PREMIERĂ: Cheaguri de sânge în organele interne ale inginerului din Gorj decedat după vaccinul AstraZeneca, pe 1 martie, la Târgu Jiu. Gheorghiță nu a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. Cine plătește acum pentru moartea inginerului?

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Barbu, bărbatul de 47 de ani din județul Gorj care a murit pe 1 martie, la două zile după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului, a primit ser AstraZeneca din lotul ABV2856, retras de la vaccinare, după reacțiile adverse trombotice în Italia, transmitea ActiveNews la începutul lunii martie.

 

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Narcis Stoian, a declarat atunci că bărbatul vaccinat care a murit în 1 martie a primit ser din lotul retras, respectiv ABV2856. Inițial, autoritățile susținuseră că acest lot nu a ajuns în România. În ciuda cazurilor raportate în întreaga Europa, coordonatorul campaniei de vaccinare cu seruri experimentale, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că nu suspendă vaccinarea cu AstraZeneca. Cine îți asumă responsabilitatea pentru alte cazuri similare?

Știri de Cluj transmite în premieră că în cazul lui Ioan Barbu legiștii au găsit cheaguri de sânge în organele interne. Cine plătește acum pentru moartea inginerului?

La laborator însă, în probele din organe au fost identificate tromboze.

Medicii care au efectuat autopsia au prelevat probe din toate organele interne și toate au indicat tromboze.

Rezultatele autopsiei nu au fost încă date publicității în mod oficial.

Săptămâna viitoare urmează să se întrunească o comisie de constatare a decesului la Spitalul din Târgu Jiu, care ar trebui să treacă aceste constatări în certificatul de deces. Documentul ar urma să ajungă pe masa anchetatorilor care au deschis dosar penal pentru a stabili dacă există o legătură de cauzalitate între vaccin și deces.

Reamintim că inginerul Ioan Barbu a murit la o zi după administrarea primei doze de vaccin AstraZeneca în data de 28 februarie. El nu avea afecțiuni preexistente și primise serul din lotul ABV 2856, oprit de la utilizare în Italia, apoi și în România.

Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spunea luna trecută că nu a fost stabilită însă nicio legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea bărbatului, mai transmite sursa citată.

Citiți aici declarația mamei inginerului:

”A murit din vaccinul ăsta!” Dr. Gheorghiță contrazis de mama bărbatului de 46 de ani mort după vaccinarea cu AstraZeneca: „Noi n-am avut probleme cardiace în familie. Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, soțul la fel”

Vedeți și:

Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA. IPJ Prahova: „Moartea a fost NATURALĂ”. Pe certificatele de deces cauza este „Covid”. DOCUMENTE

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • __ 11.04.2021 01:15
  in prospect AstraZeneca / Vaxzevria zice, nicidecum la sectiunea "4. Reacții adverse posibile" ci la 2., asa:

  2. Ce trebuie să știți [...]
  [...]
  Tulburări ale sângelui
  [...] cazuri severe de formare de cheaguri de sânge în locuri diferite sau neobișnuite și coagulare
  excesivă sau sângerare în mai multe zone ale corpului. Majoritatea acestor cazuri au apărut în primele
  șapte până la paisprezece zile de la vaccinare și au fost constatate mai ales la femeile cu vârsta sub 55
  de ani, însă au fost vaccinate mai multe femei cu vârsta sub 55 de ani, comparativ cu alte persoane.
  Unele cazuri au avut ca rezultat decesul.

  vaxzebriEtatea
 • DANA Q 12.04.2021 20:03
  Cum cine plateste.???Absolut toti cei care au adus aceste vaccinuri în Romania,toti cei care stiau ca sant vaccinuri experimentale,toti cei ce au facut reclama la aceste vaccinuri (inclusiv medicii cu reclamele ), si în special toti cei ce/au stiut de planul diabolic al ocultei mondiale satanice si au fost de acord cu el..ALO!!!!! PROCURATURA !!!!!!! se aude.ALO!!!”! JUSTITIA!!!!! se aude.Cred ca ajunge cu închisul ochilor,asa ca apucati/va de treaba,ca aveti mult de lucru,si sant dosare grele,(sau din cauza asta stati cu ochii închisi?????) ,sau va e frica???Daca nu,atunci santeti complici.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires