O asistentă anti-vaccin din Germania a inoculat până la 8.600 de persoane cu soluție salină în loc de vaccinul anticovid. Tribunalul a lăsat-o în libertate

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O asistentă anti-vaccinistă care a vaccinat până la 8.600 de persoane în vârstă cu soluție salină în loc de vaccinul Covid-19 a scăpat de tribunal, informează Daily Mail.

Asistenta de la Crucea Roșie, Antje T, în vârstă de 39 de ani, a vaccinat mii de pacienți în vârstă la un centru de vaccinare din Germania cu ceea ce le-a spus că este vaccinul BioNTech Pfizer, dar era doar o soluție de apă sărată.

Asistenta, care a administrat vaccinurile false la centrul de vaccinare Schortens din Friesland, în nord-vestul Germaniei, a primit doar șase luni de probațiune.

Ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare pentru agresiune intenționată de către Tribunalul districtual din Oldenburg, landul Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie.
 
Defendant Antje T, 39, is pictured during the trial at Oldenburg District Court, Lower Saxony, on November 30. She was sentenced to probation for jabbing people with saline solution
 
(Antje T, în vârstă de 39 de ani, fotografiată în timpul procesului de la Tribunalul districtual din Oldenburg, Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie)

Antje T a vaccinat până la 8.600 de pacienți, care erau în principal angajați ai spitalelor, educatori și medici cu vârsta de peste 70 de ani, între 5 martie și aprilie 2021.

Poliția a declarat în fața instanței că aceasta a putut să introducă soluția salină fără să fie detectată, deoarece era responsabilă de pregătirea vaccinului și a seringilor în timpul turei sale la centrul de vaccinare.

Dar, după mai bine de o lună, ea a fost denunțată de un alt angajat care a văzut-o folosind soluția salină în loc de vaccin pe șase pacienți pe 21 aprilie 2021.

În plus, tânăra de 39 de ani postase mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care își sublinia în mod deschis opiniile sceptice cu privire la vaccinurile COVID-19.

Când a fost interogată de poliție, ea a recunoscut că a folosit soluția salină, dar spusese că a făcut-o doar pentru că a spart din greșeală o fiolă care conținea șase vaccinuri și i-a fost rușine să le spună colegilor ei.

De asemenea, ea a susținut că a fost un incident izolat, dar a fost concediată imediat după ce testele de anticorpi care au fost efectuate pe persoanele afectate au confirmat suspiciunile autorităților.

În plus, licența de a lucra ca asistentă medicală a lui Antje T. a fost revocată, potrivit presei.

Totodată, autoritățile au îndemnat persoanele vaccinate cu soluție salină să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Briela 02.12.2022 10:01
    ”Totodată, autoritățile au îndemnat persoanele vaccinate cu soluție salină să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.” - așa că, prostălăii speriați de moarte se vor duce ingroziți la ”revaccinare”, fără să fie conștienți ce mare bine le-a făcut această femeie și convinși în continuare că autoritățile le vor numai și numai binele.
    Ce-ar mai rîde astăzi Ion Creangă!
  • Toth Florin 02.12.2022 11:18
    rata de vaccinare in germania azi este extrem de scazuta, un domn dintr-un land se plangea ca vor arunca milioane de doze. a secat balta, nu mai are peste ( prosti ).
  • Nick Cohen 02.12.2022 10:12
    Oare citi din acei 8600 carora aceasta asistenta le-a salvat vietile se vor "reînregistra pentru revaccinare " ? Aia care o vor face, categoric ca sunt retardati , fara nici o indoiala .
  • Carbid 02.12.2022 11:14
    NU mai contează!!! ea si-a luat plata de la Dumnezeu!!!
    Cinste ei! După nume probabil că nu e nici macar nemțoaică!
  • Toth Florin 02.12.2022 11:20
    probabil maxim 50 dintre ei, maxim 50 !!!! a secat balta, s-au cam trezit la realitate masele.
  • Toth Florin 02.12.2022 11:16
    femeia asta merita sa intrein cartea de istorie, a salvat multe vieti, posibil chiar 8600 de vieti. inca mai exista speranta, va imbratisez cu drag, scumpa doamna !!!
  • George 02.12.2022 12:03
    Ce tare! Asa este... mare plata isi va lua de la Dumnezeu!
  • lsyandex 02.12.2022 12:33
    În mod normal, dacă ăia erau și bătrâni și n-au murit până acum, atunci 8600 de oameni reprezintă un grup de control suficient de mare ca să se înceteze cu mizeria asta.
  • Coronoia 02.12.2022 14:38
    Cat de jegos e colegul care a turnat-o pe acesta femeie! Probabil a fost mandru de el dupa ce femeia aceasta bineintentionata si-a pierdut locul de munca, in mintea lui e un cetatean responsabil care respecta legea si protejeaza societatea de elemente daunatoare. Poate chiar se asteapta sa primeasca o medalie de merit.
    Un individ facut din acelasi tip de aluat din care erau nemtii care acum 80 de ani isi denuntau vecinii care ajutau/ascundeau evrei.

    Apropo, am citit de curand un mare adevar care seamana cu situatia din articol: "Cetatenii care au ascuns-o pe Anne Frank incalcau legea. Cetatenii care au dezvaluit autoritatilor locul unde se adapostea Anne Frank respectau legea."

    Pentru cine nu stie, Anne Frank fiind o fetita evreica care se ascunsese timp de mai multi ani cu familia ei intr-o casa din Amsterdam de-a unui prieten al tatalui ei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Cineva, nu se stie nici acum cine, a turnat la autoritati, toata familia a ajuns in lagarul de concentrare, iar de supravietuit a mai supravietuit doar tatal. Anne a murit in lagar la varsta de 12 ani si in urma ei a ramas jurnalul care a facut-o celebra post-mortem.
  • Tic 02.12.2022 23:02
    Se pare ca toată povestea Annei Franck este doar o... poveste pt induiosarea și impresionarea omenirii. Este o controversa care pune pe gânduri. Mai sunt din acestea, folosite de unii pt foloase pe sute de ani.
  • brian duffy 02.12.2022 20:13
    stiu ca exista legi, dar chipul ei nu ar fi trebuit blurat in fotografie...este remarcabil ce a facut
  • FlorinN 03.12.2022 14:10
    Daca a făcut asta din convingerea ca salvează vieți, cunoscând nocivitatea serurilor experimentale, să-i dea Dumnezeu sănătate!
  1. Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

  2. Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

  3. Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

  4. Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

  5. Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

  6. Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

  7. Cea mai mare companie de asigurări de sănătate din Belgia vrea să introducă eutanasierea pentru bătrâni: ”Sunt un munte de carne. De ce să trăiască mai mult?”

  8. CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

  9. Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

  10. Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

Ultima oră

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG