O asistentă anti-vaccin din Germania a inoculat până la 8.600 de persoane cu soluție salină în loc de vaccinul anticovid. Tribunalul a lăsat-o în libertate

De Cătălin Vușcan  /  


O asistentă anti-vaccinistă care a vaccinat până la 8.600 de persoane în vârstă cu soluție salină în loc de vaccinul Covid-19 a scăpat de tribunal, informează Daily Mail.

Asistenta de la Crucea Roșie, Antje T, în vârstă de 39 de ani, a vaccinat mii de pacienți în vârstă la un centru de vaccinare din Germania cu ceea ce le-a spus că este vaccinul BioNTech Pfizer, dar era doar o soluție de apă sărată.

Asistenta, care a administrat vaccinurile false la centrul de vaccinare Schortens din Friesland, în nord-vestul Germaniei, a primit doar șase luni de probațiune.

Ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare pentru agresiune intenționată de către Tribunalul districtual din Oldenburg, landul Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie.
 
Defendant Antje T, 39, is pictured during the trial at Oldenburg District Court, Lower Saxony, on November 30. She was sentenced to probation for jabbing people with saline solution
 
(Antje T, în vârstă de 39 de ani, fotografiată în timpul procesului de la Tribunalul districtual din Oldenburg, Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie)

Antje T a vaccinat până la 8.600 de pacienți, care erau în principal angajați ai spitalelor, educatori și medici cu vârsta de peste 70 de ani, între 5 martie și aprilie 2021.

Poliția a declarat în fața instanței că aceasta a putut să introducă soluția salină fără să fie detectată, deoarece era responsabilă de pregătirea vaccinului și a seringilor în timpul turei sale la centrul de vaccinare.

Dar, după mai bine de o lună, ea a fost denunțată de un alt angajat care a văzut-o folosind soluția salină în loc de vaccin pe șase pacienți pe 21 aprilie 2021.

În plus, tânăra de 39 de ani postase mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care își sublinia în mod deschis opiniile sceptice cu privire la vaccinurile COVID-19.

Când a fost interogată de poliție, ea a recunoscut că a folosit soluția salină, dar spusese că a făcut-o doar pentru că a spart din greșeală o fiolă care conținea șase vaccinuri și i-a fost rușine să le spună colegilor ei.

De asemenea, ea a susținut că a fost un incident izolat, dar a fost concediată imediat după ce testele de anticorpi care au fost efectuate pe persoanele afectate au confirmat suspiciunile autorităților.

În plus, licența de a lucra ca asistentă medicală a lui Antje T. a fost revocată, potrivit presei.

Totodată, autoritățile au îndemnat persoanele vaccinate cu soluție salină să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Briela 02.12.2022 10:01
  ”Totodată, autoritățile au îndemnat persoanele vaccinate cu soluție salină să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.” - așa că, prostălăii speriați de moarte se vor duce ingroziți la ”revaccinare”, fără să fie conștienți ce mare bine le-a făcut această femeie și convinși în continuare că autoritățile le vor numai și numai binele.
  Ce-ar mai rîde astăzi Ion Creangă!
 • Toth Florin 02.12.2022 11:18
  rata de vaccinare in germania azi este extrem de scazuta, un domn dintr-un land se plangea ca vor arunca milioane de doze. a secat balta, nu mai are peste ( prosti ).
 • Nick Cohen 02.12.2022 10:12
  Oare citi din acei 8600 carora aceasta asistenta le-a salvat vietile se vor "reînregistra pentru revaccinare " ? Aia care o vor face, categoric ca sunt retardati , fara nici o indoiala .
 • Carbid 02.12.2022 11:14
  NU mai contează!!! ea si-a luat plata de la Dumnezeu!!!
  Cinste ei! După nume probabil că nu e nici macar nemțoaică!
 • Toth Florin 02.12.2022 11:20
  probabil maxim 50 dintre ei, maxim 50 !!!! a secat balta, s-au cam trezit la realitate masele.
 • Toth Florin 02.12.2022 11:16
  femeia asta merita sa intrein cartea de istorie, a salvat multe vieti, posibil chiar 8600 de vieti. inca mai exista speranta, va imbratisez cu drag, scumpa doamna !!!
 • nenimenea 02.12.2022 11:38
  Subscriu!
 • George 02.12.2022 12:03
  Ce tare! Asa este... mare plata isi va lua de la Dumnezeu!
 • lsyandex 02.12.2022 12:33
  În mod normal, dacă ăia erau și bătrâni și n-au murit până acum, atunci 8600 de oameni reprezintă un grup de control suficient de mare ca să se înceteze cu mizeria asta.
 • Coronoia 02.12.2022 14:38
  Cat de jegos e colegul care a turnat-o pe acesta femeie! Probabil a fost mandru de el dupa ce femeia aceasta bineintentionata si-a pierdut locul de munca, in mintea lui e un cetatean responsabil care respecta legea si protejeaza societatea de elemente daunatoare. Poate chiar se asteapta sa primeasca o medalie de merit.
  Un individ facut din acelasi tip de aluat din care erau nemtii care acum 80 de ani isi denuntau vecinii care ajutau/ascundeau evrei.

  Apropo, am citit de curand un mare adevar care seamana cu situatia din articol: "Cetatenii care au ascuns-o pe Anne Frank incalcau legea. Cetatenii care au dezvaluit autoritatilor locul unde se adapostea Anne Frank respectau legea."

  Pentru cine nu stie, Anne Frank fiind o fetita evreica care se ascunsese timp de mai multi ani cu familia ei intr-o casa din Amsterdam de-a unui prieten al tatalui ei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Cineva, nu se stie nici acum cine, a turnat la autoritati, toata familia a ajuns in lagarul de concentrare, iar de supravietuit a mai supravietuit doar tatal. Anne a murit in lagar la varsta de 12 ani si in urma ei a ramas jurnalul care a facut-o celebra post-mortem.
 • Tic 02.12.2022 23:02
  Se pare ca toată povestea Annei Franck este doar o... poveste pt induiosarea și impresionarea omenirii. Este o controversa care pune pe gânduri. Mai sunt din acestea, folosite de unii pt foloase pe sute de ani.
 • Cristi Bruca 02.12.2022 17:09
  Câte vieți a salvat această doamnă! O adevărată eroină, fără îndoială! Așa cum vedem filme despre eroi ce au salvat evrei din mâinile naziștilor, așa vom vedea și filme despre eroi ce au salvat mii din ghearele big farma. Visez, știu! Cinste ei!
 • brian duffy 02.12.2022 20:13
  stiu ca exista legi, dar chipul ei nu ar fi trebuit blurat in fotografie...este remarcabil ce a facut
 • FlorinN 03.12.2022 14:10
  Daca a făcut asta din convingerea ca salvează vieți, cunoscând nocivitatea serurilor experimentale, să-i dea Dumnezeu sănătate!
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 6. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliști și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 7. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 8. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 9. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliști și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul