OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Foto: Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a lansat un apel "urgent" pentru ca țările din întreaga lume să semneze până în luna mai "Acordul împotriva pandemiilor", informează LifeSiteNews.

Într-un comunicat de presă din 20 martie, OMS a solicitat "progrese accelerate" din partea țărilor care aderă la tratatul propus de ei, Acordul privind pandemiile, despre care criticii, cum ar fi deputatul conservator Leslyn Lewis, au avertizat că ar oferi OMS o putere sporită asupra Canadei în cazul unei alte "pandemii" sau a altor așa-zise urgențe. 

"Facem apel la liderii din toate țările să își intensifice eforturile și să asigure un acord eficient privind pandemia până în luna mai", se arată într-o scrisoare comună a unor personalități politice de profil înalt.   

"O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți pentru ea", a avertizat aceasta, cerând negociatorilor "să își dubleze eforturile" pentru a respecta "termenul iminent" din mai 2024. 

De asemenea, scrisoarea a sfătuit țările să nu creadă "campania de dezinformare rău intenționată împotriva OMS".  

"Acest efort global este amenințat de dezinformare", susținea aceasta. "Printre falsurile care circulă se numără acuzațiile conform cărora OMS intenționează să monitorizeze mișcările oamenilor prin pașapoarte digitale; că va înlătura suveranitatea națională a țărilor; și că va avea capacitatea de a desfășura trupe înarmate pentru a impune vaccinări obligatorii și închideri."  

"Toate aceste afirmații sunt complet false și guvernele trebuie să lucreze pentru a le dezminți cu fapte clare", continuă scrisoarea.  

În timp ce OMS susține că acordul nu va submina suveranitatea națională, în ianuarie, Lewis a dezvăluit că noile Regulamente Internaționale de Sănătate (IHR) conținute în propunere vor compromite suveranitatea Canadei, oferind organizației internaționale o putere sporită asupra canadienilor.     

"Canada a consimțit la amendamentele la Regulamentul Internațional de Sănătate al OMS (IHR), ceea ce limitează timpul Canadei de a răspunde la alte amendamente, în ciuda faptului că mii de canadieni au semnat o petiție prin care își exprimau îngrijorarea", a avertizat ea.   

Declarația din ianuarie a lui Lewis a urmat aprobării în octombrie a unei petiții prin care se cerea guvernului liberal condus de premierul Justin Trudeau să se retragă "urgent" din Organizația Națiunilor Unite și din subgrupul său, OMS, din cauza subminării de către aceste organizații a "suveranității" naționale și a "autonomiei personale" a cetățenilor.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Wolf Edmond 28.03.2024 12:47
    Apariția unei noi pandemii sau plandemii o înțeleg indiferent că e reală sau nu. Înțeleg chiar și motivele globaliștilor pentru a crea o plandemie din nimic sau mai degrabă interesele lor. Nu înțeleg însă de ce trebuie ca OMS ori guvernul să bage în organismul meu ce substanțe are chef și să mă urmărească 24 de ore pe zi în orice loc mă aflu sau să-mi permită să cumpăr ori să vând numai dacă am otrăvurile în corpul meu și strig „trăiască kill gates”.
  • Mircea Dragan 28.03.2024 15:08
    ''"O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți pentru ea"''
    Si daca semnzi o hartie, virusul afla si nu maivine?
    Asta nu se las pana nu ajunge la puscarie.
  • Sabin G 28.03.2024 15:36
    Însemna ca te pot constrânge, poate chiar vaccina cu forța chiar și pe stradă dacă nu poți dovedi ca ești înțepat…
  • eu-noi 28.03.2024 17:40
    Ghebreyesus, ori sa renuntze la narcotice, ori sa mai faca o baitza, ceva in genul... Asa scapa de virusi, microbi, prostie... Putoarea ia bani, ca sa debiteze ineptzii... Nu-l crede nici familia lui.
  • adria 28.03.2024 21:46
    Mar 27, 2024: Senatul statului Louisiana, SUA, tocmai a votat în unanimitate pentru adoptarea unui proiect de lege (https://www.legis.la.gov/legis/ViewDocument.aspx?d=1350782) care va interzice aplicarea în stat a oricăror reguli și mandate de la Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial și ONU.

    Nimeni în mass-media nu vorbește despre asta...
    https://petersweden.substack.com/p/huge-the-wef-agenda-could-be-banned
Ultima oră

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu