OLIVIA STEER, pledoarie emoționantă pentru continuarea Protestelor: ÎNDRĂZNIȚI SĂ SPUNEȚI NU! Sistemul calcă pe cadavre!

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și medicul Răzvan Constantinescu și Olivia Steer, cunoscuta militantă pentru dreptul de a alege în cazul vaccinurilor, susține continuarea protestelor până la desființarea măsurilor aberante care țintesc îmbotnițarea umanității. Într-o pledoarie pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer se arată revoltată de starea actuală din România și susține continuarea protestelor organizate de Starea de Libertate, indiferent de numărul participanților, după cum am titrat și noi în relatarea de ieri, din Piața Universității: PUȚINI, DAR BUNI! Așa cum spunea și Părintele Justin Pârvu: „Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și Neamul său, nu va fi învins niciodată”.

Iată pledoaria Oliviei:

Indiferent cîți sîntem, tot ieșim! Pentru că alta cale de a ne arăta dezacordul cu vremurile nebune pe care le trăim nu avem. În continuare, sînt evacuați din spitale, pentru a li se lua locul de către bolnavi cu noua gripă, pacienți proaspăt operați (atît de proaspăt, încît sînt sub efectul anesteziei, încă!) și nu numai adulți și bătrîni (cum s-a întâmplat la Foișor), ci mai nou si copii (la Grigore Alexandrescu)! Toate, în condițiile în care există secții ATI ultradotate, în țiplă, care stau sub cheie, din rațiuni obscure (după cum am putut vedea toți, în știrile oficiale ale ultimelor zile).
Cum să nu te revolți cînd pui piesă de puzzle lîngă piesă de puzzle și vezi tabloul absolut sinistru al sistemului de sănătate românesc, care pare că are o singura agendă: să mintă, să manipuleze, să umilească și să calce pe cadavre?
De asta ieșim. Și vom continua să ieșim să spunem "Nu!" și "Gata!" - o formă de demnitate, la care oamenii liberi nu pot renunța, indiferent cine îi aprobă sau nu!

Citiți și Olivia Steer, postare în miez de noapte, după ce a fost deblocată pe Facebook, despre realitatea din spitale: „Adevărul ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează. Adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook!”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Orizont 18.04.2021 15:39
  Circ criminal artificial creat pentru a induce ideea de aglomerare si "colaps" al spitalelor ! Sa poata filma haita curvelor televizate cum sunt ingramaditi pacienti in saloanele ATI ! Unii nici nu au nevoie de acele ventilatoare de oxigen !
 • aspenter2002 18.04.2021 19:52
  E o pandemie politică nu una sanitară. Microcipul 'salvator' se pregateste de ani de zile 'în spatele ușilor închise'. Ce alegem,sclavia materialist-darwinistă sau libertatea?
 • JoeB 18.04.2021 20:23
  CDC a încălcat legea pentru a umfla cazurile și decesele COVID

  Analiza de Dr. Joseph Mercola
  18 aprilie 2021


  Dr. Henry Ealy și echipa sa au început să analizeze datele CDC privind cazurile și decesele COVID-19 la jumătatea lunii martie 2020, realizând rapid că agenția exagerează extrem de mult decesele.
  Raportarea excesivă a deceselor a fost posibilă printr-o modificare din martie 2020 a modului în care este raportată cauza decesului pe certificatele de deces. În loc să enumere COVID-19 ca o cauză care contribuie în cazurile în care oamenii au murit din alte condiții de bază, aceasta trebuia să fie listată ca fiind cauza principală
  Începând cu 23 august 2020, CDC a raportat 161.392 de decese cauzate de COVID-19. Dacă s-ar fi folosit liniile directoare originale de lungă durată pentru raportarea deceselor, ar fi existat doar 9.684 de decese în total datorate COVID-19
  CDC a încălcat legea federală, deoarece Legea privind reducerea documentelor necesită supravegherea colectării și publicării datelor de către Biroul de gestionare și buget. Modificările propuse trebuie publicate în Registrul federal și să fie deschise comentariilor publice. Niciuna dintre aceste reguli de transparență nu a fost respectată.
  Nu știm încă cine a fost responsabil pentru modificarea regulilor de raportare cu încălcarea legii federale. Pentru a identifica vinovații, au fost trimise petiții oficiale de anchetă ale marilor jurați către toți avocații SUA și Departamentul de Justiție al SUA, solicitând o anchetă aprofundată, independentă și transparentă; a început, de asemenea, un efort public direct de strângere a semnăturilor la aniversarea de un an a schimbării raportării CDC.
  În acest interviu, Dr. Henry Ealy, ND, BCHN, mai bine cunoscut sub numele de Dr. Henele, nutriționist certificat holistic și fondator / director comunitar executiv al Energetic Health Institute, 1 analizează modul în care agențiile federale de reglementare din SUA au manipulat statisticile COVID-19 pentru a controla narațiunea pandemică.

  A obținut doctoratul în medicină naturistă de la SCNM. După ce a absolvit UCLA cu o diplomă de licență în inginerie mecanică, a lucrat pentru o companie aerospațială importantă ca dezvoltator principal de baze de date pentru programul Stației Spațiale Internaționale. El deține peste 20 de ani de predare și experiență clinică și a fost primul medic naturist care a predat în mod regulat la o universitate importantă din SUA, când a condus un program la Universitatea de Stat din Arizona privind managementul bioanxietății.

  După cum subliniază, este un colecționar pasionat de date. În octombrie 2020, Henele și o echipă de alți anchetatori au publicat o lucrare2 în Știința, politica de sănătate publică și legea, intitulată „COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective”, care detaliază modul în care Centrele SUA pentru Controlul și prevenirea bolilor au permis corupția datelor de raportare a cazurilor și deceselor, încălcând legea federală.

  Acuratețea datelor este esențială pentru politicile de sănătate publică
  Echipa a început să analizeze datele CDC privind cazurile și decesele COVID-19 la mijlocul lunii martie 2020. El explică:

  „Ceea ce am început să fac pe 12 martie trecea prin toate datele pe care le-am putut găsi de la Ministerul Sănătății din Italia și Coreea de Sud. Nu am putut valida niciuna dintre datele care ies din China. Doar nu exista o modalitate independentă de a o face. Ceea ce vedeam în afara Italiei și Coreei de Sud a fost că vom fi îngrijorați de persoanele care au peste 60 de ani, peste 70 de ani, cu condiții preexistente.

  Acesta a fost principalul lucru care a ieșit din aceste date. Deci, ne așteptam la același tip de tendințe aici ... Am început să urmăresc zilnic datele de la fiecare departament de sănătate de stat și apoi m-am asigurat că ceea ce raporta CDC se potrivea.

  Ceea ce am început să vedem, foarte devreme, au fost unele anomalii semnificative între ceea ce raportau statele și ceea ce spunea CDC. Era îngrijorător, deoarece variația creștea cu fiecare zi. Avem o veche zicală: „Gunoiul este la fel peste tot". Și aceasta a fost îngrijorarea, deoarece știam că politicile de sănătate publică se vor baza pe date, deci acuratețea este de o importanță capitală.

  Apoi am început să aprofundăm un pic mai adânc în modul în care CDC își presupunea colectarea datelor. Acolo am văzut liniile directoare ale Sistemelor Naționale de Statistică Vitală (NVSS) din 24 martie, care erau foarte îngrijorătoare și am văzut CDC adoptând lucrarea Consiliului pentru Epidemiologi de Stat și Teritoriali pe 14 aprilie.

  Ceea ce era extrem de îngrijorător în legătură cu acest lucru a fost că totul a fost făcut fără nicio supraveghere federală și totul a fost făcut fără niciun comentariu public, în special comentarii științifice. Acest lucru a devenit din ce în ce mai problematic. Am început să vedem discrepanțe doar în statul New York, în mii de decese. "


  Au fost puse în aplicare reguli speciale pentru decesele COVID-19
  Important, în martie 2020, a avut loc o schimbare semnificativă la definiția a ceea ce a fost un deces prin COVID-19. După cum a explicat Henele, există un manual privind raportarea deceselor, care a fost utilizat din 2003. Există două secțiuni cheie pe certificatul de deces. În prima parte, este detaliată cauza morții. În a doua parte, sunt enumerați factorii care contribuie.

  Factorii care contribuie nu sunt neapărat înregistrați statistic. Prima parte, cauza reală a decesului, este cea mai importantă pentru contabilitatea statistică. 24 martie 2020, NVSS și-a actualizat orientările cu privire la modul de raportare și urmărire a deceselor legate de COVID-19.

  „Spuneau că COVID-19 ar trebui să fie listat în partea 1 pentru urmărirea statistică, dar [numai] în cazurile în care s-a dovedit că a cauzat moartea sau s-a presupus că a cauzat moartea”, explică Henele.

  „Ceea ce era cu adevărat îngrijorător la acest document a fost că acesta a specificat în mod specific că orice condiții preexistente ar trebui mutate din partea 1, unde a fost pus de 17 ani, în partea 2.

  Deci, a fost practic urmând acest lucru și spunând: „Vom crea reguli exclusive pentru COVID-19 și vom face o abordare la 180° pentru această singură boală ...” Marea problemă cu asta este că acum eliminați capacitatea pentru un medic legist, un medic, să interpreteze [cauza morții] pe baza istoricului de sănătate al pacientului respectiv ...

  Le eliminați expertiza și spuneți: „Trebuie să numeri acest lucru drept COVID-19”. Aceștia iau o măsură suplimentară atunci când îi stimulezi financiar și asta am văzut cu unele dintre plățile Medicare și Medicaid ... "

  Cine este responsabil?
  Cine are autoritatea să facă acest lucru? Răspunsul este „nimeni”. O agenție federală are capacitatea de a propune o modificare a datelor, moment în care ar fi înregistrată în Registrul federal. În acel moment, începe supravegherea federală de către Biroul de Management și Buget, iar modificarea propusă este deschisă pentru comentarii publice.

  Deoarece nu au înregistrat modificarea propusă, nu a existat nici o supraveghere și nici o posibilitate pentru public să comenteze schimbarea. Practic, ceea ce s-a întâmplat este că aceste modificări au fost pur și simplu implementate fără a respecta niciuna dintre regulile prescrise. „Au acționat unilateral și nu așa ar trebui să funcționeze”, spune Henele.

  Nu știm cine și-a asumat modificarea regulilor de raportare. Pentru a identifica vinovații, Henele și echipa sa au trimis petiții oficiale de anchetă către fiecare avocat din SUA și Departamentul de Justiție al SUA (DOJ), solicitând o anchetă aprofundată, independentă și transparentă.

  "Am făcut-o atât la nivel de stat, cât și la nivel federal. Am trimis copii fizice fiecărui avocat/grant jury din SUA și asistenților lor. Am trimis peste 247 de corespondențe în octombrie [2020]", explică Henele. „Am trimis încă 20-30 la diferite persoane de la Departamentul de Justiție ...

  Ei ar avea capacitatea de a apela un mare juriu, iar acel mare juriu ar avea capacitatea de a cita toate aceste dosare pentru a stabili cine a fost vinovat ... Tot ce avem nevoie este un singur avocat al SUA/ U.S. Attorney. Tot ce avem nevoie este de o singură persoană la Departamentul de Justiție care să preia cauza. "

  Implicații dramatice
  Consecințele acestei modificări în definiția cauzei morții în care este implicat COVID-19 au fost dramatice. Pentru implicațiile complete, vă recomand să citiți lucrarea revizuită de colegi a lui Henele, „COVID-19: CDC încalcă legea federală pentru a permite corupția datelor de raportare a fatalității” 3.

  „Am acumulat aproximativ 10.000 de ore de cercetare colectivă a echipei în această [lucrare]. A fost revizuită de nouă avocați și un judecător pentru corectitudine. A trecut prin procesul de evaluare inter pares înainte de a fi publicat. Credem că este congruent.

  La pagina 20 a lucrării, avem un grafic mare care arată care ar fi trebuit să fie numărul estimat de decese reale la 23 august 2020. Ceea ce a fost raportat la 23 august a fost de 161.392 decese cauzate de COVID-19 ...

  Dacă am fi folosit liniile directoare din 2003, estimările noastre sunt că am avea aproximativ 9.684 de decese în total datorate COVID-19. Aceasta este o diferență semnificativă. Aceasta este o diferență de până la 96%. Intervalul pe care l-am calculat a fost de 88,9% până la 96% inflație. "

  Într-adevăr, acest lucru se potrivește cu admiterea de către CDC la sfârșitul lunii august 2020, moment în care au recunoscut că doar 6% din numărul total de decese au inclus COVID-19 ca fiind singura cauză a decesului. Restul de 94% au avut în medie 2,6 comorbidități sau condiții de sănătate preexistente care au contribuit la moartea lor

  „Pentru o precizie absolută de 100%, ar trebui să facem ceva de genul a ceea ce tocmai am fost alertați de un denunțător din Florida, unde au intrat de fapt și au reexaminat fiecare certificat de deces și dosarele medicale. Ce au găsit a fost că aproximativ 80% dintre decese au fost clasificate pe nedrept drept decese COVID-19 ", spune Henele.

  Fundamentele științifice au fost încălcate
  Mass-media a justificat măsurile pandemice „bazate pe știință”, însă chiar fundamentul științei a fost încălcat. Ramificațiile sunt enorme, de la distrugerea economiilor locale și creșterea ratei de sinucidere până la persoanele care sunt forțate să moară singure, membrii familiilor lor fiind împiedicați să se afle la patul lor în ultimele momente.

  „Mi-am pierdut mama în 2002”, spune Henele. „Șansa a fost că am putut să o scoatem din spital și să-i îndeplinim ultima cerere, care a fost să moară în patul ei cu familia în jurul ei. Mă întristez pentru fiecare persoană care a pierdut pe cineva [în timpul acestei pandemii ] care nu a putut fi acolo.

  Americanii nu ar trebui să moară singuri pentru că suntem îngrijorați de un virus despre care ne spun că este o problemă, atunci când datele, chiar și datele despre care știm că sunt umflate și frauduloase, încă nu sugerează viralitatea pe care vor să o credem că ar avea-o ".

  Cronologia COVID-19
  În lucrarea lor, Henele și echipa sa detaliază o cronologie a pandemiei COVID-19 și a legilor federale care au impact asupra manipulării datelor. Iată un rezumat:

  În 1946, au fost implementate anumite proceduri administrative. Legea privind procedurile administrative impune agenților și agențiilor federale să respecte anumite reguli pentru a face lucrurile. Aceste reguli trebuie să asigure transparența în guvern.

  „Dacă sunteți o agenție federală, aveți obligația față de oamenii din această țară să vă asigurați că datele pe care le publicați nu sunt doar corecte, ci că sunt transparente”, explică Henele.

  În 1980, Legea privind reducerea documentelor a fost înscrisă în lege. În 1995, Legea a fost modificată, desemnând Oficiul de Management și Buget (OMB) ca organism de supraveghere pentru datele tuturor agențiilor federale.

  În octombrie 2002, a fost implementată Legea calității informațiilor, care se dublează și mai mult în ceea ce privește acuratețea și integritatea și colectarea datelor. Acest act impune agențiilor federale să îndeplinească criterii explicite pentru ca datele lor să fie publicate și analizate.

  În 2005, Virology Journal a publicat cercetări care demonstrează că hidroxiclorochina are efecte antivirale puternice împotriva SARS-CoV (virusul responsabil pentru SARS) celulele primate. Această constatare a fost salutată de Dr. Anthony Fauci, notează Henele. Cu alte cuvinte, acum 15 ani, Fauci a recunoscut că hidroxiclorochina funcționează împotriva coronavirusurilor. Aceasta este o înregistrare publică.

  Așa cum s-a raportat în „The Lancet Gates Lanced With Hydroxychloroquine Fraud” și „How a False Hydroxychloroquine Narrative”, mitul conform căruia acest medicament era inutil și periculos în cel mai rău caz a fost creat în mod intenționat folosind cercetări și studii falsificate în care a fost administrat medicamentul în doze toxice.

  Această cercetare frauduloasă a fost apoi utilizată pentru a descuraja și, în unele cazuri, a bloca utilizarea hidroxiclorochinei la nivel mondial. După cum a remarcat Henele, „Nu este știință. Suntem în acest model foarte ciudat de știință bazat pe credință, care nu este știință în acel moment”.

  În 2014, Fauci a autorizat 3,7 milioane de dolari Institutului de Virologie din Wuhan (WIV). În 2019, WIV a primit încă 3,7 milioane de dolari. În ambele cazuri, această finanțare a fost destinată cercetării de câștig de funcție (n. trad. creșterea indicelui patogen) asupra coronavirusurilor de lilieci.

  18 octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății a găzduit Evenimentul 201, împreună cu Fundația Bill & Melinda Gates, Forumul Economic Mondial și câțiva alți parteneri financiari. La 17 noiembrie 2019, China a înregistrat primul caz cunoscut de COVID-19.

  „Acum, ar putea fi complet lipsite de legătură”, spune Henele, „dar pentru noi este o coincidență incredibilă faptul că efectuați o simulare cu o lună înainte de izbucnirea unei pandemii. Este un pic greu de digerat ca o simplă coincidență”.

  Pe 29 ianuarie 2020, Casa Albă a instalat un grup de lucru pentru coronavirus, care îl includea pe Fauci și pe atunci directorul CDC, Dr. Robert Redfield, precum și pe Derek Kan, pe atunci director adjunct al OMB.

  „Mi s-a părut că acest lucru este puțin cam interesant”, spune Henele. „De ce ați avea nevoie de o persoană OMB într-un grup de lucru pentru coronavirus?”

  9 martie 2020, CDC i-a alertat pe americanii peste 60 de ani cu condiții preexistente că ar putea avea un blocaj îndelungat din motive de siguranță.

  Pe 24 martie, CDC a schimbat modul în care COVID-19 este înregistrat pe certificatele de deces, subliniind condițiile preexistente și comorbiditățile și, practic, numind decesul COVID-19 tuturor deceselor în care pacientul a avut un test SARS-CoV-2 pozitiv.

  „Avem, înregistrate în mod legitim, persoane care au murit într-un accident de motocicletă listat drept deces COVID-19. Nu sunt lucruri fictive pe care le-am inventat. Rhode Island a avut peste 80% din decesele lor la un moment dat în fie centre de trai asistate (n. trad. cămine de bătrâni) , fie îngrijire hospice (n. trad. camine-spital). De ce testăm oameni în îngrijire hospice și îngrijire de viață? Aceasta este o altă întrebare interesantă ", spune Henele.

  14 aprilie 2020, CDC a adoptat un document de poziție de la un organism nonprofit, Consiliul pentru epidemiologi de stat și teritoriali, care identifică fiecare metodologie pentru a raporta un caz probabil de COVID-19, un caz confirmat de COVID-19, un caz legat epidemiologic sau caz COVID urmărit prin contact.

  "Ceea ce este atât de incredibil la acest lucru este standardul de probă pentru un caz probabil, și care este literalmente o tuse. De asta are nevoie un medic, [conform] acestui document, pentru a valida că acea persoană este un caz probabil de COVID", spune Henele.

  „Și se înrăutățește. Pe pagina 6 a acelui document, Secțiunea 7B, se afirmă în mod explicit că nu vor defini o metodologie care să ne asigure că aceeași persoană nu poate fi numărată de mai multe ori. Deci, ceea ce au reușit este o rotație de tip ușă rotativă.

  Acum, în ceea ce privește cazurile noi, aceeași persoană poate fi numărată din nou și din nou, fără a fi testată, fără a avea simptome. Tot ce trebuie să facă este să se afle la mai puțin de 6 inchi (~2m) de cineva [care a fost considerat pozitiv pentru SARS-CoV-2] și apoi un identificator de contact poate spune: „OK, bine, acea persoană este [și] pozitivă”.

  Când am analizat datele din săptămâna trecută, aproximativ 27% dintre persoanele despre care s-a spus că sunt pozitive au avut de fapt un test pozitiv. Asta înseamnă că la 73% tocmai li s-a spus „Da, credem că l-ai luat/prins (n. trad. ai luat virusul)”. Și asta este destul de bun, pentru că ne aflăm în acest model de știință bazat pe credință, în loc de un cadru verificabil pentru știință, pe care ar trebui să ne bazăm de fapt.

  Atunci acea persoană nu se poate întoarce la muncă până nu arată un test negativ. Ei bine, să spunem că sunt testați de 13 ori. Ghici ce se întâmplă? Este vorba de 13 cazuri noi, când într-adevăr ar trebui să fie doar unul.

  Deci, există defecte majore, iar problema pe care cred că o mulțime de oameni de știință ca mine ... o au cu acest document și adoptarea acestuia este că nu a existat nici o supraveghere și nu a existat o perioadă de comentarii publice care să pună la îndoială unele defecte evidente în ceea ce acestea se defineau ca colectare de date - să nu mai vorbim să punem o întrebare foarte simplă: „Tu ești CDC, ar trebui să fii culmea [competenței] în aceste lucruri.

  De ce trebuie să externalizați reguli și criterii pentru colectarea datelor către o entitate nonprofit? ” Asta nu are prea mult sens pentru mine ".

  Regulile de transparență au fost încălcate în mod grav
  Deci, care este legătura exactă între Legea privind reducerea documentelor și datele privind decesele COVID-19? De ce este atât de important?

  „Ei bine, Legea privind reducerea actelor de hârtie se referă într-adevăr la stabilirea supravegherii”, explică Henele. "A înființat Biroul de Management și Buget, OMB, care se află sub puterea executivă. Le-a înființat ca agenția cheie pentru supravegherea tuturor datelor din întregul guvern federal.

  Deci, când începeți să vedeți IHME [Institute for Health Metrics and Evaluation] de la Universitatea din Washington - care este finanțat puternic de Fundația Bill & Melinda Gates, în valoare de 384 milioane dolari în două tranșe - atunci când vedeți că datele lor sunt folosite la nivel federal, te duci și te uiți la Registrul federal și spui: „OK, unde sunt cele 30 până la 60 de zile în care trebuia să comentăm cu privire la utilizarea acestor date?”

  Comentariul public face parte din Legea privind reducerea documentelor. Despre asta este vorba. Ceea ce am văzut în schimb a fost doar: „Hei, asta pune IHME acolo. Vom merge pe mâna lor. Ei bine, nu poți face asta dacă ești o agenție federală ... IHME este ... din punct de vedere tehnic o organizație independentă, dar nu au nicio desemnare guvernamentală.

  Nu sunt 501 (c) (3), nu sunt 501 (c) (4), nu sunt 501 (c) (6). Sunt doar această organizație neguvernamentală amorfă din țara noastră și este un lucru îngrijorător. Facem mai multe cercetări în această privință, dar este foarte, foarte îngrijorător, pentru că nu au cui să dea socoteală. "

  Strategia bazată pe testare a fost o fraudă uriașă
  În plus față de manipularea statisticilor privind fatalitatea, au fost manipulate și statisticile „cazurilor”. În mod tradițional, un „caz” este un pacient simptomatic; cineva care este de fapt bolnav. Când vine vorba de COVID-19, totuși, un „caz” a devenit brusc oricine a dat test pozitiv pentru SARS-CoV-2 folosind un test PCR sau, mai rău, a fost considerat pozitiv pe baza apropierii de cineva care a dat test pozitiv.

  CDC a adoptat în mod specific ceea ce se numește o strategie bazată pe teste, pe care nu am mai făcut-o până acum în medicină pentru nimic. Ceea ce înseamnă această strategie bazată pe test este că dacă dai un test pozitiv, ai [COVID-19]. ~ Dr. Henele
  Am detaliat această fraudă în multe articole anterioare din ultimul an, inclusiv „Scandalul fraudei cu coronavirus - tocmai a început cea mai mare luptă” și „Nebunia din saga de testare PCR”. „Cazurile” au fost, de asemenea, numărate de mai multe ori, după cum sa explicat mai sus. Henele explică această problemă, menționând:

  Ceea ce nu a făcut pentru testarea PCR a fost că nu au identificat numărul convenit de cicluri în toate statele USA și din toate laboratoarele care testează.

  Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că, cu cât te apropii de zero în ceea ce privește numărul de cicluri, cu atât este mai probabil ca rezultatul să fie negativ. Cu cât te apropii de 60 de cicluri, cu atât este mai probabil să fie pozitiv.

  Ei bine, nu am văzut niciodată un document care să iasă din FDA, care să iasă din CDC, care să iasă din vreunul dintre departamentele de sănătate de stat, care spune: „Avem nevoie de toate laboratoarele pentru a lucra la acest ciclu specific [prag]. Și dacă o persoană nu este considerată pozitivă cu acel număr de cicluri, atunci nu este pozitivă. ' Deci, există doar defect, după defect, după defect ".

  Manipularea datelor a creat COVID-19 Pandemic
  Majoritatea laboratoarelor au folosit praguri de ciclu peste 40 - așa cum recomandă CDC și Organizația Mondială a Sănătății - ceea ce a crescut exponențial probabilitatea unui test pozitiv, chiar și în rândul persoanelor complet sănătoase și neinfecțioase. Singura justificare pentru toate acestea este că s-a făcut pentru a perpetua narațiunea că ne aflăm într-o pandemie furioasă, care a fost apoi folosită pentru a justifica distrugerea fără precedent a libertății personale și a economiei.

  „Lucrul pe care trebuie să-l ofer oamenilor care au fost implicați în acest credit este numărul incredibil de jocuri de prestidigitație” ( n.m. poignet in fr. ) , spune Henele. „Este puțin aici, puțin aici, puțin aici, puțin aici.

  Și când se întâmplă acest lucru, acesta duce la ceva foarte periculos din punct de vedere științific și foarte periculos pentru politica de sănătate publică, care este controlul datelor - capacitatea de a manipula date ... și dacă puteți controla datele, veți putea controla narațiunea ...

  Dacă nu vom avea un proces de colectare a datelor absolut, transparent și verificabil, care se bazează pe acuratețea și integritatea acestor date, atunci puteți transforma apelul [urgență pandemică] în sus și în jos, după bunul plac. Speranța mea este că omul de știință obiectiv din noi toți înțelege că acest lucru este mai mare decât politica. Acest lucru este dincolo de asta. Acesta este un sistem grav defect pe care trebuie să-l remediem și să îl facem mai bine."

  După cum s-a discutat în multe alte articole, se pare că pandemia COVID-19 a fost de fapt o justificare pre-planificată pentru implementarea unui sistem global de control condus de tehnocrați, care include un nou sistem financiar pentru a înlocui economia actuală fabricată de Banca centrală, care este acum la sfârșitul vieții sale funcționale. Moneda Fiat este fabricată prin crearea de datorii cu dobânzi atașate, iar întreaga lume este acum atât de încărcată de datorii încât nu poate fi rambursată niciodată.

  Dacă oamenii ar înțelege cum Băncile centrale ale lumii ne-au tras lâna peste ochi, am cere pur și simplu sfârșitul Băncilor centrale. Moneda ar trebui creată și gestionată la nivel național.

  Băncile centrale, desigur, nu vor ca această realitate să devină cunoscută, pentru că atunci nu vor mai putea manipula toate țările lumii, așa că au nevoie de defalcarea economică pentru a părea naturală. Pentru aceasta, au nevoie de o catastrofă globală, cum ar fi un război major sau de o pandemie înfricoșătoare care necesită închiderea economiilor.

  Prin această manipulare intenționată a statisticilor privind cazurile și fatalitățile, CDC a fost complice la o conduită necorespunzătoare și intenționată, generând o teamă inutilă care a fost folosită împotriva ta pentru a-ți jefui libertățile și libertățile personale și a ajuta la deschiderea acestui transfer masiv de avere și tiranie. După cum a remarcat Henele, „Oamenii vor fi complice în propria lor sclavie. Oamenii sunt complice în a pune cătușe digitale în jurul lor și a-și restricționa cu adevărat libertățile civile”.

  Sperăm că oamenii vor începe să înțeleagă modul în care statisticile pandemiei au fost, și sunt încă, manipulate pentru a controla narațiunea și a genera frică nejustificată fără niciun alt motiv decât să vă facă să respectați măsurile tiranice menite să vă înrobească, nu doar temporar, ci permanent.

  Mai multe informatii
  Pentru a înțelege cum am ajuns la acest punct, vă rugăm să luați în considerare citirea articolului lui Henele, „COVID-19: CDC încalcă legea federală pentru a permite corupția datelor de raportare a fatalității”. După cum a remarcat Henele:

  "Aștept cu nerăbdare ziua când ne uităm înapoi la asta și spunem:" Oh, aproape că am căzut total, dar ne-am trezit la timp și ne-am dat seama. Și acum avem un echilibru tehnologic bun, dar tehnologia care nu are dreptul să ne cenzureze, tehnologie care nu are dreptul să ne controleze; ne-am dat seama că a avea prea mult control în mâinile a prea puțini nu este o rețetă bună pentru noi ca specie pe această planetă.

  Știm că nu trece testul mirosului, deci este important să vă informați și să fiți educați; sunt lucrări de genul acesta - și nu acesta este singurul de acolo - care și-au făcut temele. Dacă vom avea încredere în cineva, este important pentru mine să avem încredere în oamenii care au făcut temele și nu au niciun interes personal în rezultat.

  Echipa mea este o echipă de voluntari. Cu toții facem acest lucru în timpul liber. Nu facem bani. Nu vom căuta să câștigăm bani din asta. Facem acest lucru pentru că credem în această țară. Iubim această țară și iubim oamenii din această țară. Când văd oameni suferind, trebuie să îi ajut. Trebuie să intru și să ajut.

  Deci, dacă sunteți un american care dorește să ajute, pregătim resurse pentru a vă putea angaja și a ne ajuta să împingem acest lucru înainte, poate să degripăm unele dintre aceste roți ale justiției, astfel încât să putem obține o anchetă independentă a marelui juriu . "

  Pentru informații suplimentare sau dacă doriți să ajutați, puteți să îi trimiteți un e-mail lui Henele și echipei sale la COVIDResearchTeam@protonmail.com. De asemenea, vă puteți folosi vocea și acțiunile pentru a sprijini o investigație a acțiunilor CDC.

  Două modalități ușoare de a lua măsuri
  Adăugați-vă semnătura la această petiție pentru a ajuta la creșterea presiunii publice pentru a convoca un mare juriu formal pentru a investiga acuzațiile de conduită necorespunzătoare intenționată din partea agențiilor federale în timpul COVID-19 prin Stand For Health Freedom, o organizație de advocacy nonprofit cu care Henele și echipa sa au colaborat
  Trimiteți o scrisoare personalizată în prealabil prin Stand For Health Freedom, îndemnând membrii cheie ai Congresului să investigheze temeinic presupusele încălcări ale legii federale de către CDC care au compromis datele COVID-19.

  Sources and References
  1 Energetic Health Institute Dr. Henele
  2 Science, Public Health Policy and the Law October 12, 2020; 2: 4-22
  3 Metabolic Healing October 12, 2020
  4 CDC.gov August 26, 2020, Comorbidities Table 3, updated October 14, 2020

  https://everlast.mercolamarket.com/r/?id=h43abed34,28a32d65,28f01962&mid=DM854869&rid=1135340852&p1=49cb2260b6b57233cfb5b33620737e8df96b8baee251907251fefb91464b920e&p2=20200910
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires