Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți militari sau angajați ai unor structuri de forță decedează subit, din cauze neverosimile pentru vârsta și starea lor de sănătate sau loviți de cancere galopante despre care nu avuseseră nici cel mai mic indiciu până acum.

Cristina Herbei, angajată în cadrul compartimentului financiar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, a murit la numai 42 de ani duminică, 17 aprilie 2022, în chiar ziua de Florii. Potrivit surorii sale, ea făcuse „vaccinul” Covid sub presiunea iminentei adoptări, toamna trecută, a legii privind certificatele Covid la locul de muncă. S-a conformat din cauza presiunii psihologice și a fricii pentru ziua de mâine, deși personal era contra obligativității măștilor și a vaccinurilor. Nu a fost obligată direct să se vaccineze, dar a cedat presiunii mediatice și politice, precum și fricii de a nu mai putea merge la muncă, în contextul în care părea iminentă trecerea prin Parlament a legii certificatului Covid și o parte dintre români au crezut că aceea era ultima „strigare” pentru ei, în weekend-urile din noiembrie-decembrie 2021 când s-au format cozi neobișnuite la centrele de vaccinare. La circa o lună și jumătate după inoculare, Cristinei i s-a declanșat un cancer la organele la care se știa cu o sensibilitate mai mare, ținută sub control până atunci prin alimentație și stil de viață sănătos. Evoluția bolii a fost fulminantă. Deși femeia a fost un suflet blând, ea s-a luptat până la capăt ca o leoaică pentru viața ei și pentru a rămâne alături de fiul său de 14 ani, care se pregătește pentru a intra în toamnă la liceu. 

„Pentru cei care vor să își ia un ultim rămas bun, corpul neînsuflețit al surorii mele Cristina este depus la Casa Funerara Kuki în Grădiște astăzi și măine. Marți la ora 15:00 va fi slujba de înmormântare după care o conducem pe ultimul drum spre Cimitirul din Grădiște”, a scris Andrada Gherman pe Facebook.

Pe lângă sora îndurerată, Cristina Herbei a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

„O boală nemiloasă, descoperită întâmplător, a făcut ca doamna Herbei să se despartă atât de brusc de familia sa”, potrivit SpecialArad.ro.

Iată ce spun și colegii arădencei de la ISU, alături de care aceasta petrecuse mai bine de 20 de ani:

„Din păcate, colega noastră Cristina a plecat de Florii să întregească unitatea pompierilor din cer. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, zâmbetul și bucuria care te caracteriza nu o vom uita niciodată. Cristina, odihnește-te în pace, pompierii nu mor niciodată. Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți”, a postat pe pagina sa de Facebook ISU Arad, preluat și de CriticArad.ro

În aceeași zi cu Cristina Herbei un tânăr jandarm de doar 24 de ani a murit de infarct, în somn

Jandarmul Sebastian Corodi din Satu Mare a murit duminică, 17 aprilie, în jurul orei 10:00, informează PresaSM.ro.

Sebastian era un tânăr jandarm dedicat profesiei sale. Ducea o viață echilibrată, făcea sport și avea mereu grijă la alimentația sa. Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian Corodi a fost detașat temporar la o unitate din țară.

După care, din luna martie a acestui an, a reușit să ajungă înapoi în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și avea o carieră strălucită și o viață înainte.

Din păcate, destinul i-a fost curmat brusc și aparent inexplicabil… Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mort subit în Kosovo

Cu o lună în urmă, subofițerul Gabi-Victor Roman, aflat într-o misiune KFOR în Kosovo, a decedat brusc din cauza unei embolii pulmonare acute, după ce i se făcuse rău și avusese amețeli „din senin”, fiind apoi tratat în zadar la un spital din Priștina. La doar 43 de ani, el și-a lăsat în urmă soția și un copil. Dacă mai  trăia, ar fi urmat să se întoarcă acasă peste o lună. 
 
„O veste tristă pentru Armata României. Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecțiuni medicale. În dimineața de 14 martie, subofițerul a acuzat stări de rău, însoțite de amețeli, fiind internat de urgență într-un spital din Priștina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofițerul a decedat în seara aceleiași zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută. Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operații Kosovo, din luna iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie a acestui an. Militarul, în vârstă de 43 de ani, era angajat în M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operații din Irak și Afganistan. Era căsătorit și avea un copil. Conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru această pierdere și transmite condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis ministrul Apărării Naționale. citat de Observator News.
 
Corpul neînsuflețit al subofițerului a fost ulterior repatriat și condus pe ultimul drum de cei de-acasă.
 
Fenomenul morților subite se înmulțesc și la grupa de vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani. Din presă aflăm doar cazurile unor persoane mai cunoscute, fie că e vorba de militari, sportivi, profesori, jurnaliști, politicieni, artiști ș.a.
 
Mamă și subofițer de numai 27 de ani, cheaguri de sânge și infarct după a treia doză. Părinții: a fost de la vaccin! 

Un alt tânăr subofițer, o femeie în floarea vîrstei, de data aceasta de la o unitate militară din Bacău, a murit subit la vârsta de numai 27 de ani. Este vorba de o Magdalena Moldoveanu, mamă a unui baiat de 4 anișori, de loc din Dolheștii Mici, unde a fost înmormântată pe 10 martie 2022, potrivit paginii Știri din Bucovina. Rudele afirmă că Magdalena a făcut cheaguri de sânge la inimă, apoi infarct, pe fondul vaccinării cu 3 doze ale serului experimental Covid, după cum scrie sursa citată:

„Magdalena a plecat în lumea de dincolo îmbracată în uniforma militară, cea pe care a iubit-o atât de mult. Starea de sănatate a tinerei subofițer a luat o alta întorsatură după ce a fost vaccinatată cu a treia doză de vaccin. Rudele susțin că Magdalena a facut cheaguri de sânge la inimă, urmate de infarct.”

Slujba de înmormântare a Magdalenei Munteanu a fost oficiată de patru preoți. Alături de familia îndoliată au fost și comandantul unității militare și doua plutoane de soldați. Sicriul a fost coborât în pământ în timp ce au fost trase salve de foc de colegii militari. O ceremonie impresionantă, dar care nu poate despăgubi efectele cerbiciei instituțiilor statului de a condiționa locul de muncă de injectarea cu serul experimental Covid.

Citiți și: Legături periculoase între vaccinurile COVID și CANCER. Un medic cinstit vorbește: Sistemul imunitar natural / înnăscut este afectat de vaccinurile experimentale. VIDEO și STUDIU

Monahul Filotheu de la Petru Vodă: Vaccinul „anti-Covid” poate aduce: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Părintele Justin Pârvu a fost categoric: Nu primiți acest vaccin!

Unele femei injectate recent cu vaccinurile experimentale Covid prezintă simptome de cancer mamar

Persoanele „complet vaccinate” sunt predispuse unui risc mai mare de a muri de COVID. PFIZER A ȘTIUT - dezvăluie cele 11.000 de pagini de documente pe care compania le-a vrut secretizate 75 de ani. Analiză de dr. Joseph Mercola

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Zeta 18.04.2022 23:04
    Plasez cu o doamna în formă excelentă la cei 62 de ani, din structura poliției locale, care mai avea 6 luni până la pensionare și care, pe surse, a murit vorbind la telefon (nu cu șeful ci cu familia dumi-sale)
    https://expresulbuzoian.ro/stirile-zilei/doliu-la-politia-locala-a-murit-unul-dintre-cei-mai-vechi-angajati/
  • Zeta 18.04.2022 23:51
    Plusez (corectorul telefonului, deh)
  • mariusmioc 18.04.2022 23:55
    Facebook
    Divizia 2 Infanterie Getica
    7 aprilie la 19:42 ·
    Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 39 de ani.
    Un om deosebit, un militar demn de încredere și un exemplu pentru ceilalți camarazi, cap. Bucos Cătălin și-a luat adio de la noi, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. A fost un soț și tată apreciat, un bărbat energic, vesel și optimist.
    Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familie și să odihnească în pace sufletul colegului nostru.
    Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna, CĂTĂLIN !
    https://www.facebook.com/divizia2infanterie
  • Spring 19.04.2022 08:38
    Sfantul Sofronie Saharov:

    Pe plan politic se socoteste credinta in Inviere drept inselarea poporului. Biserica, ca fiind ceva total mincinos in ochii lor si care trebuie nimicita in societatea contemporana, „stiintifica”.
    Fara Hristos toate caile duc la moarte; fara credinta in Inviere, intunecatul nor al deznadejdii va cuprinde tot mai mult pe toti; inca de pe acum toti sunt plini de frica.
    O unire de tip politic, va fi impusa cu sila, si ea va fi un iad general care va produce dezumanizarea maselor de oameni asemenea regnului animal si va fi cu neputinta a ocoli inghitirea intregii omeniri in oceanul urii universale.
    Savarsind Liturghia, ma rog, desigur, pentru toata lumea si nu ma indoiesc ca atata timp cat in lume se savarseste aceasta Jertfa a Iubirii – Liturghia – lumea va fi mentinuta in existenta sa. Atunci cand va inceta sa se aduca aceasta jertfa liturgica, atunci, in mod inevitabil lumea va arde in focul urii generale.
    ###
    Sfantul Nicolae Velimirovici:

    Domnul meu și Dumnezeul meu (Ioan 20: 28).

    Când Maria Magdalena a auzit glasul Celui înviat cu inima ei, ea a strigat: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Când Saul a văzut lumina orbitoare de pe drumul Damascului și a auzit cuvintele Celui înviat, el a adeverit: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Când păgânii, uluiți, vedeau cum mii de nenumărate mii de mucenici merg cu bucurie la chinuri, și îi întrebau Cine este Acest Hristos pentru care sunt fericiți să moară, ei răspundeau într-un glas: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Când înțelepții lumii acesteia ridiculizau oștirile de nevoitori ai pustiei văzute sau gândite, întrebându-i Cine este Acela pentru care iau asupra lor o viață atât de groaznică, ei cu toții răspundeau cu acest răspuns: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Când batjocoritorii își râdeau de fecioarele care se închinaseră lui Dumnezeu, întrebându-le Cine este Acela pentru care au renunțat ele la căsătorie, ele toate răspundeau la fel: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Când zgârciții, uluiți, îi întrebau pe cei bogați pentru Cine și-au împărțit ei toate averile săracilor facându-se ei înșiși mai săraci decât toți, aceștia răspundeau întotdeauna la fel: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Unii L-au văzut și au zis: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Alții doar L-au auzit și au zis: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Alții numai L-au simțit și au zis: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Alții I-au văzut prezența doar din țesătura evenimentelor și destinele personale ale oamenilor și popoarelor și au zis: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Alții I-au simțit prezența în propriile lor vieți și au strigat: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Unii doar L-au recunoscut după vreun singur semn, în viețile lor sau ale altora, și au strigat: Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Iar unii au auzit doar despre El de la alții și au strigat: Domnul meu și Dumnezeul meu! Cu adevărat, aceștia din urmă sunt cei mai binecuvîntați!

    Să strigăm și noi, fraților, din toată inima, indiferent pe ce cale am ajuns să recunoaștem prezența Lui în viețile noastre, sau cum am ajuns să aflăm despre El:

    Domnul meu și Dumnezeul meu!

    Căci Domnului Dumnezeului nostru se cuvine toată slava și mulțumită în veci. AMIN.
  • NDorin 19.04.2022 14:14
    "Igienizare Socială" s-a numit...!
  • Zeta 09.05.2022 19:41
    Încă un caz de infarct miocardic la 47 de ani. Profesoară și bănuiesc printre cei 60% frofesori tratați genic experimental

    https://reporterbuzoian.ro/profesoara-de-la-colegiul-economic-decedata-la-47-de-ani/
Ultima oră

20:57

Internetul Corpurilor “poate duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu realizat de RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Cum se pregătește apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”