O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

De Iustina Filimon  /  

Căderea lui Sergio Agüero / Tyc Sports

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Readucem în atenția cititorilor ActiveNews și a opiniei publice acest articol publicat inițial în noiembrie 2021, în contextul morții subite a tinerei baschetbaliste de numai 18 ani Alessia Maria Raiciu. Dumnezeu să o ierte!

Ziarul german Berliner Zeitung a publicat un material care încearcă să răspundă la motivele pentru care „un număr neobișnuit de mare de jucători de fotbal profesioniști și amatori s-au prăbușit [pe teren] în ultima vreme”, arată Summit News. ActiveNews a găsit și alte două liste care circulă în presa străină sau în spațiul online românesc. Lista impresionantă rezultată, pe care o publicăm inclusiv cu trimiteri active către cele mai multe cazuri, este departe de fi completă. De exemplu, la începutul lunii, un tânăr fotbalist de 26 de ani, Grant Hill, a murit subit „din cauze necunoscute”. Decesul lui nu figurează pe aceste liste. În baza articolului găsiți și o filmare cu diferite cazuri de acest gen petrecute de la începerea Vaccinării Mondiale.

Intitulat „Afecțiuni cardiace misterioase în fotbal”, articolul din Berliner Zeitung începe prin a evidenția cazul lui Sergio Agüero de la FC Barcelona, atacantul în vârstă de 33 de ani care a trebuit recent să fie retras de la un meci după 41 de minute din cauza unor amețeli și a unor dificultăți de respirație, despre care a relatat și ActiveNews.

„Jucătorul profesionist al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, va lipsi [de pe teren] cel puțin trei luni. Jucătorul de 33 de ani a fost înlocuit în meciul contra celor de la Deportivo Alavés din cauza unor probleme respiratorii. În prezent, este tratat de un cardiolog pentru probleme cu inima. La Campionatul European, jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit în fața camerelor de filmat. Diagnostic: stop cardiac. Eriksen a supraviețuit.” scrie Berliner Zeitung în introducere.

Articolul prezintă un număr mare de cazuri recente de fotbaliști care au avut probleme cardiace sau care pur și simplu s-au prăbușit pe teren, unele dintre ele soldându-se cu moartea

Iată lista de fotbaliști întocmită de Berliner Zeitung:

 • Meci abandonat din cauza unui stop cardiac al arbitrului într-un joc al echipei Lauber SV (districtul Donauwörth)
 • Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit să fie resuscitat în timpul meciului de la Hannoversch Münden.
 • Un jucător amator de la Gifhorn, Marvin Schumann, a trebuit să fie resuscitat după ce a suferit un stop cardiac.
 • O arbitră asistent la un meci al Kreisliga Augsburg din Emersacker se prăbușește din cauza unor probleme cardiace.
 • Un jucător din liga districtuală SpVgg. Oelde II a trebuit să fie resuscitat de adversarul său
 • Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.
 • Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, moare din cauza unui atac de cord în timpul unui meci în Anglia.
 • Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un infarct după un antrenament.
 • Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig se retrage din cauza unei suspiciuni de afecțiune a mușchiului cardiac 
 • Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern München a avut nevoie de operație pe cord după o aritmie cardiacă.
 • Antrenorul Dirk Splitsteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit fără viață pe marginea terenului de fotbal
 • Rune Coghe (18 ani) de la clubul belgian Eendracht Hoglede a suferit un infarct în timpul unui meci
 • În timpul meciului de calificare la Cupa Mondială de fotbal feminin dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, o arbitră de tușă din Anglia a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace.
 • Căpitanul Dietmar Gladow din Thalheim (Bitterfeld) a suferit un atac de cord fatal înaintea unui meci.
 • Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit mort în timpul unui antrenament cu echipa sa de tineret în Sicilia.
 • Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren din cauza unor probleme cardiace.
 • Dimitri Liénard, de la FC Strasbourg, s-a prăbușit cu probleme cardiace în timpul unui meci din Ligue 1.
 • Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô
 • Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.
 • Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit subit un atac de cord în timpul meciului și a murit la scurt timp în spital.
 • Un fotbalist în vârstă de 13 ani de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia) a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe teren
 • Andrea Astolfi, directorul sportiv al echipei Calcio Orsago (Italia), a suferit un atac de cord după ce s-a întors de la antrenament. A murit la vârsta de 45 de ani.
 • Abou Ali (22 de ani) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din liga 2 în Danemarca.
 • Fabrice N'Sakala (31 de ani), de la Besiktas Istanbul, s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie transportat la spital.

Deși articolul din Berliner Zeitung nu sugerează că problemele cardiace ar putea fi reacții adverse la vaccinurile COVID, este cunoscut faptul că mulți sportivi au fost condiționați cu vaccinarea pentru a putea continua să participe la evenimentele sportive. La fel de cunoscut este faptul că numeroase cazuri de miocardită și pericardită au fost înregistrate în urma vaccinărilor Covid, aceste afecțiuni numărându-se printre efectele adverse menționate în prospectele serurilor Pfizer-BioNTech și ModeRNA.

La rândul său, un alt ziar german, Report24, a publicat un articol intitulat „De la vârsta de 13 ani! Lista lungă a sportivilor decedați "subit" sau ajunși în stare gravă de sănătate”, în deschiderea căruia se pune întrebarea cum de tocmai începând cu mijlocul anului 2021 a început să se observe un număr suspect de mare de decese „subite și neașteptate” în rândul sportivilor de performanță. Nici un reprezentant al autorităților nu poate (sau nu vrea) să explice o posibilă înmulțire a acestora odată cu lansarea serurilor pe bază de terapie genică. Potrivit presei și politicienilor posibil șantajați și mituiți, acestea sunt coincidențe nefericite - deși până și copii de 13 ani se prăbușesc pe teren cu probleme cardiace, mai scrie sursa menționată.

Iată lista întocmită cu multă atenție și după multe cercetări de publicația Report24, în ordine cronologică, începând cu luna iunie a acestui an:

4 iunie 2021, italian, 29 de ani

Fostul profesionist Giuseppe Perrino, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește în timpul unui joc de caritate pentru fratele său mort și moare și el.

7 iunie 2021, german, 38 de ani
Profesionistul de tenis de masă Michael Schneider a murit subit.

12 iunie 2021, danez, 29 de ani
Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit în timpul unui meci din Campionatul European - are nevoie de un stimulator cardiac pentru tot restul vieții.

22 iunie 2021, maghiar, 18 ani
Fotbalistul Viktor Marcell Hegedüs a murit în timpul exercițiilor de încălzire din cadrul unui antrenament în Ungaria.

14 iulie 2021, olandez, 31 de ani
Campionul olimpic la patinaj viteză Kjeld Nuis este grav bolnav după vaccinare și este acum în spital cu probleme cardiace.

16 iulie 2021, egiptean
Fotbalistul Imad Bayumi a murit în timpul unui meci amical din Egipt.

22 iulie 2021, german, 36 de ani
Pe 22 iulie s-au întâlnit SV Olympia Schlanstedt și Germania Kroppenstedt. În timpul meciului, jucătorul Schlanstedts Nicky Dalibor s-a prăbușit și a trebuit să fie resuscitat pe teren.

23 iulie 2021, german, 27 de ani
Tim B. de la SV Hamberge (Schleswig-Holstein) s-a prăbușit după întoarcerea dintr-un turneu de fotbal și a murit.

24 iulie 2021, german
Un jucător de la TuS Hoberge-Uerentrup (Bielefeld) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren

31 iulie 2021, olandeză, 19 ani
Whitnée Abriska, o handbalistă în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui stop cardiac chiar înainte de o călătorie cu avionul.

02.08.21, Belgia, 18 ani
Rune Coghe (18 ani) de la Eendracht Hoglede (Belgia) a făcut infarct în timpul jocului

2 august, 21, Austria, 18 ani
Cronică: Jucător cu nume necunoscut, în vârstă de 18 ani, din Burgenland (Austria) s-a prăbușit pe teren și a fost salvat datorită unei intervenții cu elicopterul.

6 august 2021, Germania
Un jucător din liga națională al SpVgg. Oelde II a fost resuscitat de adversarul său.

14 august 2021, belgian, 37 ani
Fostul fotbalist profesionist francez Franck Berrier, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma mai multor atacuri de cord, în timp ce juca tenis.

15 august 2021, german
Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un atac de cord după antrenament.

16 august 2021, francez, 24 ani
Profesionistul de la Bordeaux, Samuel Kalu, s-a prăbușit după un stop cardiac survenit în timpul unui meci din Ligue

18 august 2021, belgian, 25 de ani
Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.

21 august 2021, Turcia, 31 de ani
Fabrice N’Sakala (31) de la Besiktas Istanbul s-a prăbușit pe teren fără interferență din partea adversarului și a fost transportat la spital.

22 august 2021, italian, 29 de ani
Pedro Obiang, de la clubul italian de liga I Sassuolo Calcio, a ajuns după vaccinarea Covid cu miocardită la spital.

22 august 2021, venezuelean, 30 de ani
Campioana națională de maraton a Venezuelei Alexaida Guedez a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unei alergări de 5.000 de metri.

24 august 2021, Luxemburg, 29 de ani
José dos Reis, un jucător Red Black Pfaffenthal (Luxemburg), s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie resuscitat.

29 august 2021, german
În C-League Dillenburg, un jucător din Hirzenhain s-a prăbușit, jocul fiind apoi anulat.

5 septembrie 2021, francez, 16 ani
Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô

6 septembrie 2021, austriac
Un jucător de la ASV Baden (Austria Inferioară) s-a prăbușit pe teren și a trebuit resuscitat.

6 septembrie, italian, 16 ani
Un jucător de fotbal cu nume necunoscut, în vârstă de 16 ani, din Bergamo a suferit un stop cardiac.

06.09.21, Belgia, 27 de ani
Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit un infarct în timpul meciului și a murit la spital.

6 septembrie 2021, italian, 13 ani
Un fotbalist în vârstă de doar 13 ani, de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia), s-a prăbușit pe teren cu stop cardiac

7 septembrie 2021, britanic, 17 ani
Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui atac de cord în timpul unui meci din Anglia.

9 septembrie 2021, German
Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.

10 septembrie 2021, german, 24 de ani
Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig a dezvoltat miocardită.

11 septembrie 2021, francez, 49 de ani
Ain / Franța: Frédéric Lartillot cedează în urma unui infarct după un meci amical în vestiar

11 septembrie 2021, italian, 45 ani
Andrea Astolfi, director sportiv la Calcio Orsago (Italia) suferă un infarct fulminant după ce s-a întors de la antrenament și moare la vârsta de 45 de ani fără nicio boală anterioară.

11 septembrie, danez, 22 ani
Abou Ali (22 de ani) s-a prăbușit cu stop cardiac în timpul unui meci cu două etape în Danemarca

11 septembrie 2021, olandez, 19 ani
Jucătorul de hochei pe gheață Sebastiaan Bos a murit subit.

13 septembrie 2021, german
Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren cu probleme cardiace

13 septembrie 2021, francez, 33 de ani
Dimitri Liénard de la FC Strasbourg s-a prăbușit într-un meci din Ligue 1 cu probleme cardiace.

14 septembrie 2021, SUA 37 de ani
Fostul profesionist NFL, Parys Haralson, a murit subit, la vârsta de 37 de ani.

18 septembrie 2021, Germania, 25 de ani
Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern Munchen a suferit o operație la inimă după o aritmie.

18 septembrie 2021, Canada, 25 de ani
Jucătorul canadian de fotbal Francis Perron a murit la scurt timp după un meci.

19 septembrie 2021, Franța, 19 ani
Un fotbalist în vârstă de 19 ani de la FC Nantes a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului

19 septembrie 2921, Germania
Antrenorul de volei Dirk Splisteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit mort pe margine

21 septembrie 2021, Augsburg
Arbitru asistent al unui joc Kreisliga Augsburg din Emersacker, s-a prăbușit cu probleme cardiace

21 septembrie 2021, Germania
La meciul feminin de calificare la Cupa Mondială dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, arbitra de linie Helen Byrne a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace

27 septembrie 2021, Germania
Joc abandonat din cauza stopului cardiac al arbitrului într-un meci al Lauber SV

27 septembrie 2021, Italia, 20 de ani
O tânără călăreață a suferit un atac de cord la sfârșitul unui turneu.

28 septembrie 2021, Germania, 17 ani
Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit resuscitat în Hannoversch Münden în timpul jocului

28 septembrie 2021, Italia, 53 de ani
Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena cu echipa sa de tineret în Sicilia.

28 septembrie 2021, SUA, 16 ani
Un adolescent vaccinat cu două doze s-a prăbușit în timp ce juca fotbal și a murit la scurt timp după.

29 septembrie 2021, Germania
Căpitanul de echipă Dietmar Gladow a suferit un atac de cord fatal înainte de un meci

29 septembrie 2021, SUA
Un jucător de fotbal de liceu s-a prăbușit în timpul antrenamentului și a murit în spital.

30 septembrie 2021, Germania
Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului din liga regională A 2 dintre SV Hoßkirch și TSV Sigmaringendorf. A suferit un stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat.

1 octombrie 2021, Germania, 15 ani
Tânărul portar Bruno Stein de la FC An der Fahner Höhe din Gräfentonna, Turingia, a murit la vârsta de 15 ani.

3 octombrie 2021, Austria, 64 de ani
Fostul antrenor de portari și cel mai recent căutător de talente, Ernst Scherr, a murit subit.

4 octombrie 2021, Germania, 42 de ani
Alexander Siegfried de la VfB Moschendorf s-a prăbușit brusc și a murit.

7 octombrie 2921, Italia, 17 ani
Un sportiv în vârstă de 17 ani din Colverde a făcut stop cardiac în timpul unui antrenament.

8 octombrie 2021, Franta, 49 de ani
Un jucător SC Massay a suferit un atac de cord fatal în timpul jocului.

9 octombrie 2021, Mexic
Caddy Alberto Olguin s-a prăbușit pe terenul de golf după un atac de cord. Ar fi al doilea deces de acest gen într-o perioadă scurtă de timp.

9 octombrie 2021, Anglia, 29 de ani
Atacantul profesionist de la Shrewsbury, Ryan Bowman, a avut nevoie de defibrilator după o jumătate de oră de meci cu probleme cardiace extreme.

10 octombrie 2021, Italia, 18 ani
Un fotbalist și-a pierdut conștiența brusc pe teren și a fost resuscitat de colegii săi.

10 octombrie 2021, Franța, 40 de ani
După încălzire, un jucător de la Saint-James a suferit un infarct.

10 octombrie 2021, Italia, 59 de ani
Un alergător de fond din Biella a murit de insuficiență cardiacă în timpul unei curse.

10 octombrie 2021, Germania
În jocul Ligii Westfalia feminine Wacker Mecklenbeck contra Fortuna Freudenberg, o jucătoare s-a prăbușit cu puțin timp înainte de final

12 octombrie 2021 Germania, 25 de ani
Lukas Bommer, portarul HC TuRa Bergkamen, a murit subit.

13 octombrie 2021, Mexic, 16 ani
Elevul Hector Manuel Mendoza a murit din cauza unui infarct în timpul antrenamentului.

14 octombrie 2021, Brazilia, 18 ani
Tânărul fotbalist profesionist Fellipe de Jesus Moreira a suferit un dublu infarct și luptă pentru viață.

14 octombrie 2021, Italia, 27 de ani
Multiplu campion la ciclism, Gianni Moscon, a trebuit operat din cauza unor aritmii cardiace severe.

14 octombrie 2021, Italia, 53 de ani
Un fotbalist AH a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament.

15 octombrie 2021, SUA, 14 ani
Fotbalista Ava Azzopardi, în vârstă de 14 ani, s-a prăbușit pe teren și acum luptă pentru viața ei într-o comă artificială.

16 octombrie 2021, Franta, 54 ani
Jucătorul AH Christophe Ramassamy a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unui meci.

17 octombrie 2021, Franța, 41 de ani
Un fotbalist s-a prăbușit pe teren și a murit, se pare, din cauza unui stop cardiac.

27 octombrie 2021, Austria, 26 de ani
Ghanezul Raphael Dwamena s-a prăbușit din cauza unor probleme cardiace severe. El purta un defibrilator înainte de incident.

28 octombrie 2021, Germania, 48 ani
Co-antrenorul Hertha BSC, Selim Levent, a murit subit în vacanță.

28 octombrie 2021, SUA, 12 ani
Jayson Kidd, în vârstă de 12 ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena la baschet, iar mai târziu a murit.

30 octombrie 2021, Spania, 33 de ani
Atacantul FC Barcelona Kun Agüero a trebuit să fie înlocuit într-un singur meci din cauza unor probleme cardiace. Acum se află la spital pentru analize.
 
La rândul ei, publicista Adriana Vitan Balint publică pe contul ei de Facebook o altă listă impresionantă, cu următorul mesaj:
 
Cum să votezi vaccinarea obligatorie când ai atâtea cazuri de oameni decedați sau rămași cu sechele? Câți bani și ce beneficii să te transforme într-un criminal?
 
Uitați aici o listă lungă de sportivi din lumea întreagă decedați sau schilodiți de vaccin. În condițiile în care toți sportivii sunt verificați și răsverificați medical, extrem de serios și amănunțit, de două ori pe an, în special la inimă.
 
Sunteți pregătiți, dragi politicieni, să ii aveți pe conștiință și pe ai noștri?
 
Dacă aveți îndoieli, puteți verifica orice nume pe google, toate cazurile sunt absolut reale.
 
Lista Adrianei Vitan Balint
 
 • Santo Giuliano, dansator de 33 de ani, suferă infarct la 5 zile după vaccin.
 • Jucătorul de tenis olimpic de 32 de ani Joachim Gerard se prăbușește în timpul meciului cu probleme cardiace.
 • Fotbalistul Jalen Leavey de 19 ani moare în campus după meci.
 • Jucătorul de baseball Daniel Brito de 23 de ani suferă un atac cerebral în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Tirrell Williams moare în urma prăbușirii pe teren.
 • Fotbalistul Okafor Kelechi de 21 de ani moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul de 29 de ani Lee Moses moare în timpul sesiunii de antrenament.
 • Fotbalistul Stephen Sylvester de 15 ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Emmanual Antwi de 18 ani moare după ce se prăbușește pe teren.
 • Fotbalistul de 13 ani Cajetan Chinoyelum Nsofor moare în timpul antrenamentului.
 • Jucătoarea de fotbal Moira Claire Arney de 15 ani a murit în timpul antrenamentului.
 • Andrew Roseman a murit subit și neașteptat, fără informații suplimentare.
 • Fotbalistul Nickolas Lawrinas de 17 ani a murit subit și neașteptat, cauză neclară, potrivit mass-media.
 • Fotbalistul Miquel Lugo de 17 ani s-a prăbușit și a murit în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Devon DuHart de 16 ani a murit în mod misterios în iulie 2021.
 • Fotbalistul Ivan Hicks, în vârstă de 16 ani, moare de boli cardiovasculare în timpul meciului.
 • Fotbalistul Joe Bradshaw de 19 ani moare misterios în afara campusului, fără concluzia morții.
 • Fotbalistul Drake Geiger de 16 ani se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 15 ani Joshua Ivory se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Quandarius Wilburn se prăbușește în timpul antrenamentului și moare imediat după.
 • Fotbalistul Dimitri McKee, în vârstă de 17 ani, leșină și moare după antrenament.
 • Rugby Play de 28 de ani, Tevita Bryce se prăbușește în timpul meciului de infarct.
 • Jucătorul de rugby Dave Hyde, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește și moare după meci.
 • Jucătorul de baseball Yusuke Kinoshita de 27 de ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului..
 • Ciclista olimpică Olivia Podmore, de 24 de ani, moare subit și misterios în camera ei, iar în cursul acelei săptămâni un alt sportiv sprinter Cameron Burell moare și el misterios.
 • Campionul Jocurilor Olimpice din China de 23 de ani, Gilbert Kwemoi, s-a prăbușit în casa sa și a murit în drum spre spital.
 • 40 de ani. Un alergător de semimaraton s-a prăbușit în timpul cursei și a murit puțin mai târziu
 • Franța, fotbalist de 41 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit din cauza unui stop cardio-respirator.
 • SUA, student senior, sportiv John Stokes, suferă de miocardită.
 • Ciclistul Greg Luyssen, de 22 de ani, obligat să-și încheie cariera după vaccin din cauza problemelor cardiace.

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Ilie Șerbănescu: Avem o țară, dar, oare, mai este a noastră? Ce putem schimba? Poate, doar jupânul!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Sweeping 12.11.2021 22:19
  Oroare medicală - Proteina de vârf a vaccinului intră în nucleele celulelor, suprimă motorul de reparare a ADN-ului pentru organism

  Această constatare poate fi descrisă doar ca o adevărată „groză” în implicațiile ei. O nouă cercetare uimitoare publicată în Viruses, parte a ediției SARS-CoV-2 Host Cell Interactions a MDPI (Open Access Journals) dezvăluie că proteinele vârf ale vaccinului intră în nucleele celulelor și provoacă ravagii asupra mecanismului de reparare a ADN-ului celulelor, suprimând repararea ADN-ului la fel de mult. ca 90 la sută.

  Rezultatul îngrozitor al acestei descoperiri este că persoanele care au luat vaccinuri ARNm se vor confrunta cu repararea ADN-ului suprimată, expuneri crescânde care odată au fost considerate a fi probleme minore la amenințări semnificative la adresa sănătății lor.

  Cu alte cuvinte, persoanele expuse la radiații 5G, examene de mamografie, plastifianți chimici din produsele alimentare și substanțe cancerigene din produsele de îngrijire personală (detergenți de rufe, parfumuri, șampoane, loțiuni pentru piele etc.) nu vor putea repara deteriorarea ADN-ului cauzată de aceste expuneri. În urma expunerilor relativ mici, ei vor începe să sufere mutații și să dezvolte cancere în tot corpul lor.


  https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html
 • Unul oarecare 13.11.2021 18:12
  Da, exact cum a zis Părintele Elpidie, cu fiecare injecție este pregătită schimbarea ADN-ului.
  La ultima injecție, a șaptea, ADN-ul este schimbat definitiv și omul v-a fi pecetluit, ca animalele. Noua "creatură", cu noul ADN patentat, nu se mai poate ruga, deci merge 100% in iad.
  Să ne ferească bunul Dumnezeu de a-l șaptelea "vaccin"!
 • manu_fx ► Unul oarecare 13.11.2021 19:14
  Va rog daca e posibil, puteti sa-mi trimiteti o referinta la aceste profetii. Carti, text online, link-uri video, orice. Sunt sincer interesat. Multumesc!
 • Unul oarecare ► manu_fx 14.11.2021 05:08
  Am găsit un video cu Părintele Elpidie pe care youtube încă nu l-a sters:

  https://youtu.be/XUt3IzmedNo
 • manu_fx ► Unul oarecare 16.11.2021 12:33
  Am mai gasit si eu arhive mai vechi, le-am mai arhivat, le urmaresc cu atentie, mare lucru sa ne desluseasca un parinte vazator cu duhul, in aceste vremuri de restriste. Multumesc frumos! Doamne ajuta!
 • Gimy ► manu_fx 27.12.2021 17:50
  https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/2021/12/04/dr-german-care-a-dezvaluit-nano-particulele-de-grafen-din-interiorul-vaccinurilor-a-fost-asasinat/

  https://estemaitarziudecatcredeti.wordpress.com/2021/12/12/o-opinie-duhovniceasca-parintele-elpidie-ne-avertizeaza-despre-incercarea-globala-de-modificare-a-adn-ului-uman-prin-intermediul-vaccinurilor-in-adn-ul-uman-este-suflarea-lui-dumnezeu-interviu-3-de/
 • Enya 12.11.2021 22:27
  URGENT un site cu victimele vaxxurilor din Romania!

  Modele:
  https://thecovidblog.com
  https://nomoresilence.world
 • Andri 17.08.2022 05:22
  Mai e si realnotrare.com
 • Orizont 13.11.2021 02:51
  Parca as fi in fata unui secenariu de Hollywood... Programarea societala care mi-a configurat retelele neuronale incearca sa-mi suprime constiinta, incearca sa aplatizeze impactul ... insa tot ce vad si aud este REAL - Este o DEMOLARE CONTROLATA si nu gasesc un rationament solid care sa explice de ce s-a ajuns pana aici .
  Specia umana a pierdut instinctele de conservare , a pierdut intuitia , a fost adusa la un grad de sedare si mutilare , incat nu mai este capabila sa inteleaga ce i se intampla ..
 • remember republica 13.11.2021 08:38
  de ceva timp, am exact aceeași impresie...
 • Andri 17.08.2022 05:33
  Mai e si explicatia duhovniceasca:

  4. Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.
  5. Nu vă aduceți aminte că, pe când eram încă la voi, vă spuneam aceste lucruri?
  6. Și acum știți ce-l oprește, ca să nu se arate decât la vremea lui.
  7. Pentru că taina fărădelegii se și lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.
  8. Și atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale și-l va nimici cu strălucirea venirii Sale.
  9. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoțită de tot felul de puteri și de semne și de minuni mincinoase,
  10. Și de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
  11. Și de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
  12. Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.


  Potrivnicul, in persoana lui Harari, se inalta mai presus de Dumnezeu. Fiii nelegiuirii il urmeaza. Infricosator versetul 11, tot zicem noi ca plandemia a fost trimisa ca sa se desparta graul de neghina.
  Ce l-a oprit pana acum sa se arate? Spun sfintii diverse variante. Dar ce ma face pe mine sa ma intreb asta e faptul ca Gheitz a calatorit de 2 ori la Efes in ultimii ani, ultima oara l-a dus Bourla cu vasul sau acolo. La Efes in biserica/casa Maicii Domnului.
  Ce facea posedatul acesta in casa Maicii Domnului?

  After resting in the yacht for a while, Gates boarded a private helicopter for Meryemana House (House of the Virgin Mary) in the Selçuk district of Izmir, a western Turkish city where the Assumption, or bodily ascent, of Virgin Mary to heaven, is believed to have taken place.

  He then visited Ephesus, an ancient settlement in Selçuk, with his private bodyguards. It was his second time visiting the House of the Virgin Mary. The American business magnate visited the site for the first time when he was in Marmaris, another popular vacation resort town in 2005, with his now ex-wife Melinda Gates.

  https://www.google.com/amp/s/www.dailysabah.com/turkey/bill-gates-goes-to-western-turkey-visits-christian-pilgrimage-site/news/amp
 • OMAGA 13.11.2021 19:08
  Problema de logica de 1000 de puncte: de ce alte categorii de persoane cunoscute/importante, cum ar fi politicieni, oameni de afaceri (putred de) bogati NU patesc la fel?
  Teoretic si ei s-au vaxinat, ba unii aparent chiar in vazul lumii.

  Cumva pentru ei NU functioneaza legea probabilitatilor?
 • Mihai Augustus 01.12.2021 13:36
  Adevarat ai si tu dreptatea ta. Dar tu cgiar crezi ca , clasele acelea de oameni s au vaccinat cu ce da prostimii sa bage in ei ? Eu nu prea cred este multa manipulare in masa, aia nu se vaccineaza arata la lume chipurile sa nu bata la ochi dar lumea s a mai destination si deja cei vaccinati numai suporta atata bataie de joc.. politicienii si aia cu bani baga vitamine in ei si tratamente speciale nu se vaccineaza pe bune cu dozele care le baga pe gat la lume e o gainarie totala, si ce este cel mai trist ca , constrange si sportivii si saracii isi pun increderea si sanatatea in mainile unor escrow, de ce nu conditioneaza politaii politicienii si alte clase sociale? Hmm le e frica si le tataie curul nu I asa ca nu mai are cine sa ii apere , cine stie cate mii de cazuri mai sunt cu tineri in floarea varstei.. cine raspumde? E simplu toti se spala pe maini si baga multa vrajeala ca niciun deces din alea nu au fost de la vaccinare, uita te sa vezi de astia cu pfizerul ca au mai fost condamnati im trecut pentru multe magarii si cati n o r mai fi ca astia si deja au distrus o gramada de lume dar multi inca dorm mai le si promoveaza. Acum vor sa taie si dreptul la sobe oamenilor si la lemme ca altfel nu vor mai lua fonduri de la UE si nu cred ca sunt departe vor face si asta politicienii astia corupti si vanduti niste rahati doar dupa bani.. cauta sa vezi cum s a impus lumea pe unele insule care apartin Frantei, s ai batut cu ei aia pt libertate si au reusit cu toate ca Macron a trimis trupe acolo si au luat bagajelul si au plecat daca acolo au fost in stare la noi inca se doorme si uite ca lumea accepta sa fie calcati in picioare sa vedem ce vor face cand va da lege si pt copii lor atunci sa vedem si cu certificatul verde.. care e stabilit prin Ianuarie de asta au si facut alianta psd-pnl, sa faca aceleasi manipulari constrangeri si jocuri ordinare niste pioni vanduti la straini si la toti smecherii din lume.. se incalca orice drepturi lumea e constransa nu se mai respecta drepturile omului sunt calcate in picioare nu mai exista nicio democratie.. daca nu se va impune lumea o va tine asa cativa ani de acum incolo sunt super dezamagit de ce a a ajuns omul si ce presiuni se fac asupra lui .. Cele bune!
 • Tic 17.08.2022 02:00
  În Austria acele certificate mizerabile de vaccinare s-au vândut politicienilor și altora cu preturi în funcție de poziția sociala și puterea financiara. O întreaga rețea a fost descoperita. Nici unul dintre ăștia nu s-a injectat.
 • Seth 17.08.2022 12:05
  Pentru cine are o gandire duhovniceasca,in anul 2018 in luna august am avut o vedenie de noapte care a fost asa:Un inger a venit la mine,m-a trezit si mi-a spus,,acum vin de la Dumnezeu si am venit sa-ti arat ce m-a trimis El sa aduc pe pamant,,L-am intrebat de unde vine si daca imi poate arata ;locul unde locuieste Dumnezeu.Ingerul mi-a aratat locul,pe care-l pot descrie succint. ca fiind locul de unde pornesc si ajung toate.Cand a inceput ingerul sa vorbeasca am fost mutat instantaneu intr-o structura enorma,de marimea unui orasel ,dar stiam ca este ceva ca un aparat de zbor desi nu-i vedeam exteriorul.Apoi undeva inlauntrul structurii aceleia exista ceva ca un seif blindat de o marime enorma.langa usa seifului sau mai bine zis poarta lui care era ca si cum ar fi avut 2-3 km mai era un frate care era acolo dinaintea mea.Infgerul a intredeschis poarta si atunci a venit o faptura iute ca fulgerul la vederea careia m-am ingrozit.Vedenia s-a terminat asa.In dimineata urmatoare am vb la tel cu un frate din Baia Mare cu dar de vedenie caruia i-am spus exact ce am scris aici fara alte detalii.Apoi am rugat pe Domnul sa-mi spuna care era scopul pentru care trimisese ingerul acela si care era lucrarea pt ca vedenia de noapte se terminase brusc.Domnul mi-a aratat iar pe la ora 14 circa in aceeasi zi m-a sunat fratele Ovidiiu din Baia Mare care mi-a spus ca ingerul mi-a arata o caracatita neagra a cerei piele fierbea.Caracatita era mare cat 3 blocuri intercontinental.Era un demon puternic..Domnul mi-a aratat lucrarea acestuia,asa:A deschis tentaculele,a inconjurat intregul glob pamantesc,din mijl;ocul fapturii a iesit un fel de plasa neagra ,groasa ca o sarma,care se tesea intr-o retea care a acoperit pamantul>prin plasa respectiva nu mai trecea lumina.Cand se tesea se tesea si trecea prin capul oamenilor de tot felul,iar dupa ce strabatea calota craniana omul avea o zvacnire si ramaneau toti ca spanzurati in ea.Insa erau putini oameni care aveau un fel de lumina in cap,iar prin acestia nu putea trece.Domnul mi-a aratat fetele celori prinsi in retea,de la cca 6-7 metri pareau ca inainte dar cand le-am vazut fetele indeaproape erau fete de morti.Fratelui Ovidiu Domnul i-a aratat de asemenea un insectar cu insecte prinse acolo,El a cerut talmacire,care a sunat asa:Dupa ce duhul acesta rau isi va face lucrarea asa vor fi oamenii.Insectele erau prinse cu ace si cand te uitai la ele pareau vii,dar erau moarte..Asta a fost.am mai avut si altele in anii trecuti,iar pustiirea care va veni depaseste orice imaginatie.Domnul se va indura insa de ramasita Lui.
 • Kara 17.08.2022 17:48
  Pana in prezent sunt 847 de sportivi decedati (fara baschetbalista romanca), 1249 cu infarct si alte probleme serioase de sanatate.

  Lista de pe acest website este actualizata periodic:

  https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/
 • Zonal 17.08.2022 21:27
  Am gasi un articol edificator, publicat in American Chemical Society in 2019 (il gasiti pe site-ul ACSPublications) "Self-Assembled Magnetic Nanoparticle–Graphene Oxide Nanotag for Optomagnetic Detection of DNA" Ce inseamna asta? Inseamna ca nanoparticulele de oxid de grafen, care sint magnetice, se autoasambleaza si devin o nano-eticheta pentru ADN,care astfel poate fi detectat prin metoda optomagnetica.
 1. Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

 2. Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

 3. Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

 4. 21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

 5. Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

 6. Aruncă-l pe Goe din tren!

 7. Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

 8. Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

 9. Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

 10. ONU A BETONAT FUNDAȚIA GULAGULUI DIGITAL. Se cere Vaccinarea Universală și Poliția Internetului. Doar 11 țări s-au opus declarației privind ”Prevenirea, Pregătirea și Răspunsul în caz de Pandemie” (PPPR)

 1. Isteria Dronelor: Regimul Iohannis încearcă să inducă Starea de Război în România

 2. MEGA-SEISM ÎN BISERICĂ: HOMOSEXUALITATEA a devenit CRITERIU DE PROMOVARE în BOR, iar episcopia Oradiei este un exemplu evident. Avem de-a face cu o adevărată rețea: REȚEAUA HOMOSEXUALILOR. Nimeni nu ne poate reseta într-atât!

 3. După mii de studii care arată că masca e nesănătoasă, Rafila vrea să ne-o pună din nou pe față

 4. Doza finală: Simona Halep suspendată 4 ani pentru dopaj

 5. Bombă de presă! Hellvig, candidatul comun al PSD și PNL la prezidențiale

 6. Dr. Geanina Hagimă: Creierul bestiei care coordonează acțiunea Covid este virusat. Noile date FDA ale serurilor experimentale tocmai aprobate

 7. Monștrii elitei globaliste - Forumul Economic Mondial, Fundația Gates, Clinton Inc., Adunarea Generală a ONU – se întâlnesc la New York pentru a pune la cale modalități de a jefui omenirea de drepturi în numele farsei climatice

 8. Trump promite că va pune capăt traficului de copii și exploatării sexuale a copiilor în America: „Stau împotriva cabalei sataniste a pedofililor care conduc lumea” - VIDEO

 9. A apărut IMNUL NEVACCINAȚILOR, al celor care cred în perfecțiunea creației lui Dumnezeu: ”Suntem perfecți, nu suntem defecți / Să ne înțepați, boală să ne dați...” Cadoul Familiei Udrea pentru Români - VIDEO

 10. ITIA închide cazul Halep: Toate rezultatele și premiile obținute în perioada martie – august 2022 VOR FI ANULATE, inclusiv titlul de la Toronto

Ultima oră

01:15

22 septembrie: Sfântul Ierarh Martir Teodosie de la Brazi, mustrătorul nedreptei conduceri, un exemplu de ierarh al Bisericii Ortodoxe

23:30

21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

23:00

Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

22:30

Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

22:05

Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

22:00

Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

21:25

Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

20:55

A început Bucuria Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași! Prin IBMF, Iașiul devine centrul cântului bizantin din țară - VIDEO

20:30

Muzicieni și credincioși pentru Mănăstirea Turnu: Concert Caritabil TRONOS, TRONOS JUNIOR și RIBALE WEHBE pentru reconstrucția Mănăstirii Turnu, aproape distrusă după un incendiu devastator. Veniți Sâmbătă, 23 Septembrie, la Ploiești! - VIDEO

20:15

Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

19:30

Ar putea redeveni România una dintre marile țări producătoare de hârtie din celuloza de stuf? Antrepenorul Iulius Octavian Popa crede că da: Delta Dunării este o regiune unică și cu particularități pe care nu le are nici o regiune în Europa

18:45

Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

17:37

Cora Muntean: La mulți ani, George Simion! VIDEO: De la Lansarea Europarlamentarilor AUR la Jos Ciolacu și Jos Cenzura CNA!

17:15

Cetatea lui Vlad Țepeș la 564 de ani de la atestarea documentară. Nicușor Dan: Am fost fascinat de București când am venit prima oară, la un concurs de matematică, la 14 ani

16:25

8 decese în urma infecției cu virusul West Nile în România și 53 de cazuri confirmate. Se repetă situația din 2017? Atunci au fost înregistrate tot 8 decese și 52 de cazuri