O polițistă și mamă de 37 ani din București are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală costisitoare, care i-ar putea salva viața. CUM PUTEȚI AJUTA

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără angajată a Poliției Municipiului București are nevoie de o operație urgentă, foarte costisitoare, pentru a-i fi extirpată o tumoră depistată la nivelul capului, astfel încât să se poată ocupa în continuare de serviciu și de îngrijirea copilului minor.

„Vlad Maria-Cristina este o colegă din cadrul Secției 12 Poliție, din București. Are 37 de ani și o fetiță de 11 ani. Din cei 37 de ani de viață, 15 ani și i-a petrecut ca polițistă. Pentru că avea dureri mari la nivelul capului, în data de 16.11.2021 a decis să meargă la medic. Diagnosticul a fost crâncen: „tumoră infiltrativă fronto-temporo-insulară stânga”, necesitând o intervenție chirurgicală urgentă. Intervenția ar putea fi făcută la Spitalul Monza din București, însă costurile sunt destul de mari, 15.000 euro. Familia deja a cheltuit sume imense pentru diverse investigații medicale, medicamente, deplasări în străinătate la clinici medicale etc. Mă adresez în primul rând vouă, dragi colegi, dar nu numai. Cristina nu este doar polițist, este om, este mamă și soție. Nu cred că poți să știi ce e în sufletul ei acum. Doar cine a trecut prin așa ceva poate înțelege probabil. Așa că, dacă poți să ajuți, te rog să donezi oricât poți în contul Raiffeisen Bank RO74RZBR0000060009908969, deschis pe numele colegei, Maria Cristina Vlad. Dacă nu ai posibilități financiare, te rog să distribui. Cineva din lista ta de prieteni poate este dispus să ajute. P.S. Pentru alte detalii sau pentru suport, puteți lua legătura cu soțul colegei, George Vlad, la nr. de telefon 0725118101”, se arată într-o postare pe grupul de Facebook Polițiști - Uniți Suntem Puternici.

ACTUALIZARE: În urma unui mesaj al unui cititor, care ne atrăgea atenția că polițista a fost operată între timp, am primit la rândul nostru confirmarea de la Secția 12 Poliție că operația a avut loc, dar, în continuare, este nevoie de sprijin financiar pentru refacerea pacientei și tot ce înseamnă proceduri post-operatorii. Prin urmare, orice donație este binevenită! 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Codreanu 02.12.2021 20:13
    Recomand !!!

    https://www.bagdasar-arseni.ro/sectia-neurochirurgie-iii

    SEF SECTIE
    Conf. Univ. Dr. Tataranu Ligia Gabriela - Medic Primar
    Functie: Medic Sef
    Specializare: Neurochirurgie
    Competete: Neurochirurgie functionala si stereotaxica
    Doctor in stiinte medicale
    Master Managementul Spitalicesc
  • Arb 02.12.2021 20:31
    Sa se adreseze Dr.Sergiu Stoica.
    La Regina Maria linga Sp de urgenta Floreasca.
    Sau la Dr.Exergian de la Sp.Bagdasar.
    Sint doi neurochirurgi ff buni.
    Si cred ca ea are asigurare prin MAI, cum adica sa plateasca 15 mii de euro pt ca doar Monza poate face operatia?
  • Atena 03.12.2021 22:36
    Spitalul Monza are aparatura moderna si dr.Stoica este un mare specialist.Stiu din experienta trecand prin 3 operatii cu acelasi diagnostic.Celelalte spitale nu au aparatura!
  • Alexandru ND 02.12.2021 21:27
    Buna seara, Doamne-ajuta! Tocmai am vorbit la telefon cu domnul George Vlad, sotul doamnei. Mi-a spus ca interventia a avut loc deja, ca au rezolvat in cea mai mare masura cu banii, ca urmaresc evolutia post-operatorie a doamnei, etc. Informatia din articol nu este de actualitate, asa rezulta.
Ultima oră

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO