Opinii pertinente despre invadarea Ucrainei: Putin nu a absolvit si el colegiul Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab?

De ActiveNews  /  

Foto: faz.net

Foto: faz.net

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am realizat pentru cititorii ActiveNews o colecție de opinii la cald ale mai multor persoane publice din România după declanșarea invaziei ruse în Ucraina.
 
Leon Zagrean, profesor la UMF Carol Davila: Acest război care, probabil, se va extinde, este o altă încercare/etapă a globaliștilor in care opinia majorității nu are nicio valoare

Zilele trecute, am comunicat unui prieten că dacă Putin va declara razboi Ucraniei, dincolo de ocuparea republicilor proruse, înseamnă că acest conflict este coordonat de globaliști și este rezultatul unei înțelegeri pe sub masă între Biden și Putin. 

Cu privire la asigurările date de către Președintele României, în opinia mea, se aseamănă cu asigurările de la începutul „plandemiei”. In concluzie, acest război care, probabil, se va extinde, este o altă încercare/etapă a globaliștilor in care opinia majorității nu are nicio valoare. Tare aș dori ca această opinie să fie o eroare de gândire.

Gabriel Purcăruș, publicist: Știu că nu demult, Klaus Schiwab se lăuda că Putin e om trecut pe la Davos. Nu știu cât e de adevărat, dar ce face Rusia acum ajută enorm scopurilor Marelui Reset

Astă noapte, Putin a ordonat, în buna tradiție rusească, "eliberarea" Donbassului (se știe că ei nu atacă, ci "eliberează"), dar și "de-nazificarea Ucrainei" (aici nu știm la ce se referă, deci poate fi orice, inclusiv instalarea unui guvern marionetă la Kiev). 

În 1991, Irakul a invadat Kuweitul, iar comunitatea internațională a ripostat militar. Apoi s-a intervenit în Iugoslavia. De ce în cazul Ucrainei nu se poate face nimic? Casa Albă a repetat că US nu va trimite trupe în Ucraina - parcă special pentru a-l liniști pe Putin.

Știu că nu demult, Klaus Schiwab se lăuda că Putin e om trecut pe la Davos. Nu știu cât e de adevărat, dar ce face Rusia acum ajută enorm scopurilor Marelui Reset - prețul energiei crește, bursa merge prost, inflația a luat-o in sus, sărăcirea populației continuă... tot atâția pași spre "a nu avea nimic", cu scopul de "a fi fericiți". 

Măcar să ni se spună și nouă, să nu ne mai agităm degeaba, crezând că unii ne sunt dușmani și ceilalți, prieteni. Sunt de fapt toți prieteni, care lucrează cot la cot spre fericirea omenirii prin sărăcie! 
Dormiți liniștiți, tovarăși!

Răzvan Belciuganu, jurnalist: Demnitarii români sunt chiar siguri că astfel, cu o bază americană permanentă, rușii vor fi descurajați?

Ne spune Radu Tudor la televizor ca generalul american in rezerva Ben Hodges, fost comandant al fortelor SUA in Europa, crede ca ar fi buna o baza americana permanenta in Romania si ca va discuta acest lucru cu fostii lui colegi de la Pentagon. Aceasta baza avand rolul sa descurajeze ofensiva rusa. 

Acum desigur ca la noi, ai nostri demnitari, vor pocni din calcaie, insa eu intreb: sunt chiar siguri ca astfel, cu o baza americana permanenta, rusii vor fi descurajati sau tocmai asta le va da celor de la Moscova apa la moara sa puna Romania, inca o data, la index si, deci, sa actioneze in consecinta?

Fostul ambasador al R. Moldova la București, Mihai Gribincea: Conflictul din Ucraina a scos la iveală adevărata valoare și adevăratul profesionalism al multor analiști politici de la Chișinău și București considerați drept „experți” pe spațiul ex-URSS!

„Cineva spunea că prostia nu are margini. Când îi văd pe unii  analiști politici care până mai ieri ne convingeau pe la televiziuni că Putin nu va ataca Ucraina, iar acum la aceleași televiziuni sunt deja mari experți militari, zic că nu doar prostia ci și penibilitatea este nemărginită. 

Conflictul din Ucraina a scos la iveală adevărata valoare și profesionalism al multor analiști politici de la Chișinău și București considerați drept experți pe spațiul ex-URSS. Probabil că acesta va fi unicul aspect pozitiv al invaziei lui Putin în Ucraina. Nu aș fi punctat aceasta, dar aceiași analiști sunt considerați mari  ”experți” și pe problemele Republicii Moldova”.

Adrian Pătrușcă, jurnalist ActiveNews: Când China va invada Taiwanul, Occidentul nu va mai avea ce să boicoteze
 
UEFA a decis ca finala Champions League să nu se mai joace la Sankt Petersburg, în urma invadării Ucrainei de către Rusia. Foarte corect! Admirabil!

Însă Jocurile Olimpice de la Beijing au avut loc prilejuind o desfrânare propagandistică a regimului comunist, la doi ani după ce China a invadat lumea întreagă cu un virus devastator.

Câteva țări occidentale (vreo șase, dacă nu mă înșel) au încercat un „boicot” timid, în sensul că diplomații lor nu au participat la evenimentul cu pricina. Dar cauza nu a fost COVID-ul ci... discriminarea uighurilor.

(Evident, nimeni nu a remarcat „boicotul”, câtă vreme sportivii țărilor respective au participat fără rețineri la competiții.)

Mai mult, pentru a nu exista nici o îndoială în legătură cu mesajul propagandistic al Beijingului, Jocurile Olimpice au fost premerse de un summit Xi-Putin, la care cei doi buni prieteni au semnat o declarație comună împotriva extinderii NATO.

Când China va invada Taiwanul, Occidentul nu va mai avea ce să boicoteze.

Cristian Terheș, Europarlamentar PNTCD: Cine a incalcat intelegerea, Vestul sau Rusia?
 
Putin spune ca Vestul nu s-a tinut de intelegerea din anii 80-90 ca NATO nu se va extinde spre Est. Nu exista nici o astfel de intelegere, in primul rand pentru ca la finele anilor '80 inceputul anilor '90, cand inca exista URSS, exista si Pactul de Varsovia, deci nu se punea in discutie extinderea NATO.

Cea care a incalcat, insa, o intelegere internationala a fost Rusia sub Putin, prin invadarea Ucrainei din 2014 si 2022.

URSS-ul s-a dezmembrat in 1991, Ucraina devenind stat independent si suveran, recunoscut international, in granitele de atunci (inclusiv cu Peninsula Crimea), chiar de Rusia.

Dupa dezmembrarea URSS in 1991, Ucraina a devenit a treia putere nucleara a lumii, dupa SUA si Rusia.

Atat vesticii cat si Rusia au insistat ca Ucraina sa dea respectivele bombe atomice Rusiei, lucru pe care Ucraina l-a agreat, semnand in 1994 "Memorandumul de la Budapesta" (cautati-l pe internet). 

Conform acelui Memorandum, in schimbul dezarmarii nucleare si transferarii bombelor atomice sovietice din Ucraina in Rusia, Federatia Rusa, UK si SUA "își reafirmă angajamentul față de Ucraina, în conformitate cu principiile Actului final al CSCE, să respecte independența și suveranitatea și frontierele existente ale Ucrainei".

Asadar, Rusia se angaja ca, in schimbul primirii respectivelor bombe atomice, "să respecte independența și suveranitatea și frontierele existente ale Ucrainei".

"Frontierele existente" inseamna cele existente in 1994, adica inclusiv cu Peninsula Crimeii parte din Ucraina.

In 2014 am atras atentia ca ceea ce face Putin in Ucraina submineaza stabilitatea Europei, cel putin, aruncand in aer toate tratatele privind granitele.

Cine sta si aplauda actiunea criminala a lui Putin din Ucraina habar nu are despre implicatiile negative pe care actiunea le va avea inclusiv asupra integritatii Romaniei.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Sweeping 24.02.2022 21:45
    Foarte pertinente comentariile! Subscriu!
  • o.c. 24.02.2022 22:38
    acum ar fi un moment foarte prielnic pt a face și unirea cu R.Moldova. celor din vest care se opun le-am putea oferi argumentul protejării românilor basarabeni, care riscă și ei să fie ocupați. din păcate avem cei mai slabi conducători pe care i-am putea avea; unii nici măcar români nu sunt.
  • __ 25.02.2022 01:45
    "invadăm" în stilul nostru, cu poduri de flori, artificii. Le arătăm ruznacilor cum se face. Plus un acord, ceva, să nu fie baze defensive acolo, că sunt prea aproape, le stă în gât, e de înțeles... Toată lumea e fericită, trecem la probleme reale,gen că murim de foame.
  • A.C. 24.02.2022 22:49
    Joc de glezne!!
    Putin in Ucraina, Xi in Taiwan, Biden nu face "pacte" cu nimeni, el doar face.. pe el. Cine declara ca aceasta invazie este rezultatul unei intelegeri Putin-Biden, traieste pe alta planeta.
    SUA antreneaza trupele pentru transexuali si diversitate, isi autoelimina fortele militare prin injectarea experimentala obligatorie, are ca generali ai Statelor majore si ca Sef al DOD niste imbecili patentati si tradatori de tara.
    Iar cine crede ca Putin este omul lui Schwab, haahahahaha! Putin este seful imperiului rus. PUNCT. Putin nu se pleaca in fata nimanui, Putin serveste doar interese proprii, isi urmareste propria viziune cu o tenacitate incredibila. Este un dictator inteligent si extrem de periculos, atat pe plan personal, cat si public. Germani au respins gazul rusesc, pe Putin nu l-a durut nicaieri, caci deja era directionat catre China. Europenii i-au dat cu flit, acum le arata cine este el. Uitati-va pe harta atacurilor in Ucraina: geniu militar in actiune, strategie impecabila, inclusiv in lupta de diverrsiune si de intimidare! Impecabil!! Da, geniul raului, dar impecabil!
    Romanii cu tasc forsul lor (ca neamul nostru nu mai are vorbe romanesti in vocabular, ceea ce dovedeste statutul de colonie vanduta multora si niciunuia), par niste gaini cu capetele taiate care isi cauta creierele prin curte. Aia e!!
  • Andri 25.02.2022 03:51
    Putin = sef al imperiului rus? Da, si prin asta va veni caderea acestui imperiu, prin aceasta mandrie.
    Putin, geniu militar? Mai degraba un decerebrat care se joaca de-a razboiul cu soldateii lui. Nu e nimic genial in povestea asta.
    Antreneaza America trupe pt transexuali? Soldateii lui Putin - erau cativa aratati azi, capturati de catre ucrainieni. Niste copii speriati, prostiti de catre mai marii lor sa imbratiseze aceasta actiune. Urmaritorii lui Putin sunt cei fara multa scoala, fara ambitii, usor de manipulat.

    E ora aia neagra a lumii in care sufletele sunt cioburi si e bine sa punem genunchiul la rugaciune acum.
  • A.C. ► Andri 25.02.2022 22:53
    Pai, Imperiul rus, multi-centenar este o realitate istorica, fie ca ne place sau nu. Teritoriile romanesti separate de tara-mama sunt dovada.
    Atacul militar extrem de bine coordonat, declaratiile de diversiune, cele de intimidare, maestru caghebist care joaca pe degete, cel putin la ora actuala, o planeta. Unde e Consiliul de Securitate, sa condamne? A auzit cineva ca ar fi convocat de urgenta?? Si vad, cu tot respectul, ca eu am spus "geniul raului", nu "geniu militar". Operatiunea militara este impecabila. Am vazut atacurile coordonate, specifice regiunilor atacate, trupele de elita nu au cazut in mainile armatei ucrainene. Pe care, sincer, inca nu am gasit-o pe nicaieri, asa de slab a fost raspunsul. Au inarmat populatia ca la Revolutie, din cufere, ia si tu o pusca si apara blocu'...
    Aia doi, saracii, baietii aia rusi, confuzi, material de propaganda penibila, caci, la ora aceea, aeroportul Antonov era sub controlul paratrupelor rusesti.
    Trupele americane fac cursuri de diversitate, stimate Andri, in care sunt invatate ca albii sunt rai si privilegiati si vinovati din nastere, in care sunt invatate ce e aia un pan-sexual. Trupele americane au primul amiral de patru stele femeie. Femeie care este un barbat care s-a trezit ca e femeie la o varsta semi-inaintata si care nu a mai indurat sa fie casatorit cu sotia lui de taspe ani, un ratat in cariera care a fost promovat de Administratia Biden ca prima femeie amiral de patru stele.
    Armata americana ii invata pe cadetii de la West Point cat de importanta este echitatea sexuala si rasiala. Ce vorbim aici?!
    Nu e de interes cata scoala au "urmaritorii" lui Putin, caci aici nu vorbim de partizanat, ci de un atac nemilos asupra unei tari suverane, in urma caruia au fost sacrificati civili. atac realizat de trupe militare coordonate impecabil.
    Nu stiu cat din trupele rusesti sunt mercenare si cat nu, habar nu am. Cert e ca Ucraina a ingenunchiat rapid, fara riposta, iar UE si NATO dau din buze si ne taie noua accesul la energie.
    Interesant, daca armata lui Putin e formata din "niste copii speriati, prostiti de catre mai marii lor", atunci armata ucraineana este formata din....??!
    Numai bine!
  • A.C. ► Andri 25.02.2022 22:56
    Iertare, da, am spus si "geniu militar in actiune"...
  • A.C. 25.02.2022 06:52
    Germanii, scuze, tastele astea, dom'le...
  • INJECTIA FINALA 25.02.2022 00:34
    Domnule X, iti faci iluzii
    Tarul Putin e printre cruzii
    Cei mai salbatici ai lumii noi
    A dovedit’o la el si’afara
    Ducand razboaie ca o fiara

    Oricand ne poate ataca pe noi
    In ochii lui, suntem gunoi
    Nu’i crestin, ci batran vulpoi
    Ce ne’ar preface in noroi

    Nicio nadejde, e’un criminal
    De Craciun, in Cecenia
    S’a dus cu’un pumnal

    Grozni fu ras de pe pamant
    Desi facuse legamant
    Sa’I lase pe luptatori sa plece

    Tarul rosu n’are nimic sfant !

    +++

    PUTIN, ORBAN...


    Si'acesti lideri "patrioti"
    Ticalosi si groaznici hoti
    Ne batjocoresc, acasa
    In BASARABIA frumoasa


    Si'n Ardealul stramosesc
    Vor doar steagul unguresc
    Ne baga pumnul in gura
    In propria batatura
    Semetiti si plini de ura

    Astia's lideri patrioti ?
    Ucigasi, profund netoti
    TCHEKA lca pe Romania

    Unde'ati spanzurat mandria ?

    Iata, mortii ies din glia
    Jertfei, cu spadele'n mana
    Sa ne apere iar Neamul si familia

    Si tot ce'i sfant in Patria Româna !

    +++

    PUTIN PE GRUMAZ


    PUTIN FACE MARE HAZ
    CA NE'APASA PE GRUMAZ
    AGENTII LUI IN MOLDOVA
    BAT DE N DECENII TOBA

    CA SA NE UITAM SI LIMBA
    SI SUFLETUL SI TRECUTUL
    SA VISAM SA TRECEM PRUTUL
    SA LASAM PE RUSI SI SCARBA

    SA NE CALCE IN PICIOARE
    CHIAR SI'N ROMÂNIA MARE
    UNDE TOTU'I INFESTAT
    DE KGB UL BLESTEMAT

    CE'ATAT DE TARE NE'A SLABIT
    CA SI VESTUL NE'A COTROPIT
    SI'MPREUNA NE'AU NIMICIT
    IN LUME, NE'AM TOT RISIPIT

    AVORTURI, CRIME, FARADELEGI
    IMPUSE CRUNT DE VENETICI
    ROMÂNI, DOMNULUI BINE SA'I SLUJIM
    TARA SA NE'O RECUCERIM !

