ONG-urile și sindicatele se opun legiferării Certificatului verde la nivel național și solicită dezbateri publice pe această temă

De Av. Elena Radu  /  

foto: Digi24

foto: Digi24

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe ONG -uri și sindicate solicită comisiilor Senatului și Guvernului participarea la dezbateri cu privire la proiectul de lege/proiectul de OUG privind așa-zisul ”certificat verde”.

În Senatul României, se află în procedură de legiferare Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.68/2021 privind măsuri de punere în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al UE privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, înregistrat sub nr. 278/2021.

Pe ordinea de zi a ședinței Guvernului din 15.09.2021 s-a aflat, la prima lectura, proiectul de OUG pentru modificarea și completarea Legii nr.55/2020 care prevede introducerea obligativității certificatului verde pentru profesioniștii din centrele de asistenta socială, reprezentanții Guvernului declarând că urmează să completeze/modifice acest proiect și să introducă și noi categorii de cetățeni.

Până în prezent, în România, nu există nicio lege care să impună obligativitatea Certificatului verde (dovada testării/vaccinării/trecerii prin boală).

Toate măsurile luate până în prezent care condiționau drepturile și libertățile cetățenilor de acest ”certificat verde” au fost impuse prin acte normative secundare care nu aveau la bază nicio lege  pe care să o pună în aplicare.

Au existat discuții cu mai multe ONG-uri și sindicate cu privire la aceste inițiative legislative, în urma cărora am decis să solicităm dezbateri publice pe această temă.

În acest sens, Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept a trimis solicitări către:

Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și Comisia pentru sănătate (ale Senatului României): CASD_Cerere participare dezbateri comisie – L278-2021

Guvernul României: CASD_Cerere participare dezbateri Guvern proiect OUG ref CERTIFICAT COVID la nivel national

Invităm toate ONG -urile, sindicatele și patronatele care doresc să participe la dezbateri să transmită solicitări în acest sens.

 ”Nu este pentru prima dată când omenirea se confruntă cu o boală sau cu un virus.

Niciodată în istoria omenirii nu am fost obligați să facem dovada negației, adică să dovedim că nu suntem infectați.

Covid-19 este o boală cu simptome. Așa rezultă din definiția de caz oficială.

Dacă oamenii nu prezintă simptome, de ce sunt obligați să facă dovada că nu sunt infectați sau bolnavi?

De ce se prezumă că toate persoanele fără simptome sunt infectate și toate persoanele vaccinate sunt sănătoase, în condițiile în care realitatea ne dovedește că nu este așa?

Acest certificat verde nu este o soluție în combaterea transmiterii virusului. Dovadă în acest sens stă faptul că, cu toate că a fost introdus de către Uniunea Europeană pentru a fi folosit la deplasarea dintr-un stat în altul, nu s-a oprit nici transmiterea virusului și nici creșterea numărului de cazuri.

În România, în perioada 1-14 iulie 2021, am avut un număr de 777 persoane infectate și izolate, conform comunicatelor oficiale. Cu toate că acest certificat era în vigoare pentru deplasarea dintr-un stat în altul, constatăm că numărul de cazuri a crescut semnificativ.

Aceeași este situația și în alte state ale Uniunii Europene.

Constatăm că, în realitate, acest certificat verde nu are niciun efect în combaterea transmiterii virusului. El este folosit pentru a segrega populația pe criteriul vaccinării și pentru a instiga cetățenii să se urască în funcție de decizia pe care au luat-o cu privire la propria persoană (dacă au decis că este mai bine pentru ei să se vaccineze sau nu).

S-au distrus familii și prietenii din cauza acestei campanii de segregare dusă de reprezentanții autorităților publice.

Nu au mai existat niciodată boli și vaccinuri înainte de Covid-19? Ne-am ales vreodată, înainte de apariția acestei boli, prietenii pe criteriul statusului vaccinal sau al bolii?

Ne-am îndepărtat vreodată prietenii sau membrii familiei noastre dacă erau bolnavi? Sau ne-am făcut griji pentru ei și am încercat să îi ajutăm ca să treacă cu bine peste boală?

Nimic nu înlătură riscul și nimic nu este sigur, indiferent dacă te vaccinezi sau nu.

Statul trebuie să pună la dispoziția cetățenilor informații corecte și complete, atât despre virus, cât și despre vaccin și efectele adverse pentru ca fiecare cetățean să își analizeze singur riscurile și pentru situația în care nu se vaccinează și se infectează, dar și pentru situația în care se vaccinează, dar poate va avea efecte adverse.

Fiecare cetățean să decidă pentru el care risc crede că este mai mic și fiecare dintre noi să respectăm decizia celuilalt.

Nu putem să acceptăm să fim segregați pe criteriul vaccinării.

Ne uităm în trecut și condamnăm atrocitățile care s-au întâmplat ca urmare a segregării populației pe alte criterii (culoarea pielii, etnie, etc).

De ce putem să fim capabili să condamnăm ce s-a întâmplat în trecut, dar să nu putem conștientiza că același lucru acceptăm să se întâmple în prezent?

Nu putem accepta legiferarea certificatului verde și continuarea segregării.

Nu putem repeta greșelile trecutului.” a declarat Elena Radu, președintele Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept.

Sursa: Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Daniela Dan 16.09.2021 12:40
    O fi având dreptate doamna avocat, dar... TOTUL pornește de la acele "teste". Dacă acele "teste" nu pot fi (sau nu se dorește a fi) anihilate, mă tem că toate zbaterile ptr. celelalte abuzuri sunt în van.
  • Dromihete 16.09.2021 15:19
    NU, totul porneste de la prima minciuna, cea mai mare, cea pe care se bazeaza toate celelalte si anume ca dupa 2 ani de distrugere NU S-A DEMONSTRAT STIITIFIC EXISTENTA ASA ZISULUI VIRUS!!!!!!!!!

    Aici un alt material care asta trateaza, NU EXISTA virus...https://www.bitchute.com/video/HgFklErJBYPW/

    Cine vrea, cine poate, intelege, cine nu...la smiteala cu el.
  • Daniela Dan 16.09.2021 12:55
    O fi având dreptate doamna avocat, dar... TOTUL pornește de la acele "teste". Dacă acele "teste" nu pot fi (sau nu se dorește a fi) anihilate, mă tem că toate zbaterile ptr. celelalte abuzuri sunt în van.
  • Enya 16.09.2021 13:48
    Daca te opui certificatului verde inseamna ca validezi pandemia inexistenta.

    Nu! Tu (popor, cetatean, avocat, ong etc) nu trebuie sa le faci jocul si nici macar sa dezbati ceva impus ILEGAL de acesti criminali!

    Tu (popor, cetatean, avocat, ong etc) trebuie sa-i obligi sa demonstreze ca ceea ce au inventat si impus apoi fortat, chiar EXISTA!

    De aceea, lupta nu trebuie sa se duca cu efectele pandemiei inexistente (botnitele, testele impostoare PCR, vaxxarea, certificatul nazist), ci cu CAUZA pandemiei, adica cu “virusul” sars-cov2.

    Deci, singura lupta adevarata se face doar prin proces, obligand “eroii” si leprele naziste criminale de la putere sa aduca in instanta dovada stiintifica a existentei acestui asa-zis virus.

    Fratilor, a depasit puterea mea de intelegere de ce nici un avocat nu declanseaza acest unic proces care ar scoate la iveala impostura / mascarada / aceasta cea mai mare minciuna a umanitatii! Ok, sa se asocieze, asa cum spunea corect un domn la unul dintre mesajele mele, si sa ne ceara apoi ajutorul financiar prin donatii, dar si sprijin in societate in fata criminalilor, dar sa o faca si sa-i dea odata in judecata!
  • Enya 16.09.2021 13:50
    De ce nu o da nimeni in judecata pe Ecaterina Andronescu pentru declaratia pur si simplu nazista cum ca ea insasi, impreuna cu multe echipe de cercetatori din tara, lucreaza la substante “speciale” pentru mastile copiilor ca sa-i protejeze de virusul inexistent, de fapt ca sa-i imbolnaveasca, sa-i omoare si apoi sa justifice pandemia si vaxxarile pe care sa le faca obligatorii ale copiilor de la 0-18 ani????

    https://www.facebook.com/NewsRomania11/videos/3039583859605100/

    Minutul 49.57, Ecaterina Andronescu, inginer chimist:

    “Exista nenumarate articole stiintifice (MARS, MA!) care incearca sa gaseasca solutii anti-covid. Sa stiti ca si in Romania, mai multe colective de cercetare, si eu fac parte dintr-un asemenea colectiv, incercam sa depunem pe tesatura mastii substante care sa fie antivirale si care sa creasca siguranta purtarii mastii in ceea ce priveste apararea celui care poarta masca.”

    STAI!!

    CE??

    CEEEEEEEEEE???????????????

    Individa asta tocmai v-a spus in avans planul criminal (ii otravim pe copii, care apoi intra in spitale pe capete, validam astfel si mai tare virusul si legiferam apoi linistiti obligativitatea vaccinarii tuturor copiilor, deci, implicit si a intregii societati) si noi, romanii, nu facem nimic?????


    Doamna avocat, aveti o dovada incredibila si pur nazista, e chiar sub nasul nostru, spus intregii lumi la tv, pe fata, nu faceti nimic cu ea? Permiteti ca toti copiii Romaniei sa fie otraviti de catre acesti psihopati criminali?!???

    1. Cum adica sa depuna pe tesatura mastilor o substanta impotriva unui virus inexistent?
    2. Va dati seama cat de otravitoare poate fi o substanta care e inventata cu scopul de a omori ceva (inexistent, dar asta e partea, in schimb otrava menita sa omoare virusul exista pe masti)??
    3. Cum pot criminalii sa faca asta fara sa aduca la cunostinta societatii si a parintilor si mai ales fara sa le ceara si apoi sa le obtina acordul????
    4. Cum pot Ministerul Sanatatii si alte institutii sa aprobe sa fie inhalata la fiecare inspiratie o substanta capabila sa omoare un virus (inexistent si nedovedit, dar asta e partea a doua) si care sigur e nociva si otravitoare, ca doar asta e ii e menirea?
    5. Cine raspunde pentru imbolnavirile si decesele ulterioare ale copiilor?

    Parinti??? Nu faceti nimic??? Nici macar nu-i luati la intrebari pe acesti psihopati care va vor otravi / omori copiii????

    Avocatul diavolului, sau al poporului, cum te-oi mai numi, nu faci nimic-nimic cu toate dovezile astea pe fata????

    ActiveNews, va rog cu tot respectul, faceti un articol cu acest film din link si pasajul acestei individe care munceste deja cu alte “colective” sa-i otraveasca pe copiii romanilor! Si lasati-l pe prima pagina! Trebuie sa provoace dezbateri uriase, procese, poate chiar sa fie declicul! Nu treceti peste aceasta monstruozitate! E crima cu premeditare! GENOCID! E insusi Auschwitz2! In loc de gazare la dus, e otrava la respiratie!

    Emisiunea se numeste “Starea de veghe”, a fost difuzata de NewsRomania pe data de 10 septembrie 2021 si a avut 4 invitati: Ecaterina Andronescu, Iulian Cristache (Federatia nationala a asociatiilor de parinti), dna avocat Marina Ioana Alexandru (Asociatia juristilor pentru apararea drepturilor si libertatilor) si deputatul independent Mihai Lasca. Emisiunea poate fi vizionata cu browserul Mozilla Firefox fara a avea cont pe fb.
  • Dromihete 16.09.2021 15:14
    Asta e Agenda!, Nu a luat-o javra aia de Adronescu inainte, ea fiind desteapta foc, bubuie de prostie si galgaie de mandrie, la Soare te poti uita, dar la ea BA:))) Ticaloasa urmeaza agenda de implementat la nivel local! Din partea mea, ar fi excelent sa plece toti menghelistii (fostii medicinisti) din tara, sa ne reantoarcem la medicina naturista, singura adevarata, nu de alta dar astia sunt clar criminali si infaptuitori de genocid si culmea este ca si STIU ASTA!

    In fine... TOATE mastile vor avea in ele HYDROGEL (adica ce se gaseste acum in "teste", mai ales in PCR-uri), se lucreaza intens la asta, in asa fel incat sa nu se prinda vacile lobotomizate ca vor muri pe capete si de la "masti", deja astia intepati cad pe strada ca mustele in bucacale si dupa ce i-au "dresat" irecuperabil pe toti cretinii, vor iesi cu un "model agreat de masca", unu trendy-fancy, care va avea in componenta ce am spus, sa te tii atunci nenica ce de carcalac! Cand toti retarzii o sa bage direct in plaman si in sange, oxid de grafen, metale si alte nenorociri... Din informatiile pe care le am, inca au de furca cu aspectul mortalitatii, combinatia asta ucigand rapid si subit, adica dupa ce grafenul ajunge in corp, are o perioada de "incubatie" si de reasezare pe diferite organe (de cateva zile, eventual stimulat si de frecventele specifice cu wireless/5G, pentru rezultate beton) si apoi brux, sau brusc vestitul carcalac, care nu este altceva decat intoxicatie acuta, sau otravirea organismului, iar procesul de curatare, reechilibrare al organismului mai nou e "VIRUS MORTAL"! Se pisa de pe Saturn, direct pe noi, cu ajutorul toturor "institutiilor statului de drept" (ca doar sunt bagati toti , stiu toti si iau bani toti)si cu ajutorul majoritatii "concetatenilor", care nu mai pot de atata placere masochista, o sa le si iasa...
  • Orizont 16.09.2021 14:06
    https://www.cotidianul.ro/sindicalistii-din-educatie-daca-ne-obligati-va-dam-in-judecata/
  • Enya 16.09.2021 16:53
    Dromi, asa e, medicina adevarata nu este cea alopata, ci cea straveche, naturista, traditionala chineza (existenta de 5000 ani), homeopatia, apifitoterapia si tot ceea ce previne boala si nu o trateaza! Cea care priveste holistic corpul, ca pe un intreg, nu pe bucati separate.
  • Dromihete 16.09.2021 17:41
    Cel mai important aspect al medicinei traditionale, pe langa faptul ca trateaza omul ca un intreg format din trup, spirit si minte este ca trateaza omul ca fiinta magnetica, energetica, vibrationala, pe langa aspectele mai simple, unele observabile si reproductibile, de fizica, chimie sau biologice. Din asta "tesatura" este facuta toata "realitatea" noastra, dar minciuna si spalarea pe creier este atat de mare incat omul, fie el "specialist", fie om "de rand", nu iau in calcul acest aspect! Paradigma s-ar schimba radical daca am intelege cu totii, ca orice otrava indiferent de cat de frumos este servita si aici ma refer inclusiv la asa zisa "tehnologie" mai cu seama cea digitala si ce vine dupa, adica cuantica nu este decat un atac la fibra umana si la fibra naturala asa cum sunt ele acum. Daca poti sparge un geam cu o anumita tonalitate/vibratie/frecventa cu siguranta ca poti aplica acest pricipiu observabil la orice "corp solid", biologic sau nu, important este sa gasesti frecventa potrivita si cum tot sistemul nervos uman este electric, tot functioneaza pe baza de frecventa/vibratie...
  • Dromihete 16.09.2021 17:54
    Ah si inca ceva...faptul ca sitemul nervos este electric si ca electricitatea este peste tot in jurul nostru este dovedit inclusiv de faptul ca "descarcarile electrice bruste si controlate" sunt folosite ca metoda de vanatoare sau ca mecanism de aparare. Si nu ma refer aici la forme de viata considerate avansate, dar toata familia pestilor "tipar". murenele precum si multe alte vietuitoare acvatice folosesc electricitatea cu succes, noi, oamenii suntem prea destepti sa vedem evidentele in jurul nostru, este mult prea greu de acceptat ca suntem 70% apa si ca supusi unei vibratii electrice controlate se distruge echilibrul organismului nostru...Dar cretinismul este la rang de idol, mai bine stau cu aifoan si cu netflics, cu capul bagat direct in padurea de antene, decat sa stau liber si sanatos. Nu m-ar mira daca urmatoarele "masti" agreate ar fi chiar cuptoare cu microunde, sa termine odata cu teatrul si cu circul asta macabru...Oricum faptul ca omul este fiinta electrica, e greu de digerat, da disonanta congnitiva, inclusiv la "specialisti si experti", dar totusi asa masoara tot... Arza-i-ar focul!
  • Enya 16.09.2021 16:54
    Stimata dna avocat Elena Radu, exista 2 procese care ii vor opri pe Mengele2.0 sa mai ucida in numele unei pandemii inexistente si pe criminalii de la putere sa duca la sfarsit totalitarismul nazist medical:

    1. Sa aduca in instanta dovada stiintifica a existentei inexistentului sars-cov2

    si

    2. Sa fie obligati, tot prin instanta, sa reia autopsiile!

    AUTOPSIILE SUNT CHEIA!!!!!!

    Sunt singurele care pot si vor confirma ca nici un om de pe pamantul asta nu a murii DE covid sau CU covid! Si nici loc de interpretari sau de intors nu mai permit!
  • Enya 16.09.2021 16:55
    SA SE REIA AUTOPSIILE!!

    SA SE REIA AUTOPSIILE!!

    SA SE REIA AUTOPSIILE!!

    SA SE REIA AUTOPSIILE!!

    SA SE REIA AUTOPSIILE!!
  • Dromihete 16.09.2021 19:32
    Oricum asta cu "dezbatere publica" e mare frectie la picior de lemn, daca pe aici sunt indivizi care considera ca protestele in strada, chiar si pasnice fiind, sunt degeaba, desi evidentele ne arata altceva, eu consider ca aceste dezbateri sunt degeaba. Caz concret, am trimis 2 drafturi de documente cu studii oficiale OTAN, studiile facute de catre ei insisi, deci facute de catre armate si serviciile de cercetare aferente, cu semnaturi oficiale de generali/state/organizatii si tot tacamul la Stop 5G Romania, cand a fost dezbatere publica (din ce am inteles au avut in total 5 drafturi cu documente si 2 erau de la mine) care aratau foarte clar din orice punct de vedere efectul devastator al asa-zisei tehnologii si oricum ai da-o folosirea ei are un singur deznodamant pentru orice organism biologic de pe planeta, si anume moartea! Si ce daca! Legea 5G tot a trecut, asa ca ne pierdem vremea si unii se prefac ca fac, altii se prefac ca se lupta cu 'sistemul' si tot asa...sa ne prefacem toti, ca oricum la toti ne vine randul...Hai sa vedem cine si-o ia mai repede, cam aici vom ajunge foarte curand:)))...Sanatate si Doamne Ajuta!
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național