O Lege dată de Parlament a schimbat ADN-ul Poporului Român

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O Lege dată de Parlament săptămâna trecută a schimbat ADN-ul Poporului Român. Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat marțea trecută două proiecte de legi care prevăd instituirea de zile dedicate prieteniei dintre România și Germania, respectiv România și Israel, informează Euractiv.

În cazul celui de-al doilea proiect, acesta prevede instituirea zilei de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel. Potrivit proiectului, în scopul marcării Zilei solidarității și prieteniei dintre România și Statul Israel, se organizează, la nivel național sau local, după caz, activități din sfera diplomației publice, culturii și educației care să ilustreze solidaritatea româno-israeliană.

Proiectele, adoptate cu unanimitate de voturi, au mers deja la promulgare la președintele Klaus Iohannis.

O chestiune este că ziua de 14 mai era deja o Zi Națională, respectiv prin Legea 127/2017 Parlamentul a adoptat instituirea zilei de 14 mai ca Zi Națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste, pentru că, întâmplător, pe 14 mai 1948, ziua fondării statului Israel, au avut loc în România cele mai mari arestări din rândul elitelor românești.

O a doua chestiune a fost edificată de Consiliul Legislativ care, prin Avizul său pozitiv cu nr. 187/26.02.2024, atrage totuși atenția că alegerea zilei de 14 mai nu se justifică, pentru că statul român a recunoscut Israelul și a stabilit relații diplomatice cu acesta pe 11 iunie 1948 iar astfel de zile trebuiesc alese pentru a avea aceeași semnificație pentru ambele țări, pentru ca astfel să se stabilească manifestări similare în ambele state și nu numai la noi, după cum este cazul prin această lege, care nu are corespondent în statul evreu. Președintele Consiliului Legislativ mai atrage atenția și că Legea nu este scrisă corect în românește.

O a treia chestiune este că, pe lângă vaccinarea cu seruri experimentale ARNm care modifică ADN-ul, acum aflăm, prin Expunerea de Motive a Legii, că ADN-ul nostru este plecat în Țara Sfântă. Respectiv, autorii afirmă că „România și poporul român fac parte integrantă din ADN-ul Statului Israel”.

Neînțelegând prea bine ce vor autorii să spună, un ascultător fidel al Radio Erevan s-a adresat celebrului post pe această temă cu întrebarea: „Asta ce-o mai însemna, că suntem noi evrei sau că sunt ei daci și romani?”

„Înseamnă cu românii sunt Poporul Ales”, a venit răspunsul prompt de la Erevan.

Camera Deputataților a transmis pe 19 martie:

Parlamentul României a adoptat, astăzi, o lege prin care se stabilește data de 14 mai ca Ziua Națională a Prieteniei și Solidarității între România și Statul Israel. Potrivit prevederilor legii, în fiecare an, la 14 mai, vor fi organizate manifestări diplomatice, politice, culturale, sociale și artistice și vor fi prezentate materiale dedicate istoriei și promovării relațiilor bilaterale româno-israeliene.

Instituțiile de stat vor arbora, împreună, steagurile României și Statului Israel, iar Parlamentul României va organiza o sesiune solemnă dedicată Statului Israel.

De asemenea, misiunile diplomatice ale României, precum și autoritățile centrale și locale vor organiza evenimente pentru celebrarea Zilei Naționale a Prieteniei și Solidarității între România și Statul Israel.

„Așa cum cultura și istoria comunităților evreiești din România reprezintă un reper esențial și o parte integrantă a culturii și istoriei noastre naționale, Statul Israel a susținut întotdeauna țara noastră și poporul român. Adoptarea acestei legi va crea un cadru excelent pentru dezvoltarea în continuare a legăturii noastre cu Statul Israel, va reafirma caracterul special și dinamic al parteneriatului dintre România și Statul Israel și va promova valorile comune pe care cele două state le împărtășesc. Se spune adesea că prietenia adevărată se manifestă în cele mai dificile momente. Mai mult ca niciodată, acum este momentul pentru un astfel de simbol”, a declarat președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred-Robert Simonis.

La rândul său, președintele Knesset-ului, Amir Ohana, a declarat: „Aș dori să-mi exprim cea mai profundă gratitudine față de promotorii acestei cauze nobile, prietenii mei, președintele Camerei Deputaților Alfred-Robert Simonis, prim-ministrul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și președintele Federației Comunităților Evreiești din România, deputatul Silviu Vexler. Adoptarea fără probleme a acestei legi atât în Senatul României, cât și în Camera Deputaților, demonstrează profunzimea și autenticitatea legăturii noastre bilaterale, care se manifestă încă din prima Zi a Independenței Israelului, pe 14 mai 1948. Prietenia dumneavoastră este indispensabilă.” Etc...

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • siBemol14a 24.03.2024 20:39
    Adică fără nici o analiză parlamentul statului Israel din România a legiferat că noi suntem khazari ?
  • Radu Comsuta 24.03.2024 20:49
    Of, Doamne, că nici nu știu de unde să încep. Ce mare batjocoră mai poate și asta!
    De ziua când ne comemorăm martirii anticomuniști să sărbătorim ”o victorie deșartă” cu prietenia unui stat totalitar, care-și brutalizează proprii cetățeni, conduși de monștri ca Netanyahu, ca să nu mai spun de politica de apartheid pe care sioniștii au dus-o față de toate statele arabe încă de la înființarea statului actual Israel. Tocmai citesc o carte foarte bună a unui istoric evreu care trăiește exilat în diasporă datorită adevărurilor spuse, adevăruri ce i-a supărat foarte tare pe tovarășii și prietenii noștri cu care statul marionetă au legat o ”prietenie” contrar intereselor românilor. Este vorba de ”Ten Myths About Israel” scrisă de Ilan Pappe. O puteți cumpăra de pe Amazon.

    Înțeleg că toate manifestările culturale sioniste vor adumbri memoria deținuților politici români și tuturor care au suferit temniță grea deoarece au fost găsiți indezirabili de părinții ticăloși ai acelorași sioniști antiromâni, anticreștini, care lovesc și astăzi în memoria lui Vulcănescu, Eminescu, și atâți oameni politici, oameni de cultură și chiar fețe bisericești care i-au demascat cine sunt cu adevărat. Pe ăștia tineretul nostru va fi indoctrinat să-i ridice în slăvi. Dar nu, Biserica și martirii neamului au rădăcini prea puternice în ființa neamului omenesc și vor strica vaccinul cu ARN meesager vârât obligatoriu poporului român prin legea dată în parlament de către cozile de topor. Ăsta este antidotul. Și e vorba de tot ăia pe care-i vezi la zidul plângerii, purtând chipe, dar niciodată nu-i vezi când poporul iese în stradă din cauza crizelor de toate felurile. De la protestele din învățământ până la cele din agricultură. Păi ei sunt parte din criză nu din soluție.

    Revin pentru a nu știu câta oară a unei profeții a părintelui Arsenie Boca pe care aștept să se împlinească: ”( ...) cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiitori. Asta va fi burta lor moale si-i va duce la pierzare cand va veni din Rasarit un om cu stea în frunte”. Pentru mine nu mai e nici o îndoială că omul cu stea în frunte este nimeni altul decât Vladimir Putin. Însă cine sunt, acei ”ei” care se cred cei mai atotputernici și atotștiutori? Sunt aceiași care conduc din umbră destinele țării și ale românilor, nu marionetele Johanis, Ciolacu, etc., ci adevărații lor stăpâni. Aceștia enumerați sunt doar dintre cei mulți care iată că au îngroșat rândurile dușmanilor românilor. Dar le va veni și lor vremea cât de curând. Așa cum Putin a pus capăt plandemiei, că a început războiul și i-a stricat planurile lui Arafat care voia o altfel de stare de urgență..., tot așa înaintarea lui spre estul Ucrainei este de neoprit. Și din păcate Bucureștiul și-a semnat sentința când a dat acastă lege, și câte și mai câte nu le are de înfăptuit, încât va umplea paharul mâniei divine ca peste el să se ”ouă” încă o dată. Pentru a treia oară !!!
  • Wolf Edmond 24.03.2024 21:45
    Asta sună ca o felicitare adresată statului Israel pentru succesele obținute în războiul pe care-l poartă în Fâșia Gaza. Parlamentarii noștri aplaudă fericiți și plini de entuziasm uciderea de femei, bătrâni și copii (persoane evident necombatante și mai ales foarte puțin spre deloc teroriste). Ce să facem? Sunt aleșii noștri, cei mai români dintre români, cei mai umani, cei mai creștini și cei mai patrioți.Probabil și cei mai înțelepți.
  • Sophie 24.03.2024 23:19
    Astia sint politicienii nostri??? Majoritatea, daca nu chiar 100% nici NU au fost nascuti in Romania si NU sint romania. Sint niste alogeni veniti de cine stie pe unde cu scopul de a ne dizolva natiunea.
  • IC XC NI KA 24.03.2024 21:51
    „România și poporul român fac parte integrantă din ADN-ul Statului Israel”.

    NU! Evident că nu facem parte din ADN-ul Statului Israel ..
    Dar de făcut parte din ADN-ul Cuiva tot facem parte ..părtași dumnezeieștii firi fiind!

    Așadar, de la ce ne vrea ..deturnați?

    De la ADN-ul Mântuitorului, de la Jertfa Lui, de la (Noul) Legământ ..

    Legământul, prin Jertfa Mântuitorului, face din creștini poporul Lui Dumnezeu, iar Hristos e Mijlocitorul lor.
    Vrem-nu-vrem-avem transferul legământului privilegiat al poporului evreu la noul popor al Lui Dumnezeu, cel creștin!

    “Voi care odinioară NU erați POPOR (laos), iar acum SUNTEȚI poporul lui Dumnezeu (laos Theou); voi care odinioară n-aveați parte de milă, iar acum sunteți miluiți (1 Petru 2,10).

    Deci, DA .. “Înseamnă că românii sunt Poporul Ales” și nu numai românii, ci tot poporul creștin - laos Theou, adică toți oamenii renăscuți din Duh, prin Botezul - Hristos.

    Astfel vine răspunsul prompt din Sf. Scriptură ..și nu de la Radio Erevan.

    Și nici de la Parlamentul (creștin?) deturnator ..de Dumnezeu și ..și de Zi Națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste. Cum altfel batjocora ..decât cu unanimitate de voturi..

    Doamne, miluiește.
  • INJECTIA FINALA 24.03.2024 23:16
    Subscriu
  • Sophie 24.03.2024 23:16
    Numai 4 comentarii? La asemenea neobrazare ar trebui ca romanii sa raspunda cu milioanele. Ca poporul roman ar fi poporul ales nu m-as mira. Dar ca sa se spuna ca noi sintem evrei si veniti din orientul mijlociu nu este numai incorect, dar este o insulta imens grosolana.

    Mai sint romani sa ia atitudine impotriva acestor ineptii?
  • Dinu Dușceac 25.03.2024 00:00
    Cred ca este o greseala de tipar: Romania si Palestina.
  • Christinne Radu 25.03.2024 00:36
    https://israelpalestinenews.org/report-israeli-forces-strip-rape-pregnant-gazan-woman-in-public/
  • INJECTIA FINALA 25.03.2024 00:41
    România, Palestina, Sionul


    În Gaza EI nu'ncetează
    Omoară și bombardează
    Lumea s'a umplut de groază

    Copii, bătrâni si femei
    Sunt pulverizați de Ei
    Fără de nici un temei

    Înarmați ca niște zmei
    De americani mișei
    Șantajați de'aceiasi EI

    Și'acuma, rușine mare
    ADN-ul de teroare
    Devine o sărbătoare

    În aplauze parlamentare

    La 14 mai 48, Sionul s'a fondat
    Însă România s'a scufundat
    În teroare și masacre
    În intemnițări macabre

    Elitele românești
    Ucise la Canal și la Pitești
    În lagăre și 'nchisori
    Pline de mucenici și mărturisitori

    Peste Ziua Martirilor, Națională
    Se va turna beton și smoală
    Simbolică, cum era ea
    Mâine cu totul se va uita

