O Școală privată din Miami, Florida, a interzis profesorilor vaccinați să intre în contact cu elevii. Nu angajăm pe nimeni care a făcut injecția experimentală anti-Covid până când nu se cunosc informații suplimentare, mai transmite Centner Academy

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O școală privată din Miami și-a avertizat personalul împotriva administrării vaccinurilor care previn Covid-19, spunând că nu va angaja pe nimeni care a fost vaccinat, transmite SmartRadio. Centner Academy, cu campusuri în Design District și Edgewater, a informat luni părinții despre politica sa în ceea ce privește profesorii și personalul. Florida, după cum se știe, este un fief republican. Recent, a interzis Pașapoartele de vaccinare iar la finalul lunii se pregătește să renunțe la măști definitiv.

În scrisoare, școala le oferă angajaților trei opțiuni:

– Să informaze școala dacă au fost deja vaccinați, astfel încât să poată fi ținuți fizic la distanță de elevi;

– Să anunțe școala dacă primesc vaccinul înainte de sfârșitul anului școlar, „deoarece nu putem permite persoanelor vaccinate recent să fie lângă elevii noștri, până când nu se cunosc mai multe informații”;

– Să aștepte până se termină anul școlar pentru a se vaccina.

Profesorii care primesc vaccinul în timpul verii nu vor avea voie să se întoarcă, se arată în scrisoare, până la finalizarea studiilor clinice privind vaccinul și apoi „doar dacă o funcție este încă disponibilă la acel moment” – condiționând efectiv cadrele didactice să evite vaccinul.

Leila Centner, cea care a fondat școala împreună cu soțul David Centner, a avertizat că persoanele vaccinate „ar putea transmite ceva din corpul lor” care ar putea dăuna altora, ar putea afecta în special „sistemele de reproducere, fertilitatea, creșterea și dezvoltarea normală la femei și copii”.

Într-adevăr, și cunoscutul doctor Vernon Coleman avertizează într-un material al său recent asupra posibilelor pericole necunoscute pe care le-ar putea transmite o persoană vaccinată, care este la rândule ei purtătoare a virusului. 

Centner consideră că informațiile sunt „noi și încă de cercetat”. Ea a cerut angajaților care nu au făcut încă vaccinul Covid să aștepte până la sfârșitul anului școlar. De asemenea, ea a recomandat ca profesorii și personalul să renunțe la administrarea injecției „până când vor fi disponibile cercetări suplimentare care să dovedească dacă acest medicament experimental are impact asupra persoanelor nevaccinate”.

„Politica noastră este, în măsura posibilităților, să nu angajăm pe nimeni care a făcut injecția experimentală anti-Covid până când nu se cunosc informații suplimentare”, a scris Centner în e-mail trimis părinților.

Centner Academy a fost înființată în 2018, arată înregistrările de stat. Școala are aproximativ 300 de elevi și percepe 30.000 de dolari pe an taxă de școlarizare, conform informațiilor furnizate pe site-ul său.

„Știm că nu toată lumea este de acord cu acest subiect, dar asta este filozofia noastră de la Centner Academy, una pe care mulți dintre profesorii și părinții noștri o împărtășesc.”, mai transmite Școala, supraintitulată The Brain School.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO