OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) trage un semnal de alarmă și își exprimă "îngrijorarea enormă" în privința răspândirii tulpinii H5N1 la noi specii, inclusiv la oameni, transmite RomâniaTV.

Oamenii de știință de la Organizația Mondială a Sănătății(OMS) sunt îngrijorați că virusul H5N1 s-ar putea adapta și s-ar putea transmite de la om la om.

Cercetătorii își exprimă „îngrijorarea enormă” față de răspândirea tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni.
 
Din cele 800 de cazuri de infectare întâlnite în rândul oamenilor în ultimii 20 de ani, jumătate ar fi fost mortale.

Joi, Jeremy Farrar, cercetătorul șef al Organizației Mondiale a Sănătății a anunțat că, deși, până în prezent, nu există nicio dovadă privind capacitatea virusului gripei aviare de a se transmite de la om la om, "există o îngrijorare imensă că acesta va dezvolta această capacitate”, având în vedere cazurile tot mai dese în care el a trecut de la păsările de curte la capre și la vaci.
 
Cercetătorul șef a pus accent pe faptul că în puținele cazuri în care oamenii s-au infectat cu grupa aviară, rata mortalității a fost extrem de crescută.
 
Din 2003 până în 2024, dintr-un total de 889 de cazuri întâlnite la oameni, 463 ar fi fost mortale.

Organizația Mondială a Sănătății a cerut o monitorizare crescută. Detectarea momentului în care virusul s-ar adapta și ar începe să se transmită de la om la om este esențitală. De asemenea, Jeremy Farrar a declarat că se fac cercetări pentru a dezvolta vaccinuri pentru H5N1.
 
Citiți "Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell

Dincolo de monitorizarea oamenilor infectați prin contactul cu animale bolnave, „este încă și mai important să înțelegem câte dintre infecțiile umane se produc fără ca pacienții să știe acest lucru, căci acesta este segmentul în care se va produce adaptarea virusului”, a spus Jeremy Farrar. „Este tragic de spus, dar, dacă sunt infectat cu H5N1 și mor, asta e tot (lanțul de transmitere virală este rupt). Dacă mă duc în comunitate și îl transmit altcuiva, atunci începe ciclul”, a completat el.

Autoritățile americane au declarat în această lună că o persoană din Texas s-a infectat cu gripa aviară, dar a supraviețuit. Rezultatele investigației desfășurate ulterior au arătat că 16 bovine din șase state americane dierite au fost infectate cu gripă aviară, după contactul cu păsări sălbatice. Pacientul care s-a infectat de la o vacă a prezentat  „o roșeață în zona ochilor ca unic simptom, aceasta fiind asociată cu o conjunctivită”, au declarat autoritățile americane. Persoana infectată a fost izolată și tratată cu un medicament antiviral utilizat împotriva gripei.
 
Vedeți De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Carbid 19.04.2024 20:29
    Imediat, numele si adresa vacii!
    Daca o cheamă Ursula nu se pune1
  • Aly09 19.04.2024 22:54
    :))))))))))))))))
  • LaraLaura 20.04.2024 08:26
    CINE MAI CREDE CE SPUNE OMS???? NIMENI!!!!
  • 1821 20.04.2024 09:53
    ''Din cele 800 de cazuri de infectare întâlnite în rândul oamenilor în ultimii 20(douazeci) de ani, jumătate ar fi fost mortale.''
    Deci, in ultimii 20(douazeci) de ani, la nivelul populatiei de cca.8 miliarde(8.000.000.000) de suflete, haznaua oms a depistat 800(opt SUTE) cazuri.
    Pe linga faptul ca nimeni nu poate verifica ce spune oms, numarul e infinitezimal , iar pentru acesta, falanga de dementi criminali a americanilor din oms incepe sa se agite din nou.
    De moarte vor avea parte !
  • Conu Lonida fata cu reactiunea 20.04.2024 13:21
    OMS sa se duca acolo unde si-a dus mutul iapa si surdul capastrul! Nimeni nu are nevoie de aceasta organizatie , care nu este altceva decit o manevra globalista, finantata de miliardari americani ca Soros, Gates et.co, care o dirijeaza si dicteaza " pandemiile ". Se apropie alegerile prezidentiale in America si probabil au nevoie de o alta " pandemie " pentru a putea folosi zeci de milioane de voturi prin corespondenta si ....
Ultima oră

18:36

”LA DATORIE, ÎN PRIMA LINIE” - Actorul Brian McCardie, care a jucat în serialul polițist britanic “Line Of Duty”, a murit subit, la vârsta de 59 de ani

18:00

A apărut cel mai mare concurent al lui George Simion: Radu Simion. Ce reacție a avut liderul AUR

17:04

Un alt denunțător care a atras atenția asupra defectelor aeronavelor Boeing a murit – avea doar 45 de ani

16:30

VALEA BINELUI - Acasă pentru Părintele Nicolae Tănase și cei 500 de copii ai săi. Nu-i uitați de Sfintele Paști!

15:40

Cutremurător: 25 de Metode prin care este distrusă America (VIDEO)

14:30

Președintele Columbiei anunță ruperea relațiilor diplomatice cu Israelul ”pentru că are un guvern care comite un genocid” în Gaza

14:10

Opinii Politice. Răzvan Constantinescu: PROGRAM ECONOMIC PREZIDENȚIAL, PE SCURT

13:55

A decedat de o boală incurabilă omul care a ridicat din temelii actualul sediu al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, fost al Romtelecom

13:37

Bogdan Tiberiu Iacob: O întrebare legitimă: totuși, cîte servicii fac interceptări în România?

12:35

Rușii se delectează la Moscova cu echipamente NATO capturate în Ucraina, inclusiv indestructibilul tanc american M1 Abrams - VIDEO

12:15

A murit prea devreme polițista de top Aura Daniela Hurmuz, colonel în rezervă și secretarul Asociației Internaționale a Polițiștilor, filiala Poliția Capitalei - România

12:00

Prof. Florin Popescu: Ungerea Domnitorului Ștefan Cel Mare în Joia Mare a anului 1457. Pascalia este matricea istoriei noastre.

01:00

2 mai: Sfântul Atanasie al III-lea al Constantinopolului, dascăl în Țara Românească, traducător al Psaltirii și viețuitor la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Galați. Moaștele sale se află la Harkov, în Ucraina

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid?

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