OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) trage un semnal de alarmă și își exprimă "îngrijorarea enormă" în privința răspândirii tulpinii H5N1 la noi specii, inclusiv la oameni, transmite RomâniaTV.

Oamenii de știință de la Organizația Mondială a Sănătății(OMS) sunt îngrijorați că virusul H5N1 s-ar putea adapta și s-ar putea transmite de la om la om.

Cercetătorii își exprimă „îngrijorarea enormă” față de răspândirea tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni.
 
Din cele 800 de cazuri de infectare întâlnite în rândul oamenilor în ultimii 20 de ani, jumătate ar fi fost mortale.

Joi, Jeremy Farrar, cercetătorul șef al Organizației Mondiale a Sănătății a anunțat că, deși, până în prezent, nu există nicio dovadă privind capacitatea virusului gripei aviare de a se transmite de la om la om, "există o îngrijorare imensă că acesta va dezvolta această capacitate”, având în vedere cazurile tot mai dese în care el a trecut de la păsările de curte la capre și la vaci.
 
Cercetătorul șef a pus accent pe faptul că în puținele cazuri în care oamenii s-au infectat cu grupa aviară, rata mortalității a fost extrem de crescută.
 
Din 2003 până în 2024, dintr-un total de 889 de cazuri întâlnite la oameni, 463 ar fi fost mortale.

Organizația Mondială a Sănătății a cerut o monitorizare crescută. Detectarea momentului în care virusul s-ar adapta și ar începe să se transmită de la om la om este esențitală. De asemenea, Jeremy Farrar a declarat că se fac cercetări pentru a dezvolta vaccinuri pentru H5N1.
 
Citiți "Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell

Dincolo de monitorizarea oamenilor infectați prin contactul cu animale bolnave, „este încă și mai important să înțelegem câte dintre infecțiile umane se produc fără ca pacienții să știe acest lucru, căci acesta este segmentul în care se va produce adaptarea virusului”, a spus Jeremy Farrar. „Este tragic de spus, dar, dacă sunt infectat cu H5N1 și mor, asta e tot (lanțul de transmitere virală este rupt). Dacă mă duc în comunitate și îl transmit altcuiva, atunci începe ciclul”, a completat el.

Autoritățile americane au declarat în această lună că o persoană din Texas s-a infectat cu gripa aviară, dar a supraviețuit. Rezultatele investigației desfășurate ulterior au arătat că 16 bovine din șase state americane dierite au fost infectate cu gripă aviară, după contactul cu păsări sălbatice. Pacientul care s-a infectat de la o vacă a prezentat  „o roșeață în zona ochilor ca unic simptom, aceasta fiind asociată cu o conjunctivită”, au declarat autoritățile americane. Persoana infectată a fost izolată și tratată cu un medicament antiviral utilizat împotriva gripei.
 
Vedeți De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Carbid 19.04.2024 20:29
  Imediat, numele si adresa vacii!
  Daca o cheamă Ursula nu se pune1
 • Aly09 19.04.2024 22:54
  :))))))))))))))))
 • LaraLaura 20.04.2024 08:26
  CINE MAI CREDE CE SPUNE OMS???? NIMENI!!!!
 • Conu Lonida fata cu reactiunea 20.04.2024 13:21
  OMS sa se duca acolo unde si-a dus mutul iapa si surdul capastrul! Nimeni nu are nevoie de aceasta organizatie , care nu este altceva decit o manevra globalista, finantata de miliardari americani ca Soros, Gates et.co, care o dirijeaza si dicteaza " pandemiile ". Se apropie alegerile prezidentiale in America si probabil au nevoie de o alta " pandemie " pentru a putea folosi zeci de milioane de voturi prin corespondenta si ....
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar