OMUL DAVOSULUI, Forumul său Economic Mondial și slugile sale. Cine sunt cei instruiți să le slujească autoproclamaților stăpâni globaliști? LISTE CU NUME dezvăluite de Dr. Robert Malone

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un text publicat de Dr. Robert Malone pe pagina sa de Substack,
din care am tradus esența pentru cititorii ActiveNews.
 
„'Totul pentru noi înșine și nimic pentru ceilalți' pare să fi fost, în fiecare epocă din istoria omenirii, maxima ticăloasă a stăpânitorilor lumii.” Adam Smith. Capitolul IV, p. 448. - Bogăția națiunilor (1776) - Cartea a III-a

„Lucrul de care suntem foarte mândri este că pătrundem în guvernele țărilor din toată lumea prin intermediul Tinerilor Lideri Globali ai FEM.” Klaus Schwab (2017)

Cine sunt membrii globaliști ai organizației cunoscute sub numele de Forumul Economic Mondial (FEM) și slujitorii lor și de ce ar trebui să vă intereseze?

Cei 100 de membri cu drepturi depline ai FEM/WEF („parteneri strategici”) sunt selectați din cele mai mari corporații ale lumii, împreună cu proprietarii și administratorii acestora (denumiți „oamenii Davosului”). Lista corporațiilor, proprietarilor și administratorilor care controlează FEM nu este publică, iar calitatea de membru poate fi dedusă doar indirect. Cu toate acestea, membrii FEM nu acționează singuri; ei au creat în toată lumea diferite grupuri constituite din absolvenți ai programelor de formare ale FEM, care acționează, în general, în conformitate cu politicile și viziunile conducerii FEM. Aceste programe de formare există de peste trei decenii și au avut ca rezultat repartizarea pe tot cuprinsul globului și promovarea rapidă a mai multor mii de agenți operaționali formați de FEM. Președintele FEM, Klaus Schwab, a făcut celebra declarație că acești agenți au fost numiți în mod strategic în funcții-cheie în diferite guverne, precum și în roluri influente din industrii importante, precum mass-media, finanțe și tehnologie. 

„Omul Davosului” este o sintagmă inventată de fostul director al Centrului pentru Afaceri Internaționale de la Universitatea Harvard, profesorul Dr. Samuel Huntington (1927-2008), pentru a defini un grup nou-apărut de elite economice aparținând unei caste sociale „prea puțin preocupate de loialitatea națională, care consideră că granițele naționale sunt niște obstacole - din fericire, pe cale de dispariție - și care văd guvernele naționale ca pe niște reziduuri ale trecutului a căror singură funcție utilă este de a facilita operațiunile globale ale elitei”. Titlul articolului său profetic din 2004, publicat în The National Interest, este grăitor: „Suflete moarte: Deznaționalizarea elitei americane”. [...]
 
În legătură cu Forumul Economic Mondial, vă recomand cu căldură să citiți scurtul rezumat introductiv făcut de Andrew Marshall într-un articol publicat în 2015 cu titlul „World Economic Forum: a history and analysis”/„Forumul Economic Mondial: istoric și analiză”. 
 
Membrii FEM sunt împărțiți în trei categorii: Parteneri regionali, Grupuri de parteneri industriali și, cei mai apreciați, partenerii strategici. Cotizațiile de membru plătite de corporații și de grupurile industriale finanțează Forumul și îi oferă companiei membre acces mai larg și posibilitatea de a contribui la stabilirea agendei. Lista completă a partenerilor strategici actuali poate fi vizualizată AICI.
 
De ce ar trebui să vă preocupe?
 
FEM a fost creierul planificării și implementării armonizate la nivel global a închiderilor, restricțiilor, campaniilor autoritare de vaccinare, suprimării opțiunilor de tratament timpuriu, a operațiunii de marginalizare și discreditare a medicilor dizidenți, a cenzurii, propagandei, programelor de control al informațiilor și al gândirii, pe care le-am experimentat cu toții de la sfârșitul anului 2019 încoace. Aceasta este structura organizatorică folosită de cei care au încercat să conducă și să controleze lumea pentru a promova interesele economice și politice ale membrilor lor prin intermediul „Marii Resetări”, aflată în plină desfășurare (așa cum a fost numită și descrisă de președintele lor, Klaus Schwab), exploatând și exacerbând problemele sociale și economice pe care le-au creat în mod artificial și intenționat din momentul în care SARS-CoV-19 a început să se răspândească în întreaga lume. [...]
 
Acești oameni au fost instruiți să creadă într-o formă globalistă de guvernare nealeasă, în care afacerile se află în centrul procesului de management și de luare a deciziilor. Ei au fost formați să promoveze interesele unui guvern transnațional global care reprezintă un parteneriat între sectorul public și cel privat, în care interesele de afaceri ale membrilor FEM prevalează asupra constituției Statelor Unite.
 
FEM consideră că noțiunea de state naționale independente este învechită și trebuie înlocuită cu un guvern global care să controleze totul.
 
Organizația este fundamental antidemocratică, iar viziunile sale sunt atât corporatiste, cât și globaliste, adică un alt mod de a spune că susține fascismul totalitar - fuziunea intereselor mediului de afaceri cu puterea statului - la scară globală. Oamenii aceștia nu reprezintă interesele statului-națiune în care trăiesc, muncesc și pot deține funcții politice, ci, mai degrabă, loialitatea lor pare să fie față de viziunea FEM despre un guvern mondial puternic care să domine națiunile și constituțiile acestora. În opinia mea, acei absolvenți de programe FEM și membri ai săi implicați în politică și, în special, cei care au fost folosiți de Forum pentru a „pătrunde în guvernele țărilor lumii”, ar trebui să fie obligați să se înregistreze ca agenți străini în țările lor gazdă.
 
Institutul Malone (în principal Dr. Jill Glasspool-Malone și Anita Hasbury-Snogles), în colaborare cu fundația Pharos și Pharos Media Productions din Suedia, a investit sute de ore de muncă în cercetarea bazelor de date disponibile (din trecut și prezent), pentru a întocmi o listă amănunțită a absolvenților a două programe de formare derulate de FEM:
 
Liderii Globali de Mâine ai Forumului Economic Mondial (un program de un an care s-a desfășurat între 1993 și 2003)
 
și
 
Tinerii Lideri Globali (un program de cinci ani, lansat în 2004/2005 și care este încă în desfășurare).
 
Sinteza fundațiilor Pharos poate fi consultată aici.
 
Aceste persoane au fost mobilizate în mod intenționat și la nivel internațional ca agenți străini care reprezintă interesele membrilor FEM, pentru a „pătrunde în guvernele țărilor lumii”, precum și într-o varietate largă de sectoare de afaceri importante, precum cel bancar/financiar, în alte sectoare de afaceri (inclusiv sănătate și biotehnologie), în mediul academic și în domeniul sănătății, în mass-media, tehnologie, logistică, artă și cultură, sport, politică și guvern, grupuri de reflecție, telecomunicații, imobiliare, investiții financiare/societăți de investiții, într-o multitudine de organizații neguvernamentale, în domeniul energiei, aerospațial și militar, alimentar și agricol. 
 
Această listă poate fi consultată și descărcată -
AICI GĂSIȚI ȘI DESCĂRCAȚI LISTA PERSOANELOR FORMATE DE FEM:
 
(disponibilă și la Malone Institute) MAI JOS, PE ANI

Lista conține o prezentare sumară a absolvenților programului Global Leaders for Tomorrow al Forumului Economic Mondial (un program de un an care, derulat între anii 1993 și 2003), precum și al Young Global Leaders (un program de cinci ani, lansat în 2004/2005 și care este încă în desfășurare). Foto: Bill Gates (Global Leader of Tomorrow 1992) și Justin Trudeau (Young Global Leader)
 
 
 
Informații despre sursă. Pentru a vă putea face o verificare încrucișată, mai jos sunt furnizate sursele cu hyperlink-uri pentru acest rezumat, care include doar grupurile enumerate (GLT = Global Leaders of Tomorrow, YGL = Young Global Leaders). Există și alte grupuri de stagiari WEF, inclusiv "Young Scientists" (Tineri oameni de știință), iar acestea vor face obiectul unor viitoare foi de sinteză similare. Listele de mai jos nu conțin documentația completă a membrilor care se regăsesc în lista noastră principală de mai sus -

GLT class of 1993

GLT class of 1994

GLT class of 1995

GLT class of 1996

GLT class of 1997

GLT class of 1998

GLT class of 1999

GLT class of 2000

GLT class of 2001

GLT class of 2002

GLT class of 2003

Potrivit economistului Richard Werner, care a fost selectat pentru programul GLT în 2003, programul Global Leaders of Tomorrow (GLT) a fost închis și reînființat ca un grup mai controlabil numit "Young Global Leaders" (YGL), deoarece prea mulți oameni puneau întrebări dificile în cadrul forumului (a se vedea podcastul "Last American Vagabond" intitulat "COVID Measures And The Central Controls Over The Economy" AICI).  Multe dintre clasele absolvite mai recent sunt identificate în mod explicit ca fiind revoluționari care "conduc cea de-a patra revoluție industrială" în numele WEF/FEM.

YGL class of 2005

YGL class of 2006

YGL class of 2007 (selectați anul 2007 în dreapta)

YGL class of 2008 (selectați anul 2008 în dreapta)

YGL class of 2009

YGL class of 2010

YGL class of 2011

YGL class of 2012

YGL class of 2013

YGL class of 2014

YGL class of 2015

YGL class of 2016

YGL class of 2017

YGL class of 2018

YGL class of 2019

YGL class of 2020

YGL class of 2021

VIDEO: Klaus Schaw despre cum a penetrat FEM guvernele lumii, de la Putin și Merkel la Trudeau:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • aspenter2002 08.05.2022 23:00
  E posibil ca Jill și Angelina să fi venit în Europa de Est ca să pună mâna pe cei 40000 de copii refugiați fără părinți din Ukraina.
 • aspenter2002 09.05.2022 02:38
  FEM trebuie scos in afara legii la fel cum este partidul muncitorilor din kurdistan în Turcia. Oficiosul lor 'mainstreem media' deasemenea. E momentul să spunem nu Dictaturii,sub orice formă.
 • Tat ala 09.05.2022 07:37
  Yuval Harari afirmă că avem nevoie de un „guvern mondial” care să ducă la îndeplinire tirania globală, în timp ce guvernele din întreaga lume semnează un „tratat” pentru ca ONU să conducă toate viitoarele pandemii?

  https://twitter.com/i/status/1520615415256334337
 • Tat ala 09.05.2022 08:39
  Beijing
  Pe măsură ce se apropie Jocurile Olimpice de iarnă, autoritatea începe să folosească mai des tamponarea anală pentru a face testul covid.
  21/01/2022

  https://twitter.com/i/status/1484539239572606976
 • UN_OM 09.05.2022 08:57
  Nume mari din mediul economico-financiar-bancar, de partea cealaltă marea masă / gloata fără nicio resursă viabilă pentru a-și impuse punctul de vedere, o luptă inegală în care politicul a fost deja ' cooptat '., lupta dintre Goliat și David , rămâne de găsit 'piatra' potrivită, dacă, cănd și cum încă nu se știe, din păcate !.
 • Zeta 09.05.2022 14:08
  La noi, pe lângă Adrian Năstase și Ioana Popescu, despre care am scris acu vreo juma de oră dar care așteaptă moderare, am mai găsit:
  1. Șerban Nicolae
  2. Dana Costache
  3. Codruț Pascu (Senior Partner; Managing Director, Roland Berger Holding, Romania, Roland Berger S.R.L.)
  4. Irina Anghel Enescu (Managing Director, South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association)
 • Florin ► Zeta 10.05.2022 09:14
  Și Victor Ponta "naționalistul"!!! - absolvent în anul de grație 2012
 • Zeta 09.05.2022 13:15
  Nu am terminat toate linkurile dr Malone referitoare la "absolvenții", "honorees" și "ygl" însă până acum i-am găsit pe Adrian Năstase-1993 (coleg de "serie" cu Baroso, Blair, Bono!!!, Richard Branson, bilică porticică, Merkel, Boris Nemtsov, Viktor Orban) și Ioana Popescu-ygl 2009
 • Florin 10.05.2022 09:15
  IVANKA TRUMP!!!!!
 • Tic 10.05.2022 11:25
  Toți cei pe care ii plătim și le-am plătit speze grase sa reprezinte interesele noastre sunt în tabăra alienata!
  Încetam sa mai votam alegeri false pt noi.!
  Democrație directa, contract ca la firmă cu toți cei care vor putea absolvi examenele pt posturile respective!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol