

Varianta - B.1.621, conform numele său științific - a fost clasificată până în prezent drept ''variantă de monitorizat'', a precizat OMS în buletinul său epidemiologic săptămânal privind evoluția pandemiei.
OMS a indicat că varianta prezintă mutații care ar putea prezenta un risc de ''evadare imunitară'' (rezistență la vaccin) și a subliniat că sunt necesare studii suplimentare pentru a înțelege mai bine caracteristicile sale.
În realitate, mutațiile ar putea fi generate chiar de vaccin. Citiți Vaccinurile anti-COVID produc mutații mai
periculoase? Iată dovezile prezentate de Dr. Joseph Mercola. Traducere
integrală ActiveNews
În prezent, OMS consideră că patru variante sunt îngrijorătoare, printre care se numără variantele Alpha, prezentă în 193 de țări, și Delta, prezentă în 170 de țări, în timp ce alte cinci variante sunt monitorizate (inclusiv Mu). ''Deși prevalența mondială a variantei Mu printre cazurile secvențiate a scăzut și reprezintă sub 0,1%, prevalența sa în Columbia (39%) și Ecuador (13%) a crescut constant'', a explicat OMS, conform surselor citate.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Varianta aia circula de la inceput si multi au luat-o, dar nu vor sa recunoasca nici cu sute de dovezi....f adevarat, cu minte-ma, dar minte-ma frumos...