O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MALVERN, Pennsylvania (WPVI) - La doar o săptămână după ce a dat naștere celui de-al doilea fiu al său, o iubită profesoară, prietenă și soție (foto sus) s-a stins din viață în mod neașteptat luni, lăsând comunitățile din Delaware Valley în stare de șoc, potrivit 6abc.

Ea este plânsă și la Școala Elementară Charlestown din Malvern, unde Jennifer Krasna, din Newtown, comitatul Bucks, era profesoară de clasa întâi.

Detalii despre ce s-a întâmplat cu exactitate nu au fost făcute publice, dar tânăra de 30 de ani era iubită și adorată de toți cei care o cunoșteau.

„Doar văzând-o mergând pe hol și doar zâmbind mereu și făcându-și mereu timp să se simtă ca și cum ai fi cea mai importantă persoană de pe planetă în acel moment. Întrebând despre copiii noștri, despre familiile noastre, lucruri mici și mărunte pe care nu ai crede că cineva și le-ar aminti, te făcea să te simți atât de special", a declarat Jessica Shock, o profesoară de clasa a cincea.

Chris Pickell, directorul școlii elementare Charlestown, a împărtășit acest sentiment.

„Jenn a fost uimitoare. Avea această strălucire specială când erai în prezența ei. Scotea la iveală tot ce era mai bun din tine. Avea întotdeauna un zâmbet pe față. În ultimele două zile, am primit telefoane de la părinți care au fost aici cu ani în urmă, care acum sunt în Florida și care au trimis condoleanțe. Numărul de e-mailuri. Peste tot pe unde am fost, părinții mă opresc spunându-mi: „Îmi pare foarte rău pentru pierderea dumneavoastră" și că "„Jenn a fost cea mai bună profesoară pentru copilul nostru" a spus el.
 
Spencer Harrison Curt Cornelis  a decedat pe neașteptate la vârsta de 20 de ani.  A fost singurul copil adorat al lui Kerry Osborne și Richard Cornelis, potrivit surselor. FOTO:
 
Spencer Harrison Curt Cornelis - Westview Funeral Chapel
 
A fost un elev excelent, absolvind liceul ca bursier al Ontario.

Spencer a fost ambițios și muncitor. Pe lângă faptul că era înscris la Universitatea din Western Ontario, și-a obținut recent și licența de agent imobiliar. Îi plăcea sportul, în special hocheiul și a petrecut multe ore pe patinoar și pe drum, mergând la meciuri în tot sud-vestul Ontario. Una dintre cele mai mândre realizări ale sale a fost faptul că a fost selectat ca fundaș pentru London Junior Knights. De asemenea, lui Spencer îi plăcea să înoate, să arunce la coș, să joace badminton și să facă exerciții fizice în mod regulat la sală. A avut multe slujbe de vară, inclusiv lucrul cu rezidenții de la azilul de bătrâni Richmond Woods. 

David Robinson, colegul de platou al lui Dog The Bounty Hunter, a murit brusc chiar în brațele soției sale, la 50 de ani, după un colaps în timp ce discuta pe Zoom, potrivit dailymail. FOTO:
 

Soția sa, Brooke Robinson, a confirmat că David a decedat în casa lor din California miercuri, 30 noiembrie, printr-o declarație făcută pe Facebook. 

Aceasta suna astfel: "David era foarte sănătos și se afla la o ședință de lucru online în sufrageria noastră de acasă când s-a prăbușit. Au fost încercate manevre de salvare a vieții și au fost chemați paramedicii. David a murit în brațele mele”.

Brooke - care s-a căsătorit cu David în luna mai - a continuat: "Cerem din nou timp și spațiu pentru a plânge pentru soțul, tatăl, fratele și prietenul care a fost pierdut".

Robinson a jucat alături de Duane 'Dog' Chapman în Dog's Most Wanted, care a fost difuzat pentru un singur sezon pe WGN în 2019. 
 
O tânără mamă din Essex a murit subit în timp ce alerga, la doar 30 de ani. La scurt timp după ce și-a culcat cei doi copii, în luna iulie, Abby Hills i-a spus soțului Lee că va merge să alerge puțin, informează essexlive. Lee a spus: "S-a dus să se schimbe, a venit în camera din față și a făcut cu mâna de rămas bun". Aceasta a fost ultima dată când a văzut-o în viață. Abby a fost găsită căzută moartă pe caldarâm. Se întâmpla în luna iulie. De abia acum a venit raportul medicului legist. FOTO CU CEI DOI:

 
 
Lee a descris cum, după aproximativ 45 de minute, Abby încă nu se întorsese de la alergat, ceea ce nu era neobișnuit, dar el a simțit că ceva nu era în regulă. Lee a spus: "M-am dus în camera noastră și ea nu era acolo. Apoi mi-am dat seama că nu venise acasă. Și imediat am știut că era o problemă." Lee a sunat la telefonul mobil al lui Abby și a răspuns un bărbat, care a explicat că este ofițer de poliție și că a avut loc o urgență medicală și că Lee trebuie să meargă la spitalul Broomfield A&E cât mai curând posibil.

Conducând spre spital, a trecut pe lângă mașinile a doi paramedici și a presupus că Abby fusese lovită de o mașină. El a spus: "M-am gândit automat că va fi inconștientă și că voi sta lângă patul ei și voi aștepta să se trezească."

Acasă, în grija părinților lui Lee, se aflau cei doi fii ai lui și ai lui Abby, pe atunci în vârstă de 2 ani și jumătate și 11 luni și jumătate.

Iar în lunile care au trecut de la moartea lui Abby, fiul cel mic al lui Lee a împlinit un an. El a spus: "Fiul meu a împlinit un an și pentru un copil, de orice vârstă, dar chiar și sub un an, să aibă prima zi de naștere fără mamă este criminal."

De asemenea, a durat luni de zile până când medicul legist a făcut public raportul care concluzionează cum a murit Abby. Lee a spus: "Când am aflat cauza finală a morții, a fost îngrozitor, ca să fiu sincer".

Raportul a venit spunând că cauza finală a morții lui Abby ar fi fost... Sindromul morții subite la adulți (SADS). Adică nimic. Lee a continuat: "A fost îngrozitor pentru că, pe cât de mult este o cauză, pe atât nu este o cauză în același timp. A fost foarte greu de înțeles și de acceptat. Este o adevărată luptă să ți se spună că soția ta a murit, dar ei nu au putut afla de ce."
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 02.12.2022 23:59
  condolences
 • Badass 03.12.2022 00:16
  Nu înțeleg și nu voi putea înțelege vreodată...oamenii ăștia instinct de supraviețuire real chiar nu au avut?
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 9. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

19:00

Pr. Petru Marcel Suciu despre Vasile Bănescu pe marginea unei facturi E.ON: ”Sensurile unor Hotărâri ale Sfântului Sinod sunt denaturate de purtătorul de vorbe patriarhal care încearcă să le alinieze unui curent corect politic” - FOTO