O spun ei, nu noi: Mai puțin de 3.000.000 de români vor să fie vaccinați în toată România. DATE OFICIALE

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Scade interesul pentru vaccinare? Mai puțin de 600.000 de persoane mai sunt înscrise pe listele de așteptare, din care peste jumătate de milion pentru vaccinul Pfizer / 66.000 de locuri pentru imunizarea cu AstraZeneca stau neocupat”. Așa se intitulează un articol care se dorește a fi alarmist de pe site-ul 4media (sau 4pedia?).

Din articol aflăm că potrivit datelor centralizate duminică dimineața pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, pe listele de așteptare mai sunt înscrise 589.127 de persoane astfel: 553.291 pentru Pfizer, 27.374 pentru Moderna și 8.642 pentru AstraZeneca.

Sunt disponibile 68.355 de locuri pentru programare, din care 66.040 pentru AstraZeneca, 2.266 pentru Moderna și doar 49 pentru Pfizer, mai transmite site-ul numit, conform platformei STS.

Conform datelor furnizate de autorități, joi erau 732.983 de persoane înscrise pe listele de așteptare. În total, până joi, aproape 360.000 de persoane din listele de așteptare au fost programate la vaccinare.

O treime din cei programați la vaccinare cu AstraZeneca nu s-au prezentat și peste 200.000 s-au restras, a precizat, marți, într-o conferință de presă, președintele Comitetului privind campania națională de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Până sâmbătă la ora 17.00, în România au fost vaccinate anti-COVID 2.258.352 de persoane, dintre care 1.383.993 au primit și doza de rapel, mai afirmă sursa citată.

Rezultă că la ora aceasta, în România, totalul celor care s-au vaccinat și al celor care doresc să se mai vaccineze este de 2.847.479 cetățeni.

Iar Cîțu vorbește de 10.000.000 de români vaccinați până pe 31 iulie și imploră și șantajează Biserica?! Cîțu care a anunțat că România va primi 48.814.404 doze de vaccinuri până la sfârșitul acestui an. Vaccin care costă între 10 și 15 euro bucata. Păi câte spitale se puteau face cu 500.000.000 de euro, Cîțule? Dar cum merg treburile la noi cine știe ce altă sumă astronomică au negociat arafații noștri cu Big Pharma...

Acum înțelegeți disperarea guvernanților, care duce la diversiuni josnice ca cea de la Spitalul Foișor, menite se creeze psihoze în masă care să arunce oamenii în valuri spre înțepare? Și altele vor mai urma, cu siguranță.

Cât o să mai fie mințită populația prin propaganda toxică pentru care s-au găsit fonduri fără număr, de zeci și zeci de milioane de euro?

O spun ei, propagandiștii, nu noi: până la această oră, mai puțin de 3.000.000 de români vor să fie vaccinați. 15% din întreaga populație a României, dacă luăm de bună cifra de 19.004.986 de cetățeni cu drept de vot de la alegerile parlamentare din 2020.

Ajunge.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Orizont 12.04.2021 12:20
    Asta e cea mai buna veste pe ultimele 3 luni, de cand a inceput inocularea.
  • balaurul de aur 12.04.2021 18:00
    USA a respins pasaportul vaccinal; asta este o veste superimportanta si valoroasa. Sa asteptam acum valurile pe care le va face si pe plaiuri europeene si romanesti. Ca de obicei slugile vor face ce le spun stapanii. Se pare ca psihopatul Bill Gates si psihopatul cu Global reset nu vor reusi. Super!
    stirea e pe toate siteurile mainstream, eu am luat de pe yahoo news:

    https://news.yahoo.com/covid-us-rules-vaccine-passports-213157295.html
  • Adryan 12.04.2021 21:26
    Ar fi bine să fie doar atâția doritori.
    Dar mie mi se pare că sunt puțini pentru că în zone apropiate de ei nu mai sunt locuri disponibile decât pentru Astra Zeneca iar ei preferă Pfizer (sau eventual Moderna). Deci probabil așteaptă să vină tranșe noi de Pfizer sau Moderna.
  • JoeB 13.04.2021 04:24
    Un comentariu de pe fb la începutul lunii august 2020.
    Despre cat de prost este Arafat ( un nemernic imbecil ) citând niște cretinisme de la Yale ( la comandă ) .

    ........

    OBSERVAND GRADUL DE ATENTIE DAT MESAJULUI MEU ANTERIOR, REFERITOR LA STUDIUL DE LA YALE, REVIN CU NOI SI ESENTIALE OBSERVATII !!!

    Nu stiu daca ati citit acest studiu ! Eu am facut-o. Va indemn sa o faceti. Veti observa ca este o PORCARIE matematica bazata CICA pe tot ceea ce a fost anterior studiat in materie de transmitere a bolii. O minciuna ORDINARA ! Nu are decat informatii trunchiate si care nu respecta nicio lege a cercetarii stiintifice legate de conditii identice de mediu si testare, tipuri de subiecti analizati, varste, grade de infecatre ce duc sau nu la imbolnavire, ce tipuri de virusi sunt luati in analiza, etc.,etc., etc., etc. DECI NIMIC ABSOLUT ! Este o abureala declarativa care DOAR DECLARA CA TINE CONT DE TOT (ce e aia tot bai tampitilor ?) ce s-a cercetat anterior, baga cretinismul cu presimptomaticii, si daca tot l-a bagat , nu ne spune ce face presimptomaticul din ziua 1, apoi cel din ziua 2, apoi cel din ziua 3 !!!. Adica in ziua 4 cat de tare s-au imbolnavit cei care s-au imbolnavit ? Usor, grav, au murit ? , mai aveau si altceva ? Nu ? Atunci bine si la vara cald. Mai aveau ? Ce aveau ? Dar ... vorbim noi aici domnilor si doamnelor si Michael Jackson (un it) ??? Cititi si vedeti o tampenie matematica cu iz de stiinta, bazata EVIDEEENT !!! PE MODELE MATEMATICE SI PREZUMTII SCOASE DIN BURTA , un amestec de date statistice compilate si amalgamate pentru a rezulta ce s-a comandat ! EXACT CA IN CAZUL "AVANTERA" SI NU NUMAI !!!

    Nicio treaba cu virioni, factorul R0, studii randomizate, timpi de sedimentare a particulelor in ore pe suprafete umdede (cat de umede ?, timpi de contact, marimea si durata contactului, starea receptorului (sanatos tun sau nu) , ce s-a intamplat cu receptorul apoi ? a murit, a lesinat, a avortat, l-a durut la basca , de ce l-a durut si acolo ? NIMIC ! NADA ! ZERO !

    Vorba muricanului : " exista minciuni, minciuni sfruntate si statistici !"

    Stiti care a fost partea suspecta a cifrelor aruncate de Arafatu Nosferatu ? 48 ...cifra fixa !!! si 3,4 ...cu zecimale sa para ca e ...STIINTA DOMNE , NU GLUMA ! Acesti imbecili asasini au uitat (cum altfel ???) ca in spatele statisticilor stau oameni si atunci oricum ai inmulti si imparti trebuie sa iti de UN UNMAR DE OAMENI INTREGI !!! ACEST LUCRU L-AU UITAT !!! ASTFEL , VRAND SA PARA CEVA DEOSEBIT DE INTELIGENT SI ADANC ...AU SCORNIT O CIFRA CU VIRGULA (3,4) DOAR CA AU COMBINAT-O CU UNA INTREAGA (48). EI BINE DRAGII MOSULUI ... TOATE STUDIILE CARE ZIC EI CA LE-AU LUAT IN CALCUL ...ATENTIE !!!!!!!! STATI JOS ?, TREBUIE SA AIBA UN TOTAL IN OAMENI INTREGI, PENTRU A RESPECTA CIFRELE STIINTIFICE (REPET CU VIRGULA !!!!) UN NUMAR DE 500 DE OAMENI SAU MULTIPLU DE 500. ADICA FIX 500, 1000, 1500, 2000 ...

    ALTFEL 3,4% SI 48 % NU DAU NICIODATA UN NUMAR UNITAR (FIX) !!! DACA IN CAZUL LUI 48% SE MAI INTAMPLA SA FIE INTREG (48, 60, 72...ratia 12) dar nenorocitul de super-ultra-stiintific cu virgula 3,4% (pus acolo doar ca sa treaca de ...50%) nu vrea domne ...oameni intregi ... decat din 500 in 500 !!!! o sa imi ziceti ca au rotunjit ! PAI ASTA MAI E STIINTA ? PENSIA TI-O CALCULEAZA CNPP PANA LA A CINCEA ZECIMALA !!!

    DECI ...DECLARAM "TOATE STUDIILE " (adica un cretinism stiintific !!!) bagam niste grafice colorate si niste trimteri stufoase, sa luam fata la prosti (gen doctorat Ponta, Chiovesi, etc.), le coloram frumos si ...BOTNITA SA NU RASPANDITI ! MURITI DREACU DE ORICE DAR NUMAI DE COVID NU !!! SAU , CU ALTE CUVINTE ... MURITI CAND VREM NOI, NU VOI, SI DE CE VREM NOI, NU VOI ! IRESPONSABILILOR !!!

    Yale ... astia au inventat si cheia de gat ? Se vede ? Bolsevici trotzkysti !!!

    Cititi studiul ! Mi-e scarba sa ma mai uit la el. Margele pentru negri ...ma rog, acum pentru albi care ii pupa-n ...

    https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-un-studiu-yale-arata-ca-peste-50prc-din-infectii-sunt-transmise-de-asimptomatici_1483341.html
  • Soimul 13.04.2021 13:43
    Buna ziua,
    Ar trebui facuta o comparatie de catre jurnalisti, cel putin de catre acestia care sunt de partea adevarului si a credintei, intre aceste cifre si rezultatele referendumului din 2018.
    Atunci, cei 3.531.732 de Romani care au spus DA erau prezentati ca un procent scazut si nesemnificativ al populatiei de catre presa vanduta!
    Acum aceeasi presa ne anunta bombastic ca prezenta la vaccinare e masiva si ca se ingramadesc oamenii sa se vaccineze dar cifrele arata cu totul si cu totul altceva!
    Doamne Ajuta!
  • OMAGA 13.04.2021 23:07
    Sa speram ca Dumnezeu ii va indruma pe romani sa ia decizia buna cu privire la ne-vaccinare, in ciuda campaniilor mincinoase pro-vaccinare din presa si TV! Si pe cei care s-au vaccinat in necunostina de cauza, sa le dea ajutor cu sanatatea.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO