lui Vladimir Putin, care a anunțat în zori o "operațiune militară specială", transmite The Guardian.
 
Ultimele informații arată că trupe și blindate rusești au pătruns, joi dimineață, în Ucraina dinspre Belarus, potrivit Știripesurse. VIDEO:

La câteva minute de la scurtul discurs televizat al lui Putin, în jurul orei 5 dimineața, ora Ucrainei, s-au auzit explozii în apropierea marilor orașe ucrainene, inclusiv în capitala Kiev. 

 
Discursul lui Putin, în această dimineață:
   
  
Amploarea atacului rusesc pare să fie masivă. Ministerul ucrainean de Interne a raportat că țara a fost atacată de rachete de croazieră și balistice, Rusia părând să vizeze infrastructura din apropierea unor orașe importante precum Kiev, Harkov, Mariupol și Dnipro.

Exploziile rachetelor de artilerie au luminat cerul nopții în timp ce au început bombardamentele în apropiere de Mariupol, se arată într-o înregistrare video. Un consilier superior al ministerului de interne ucrainean a declarat că se pare că trupele rusești ar putea avansa în curând spre Harkov, care se află la aproximativ 30 de kilometri de graniță. Localnicii din Kiev au căutat să se pună la adăpost în adăposturi antiaeriene, în timp ce în afara orașului se auzeau explozii. VIDEO: 
 

Sirenele de raid aerian au răsunat deasupra capitalei, iar locuitorii din Harkov s-au grăbit să părăsească orașul. VIDEO: 


"Putin tocmai a lansat o invazie la scară largă a Ucrainei", a declarat ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba. "Orașe ucrainene pașnice sunt sub lovituri. Acesta este un război de agresiune. Ucraina se va apăra și va învinge. Lumea poate și trebuie să-l oprească pe Putin. Timpul de a acționa este acum".

În încercarea de a justifica atacul, Putin a afirmat: "Pe pământurile noastre istorice se creează o anti-Rusia ostilă".

"Am luat decizia de a desfășura o operațiune militară specială", a spus el, în ceea ce a echivalat cu o declarație de război. El a susținut că aceasta a fost pentru "demilitarizarea și denazificarea" Ucrainei.

"Nu intenționăm să ocupăm Ucraina", a spus el, și a avut un avertisment înfricoșător pentru alte națiuni.

"Pentru oricine ar lua în considerare posibilitatea de a interveni din exterior: dacă o veți face, vă veți confrunta cu consecințe mai mari decât oricare altele cu care v-ați confruntat în istorie. Toate deciziile relevante au fost luate. Sper să mă ascultați", a spus Putin.

Joe Biden a emis o declarație scrisă în care a spus "Rugăciunile întregii lumi sunt alături de poporul ucrainean în această seară, în timp ce suferă un atac neprovocat și nejustificat din partea forțelor militare ruse.

"Președintele Putin a ales un război premeditat care va aduce pierderi catastrofale de vieți omenești și suferință umană", a declarat Biden. "Rusia este singura responsabilă pentru moartea și distrugerea pe care le va aduce acest atac, iar Statele Unite și aliații și partenerii săi vor răspunde într-un mod unit și decisiv. Lumea va trage Rusia la răspundere".

Alți lideri mondiali au condamnat, de asemenea, invazia. "Sunt consternat de evenimentele îngrozitoare din Ucraina și am vorbit cu președintele Zelenskyy pentru a discuta următorii pași. Președintele Putin a ales calea vărsării de sânge și a distrugerii prin lansarea acestui atac neprovocat asupra Ucrainei. Marea Britanie și aliații noștri vor răspunde în mod decisiv", a declarat Boris Johnson.

"Vom trage Kremlinul la răspundere", a scris Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, care anunțase noi sancțiuni împotriva Moscovei cu doar câteva ore înainte de atac.

Scena ofensivei a fost pregătită joi seară, după ce liderii celor două teritorii controlate de Rusia în estul Ucrainei au trimis Moscovei o cerere oficială de ajutor militar pentru "a ajuta la respingerea agresiunii forțelor armate ucrainene, pentru a evita victimele civile și o catastrofă umanitară în Donbas".
 
Cu toate acestea, agenția rusească de presă RIA Novosti a transmis că Președintele rus Vladimir Putin nu are "niciun plan de a ocupa teritoriile ucrainene", după ce a anunțat că a fost lansată o operațiune specială pentru a apăra republicile populare Donețk și Lugansk de agresiunea ucraineană.

Scopul final al operațiunii este "de a proteja oamenii care au fost supuși timp de 8 ani unui genocid de către regimul de la Kiev", a declarat Putin într-o alocuțiune joi dimineață, adăugând că Moscova se va "lansa în demilitarizarea și denazificarea Ucrainei și în predarea în fața justiției a celor care au comis numeroase atrocități împotriva civililor".
 
Președintele rus a precizat, totuși, că Moscova nu nutrește planuri de anvergură de a prelua întregul teritoriu al Ucrainei.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • Mircea Dragan 24.02.2022 08:35
    Putin nu se va opri la cele 2 ''republici'' pitice . Nu ptr asta a adunat nave, tancuri si 200.000 de soldati.
    De fapt a si amenintat ca cine se baga o sa-l dileasca. Asta-i batausul din curtea scolii.
  • Orizont 24.02.2022 13:56
    Daca se va derula linia evenimentelor din viziunile lui Alois Irlmaier ,va fi o mare problema pentru Romania o data cu folosirea unor ARME BIOCHIMICE pentru crearea unei "bariere" intre Marea Neagra si Marea Nordului...
    Din analiza mai multor variante ale textului rezulta ca praful mortal va fi aruncat din avioane de catre Occident impotriva rusilor pentru a nu-i mai lasa sa se retraga inapoi spre Rusia..

    https://a1.ro/news/inedit/al-treilea-razboi-mondial-in-2019-previzunile-clarvazatorului-alois-irlmaier-id817172.html

    "Alois Irlmaier vorbește și despre extinderea războiului și despre un „praf galben„ care ucide orice în cale. România se va afla și ea în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial: „Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben într-o linie. După ce orașul de aur (PRAGA) este distrus, va ploua praf galben. Linia galbenă se întinde pe distanțe uriașe, până în golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau în tancuri sunt morti si negri. După ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și deci nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare. Apoi, vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca o pulbere de culoare galbenă și între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată, direct de la Marea Neagră la Marea Nordului, la fel de mare ca jumătate din Bavaria. În această zonă iarba nu crește, iar oamenii sunt toți morți. Rusia întrerupe legăturile cu toți prietenii.

    În est sunt multe omizi de fier. Dar, în ele toată lumea este moartă, deși vehiculele merg. Dar se vor opri treptat, pe măsură ce rămân fără combustibil. La Rin atacul este în cele din urmă respins. Dar, din cele trei avangarde niciun soldat nu se va întoarce acasă. Piloții arunca mici cutii negre. Acestea nu explodează înainte de a atinge solul și răspândesc un fum sau praf galben și verde. Orice vine în contact moare, fie că este om, animal sau plantă. Timp de un an niciun organism nu va trăi aici. Aceste cutii sunt satanice. Oamenii devin negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otrava. Nimeni din aceste trei armate nu se va mai întoarce acasa. Nici măcar un om.„
  • Mircea Dragan 24.02.2022 09:11
    '' Bucovina de Nord a fost ocupată de români'' Zelenski!
  • o.c. 24.02.2022 09:47
    din moment ce românii au renunțat de bună voie la ea (și nu numai), ce să mai înțeleagă și bietul evreu!? el nu e istoric.
  • __ 24.02.2022 13:09
    blyat

    in ucraina .sa.puna gay-i in prima linie, nu de alta dar momentan varful de lance al civilizatiei vestice sunt dtepturile acestei minoritati.
  • __ 24.02.2022 13:44
    fabricile de dulciuri Roshen sunt strategice. Pemtru mine. Pentru noi.
  • Orizont 24.02.2022 15:21
    @ Catalin Prodan
    Datorita intrarii pe piata a gamelor de dulciuri si ciocolata de la Roshen la niste preturi de bun simt , banditii concurenti de la Kraft/Mondelez care produc Milka au fost nevoiti sa dea preturile nesimtite inapoi , ba au si diversificat varietatile de produse.
  • __ ► Orizont 24.02.2022 17:42
    Mersi, asta voiam și eu să spun
  • Marius X 24.02.2022 17:26
    Atentie baieti la imaginile astea artistice lacrimogene, eu cel putin ,suflu si in iaurt dupa atatea revolutii/razboaie contra terorii/etc televizate sau umflate prin massmedia aia cinstita si corecta (politic).
  • __ 24.02.2022 18:12
    tehnologic, nu m-aș mira dacă ar exista tehnologia să se facă imagini prin inteligență artificială așa cum vrei tu și livrate publicului... Nu mai suntem în 1940.

    Doamne ajută
  • sergent X 24.02.2022 18:53
    Cine a generat toate astea???
    Avea dreptate Zaharova, anglo-saxonii.
    Acum ceva vreme Putin a zis ca daca se vor baga in continuare acolo, va fi o baie de sange.
  • Sweeping 24.02.2022 18:57
    Crestinul Putin elevul WEF, ca toti sefii de state si prim-ministrii din lume, este acum satanist, si impreuna cu ceilalti satanisti din ONU (OMS, NATO), UE au orchestrat intai plandemia, ințeparea pentru depopulare si digitalizare, iar acum au orchestrat razboiul. Agenda satanista merge inainte. Putin nu e singur, are toata armata satanista WEF si ONU in spate. Razbelul a fost planificat pentru distrugere. E ceva ce nu va e clar aici?
  • Tic 24.02.2022 21:04
    Cine a regizat 11 septembrie 2001 nu mai are credibilitate.
    Nici Putin, nici Xi jinping nu sunt îngeri, sunt șefi de stat, politicieni la vârf trecuți prin multe compromisuri, dar ceea ce ne-au arătat Neonazistii ăștia "democrați" este de 100 de ori mai rău. Este mai bine romanilor cu un european decorat cu ordinul schizofreniclui paranoid opioman "conte" Coudenhove Kalergi, dement care scria tratate în aburii diverselor droguri și orgii sexuale despre cum trebuie făcută omenirea terci? Dacă ne luam de rusi și de Putin pe seama calităților creștine, umane, de ce nu cerem și de la și noștrii? Mai ales de la ai noștrii. Ce creștin era Constantinescu Țapul când declara cu nonșalanță sa bombardam domle Belgradul, ca nu e cuminte?
    Sub fotografia din titlu se poate recunoaște agenția de presa care a pus-o in circulatie:AFP.
    Am devenit mai circumspect de când știm cui aparțin agențiile astea. Acum este un mare scandal în Germania: o fostă reporterita de la ZDF spune cum erau învățați încă din primele zile de la angajare sa facă fake News.
  • INJECTIA FINALA 24.02.2022 23:30
    Domnule X, iti faci iluzii
    Tarul Putin e printre cruzii
    Cei mai salbatici ai lumii noi
    A dovedit’o la el si’afara
    Ducand razboaie ca o fiara

    Oricand ne poate ataca pe noi
    In ochii lui, suntem gunoi
    Nu’i crestin, ci batran vulpoi
    Ce ne’ar preface in noroi

    Nicio nadejde, e’un criminal
    De Craciun, in Cecenia
    S’a dus cu’un pumnal

    Grozni fu ras de pe pamant
    Desi facuse legamant
    Sa’I lase pe luptatori sa plece

    Tarul rosu n’are nimic sfant !
  • INJECTIA FINALA 24.02.2022 23:33
    Si'acesti lideri patrioti
    Ticalosi si groaznici hoti
    Ne batjocoresc, acasa
    In BASARABIA frumoasa


    Si'n Ardealul stramosesc
    Vor doar steagul unguresc
    Ne baga pumnul in gura
    In propria batatura
    Semetiti si plini de ura

    Astia's lideri patrioti ?
    Ucigasi, profund netoti
    TCHE KAlca pe Romania

    Unde'ati spanzurat mandria ?

    Iata, mortii ies din glia
    Jertfei, cu spadele'n mana
    Sa ne apere iar Neamul si familia

    Si tot ce'i sfant in Patria Româna !
  • INJECTIA FINALA 24.02.2022 23:37
    PUTIN FACE MARE HAZ
    CA NE'APASA PE GRUMAZ
    AGENTII LUI IN MOLDOVA
    BAT DE N DECENII TOBA

    CA SA NE UITAM SI LIMBA
    SI SUFLETUL SI TRECUTUL
    SA VISAM SA TRECEM PRUTUL
    SA LASAM PE RUSI SI SCARBA

    SA NE CALCE IN PICIOARE
    CHIAR SI'N ROMÂNIA MARE
    UNDE TOTU'I INFESTAT
    DE KGB UL BLESTEMAT

    CE'ATAT DE TARE NE'A SLABIT
    CA SI VESTUL NE'A COTROPIT
    SI'MPREUNA NE'AU NIMICIT
    IN LUME, NE'AM TOT RISIPIT

    AVORTURI, CRIME, FARADELEGI
    IMPUSE CRUNT DE VENETICI
    ROMÂNI, DOMNULUI BINE SA'I SLUJIM
    TARA SA NE'O RECUCERIM !
  • INJECTIA FINALA 25.02.2022 00:00
    Elev Putin

    Elev Putin, noi te'am format
    La Davos, si te'am transformat
    Din mic agent, in sef de Stat
    Ce joaca cum i'am ordonat

    Un tar perfid, rau, imparat
    Intr'un imperiu blestemat

    Pe care l'ai vrut vaxxinat

    Si la un semn, razboi pornesti
    Multimi de ortodocsi zobesti
    Esti, tarule, toxic pion
    De ai putea, cu un creion
    Ai sterge tari, cu ai tai "frati"
    Profund, complet satanizati !
  • Gabiu 25.02.2022 00:08
    Vedeti ca imaginea din articol e de la o explozie de gaze din 2018. Din nou se folosesc poze de la evenimente fara nici o legatura cu evenimentul de acum din ucraina pentru impact emotional cat mai mare. Aceleasi fake news si fake pictures de cand lumea, pe care active news le-a preluat pe nemestecate. Grija mare, ce preluati ca informatii, ca manipularea e mare, ca si galusca cu covidul inghitita din prima zi de majoritatea prostimii !
  • Sweeping 01.03.2022 17:38
    Nu am incredere in agentiile de "presa" Reuters si AP. Sunt ale Vanguard si Blackrock, adica ale lui Rothschild si Rockefeller, ARTIZANII MARII RESETARI, adica ai plandemiei, razboiului si distrugerii lumii noastre in favoarea lor.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!