    +++


    ELEV PUTIN

    Elev Putin, noi te'am format
    La Davos, si te'am transformat
    Din mic agent, in sef de Stat
    Ce joaca cum i'am ordonat

    Un tar perfid, rau, imparat
    Intr'un imperiu blestemat

    Pe care l'ai vrut vaxxinat

    Si la un semn, razboi pornesti
    Multimi de ortodocsi zobesti
    Esti, tarule, toxic pion
    De ai putea, cu un creion
    Ai sterge tari, cu ai tai "frati"
    Profund, complet satanizati !
  • Emanuel Eduard 25.02.2022 00:52
    ,,Până în prezent, infrastructura Republicilor Populare Donețk și Lugansk (drumuri, alimentare cu apă, alimentare cu căldură, clădiri rezidențiale, și facilități industriale) a fost distrusă de armata Ucrainei, suferind din cauza acțiunilor Kievului mai ales populația civilă. Potrivit Fondului de pensii al Ucrainei, în 2014, numai în RPD locuiau 1,1 milioane de pensionari și ei nu și-au primit plățile de pensie în ultimii opt ani. În toți acești ani, Rusia a oferit sprijin acestor oameni, dar această situație nu poate dura la nesfârșit și trebuie să fie recunoscut faptul că populația LDNR este supusă unui adevărat genocid de către Kiev.
    Tocmai din acest motiv, președintele rus Vladimir Putin, prin omologul său francez Emmanuel Macron, a încercat să facă presiuni asupra Ucrainei în speranța de a implementa acordurile de la Minsk semnate încă din 2015. De observat că în acest caz, suveranitatea și independența Ucrainei nu sunt amenințate de nimic - este vorba doar de îndeplinirea banală a obligațiilor asumate anterior. Cu toate acestea, Kievul nu numai că a refuzat să respecte acordurile, ci a folosit arme grele, interzise, împotriva civililor LDNR, situație acceptată și aprobată tacit de Washington și de Bruxelles. În aceste condiții, Rusia a luat o decizie dificilă, dar singura corectă, de a începe evacuarea populației din Republica Populară Donețk și Lugansk, în special bătrâni, femei și copii, aproape 700 de mii de civili.
    Se poate spune că prin inițierea ofensivei armatei ucrainene pe teritoriul Republicilor Populare Donețk și Lugansk, Ucraina devine un agresor și invalidează acordurile oficiale de la Minsk, iar asta la rândul său, dezleagă mâinile Rusiei și ale lui Vladimir Putin. Așadar, după primul atac ucrainean, liderul rus a adoptat în mod corect un proiect de lege de recunoaștere a LDNR cu conștiința curată. Și după aceea, orice asistență militară pentru republicile Donbass de la Moscova va fi nu numai oportună, ci și justificată din punct de vedere juridic.
    Drept urmare, pe Ucraina o așteaptă o repetare a scenariului Războiului de cinci zile care a avut loc în august 2008, cînd în prima zi Georgia a atacat Osetia de Sud și în următoarele 4 zile, rușii au fugărit armata georgiană până la Tbilisi. Vecinii noștri de la nord nu ne-au fost niciodată prieteni, nici în războiul din Transnistria, nici cu canalul Bâstroe nici cu Insula Șerpilor nici cu platforma continentală. De tratamentul acordat românilor din ținuturile istorice luate prin fraudă nici nu mai vorbim. Moldova istorică a lui Ștefan cel Mare avea graniță la nord cu Polonia și cu Rusia. Ucraina nu exista, nu are legitimitate istorică. Apoi nu are nici legitimitate juridică, pentru că în 2014 Secretarul ONU Ban Ki-Moon a întocmit un raport în care soma Ucraina să se grăbească să își termine procedurile de stabilire a frontierelor pentru a fi recunoscute în mod oficial, în special acordurile bilaterale cu vecinii. Ungaria nu a semnat nici la ora actuală acest acord și "Ucraina" nu este un Stat declarat și recunoscut oficial în cadrul ONU. Ideea de popor ucrainean a fost a lui Lenin care a impus-o după 1917, creând un stat artificial pentru care a luat teritorii cu forța de la polonezi, slovaci, unguri și români. Să nu uităm că mitropolitul Petru Movilă a fost numit mitropolit primat al Kievului, ținutului Galiției și al INTREGII RUSII! Kievul nu a fost un Oraș-Stat ci a fost sute de ani capitala Rusiei până să se mute în Sankt Petersburg și apoi în 1917 la Moscova. Iar în Republicile separatiste au fost dintotdeauna și sunt numai ruși, nu "ucraineni rusofili", așa cum în Basarabia, regiunea Odessa și în regiunea Cernăuți sunt români nu ucraineni românofili. Dacă nu se dorește recunoașterea lor și se forțează păstrarea în interiorul granițelor unui Stat fantomă mafiot pe principiul reciprocității, atunci să renunțe și NATO și UE la recunoașterea statutului de Stat independent a regiunii Kosovo, pe care au smuls-o cu forța din Iugoslavia, care are însă legitimitate istorică, chiar antică, locul de naștere al creștinismului în Balcani, "Câmpia Mierlei" unde Mircea cel Bătrân își aducea armata in sprijinul sârbilor. Kosovo a fost dintotdeauna teritoriu sârbesc al creștinilor ortodocși. Am uitat așa repede ce Stat a lansat prima și singura bomba atomică in istorie? Pe timp de pace, pentru că Armistițiul fusese semnat? 200 de ani de istorie și 180 de ani de război? Numai pe teritoriul altor State? Vietnam, Cuba, Coreea, Panama, Nicaragua, Somalia, Afganistan, Iran, Irak, Kuweit, Siria și zeci de alte țări care au fost distruse în numele "democrației". Chiar nimeni nu mai știe istorie și ia de bune tot ce scriu jurnaliștii la ordin politic?,,
  • ESA 25.02.2022 00:52
    ACTIVENEWS, până aici corect! Vă ține mandravela să vorbiți de cei din spatele lui scweb.... sau cum il chiamă?
    Că până la urmă și ăsta este un sclav, un pion! Până cănd omenirea nu va cunoaște cu adevarat cine le decide viețile, totul este o piesă de teatru!
  • Mihai Cantuniari 25.02.2022 06:08
    Regret, dar nu sunt deloc opinii pertinente. Pe baza analizei tuturor imaginilor transmise de televiziuni, am remarcat ca fortele rusesti puse in actiune sunt intentionat destul de limitate si nu indica un razboi de amploare, ci unul strict chirurgical, tintind eliminarea guvernului actual al Ucrainei, prooccidental, si inlocuirea lui cu unul prorus care sa indeparteze spectrul NATO de granitele Rusiei. Actiunea lui Putin este indreptata doar asupra Ucrainei ostile lui, pentru a ii schimba directia. Este o operatiune militara CHIRURGICALA limitata si se va incheia cu inlocuirea guvernului si a presedintelui actual, indiferent ce presupune asta. Putin, la 70 de ani, nu a mai avut rabdare sa astepte ani de zile modificari in Ucraina, ci a actionat violent, dar limitat. Asta nu ii micsoreaza vina violentei declansarii unui razboi LOCAL cu pierderi de vieti si cu distrugeri de vieti.
  • A.C. 25.02.2022 22:57
    DA!!
  • mariusmioc 25.02.2022 17:28
    „China a invadat lumea întreagă cu un virus devastator”. E cazul să nu se mai răspîndească minciuna că ar fi ceva devastator în virusul covid. Măsurile luate de guverne sub pretextul acestui virus sînt devastatoare, vaccinurile sînt devastatoare, dar virusul în sine e un virus respirator banal, cum sînt o mulțime de altele în natură, căruia doar i s-au atribuit prin propagandă și statistici mincinoase efecte devastatoare.
  • mariusmioc 26.02.2022 00:55
    Filmarea cu Klaus Schwab lăudîndu-se că Putin ar fi din „pepiniera” lui: https://mariusmioc.wordpress.com/2022/02/26/klaus-schwab-laudindu-se-cum-a-infiltrat-guverne-din-intreaga-lume-video/
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"