OCDL: Magazinul IKEA desconsideră normele legale privitoare la marcajele rutiere în favoarea promovării simbolurilor LGBT

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcajul transversal ce se vrea a fi o trecere de pietoni aplicată la ieșirea principală din Magazinul IKEA Timișoara este utilizat în scop de propagandă a unei ideologii (nerespectând condițiile legale privind marcarea trecerilor de pietoni) fără ca, până la această oră, autoritățile publice să aplice vreo măsură legală de remediere a acestei situații.

Chiar dacă vorbim despre o proprietate privată, drumul de acces către acest magazin este, de fapt, drum public (potrivit OUG 195/2002), iar regulile stabilite la nivel național pentru marcarea și circulația pe drumurile publice se aplică, fără tăgadă și excepție, și drumurilor IKEA deschise circulației publice.

Sub pretextul nediscriminării, a incluziunii sociale și recunoașterii drepturilor fundamentale, asistăm tot mai des la diverse forme de propagare, prin diverse servicii, produse, măsuri și activități, a unor agende și politici ce urmăresc diluarea valorilor iudeo-creștine la nivel social.

În raport cu lansarea acestor acțiuni anti-creștine, suntem responsabili de etosul și valorile cu care generația actuală și viitoare se va identifica.

În ceea ce ne privește, ne așteptăm ca, în urma sesizării oficiale pe care am formulat-o în 11.06.2024, autoritățile publice să procedeze la aplicarea, tale quale, a dispozițiilor legale ce guvernează la nivel național regimul general al marcajelor rutiere și circulației pe drumurile publice.
 
Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • t.theo 12.06.2024 14:04
  In Franta parking-urile marilor firme sunt consideratie proprietati private, iar semnele de xirculatie sunt doar.... orientative. Nu au baza legala! Politia, când intervine pe parking-urile private.... NU se raporteaza la nici un indicator de parking, Care oricum nu sunt cele omologate, de pe drumurile lor nationale. Orice accident pe parcarile din Carrefour, Ikea, etc... se considéra "vina impartita" in fata Legii. 50% - 50%.
  Doar in Romania soferii cred ca Legea se aplica in afara drumurilor nationale, pe parking-urile private.
  Dar Ikea stiu Dreptul european si astfel... ne incearca cu semnele de Sodoma si Gomora pe unde apucat si pe unde ne prind ! In Romania Kur ku beu LGBT NENOROCIT este pretutindeni: pe hainele copiilor si pe jucariile din pietele ieftine, chiar si pe jucariile sugarilor, pe slapii ieftini... pe caiete, truse de creioane... in magazinele chinezesti, pe umbrele de pe strazi sauu pe cartile colorante din librarii!
 • t.theo 12.06.2024 14:08
  In Franta parking-urile marilor firme sunt consideratie proprietati private, iar semnele de circulatie sunt doar.... orientative. Nu au baza legala! Politia, când intervine pe parking-urile private.... NU se raporteaza la nici un indicator de parking! Care indicatoare oricum nu sunt cele omologate, precum de pe drumurile lor nationale.
  Orice accident pe parcarile din Carrefour, Ikea, etc... se considéra "vina impartita" in fata Legii. 50% - 50%.
  Doar in Romania soferii cred ca Legea se aplica in afara drumurilor nationale, pe parking-urile private.
  Dar Ikea cunosc Dreptul european.relativ la circulatie ( codul Rousseau)... si ...astfel...
  ne incarca cu semnele de Sodoma si Gomora pe unde apucat si pe unde ne prind !
  In Romania Kur ku beu LGBT NENOROCIT este pretutindeni:
  pe hainele copiilor si pe jucariile din pietele ieftine, chiar si pe jucariile sugarilor,
  pe shlapii ieftini...
  pe caiete, truse de creioane... in magazinele chinezesti, pe umbrele de pe strazi sau pe cartile colorate din librarii!
 • Valter COJMAN 12.06.2024 17:18
  Eu nu voi intra la IKEA daca are simboluri LGBT.
  Si nici nu voi comanda online daca are asemenea simboluri.
 • Dorel Timpa 12.06.2024 20:07
  Pai patronu, ăla, fondatorul de la ikea nu era cu naziștii? Ce mai așteptați de la naziști?
 • Radesalu 13.06.2024 14:31
  Cum e turcu' și pistolu'.
  Adică, priviți mai indeaproape apetența suedezilor către domeniul maro...
 • Bizzu 12.06.2024 22:10
  ikea Timișoara recidivează, după ce înainte de deschidere au afișat steagul elgibitist. Probabil efectul ”re-alegerii” unui primar sexo-marxist la Timișoara, pe numele lui de scenă samuel fritz, cetățean german. Răspunsul nostru trebuie să fie la unison: BOICOT ikea! ”Go woke, go broke”.
  Sursele bine informate spun că ikea s-ar putea să închidă curând magazinul ăla, așa că e timpul să-i ajutăm în această decizie înțeleaptă. Vestul țării, se aude?
 • Serban Iosif 13.06.2024 09:52
  In fiecare an in luna pride aceeasi problema, va plangeti ca IKEA afișează steagul LGBT si sustineti boicotul; cu toate astea ei fac vanzari imense si e plin in magazin. Va agitati degeaba. Nu mai suntem in evul mediu fratilor
 • Dorel Timpa 13.06.2024 21:43
  Nu, nu suntem în evul mediu,

  dar nici în Sodoma și Gomora !
Ultima oră

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89