Occidentul ”a aruncat zarurile”. Ucraina are undă verde să atace oriunde pe teritoriul rusesc

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit oficialilor americani, SUA au transmis Ucrainei că poate folosi armele furnizate de americani pentru a lovi orice forțe rusești care atacă de peste graniță - nu doar pe cele din regiunea de lângă Harkov.

Schimbarea subtilă a mesajelor - care, potrivit oficialilor, insistă că nu este o schimbare de politică - vine la doar câteva săptămâni după ce SUA au dat în mod discret undă verde Kievului să lovească în interiorul Rusiei ca răspuns la un atac transfrontalier asupra orașului Harkov. La vremea respectivă, oficialii americani au subliniat că politica era limitată la regiunea Harkov, printre alte restricții, relatează Politico.

De atunci, forțele ucrainene au folosit arme americane pentru a lovi în interiorul Rusiei cel puțin o dată, distrugând obiective din orașul Belgorod, și au reușit să rețină asaltul rusesc. Dar oficialii ucraineni și alți oficiali europeni au făcut presiuni asupra SUA pentru a slăbi și mai mult restricțiile, permițând Ucrainei să lovească oriunde în interiorul Rusiei.

Consilierul pe probleme de securitate națională Jake Sullivan a declarat marți pentru PBS că acordul cu Ucraina cu privire la tragerea de arme americane în Rusia se extinde la "orice loc în care forțele rusești trec granița de pe partea rusă pe partea ucraineană pentru a încerca să cucerească teritoriu ucrainean suplimentar".

În ultimele zile, Rusia a indicat că ar putea acționa în curând asupra orașului Sumy din nord-estul țării, care se află, de asemenea, în apropiere de granița rusă. Dacă acest lucru se va întâmpla, politica s-ar aplica și acolo, a declarat Sullivan.

"Nu este vorba de geografie. Este vorba de bun simț. Dacă Rusia atacă sau este pe cale să atace de pe teritoriul său în Ucraina, este logic să permitem Ucrainei să riposteze împotriva forțelor care o atacă de peste graniță", a declarat Sullivan.

Doi oficiali americani, cărora li s-a acordat anonimatul pentru a vorbi sincer despre discuții, au susținut că permiterea Ucrainei de a lovi în interiorul Rusiei ca răspuns la contraatacul de oriunde de peste graniță nu reprezintă o schimbare de politică de când a fost luată decizia de la Harkov. Inițial, mișcarea a fost caracterizată doar în contextul asaltului în curs de la Harkov, dar acest lucru nu a exclus posibilitatea de a riposta la alte atacuri transfrontaliere, a declarat unul dintre oficiali.

Cu toate acestea, limbajul lui Sullivan este semnificativ diferit de ceea ce au declarat oficialii americani în luna mai, când a fost detaliată noua politică. La acea vreme, un oficial american de rang înalt a spus: "Președintele a ordonat recent echipei sale să se asigure că Ucraina este capabilă să folosească arme americane în scopul contracarării focului în Harkov, astfel încât Ucraina să poată riposta la forțele rusești care o lovesc sau se pregătesc să o facă".

Politica de a nu permite lovituri cu rază lungă de acțiune în interiorul Rusiei "nu s-a schimbat", a subliniat oficialul.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Patriot Roman 21.06.2024 13:38
    Pacea nu e dorita de cei ce indeamna la atacuri in interiorul Rusiei.Si care au inarmat si inarmeaza Ukraina cu sute de miliarde $.Asta inseamna escaladarea razboiului, si din ce-am citi Putin zice ca daca ei simt ca pot pierde vor lovi atomic ,nuclear mai multe tinte nu numai din Ukraina si din Europa.Ca de obicei ăia de baga bațu prin gard sint peste balta cea mare și nu-i doare nici la palarie vb.lu Mitica Dragomir. Rau e de noi ca sintem f.aproape de razboi,ukropi.Și ca dam cadouri de miliarde $ tarii neprietene nouă.
  • Mars.60 Stefan 21.06.2024 14:26
    Subscriu!
  • Mars.60 Stefan 21.06.2024 17:59
    America’s Dirtiest Secrets
    Cele mai murdare secrete ale Americii
    LARRY ROMANOFF • FEBRUARY 12, 2023
    https://www.unz.com/lromanoff/americas-dirtiest-secrets/

    Acest eseu este capitolul introductiv la o nouă serie de cărți electronice care vor fi publicate în curând pe bluemoonofshanghai.com.

    Când am început să fac cercetări istorice în mod serios, în urmă cu aproximativ 20 de ani, în Shanghai, interesul meu a fost motivat în primul rând de două lucruri: unul a fost propaganda americană neîncetată care inunda lumea, și în special China, cu un aer de superioritate morală complet nejustificat, care masca toate crimele și atrocitățile americane comise de-a lungul secolelor. Al doilea a fost inundația iritantă de propagandă negativă despre China, care umplea presa scrisă și undele de radio despre inferioritatea, în mare parte imaginară, a Chinei față de excepționalii americani. Pornind de aici, mi-am propus să scriu o serie de articole, și poate o carte sau două, care să lumineze partea opusă a acestor două imagini. Aceasta este o simplificare exagerată, dar interesele mele de cercetare și de scriere se limitau la o încercare de a corecta narațiunea standard "China rea; SUA bună".

    Dar, aproape de începutul acestei întreprinderi, am întâlnit o afirmație care spunea: "Istoria lumii este istoria evreilor". Această remarcă m-a marcat și a rămas în memoria mea pentru că m-a surprins și pentru că nu avea niciun sens pentru mine la momentul respectiv. Cu toate acestea, pe măsură ce avansam în cercetările mele asupra lucrurilor chinezești și americane, întâlneam ocazional referiri la evrei, dar, în acel moment, nu aveam absolut niciun interes pentru evrei și, inițial, ștergeam acele referiri. În mintea mea, aveam o poveste curată pe care o urmăream, iar acele referințe tot mai ocazionale la evrei îmi contaminau povestea și îmi încurcau abordarea. Dar, în cele din urmă, a trebuit să realizez că referirile la evrei nu erau o contaminare, ci erau de fapt adevărata poveste.

    De exemplu, am făcut cercetări cu privire la traista opiumului, care a fost provocată Chinei de către "englezi", așa cum am fost învățați cu toții. Dar, pe măsură ce am cercetat mai adânc dosarul istoric, am fost surprins să descopăr că "englezii" nu au avut nimic de-a face cu opiul (cu excepția rolului de executant militar) și că întregul peisaj al opiului a fost 100% evreiesc, în primul rând Rothschild și Sassoon, cu Kadoorie și alte câteva familii. Este posibil ca aceste familii să fi avut pașapoarte britanice, dar toți erau evrei și nu "englezi". Acest lucru este valabil și pentru banca HSBC, care a fost creată exclusiv pentru a spăla banii evreilor din droguri - un talent în care este specializată și astăzi. Același tipar părea să evolueze în aproape orice subiect istoric pe care am ales să îl investighez. Am fost, așa cum am fost cu toții, învățat, îndoctrinat, propagandat și intimidat să cred că Revoluția rusă a fost cu adevărat rusească, și am fost foarte surprins să aflu că a fost 99,9% evreiască și că "rușii" nu au avut nimic de-a face cu ea, decât ca victime. În mod similar, am fost învățat că cele două războaie mondiale au fost cauzate de Germania și că micuța și galanta Anglie a învins un inamic malefic, dar am fost din nou surprins să aflu că evreii europeni au fost cei care au contribuit puternic la declanșarea ambelor războaie mondiale, că, de fapt, Germania a rezistat războiului până la sfârșit și că a fost victima unei campanii masive de ură din partea evreilor care doreau să o distrugă.

    Într-un eseu anterior, am încheiat cu aceste cuvinte:

    Războaiele Burilor au fost o poveste britanică, dar manuscrisul a fost scris în întregime de mână evreiască. În mod similar, cele două războaie mondiale, Compania Britanică a Indiilor de Est, jafurile, foametea și măcelurile fără margini din India și secolul opiului din China, cu atrocitățile sale vaste de măcel, mizerie și trafic de sclavi, au fost "povești britanice", dar manuscrisele acestora au fost, de asemenea, scrise în întregime de mâna evreilor. În mod similar, poveștile Iugoslaviei, Greciei, Irakului, Libiei și Siriei de astăzi sunt "povești americane", dar și acestea au fost scrise în întregime de mâna evreilor.

    Acesta este punctul în care ne aflăm astăzi. Aceste câteva volume trebuiau inițial să se intituleze "Secretele cele mai murdare ale Americii", dar acest titlu nu se mai aplică în mod strict, deoarece nu există nicio modalitate rezonabilă de a separa acțiunile americanilor de stăpânii lor evrei care au dat ordinele. De exemplu, cunoaștem poveștile media despre deturnarea Irakului de către SUA și credem că acest lucru a fost făcut pentru a înlătura un dictator. Dar percepția noastră este grav alterată atunci când aflăm că invazia a fost făcută în întregime la ordine evreiești, că așa-numitul "președinte provizoriu" al Irakului - Paul Bremer - era evreu și primea toate ordinele de la evreii din City-ul londonez și că, mai departe, acești bancheri evrei au confiscat toate bunurile Irakului și iau - gratuit - mai mult de 2/3 din petrolul Irakului. De asemenea, am fost învățați că armata britanică (cu puțin ajutor francez) a fost cea care a jefuit cele 10 milioane de artefacte neprețuite din Palatul de vară al Chinei (Yuanmingyuan) și apoi l-a distrus complet. Dar, din nou, percepția noastră se schimbă atunci când aflăm că britanicii au făcut acest lucru la ordinele evreilor Rothschild și Sassoon și că o mare parte din acele artefacte neprețuite au ajuns în mâinile evreilor și au rămas acolo până în prezent.

    În mod similar, am fost învățați cu toții despre faimosul aviator britanic "Bomber Harris", care și-a câștigat faima veșnică pentru bombardarea incendiară a nenumărate zeci de orașe germane, precum Dresda, creând furtuni de foc care au incinerat milioane de civili germani, într-una dintre cele mai mari atrocități de război din lume. Dar, din nou, percepția noastră este grav alterată atunci când aflăm că un evreu pe nume Frederick Lindemann, trimis de Rothschild ca "consilier" al lui Churchill, a fost cel care a adus ideea bombardării civililor cu bombe incendiare și că Churchill pur și simplu s-a supus stăpânilor săi evrei în executarea acestui program pentru a contribui la "distrugerea totală a Germaniei" dorită de evrei. În mod similar, am fost învățați că SUA au lansat bombele atomice asupra Japoniei pentru a grăbi sfârșitul războiului și "pentru a salva vieți". Dar, din nou, concepțiile noastre sunt aruncate în derizoriu atunci când aflăm că un evreu, Bernard Baruch, aparent "cel mai puternic om din America" la acea vreme, nu numai că a ales Japonia ca țintă pentru aceste bombe, dar a și ales personal orașele care urmau să fie incinerate. Concepțiile noastre sunt și mai contestate atunci când aflăm că motivația lui Baruch ar fi putut fi răzbunarea atât față de Japonia, cât și față de Nagasaki pentru expulzarea tuturor evreilor înainte de război. (A se vedea notele finale)

    Atât în Europa, cât mai ales în Vietnam, în ceea ce privește aplicarea napalmului pentru incinerarea civililor, americanii au fost într-adevăr cei care au aplicat pe scară largă napalmul în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în "atacuri incendiare genocidare vaste, dar cu o durată istorică redusă, atât în Europa, cât și în orașele japoneze, precum și în timpul războaielor din Coreea și Vietnam". Dar un chimist evreu pe nume Louis Fieser a fost cel care a dezvoltat napalmul într-un laborator secret al Universității Harvard în 1942, iar stăpânii evrei ai Americii au fost cei care au pus la cale utilizarea acestuia asupra civililor. Chiar mai rău, în Vietnam, localnicii au descoperit că pot evita incinerarea scufundându-se în orice corp sau recipient cu apă pentru a stinge flăcările. Dar un alt evreu, tot de la Harvard, a fost cel care a proiectat infuzia de napalm cu fosfor alb, care nu poate fi stins odată aprins și care arde un om până la oase chiar și sub apă. În toate cazurile, americanii au făcut faptele murdare, dar ei "doar au urmat ordinele" stăpânilor lor evrei.

    Și ne dăm seama, la fel ca în cazul tuturor evenimentelor de acest gen din trecut, că armata americană, la fel ca armata britanică în trecut, funcționează ca "armata privată a bancherilor". Și astfel, în termeni reali, nu există nicio modalitate rezonabilă de a separa acțiunile - "cele mai murdare secrete" ale americanilor - de "cele mai murdare secrete" ale evreilor care le-au dat americanilor și britanicilor ordinele de marș. Nu-l putem disocia pe șeful mafiot de propriile sale ordine executate de subalternii săi.

    Astfel, deși în aceste cărți vom examina aparent (și superficial) cele mai murdare secrete ale Americii, în aproape fiecare caz va exista un strat inferior distinct de influență și control evreiesc. Este adevărat că vom vedea câteva ocazii sau evenimente în care americanii păreau să acționeze independent - cum ar fi deturnarea avionului Hawaii - fără nicio dovadă aparentă de implicare evreiască, dar acestea sunt foarte puține. Așadar, ceea ce discutăm și expunem cu adevărat în aceste pagini sunt cele mai murdare secrete ale evreilor și vom vedea că, în aproape toate cazurile, evreii operează admirabil și foarte eficient cu ceea ce ei numesc "un front al neamurilor", cu un ne-evreu aparent la conducere, dar cu o echipă completă de evrei în fundal, care instigă, incită și ordonă neamurilor să le execute planurile.

    Un astfel de exemplu frapant despre care veți citi este Comisia Creel a președintelui american Wilson, care a desfășurat o campanie de propagandă uimitor de intensă, menită să creeze o "ură fierbinte" față de germani și să-i conducă pe americani într-un război mondial pe care nimeni nu și-l dorea. Creel a fost selectat de către manipulatorii evrei ai lui Wilson, foarte probabil de către așa-numitul " Colonel " House, care era evreu și al cărui nume real era Huis, dar evreii Lippman și Bernays au fost cei care au controlat de fapt întregul efort. Această manipulare evreiască a fost realizată atât de eficient încât Creel a devenit paratrăsnetul tuturor dezaprobărilor istorice, în timp ce Bernays este sărbătorit astăzi ca "părintele relațiilor publice" în America. De fapt, Bernays, nepotul lui Sigmund Freud, a fost părintele marketingului de război, un model inventat și executat de evrei în cel mai josnic mod imaginabil.

    În multe cazuri, aceste situații includ evenimente istorice care au fost atât de adânc îngropate de mass-media evreiască și de industriile evreiești de editare a cărților, încât probabil că nici o persoană dintr-un milion nu are cunoștință de existența lor. O astfel de situație constă în atrocitățile necontenite și de neconceput aplicate Germaniei și poporului german în timpul - dar mai ales după - ambele războaie mondiale, atrocități comise în primul rând de americani, dar sub ordinele stăpânilor lor evrei. Acest lucru a fost atât de răspândit - și atât de adevărat - încât astăzi este ilegal în Germania ca cineva să încerce măcar să cerceteze atrocitățile comise împotriva germanilor. Motivul este că oricine ar încerca o astfel de cercetare ar descoperi rapid că evreii au fost responsabili pentru toate aceste atrocități, atât prin propagandă a urii, cât și prin influență directă, iar evreii, în mod firesc, nu doresc ca aceste adevăruri să scape de izbeliște. Prin urmare, guvernul german a fost obligat să adopte o lege care face ilegală orice investigație în astfel de chestiuni, iar majoritatea germanilor de astăzi nu au nicio cunoștință despre incredibilele trădări și atrocități care le-au fost aplicate de către evrei. În schimb, ei sunt învățați de cărți scrise de evrei și de profesori universitari evrei, ajutați enorm de mass-media controlată de evrei, că germanii au fost cei care au comis atrocitățile asupra evreilor.

    Un alt exemplu este bombardarea incendiară a aproape 100 de orașe japoneze - cu mult timp după ce Japonia a fost de acord să se predea - efectuată de americanul Curtis LeMay și care a dus la moartea a aproximativ 50% din populația tuturor acestor orașe, în același mod în care evreii au aranjat pentru Germania și cu aceeași hotărâre însetată de sânge de a distruge complet Japonia și pe japonezi, așa cum au făcut pentru Germania și poporul german. Această atrocitate imensă și de neconceput, care a dus la moartea a cel puțin 10 milioane de civili - aproape toți femei și copii - a fost atât de puternic scoasă din istorie, inclusiv prin rescrierea tuturor cărților de istorie japoneze, încât aproape nimeni din Japonia nu are cunoștință de ea și nici nimeni din afara Japoniei. Excluderea în acest caz a fost atât de totală încât chiar și statisticile naționale ale populației Japoniei au fost complet falsificate, fabricate și recalculate după război, pentru a îngropa complet faptul uneia dintre cele mai mari atrocități de război din istorie.

    De asemenea, japonezii nu cercetează atrocitățile comise împotriva Japoniei pentru că au fost învățați de stăpânii lor evrei, la fel ca în Germania, aceleași lucruri și din aceleași motive. Nimeni din Japonia de astăzi nu are cunoștință de implicarea evreilor în distrugerea lor. Aceasta nu pentru a respinge atrocitățile care au fost într-adevăr comise de japonezi împotriva altora, ci pentru a evidenția faptul că evreii au comis atrocități mult mai grave împotriva japonezilor și, cu toate acestea, dețin un control atât de aproape total asupra mass-mediei, asupra editării cărților și asupra guvernului însuși, încât aceste evenimente au fost complet scoase din înregistrările istorice, iar cunoașterea lor este ștearsă din conștiința lumii. Din nou, această stare este mult favorizată de "Frontul Neamurilor", în care evreii s-au folosit de americani pentru a comite aceste crime îngrozitoare, rămânând ascunși în fundal. Și, din nou, să nu uităm că un evreu - Bernard Baruch - a fost cel care a ales Japonia drept victimă pentru noile bombe atomice și care a ales personal orașele care urmau să fie incinerate, aproape sigur ca pedeapsă pentru evacuarea prealabilă de către Japonia a tuturor evreilor.

    Ar fi util să citiți două dintre cărțile mele electronice anterioare, Propaganda și mass-media[1] și Bernays și Propaganda[2] pentru a vă ajuta să obțineți o apreciere a unora dintre metodele folosite de evrei pentru a asigura tăcerea (și ignoranța) cu privire la evenimentele din trecut. Unul dintre principiile propagandei este că avem o tendință puternică de a crede primul lucru pe care îl citim sau îl auzim despre un subiect, mai ales dacă aceste afirmații sunt repetate de mai multe ori. Ulterior, chiar și atunci când ne confruntăm cu dovezi incontestabile, fapte care nu pot fi contestate, care dovedesc că convingerile noastre acceptate acum sunt de fapt false, suntem surprinzător de reticenți în a ne schimba părerea și vom "ezita și ezita și vom continua să credem că trebuie să existe o altă explicație". Mințile noastre sunt aparent incapabile să accepte că am crezut minciuni.

    Acest lucru este important, deoarece evreii se folosesc de acest lucru pentru a preveni descoperirea atrocităților lor și pentru a împiedica gândirea rațională. De obicei, dacă cunoștințele despre crimele lor din trecut dau semne că vor scăpa de izolare istorică, evreii vor folosi această tactică de propagandă pentru a "ajunge primii", un autor evreu scriind rapid o carte sau un tratat pe această temă, plin de minciuni și de istorie falsificată, care încearcă să excludă implicarea evreilor și, dacă este posibil, să dea vina pe victimă.

    Atunci când adevărurile despre parodia opiului chinezesc începeau să iasă din sarcofag și să fie cunoscute publicului, o evreică pe nume Julia Lovell se afla acolo cu o carte intitulată Războiul opiului, în care evreii nici măcar nu sunt menționați și pe care ea a catalogat-o drept o "comedie tragică", cele aproximativ o sută de milioane de chinezi uciși de evrei fiind aparent amuzante pentru ea. Dar foarte mulți americani și alții, care nu sunt familiarizați cu circumstanțele reale și nu au citit niciodată altceva, vor avea tendința să creadă versiunea falsă și josnică a acestei femei, iar evreii vor fi poate scutiți de expunere.

    O altă astfel de situație a avut loc atunci când adevărul despre misterioasa depopulare a Insulei Paștelui începea să scape de sub control. Acest adevăr pare să fie acela că negustorii de sclavi evrei au răpit practic întreaga populație a Insulei Paștelui ca sclavi pentru a le lucra în minele de guano din Peru. Imediat după această scurgere de informații, un evreu pe nume Jared Diamond de la Universitatea din California a apărut acolo cu o carte în care explica că locuitorii Insulei Paștelui au avut pur și simplu niște neînțelegeri violente între ei și s-au omorât reciproc. Diamond a fost ridiculizat de alți academicieni pentru teoria sa prostească care "nu avea nici măcar o urmă de dovadă care să o susțină", dar cartea sa nu a fost scrisă pentru academicieni. A fost scrisă pentru marii nespălați din SUA, care nu aveau nicio cunoștință despre aceste evenimente și ar fi acceptat probabil versiunea falsă a lui Diamond. Și încă o dată, evreii ar putea fi scutiți de expunere.

    Același lucru s-a întâmplat din nou atunci când au început să apară și să se scurgă informații cu privire la Bubble Tulip din Olanda, care a fost în întregime pusă în scenă de "bancherii" evrei, cu piața lor futures și toate celelalte, și nu a fost deloc o "manie publică", așa cum ni s-a spus, ci o încercare deliberată de a profita de lăcomia și credulitatea publicului și de a goli jumătate din conturile bancare din Olanda. Încă o dată, imediat după ce aceste scurgeri de informații au devenit publice, o autoare evreică a scris o lucrare "definitivă" pe această temă care, în mod ciudat, nu făcea nicio referire la evrei, dar, în plus, susținea că nimeni nu a suferit pierderi financiare. De fapt, această evreică a afirmat solemn că a avut acces la toate registrele din Olanda și că, prin cea mai sârguincioasă căutare, a găsit înregistrări ale doar câtorva persoane din Olanda care au dat faliment în acea perioadă, iar toate acestea au dat faliment din cauza "speculațiilor imobiliare" și nimic de-a face cu lalelele. În viața reală, așa-numita " bubble " a falimentat probabil jumătate din populația Olandei, dar, din nou, evreii sunt acolo pentru a preveni adevărul și pentru a propaga o versiune complet falsificată a istoriei, pentru a se proteja de expunere.

