O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

De Ginan Abraheam  /  


MALVERN, Pennsylvania (WPVI) - La doar o săptămână după ce a dat naștere celui de-al doilea fiu al său, o iubită profesoară, prietenă și soție (foto sus) s-a stins din viață în mod neașteptat luni, lăsând comunitățile din Delaware Valley în stare de șoc, potrivit 6abc.

Ea este plânsă și la Școala Elementară Charlestown din Malvern, unde Jennifer Krasna, din Newtown, comitatul Bucks, era profesoară de clasa întâi.

Detalii despre ce s-a întâmplat cu exactitate nu au fost făcute publice, dar tânăra de 30 de ani era iubită și adorată de toți cei care o cunoșteau.

„Doar văzând-o mergând pe hol și doar zâmbind mereu și făcându-și mereu timp să se simtă ca și cum ai fi cea mai importantă persoană de pe planetă în acel moment. Întrebând despre copiii noștri, despre familiile noastre, lucruri mici și mărunte pe care nu ai crede că cineva și le-ar aminti, te făcea să te simți atât de special", a declarat Jessica Shock, o profesoară de clasa a cincea.

Chris Pickell, directorul școlii elementare Charlestown, a împărtășit acest sentiment.

„Jenn a fost uimitoare. Avea această strălucire specială când erai în prezența ei. Scotea la iveală tot ce era mai bun din tine. Avea întotdeauna un zâmbet pe față. În ultimele două zile, am primit telefoane de la părinți care au fost aici cu ani în urmă, care acum sunt în Florida și care au trimis condoleanțe. Numărul de e-mailuri. Peste tot pe unde am fost, părinții mă opresc spunându-mi: „Îmi pare foarte rău pentru pierderea dumneavoastră" și că "„Jenn a fost cea mai bună profesoară pentru copilul nostru" a spus el.
 
Spencer Harrison Curt Cornelis  a decedat pe neașteptate la vârsta de 20 de ani.  A fost singurul copil adorat al lui Kerry Osborne și Richard Cornelis, potrivit surselor. FOTO:
 
Spencer Harrison Curt Cornelis - Westview Funeral Chapel
 
A fost un elev excelent, absolvind liceul ca bursier al Ontario.

Spencer a fost ambițios și muncitor. Pe lângă faptul că era înscris la Universitatea din Western Ontario, și-a obținut recent și licența de agent imobiliar. Îi plăcea sportul, în special hocheiul și a petrecut multe ore pe patinoar și pe drum, mergând la meciuri în tot sud-vestul Ontario. Una dintre cele mai mândre realizări ale sale a fost faptul că a fost selectat ca fundaș pentru London Junior Knights. De asemenea, lui Spencer îi plăcea să înoate, să arunce la coș, să joace badminton și să facă exerciții fizice în mod regulat la sală. A avut multe slujbe de vară, inclusiv lucrul cu rezidenții de la azilul de bătrâni Richmond Woods. 

David Robinson, colegul de platou al lui Dog The Bounty Hunter, a murit brusc chiar în brațele soției sale, la 50 de ani, după un colaps în timp ce discuta pe Zoom, potrivit dailymail. FOTO:
 

Soția sa, Brooke Robinson, a confirmat că David a decedat în casa lor din California miercuri, 30 noiembrie, printr-o declarație făcută pe Facebook. 

Aceasta suna astfel: "David era foarte sănătos și se afla la o ședință de lucru online în sufrageria noastră de acasă când s-a prăbușit. Au fost încercate manevre de salvare a vieții și au fost chemați paramedicii. David a murit în brațele mele”.

Brooke - care s-a căsătorit cu David în luna mai - a continuat: "Cerem din nou timp și spațiu pentru a plânge pentru soțul, tatăl, fratele și prietenul care a fost pierdut".

Robinson a jucat alături de Duane 'Dog' Chapman în Dog's Most Wanted, care a fost difuzat pentru un singur sezon pe WGN în 2019. 
 
O tânără mamă din Essex a murit subit în timp ce alerga, la doar 30 de ani. La scurt timp după ce și-a culcat cei doi copii, în luna iulie, Abby Hills i-a spus soțului Lee că va merge să alerge puțin, informează essexlive. Lee a spus: "S-a dus să se schimbe, a venit în camera din față și a făcut cu mâna de rămas bun". Aceasta a fost ultima dată când a văzut-o în viață. Abby a fost găsită căzută moartă pe caldarâm. Se întâmpla în luna iulie. De abia acum a venit raportul medicului legist. FOTO CU CEI DOI:

 
 
Lee a descris cum, după aproximativ 45 de minute, Abby încă nu se întorsese de la alergat, ceea ce nu era neobișnuit, dar el a simțit că ceva nu era în regulă. Lee a spus: "M-am dus în camera noastră și ea nu era acolo. Apoi mi-am dat seama că nu venise acasă. Și imediat am știut că era o problemă." Lee a sunat la telefonul mobil al lui Abby și a răspuns un bărbat, care a explicat că este ofițer de poliție și că a avut loc o urgență medicală și că Lee trebuie să meargă la spitalul Broomfield A&E cât mai curând posibil.

Conducând spre spital, a trecut pe lângă mașinile a doi paramedici și a presupus că Abby fusese lovită de o mașină. El a spus: "M-am gândit automat că va fi inconștientă și că voi sta lângă patul ei și voi aștepta să se trezească."

Acasă, în grija părinților lui Lee, se aflau cei doi fii ai lui și ai lui Abby, pe atunci în vârstă de 2 ani și jumătate și 11 luni și jumătate.

Iar în lunile care au trecut de la moartea lui Abby, fiul cel mic al lui Lee a împlinit un an. El a spus: "Fiul meu a împlinit un an și pentru un copil, de orice vârstă, dar chiar și sub un an, să aibă prima zi de naștere fără mamă este criminal."

De asemenea, a durat luni de zile până când medicul legist a făcut public raportul care concluzionează cum a murit Abby. Lee a spus: "Când am aflat cauza finală a morții, a fost îngrozitor, ca să fiu sincer".

Raportul a venit spunând că cauza finală a morții lui Abby ar fi fost... Sindromul morții subite la adulți (SADS). Adică nimic. Lee a continuat: "A fost îngrozitor pentru că, pe cât de mult este o cauză, pe atât nu este o cauză în același timp. A fost foarte greu de înțeles și de acceptat. Este o adevărată luptă să ți se spună că soția ta a murit, dar ei nu au putut afla de ce."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 02.12.2022 23:59
  condolences
 • Badass 03.12.2022 00:16
  Nu înțeleg și nu voi putea înțelege vreodată...oamenii ăștia instinct de supraviețuire real chiar nu au avut?
 • Cristi Bruca 03.12.2022 00:59
  Ce să le faci! Putem noi lupta pentru ei? Poate cineva pierde zile, bani, răbdare, nervi pentru ei? Nu cred! Dacă ei nu mișcă un deget și stau să aștepte moartea, sperând că poate lor nu li se va întâmpla, noi ce putem să facem!? Cea mai mare durere va fi cand îi vom vedea cum se duc, și nu putem decât să le spunem la revedere. Dacă vom apuca! Și un copy-paste pe feisbuc cu "ce oameni buni erau"!
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 9. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul