PANDEMIA A FOST PENTRU VACCIN, NU INVERS: Ca să se răzbune pe trântirea în Parlament a legii vaccinării obligatorii, Karl Lauterbach, Ministrul Sănătății din Germania, amenință cu restricțiile covidiene

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, a declarat că nu mai există loc pentru a diminua în continuare restricțiile covidiene, după „înfrângerea clară” a proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie în Bundestag, scrie Deutsche Welle. Cu alte cuvinte, el a recunoscut că, politic vorbind, restricțiile sunt direct proporționale cu gradul de conformare la vaccinarea cu serurile experimentale Covid, iar nu cu evoluția reală a pandemiei, care și-a cam dat obștescul sfârșit. 

Karl Lauterbach a recunoscut vineri că impunerea unui ordin de vaccinare Covid universală în Germania este acum puțin probabilă, după ce legiuitorii au respins impunerea obligației de vaccinare pentru persoanele cu vârsta peste 60 de ani, dând o lovitură majoră politicii vacciniste a guvernului cancelarului Olaf Scholz.
 
Adoptarea agendei totalitare privind vaccinarea a fost blocată în parlamentul german datorită opoziției partidelor conservatoare și de dreapta din Bundestag, precum și a unuia dintre partidele mai mici care alcătuiesc coaliția de guvernare.
 

Votul a fost „o înfrângere clară și amară pentru toți cei care susțin vaccinarea obligatorie”, a declarat Lauterbach, adăugând că, în consecință, „spațiul de manevră pentru a relaxa și mai mult regulile a fost complet epuizat”.

El a avertizat că Germania ar putea fi nevoită să reintroducă cerințele pandemice, cum ar fi purtarea măștii, în toamnă, când se așteaptă o creștere a infecțiilor.
 
Guvernul se înciudează de faptul că parlamentul nu i-a validat nici măcar propunerea de vaccinare obligatorie a vârstnicilor, care era o formă atenuată a planului inițial de a vaccina obligatoriu toți adulții, de asemenea respins în prealabil. Dar, după cum ne-a obișnuit strategia pașilor mici dar cumulativi din ultimii doi ani, este aproape sigur că, odată obținută încuviințarea vaccinării obligatorii a unei categorii a populației, guvernul ar fi plusat pas cu pas pentru a obține vaccinarea obligatorie a tuturor categoriilor de populație (s-a văzut această strategie în acțiune triumfând în Franța, a cărui guvern a cerut mai întâi vaccinarea forțată a lucrătorilor sanitari, sfârșind prin a o cere în decurs de 6 luni pentru toți angajații). 

Faptul că ministrul Lauterbach dă cu fundul de pământ că i s-a tăiat inițiativa obligativității vaccinării vârstnicilor și amenință cu noi restricții pentru întreaga populație arată doar că este un psihopat care, de la înălțimea funcției sale, se răzbună pe popor și clasa politică, amenințând cu tortura psihică și fizică până la eliminarea rezistenței. Pentru că n-a reușit să-și „salveze” poporul de la viol (injectare silnică) prin smulgerea consimțământului (injectare acceptată), torționarul recurge din nou la pedepse (denumite eufemistic „restricții”) care să determine victima să se răzgândească. Un demn urmaș al nazismului, chiar dacă face parte dintr-un partid socialist.

Șeful guvernului său, Olaf Scholz, a declarat joi seară că, în mod clar, nu exista o majoritate în parlament pentru un ordin de vaccinare obligatorie și că acest fapt „trebuia să stea la baza abordării noastre în această problemă”.
 
E de așteptat, deci, ca Scholz să schimbe abordarea. Lauterbach deja a anunțat în ce fel. Rămâne de văzut cum va întâmpina poporul german noua-veche politică a restricțiilor, de care tocmai părea că s-ar fi eliberat.
 
Nu în ultimul rând, o nedumerire despre popor și aleșii lui: La doar câteva luni după ce poporul german s-a prezentat la urne ca să voteze schimbarea Dreptei (CDU vaccinist) cu Stânga (SPD vaccinist), se pune, totuși, întrebarea: cum au putut ajunge la putere specimene politice precum Lauterbach & Co.? Rugăm cititorii noștri din Germania să ne explice în comentarii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Mircea Dragan 12.04.2022 19:11
    P-asta daca-l gaseste politia pe strada sigur il interneaza la psihiatrie. Ce mecla de nebun are!
  • Nenea Iancu 12.04.2022 19:26
    Ba se va-ntampla exact contrariul. Cata vreme e ministru, nebunul isi va interna tara intreaga, cu tot cu politisti, in carantina!
  • INJECTIA FINALA 12.04.2022 21:37
    Lauterb(ac)h, lautar prost, pui de drac

    Mariti poza, nu e drac?
    Ochii ii sclipesc a ac
    Vrea sa ne vina de hac
    Demonul Lauterbach

    Il vom stropi cu agheasma
    Dar va fugi de mireasma
    Siroieste tot o miasma
    Nu'i om, ci toxica plasma

    Lui, Ursulei corupta, si Olaf
    Sa le aratam ca Praf
    S'o alege de sangerosul narav
    De'a vroi sa ne faca pilaf

    IN IAD, VOR FACE TARAF !
  • crazy bobz 13.04.2022 02:20
    se vede ca sint laturi avortoni, seamana cu catzu, cu johannus, cu porcii care sint acum la conducere
  • hannah 13.04.2022 10:08
    Acest individ nu a fost "inscaunat" de populatie, ci de "ai lui", asa cum sunt puse in functii de conducere toate specimenele din toata lumea. Totul a fost dictat de undeva, tocmai pentru a se ajunge la rezultatul dorit: injectarea genica si decimarea in masa a populatiei. Acest "mengelist" ce calca pe urmele doctorilor (desi erau calai) de lagare de exterminare este acum de-a dreptul furibund, in urma esecului adoptarii legii privind obligativitatea vaccinarii ARNm covidiana.
    Si pentru ca neputinta de a extermina prin lege anti-vaccinistii il macina, se gendeste intr-adevar la masuri restrictive din toamna. El considera ca viata normala, de dinainte de isteria pandemica, nu mai poate exista decat daca accepti sa te injectezi de cate ori spune el.
    Deci, nu vrei vaccin, atunci vei repira prin masca! Cum spunea si un alt comentator, cu cateva zile in urma, maimutoiul asta care-si spune medic, i-ar omora cu mana lui pe cei ce refuza vaccinul, numai pentru a demonstra ca injectarea este necesara.
    Se pare ca toti psihopatii ajung in functii cheie, tocmai pentru ca asta se doreste. Cum altfel ai rezista si ai putea sa vezi atata suferinta si nedreptate in jur.
    Pot sa va spun ca cei pe care-i cunosc si cu care am disctutat nici macar nu au habar ce hram poarta acest mascarici ce a primit puterea de viata si de moarte asupra propriului popor. P
    oate fi o explicatie faptul ca locuiesc intr-o zona rurala si lumea se informeaza mai putin si in majoritate este in varsta, deci cu acces limitat la internet (spun limitat, pentru ca varsta si conceptiile lor de viata nu le da impuls spre cautare si navigare pe internet). In plus, viata imbelsugata si traiul comod le.a slabit simtul iscodirii vitii, al cautarii continue de informatii, spiritul lor devenind docil si de multe, foarte multe ori ignorant.
    "Atata timp cat mi-e bine, de ce sa ma agit?" Din pacate asta este o conceptie care se extinde vertiginos si catre alte zone ale Europei, unde oamenii "suflau si in iaurt" inainte sa ia o decizie privioare la propria-i viata.
    De aceea "papionatul" acesta a ajuns unde este acum si hotaraste daca ai dreptul sa mai traiesti si cum sa mai traiesti.
    Daca ne gandim bine, fiecare tara-si are dementii sai, intr-ale sanatatii! Romania se poate mandri cu un super dement "arahatian", America cu unul "faucian", etc. Dar Romania chiar exceleaza in calai medicinisti ce s-au inghesuit sa semneze certificate ale mortii propriului popor.
    Asa ca sa nu ne miram de existenta-n TOP a astfel de ciudati psihopati. Ei sunt acolo pentru ca cineva ii vrea acolo pentru a-si atinge scopurile.
  • ioansperling 13.04.2022 10:42
    https://vrabiute.blog/2022/04/13/karl-wilhelm-lauterbach-59/
Ultima oră

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X