    Am scris în altă parte că cel puțin 90%, poate chiar 95%, din tot ceea ce știți, credeți că știți sau credeți că este adevărat despre istorie este greșit. Ca să reformulez într-un alt mod, dacă ar fi să luăm istoria întregii lumi din ultimii 500 de ani și să o condensăm într-o carte de istorie de 100 de pagini, cel puțin 50 dintre aceste pagini ar fi goale. Aceasta este cantitatea de istorie - care îi implică aproape în întregime pe evrei - care a fost atât de complet scoasă din registrul istoric încât s-a evaporat literalmente din conștiința umană, aproape nicio persoană în viață neavând cunoștință de ea. Iar din cele 50 de pagini rămase din această carte, probabil că 45 sunt atât de mult prelucrate, igienizate, răsucite, cu detalii cruciale omise, încât sunt în mare parte o operă de ficțiune. Și, bineînțeles, oricine încearcă să deschidă acest sarcofag istoric și să expună conținutul este denunțat ca fiind un revizionist dement care răspândește dezinformări. Și, dacă evreii sunt menționați în acest "revizionism", avem atracția suplimentară de a fi etichetați drept "antisemiți, negaționiști ai holocaustului, urători de evrei naziști". Majoritatea acelor suflete care încearcă această iluminare istorică au plătit foarte adesea cu cariera, reputația, conturile bancare, uneori cu libertatea și, în unele cazuri, cu viața. Acești stăpâni mafioți din City-ul londonez, "așa-zișii" evrei khazari, sunt astăzi la fel de brutali, sălbatici și plini de dispreț față de umanitate cum erau acum 1 000 de ani.

    David Edwards a fost citat în "Third World Traveler" ca având scris:

    "Chiar și oamenii deschiși la minte se vor afla adesea în imposibilitatea de a-i lua în serios pe cei ca Noam Chomsky, Edward Herman, Howard Zinn și Susan George la prima întâlnire cu lucrările lor; pur și simplu nu pare posibil să ne înșelăm atât de mult în ceea ce credem. Individul poate presupune că acești scriitori glumesc, exagerează, sunt paranoici sau au ceva de împărțit. Putem chiar să ne supărăm pe ei pentru că ne spun aceste lucruri teribile despre societatea noastră și să insistăm că pur și simplu "nu poate fi adevărat". Este nevoie de un efort real pentru a continua să citim, pentru a rezista mesajelor liniștitoare ale mass-mediei și pentru a fi pregătiți să analizăm din nou dovezile."

    Aceasta este condiția cu care ne confruntăm astăzi în abordarea acestor adevăruri istorice recuperate. În cazul evreilor, ei cunosc adevărul, dar sunt frenetici și aproape disperați să îl țină îngropat și închis, motiv pentru care atacă în masă cu atâta răzbunare și cruzime ori de câte ori aceste fapte ies la iveală. În cazul americanilor, ignoranța lor cu privire la criminalitatea propriei națiuni se bazează pe o credință și o convingere oarbe, bazate pe un secol de propagandă evreiască inteligentă, care este aproape întotdeauna contrazisă categoric de fapte. Dar chiar și cetățenii națiunilor victime - cum ar fi Germania - suferă un șoc și o neîncredere enorme atunci când sunt confruntați cu adevărurile istorice ale propriei lor țări, deoarece evreii și mass-media evreiești i-au intimidat timp de aproape 100 de ani cu o poveste istorică total falsă. Prietenii au trimis cunoscuților germani articolele mele despre boicotul mondial al evreilor asupra Germaniei din 1933 și câteva articole conexe, iar germanii respectivi au răspuns că au găsit chiar și acele scurte articole prea dureroase pentru a le citi dintr-o dată, deoarece, deși dovezile erau incontestabile, contraziceau tot ceea ce au fost învățați toată viața despre ei înșiși și despre țara lor, iar șocul de a afla că lucrurile pe care le "știau" erau toate minciuni era prea dureros din punct de vedere emoțional pentru a fi suportat.

    În același timp, lumea a fost supusă unui secol sau mai mult de propagandă pozitivă scandalos de falsă despre evrei, un volum aproape de neînțeles de dezinformare în culori roz despre evrei ca "aleși" ai lumii sărăciți, neînțeleși, persecutați. În realitate, există puține lucruri despre evrei și Israelul de astăzi care să nu se bazeze pe mitologii istorice fabricate, istorie îngropată, prezentări tendențioase, fapte răstălmăcite atât de rău încât sunt adesea de nerecunoscut. Probabil că 95% din ceea ce știe lumea despre evrei, despre istoria lor, despre crimele lor masive care se întind pe parcursul secolelor, despre disprețul lor uimitor atât pentru umanitate, cât și pentru adevăr, despre comportamentul lor în afacerile internaționale, nu este doar greșit, ci violent greșit. În aceeași măsură, lumea a fost, de asemenea, supusă unei propagande negative și unor dezinformări extrem de false și brutale despre alte națiuni - despre victimele evreilor, un volum la fel de incomprehensibil de informații cu tentă neagră, prin care evreii încearcă de obicei să dea vina pe victimele lor pentru atrocitățile comise împotriva lor.

    Aceste adevăruri istorice îngropate sunt conținutul cărților și articolelor mele, istoria lumii (sau a unor părți ale ei) așa cum a fost și cum este cu adevărat, adevăruri greu de dovedit și realități documentate fără vastul covor de propagandă, jingoism și dezinformare pe care puterea mediatică evreiască le-a folosit pentru a acoperi și orbi lumea timp de mai bine de un secol.

    NOTE FINALE

    Bombardarea incendiară a cartierelor muncitorești germane a fost planificată în detaliu de către evrei. Cel puțin de la începutul anilor 1900, Rothschild deținea majoritatea fabricilor de armament și muniții din Germania. Prin intermediul acestora a furnizat Japoniei (dar și Rusiei) arme pentru războiul lor din 1905. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, evreii nu au vrut ca toate fabricile lor să fie aruncate în ruine atunci când Aliații au început să survoleze Germania. Soluția lor a fost să ucidă în schimb toți muncitorii din fabrici, dar să lase fabricile neatinse. Evreul Frederick Lindemann, trimis de Rothschild la Churchill în calitate de consilier, a fost cel care i-a prezentat planul. Avem înregistrări privind prezentarea planului său de către Lindemann cabinetului de război, care îndeamnă la această metodă și sugerează că "în acest fel s-ar putea obține o mai mare incinerare a cărnii per bombă". Acest lucru este documentat și de o notă datată 30 martie 1942, din partea lui Lindemann către Churchill, care a dus la acele campanii intense de bombardare cu teroare a civililor germani. Cartierele muncitorești erau de mare densitate, iar aceste muniții incendiare au creat furtuni de foc naturale intense care au incinerat practic orice vietate din multe dintre ele. Britanicii și americanii, ascultând de planurile liderilor lor evrei, au executat una dintre cele mai barbare și inumane atrocități ale războiului.

    După cum am discutat în eseul meu despre Japonia, unde s-a procedat la fel, statisticile privind populația țării au fost falsificate, fabricate și recalculate după război pentru a îngropa dovezile acestor atrocități. Sunt aproape sigur că același lucru s-a făcut și cu Germania. Nu am resursele sau timpul necesar pentru a cerceta acest aspect cu privire la Germania, iar cercetarea atrocităților împotriva germanilor este acum ilegală în Germania, dar este aproape sigur că statisticile demografice ale Germaniei au fost falsificate în același mod ca și cele ale Japoniei, pentru a ascunde adevărul. Trebuie să fi fost multe, multe milioane de civili uciși în aceste raiduri, care nu au fost altceva decât o încercare deliberată și inumană de a depopula Germania. Iar acestea nu includ nici victimele normale de război, nici cele 12 până la 15 milioane de civili germani uciși după război prin execuții, înfometare și migrație, nici lagărele morții ale lui Eisenhower și nici poate milioanele suplimentare de morți civile din operațiunea Paperclip.

    Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost publicate pe peste 150 de site-uri de știri și politici în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant în management și om de afaceri pensionat. A ocupat funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în domeniul afacerilor internaționale pentru clasele superioare de EMBA. Dl Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți referitoare în general la China și Occident. Este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney "When China Sneezes". (Cap. 2 - Confruntarea cu demonii).

    Arhiva sa completă poate fi văzută la adresa
    https://www.bluemoonofshanghai.com/
    si https://www.moonofshanghai.com/

    He can be contacted at:

    2186604556@qq.com

    NOTES

    [1] Bernays and Propaganda

    https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/BERNAYS-AND-PROPAGANDA-.pdf

    [2] Propaganda and the Media

    https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/11/ENGLISH-PROPAGANDA-and-THE-MEDIA.pdf
  • Briel 21.06.2024 18:01
    Să fii sigur că o încasează și americanii, chiar dacă nu de la bun început. E Legea Domnului....de la care ei s-au îndepărtat până la a fi în completă opoziție.

    Mă refer la clasa conducătoare, (politică, financiară, militaro-industrială, mass-media, farmaceutică, etc) care e ticăloșita până la măduva și complet jidanita,

    de aia nu simți nici o adiere onestitate și adevăr, totul e minciună și satanism pe față.
  • tomac 21.06.2024 14:06
    S-a trecut Rubiconul, e război , nu se mai obosește nimeni să îl declare dar în fapt suntem in răzbel ! Le mulțumim proștilor din CSAT.
  • tomac 21.06.2024 14:14
    Da, e război ! Nimic nou , suntem conduși de proști !
  • Passagero 21.06.2024 14:53
    Nu suntem condusi de prosti, suntem condusi de alogeni comandati pe care nu-i intereseaza cati prosti or sa piara la o adica. Pe langa alogenii care conduc mai sunt si redusi indigeni pe care i-au gadilat cu dregatorii incompatibile cu mediocritatea lor si care lovesc in propriul popor. Simt o scarba teribila...unde sunt ghinararii patrihotzi care ziceati ca or sa faca si or sa dreaga?
  • Mars.60 Stefan ► Passagero 21.06.2024 18:07
    Exact. Va mai amintiti ce spunea khazarul Brucan in anii '90 in batjocura la adresa poporului roman care nici atunci si nici astazi nu stie ce i se intampla cu adevarat sub obladuirea Mediei si a ONG-urilor khazare?
  • Valter COJMAN 21.06.2024 16:35
    Asta inseamna doua lucruri:
    1. Folosirea armelor nucleare.
    2. Al treilea razboi mondial.
  • vasile grozav 21.06.2024 17:10
    CSAT - grup criminal organizat aflat la dispoziția Licuriciului 24 de ore din 24.
    PS. Îl vedeți pe Zelensky preocupat de moartea Ucrainei? Ii vedeți pe ai noștri aleși sau numiți preocupați de viitorul tarii și de statutul ei? Nu. Singura lor preocupare e liniștea lor și satisfacerea intereselor broaștei de peste balta. Se simt bine, chiar excitati când trădează, când sunt mângâiați pe creștetul lipsit de demnitate și inteligenta. A fi sluga fidela. A-ti umili tara și cetățenii ei. A linge mana stăpânului. A consuma voma acestuia. A gandi în termenii propriului interes material și de putere. A mima democrația. A dezonora numele de roman, etc sunt tot ceea ce-si doresc aceste târâtoare care cu emfaza se numesc- politicieni. Doamne, nu-i ierta fiindcă chiar știu ce fac. Si o fac cu parsivitate și mult devotament fata de ei și broasca raioasa.
  • Passagero 21.06.2024 17:36
    Ultimii ani au reprezentat borne in care noi romanii trebuia sa facem ceva si n-am facut. De peste doi ani alogenii care urasc acest popor si-l umilesc si-l esueaza impreuna cu retardatii autohtoni care au primit os de ros, aceste catzele conducatoare ale Romaniei care salta coada la dulaii razboiului si-i ling unde vor, au dat acum cea mai letala lovitura tarii cedand o capacitate militara de aparare a ei, cumparata pe bani grei din truda romanilor, unui stat neprieten cu care avem serioase contencioase teritoriale si care distruge planificat si agresiv etnia romaneasca din aceste teritorii, impingand Romania intr-un razboi care nu este al ei. In acest moment mai exista O SINGURA SOLUTIE si sunt sigur ca se cunoaste. Tradatorii sunt deja cunoscuti si nici macar nu se mai
    ascund, insa oricine intelege si sta ACUM indiferent si priveste cu dezinteres distrugerea Romaniei va purta in veci osanda indiferentei si a dezinteresului sau.
  • Orizont 22.06.2024 01:17
    https://www.zerohedge.com/commodities/ukrainian-drone-swarms-target-four-russian-refineries-major-attack
  • Orizont 22.06.2024 01:26
    Ma duc cu ce economii mai am prin batista sa pun ceva alimente uscate si conserve in debara si in beci... Ar fi bine sa dati acest semnal chiar pe Active News intr-un articol pentru ca o escaladare majora se poate produce oricand..

    Si tot am senzatia ca asist la o mascarada ... Nu mai am incredere in NIMENI - Totul pare o dramoleta sinistra coordonata de aceeasi.. "inteligenta"..
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global