    Vom celebra la unison
    Prietenia cu'acel Sion
    Ce măcelărește Copii

    Făpturile divine, veșnic vii!
  • Sdv 25.03.2024 06:49
    Cea mai mare mârșăvie din toate timpurile la adresa poporului român!
    Nu se poate asa ceva..
  • Tic 25.03.2024 10:44
    Cumva suntem puși în temă că ne vom trezi cu "frații de sânge" peste noi, in masă?
    Si așa sunt destui,daca punem la socoteală și așa ziși "ucraineni" .
  • Dromihete 25.03.2024 11:11
    Ooooohhhhh! Ce "onoare", sau mai bine zis oroare, sa ne declare urmasii lui cain, cum ca am fi neam cu ei!
    Ce sa mai am facut obrajori de emotie!
    Sa intelegem ca aici va fi noul isra-Hell, noua tara ask-a-nazi si romanii vor fi urmatorii palestinieni?
    Asta a fost si planul de la inceput, doar de aia s-a infaptuit asa zisa revolutie, nu?
  • Davinci 25.03.2024 11:40
    L-am văzut cu ani in urma pe domnul Filip fost deținut politic dar si ostaș pe frontul de est care a răspuns ordinului antonescian " romani va ordon sa treceți Prutul!" Este un roman educat de mare bun simt cu simtul datoriei care îl puteți vedea in serialul "Memorialul Durerii." Recent a aprut la postul Realitatea pentru a-și arată protestul fata de revotarea zilei anticomuniste. Ceva ce pare un anus contranaturii o blasfemie fata de cei care au murit pentru tara. Normal ca mișcarea legionară de care cu ajutorul celor de la Activenews. ro. este amintită o data cu eroii acestei mișcări unice unde au aderat de la studenți la muncitori si intelectuali de vaza fiind prima mișcare împotriva bolșevismului . Este bine de știut ce spune si Alexandr Solzenityn in lucrarea lui "împreună de 2oo de ani."

    Iată cuvintele lui!
    Aleksandr Solzhenitsyn

    Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.
    I-au urât pe ruși.
    I-au urât pe creștini.

    Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
    Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
    A fost invazia și cucerirea populației ruse.
    Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
    Acest fapt nu poate fi subestimat.

    Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
    Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
    Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.

    Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
    Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor.
    .
    Aleksandr Solzhenitsyn - Two Hundred Years Together

    Domnul Filip a avut o intervenție unică aratind cine erau securiștii de atunci din perioada imediată războiului mondial al doilea. "fără educație, bătăuși, fanatici." Paul Goma a scris cum a putut pentru a aduce aminte de nenorocirile comuniștilor el avind un tata care a fost trimis in surghiun in URSS unde mai pui ca erau basarabeni. In Ostinato-ul lui Goma este libertatea – obsedanta idee de libertate, într-o periodă în care puteai să ți-o pierzi fără să știi măcar ce rău ai comis. Romanul Ostinato a stârnit o controversă intensă în țară atunci când Goma a publicat în RFG varianta sa necenzurată, în 1971, scandal care l-a transformat rapid într-o persona non grata. Ostinato este mult mai mult decât o carte despre lipsa libertății în comunism, este o analiză a modului complex de raportare la ideea de libertate, în orice condiții ne-am afla, a dificultății noastre de a ne asuma responsabilitatea libertății, povara acesteia devenind uneori atât de apăsătoare, încât libertatea ajunge „mai închisoare decât închisoare”. Si unde mai pui ca soția lui Goma era evreica si nu au fost ajutați de nimeni din cei sus puși sau de la ambasada Israelului pe cind era bătut pe tălpi de tartorul Plesita si alții. Goma este demnitatea noastră la care mulți așa ziși intelectuali au făcut pasul in spate acceptind minciunile despre masarea naționalistă legionară si mulți alți anticomuniști. Asta lipsește poporului roman poate unicul care nu își învață istoria adevarata nici acum. Sa mai amintesc ca toata opera lui GOma a fost arsa de trascendentalul de Marin Sorescu pe cind era mare la Uniunea Scriitorilor? Breban si el un altul care a dorit sa ii dea o palma morala lui Goma pentru nesupunere si miscrarea creată in 77. Dorin Tudoran fiind chiar într-o relație rece cu Goma a sărit in ajutorul lui pe cind Goma era obligat sa își ia cetățenia romana înapoi si luată ilegal si abuziv de Ceaușescu apoi mentiunta de Iliescu si Basescu pentru ca ar fi trebuit sa facă cerere Asta ca si cum atunci cind i-au retras cetățenia romana l-au pus sa completeze vreo forma. Dorin Tudoran cerea ca vinovații care se știau sa iasă pe posturile publice de radio si tv si sa ceara scuze lui GOma. Asta nu s-a intimplat . Era de așteptat si atunci Goma a revenit spunând " știți dece nu vin in tara? D-aia ba!" așa ii spuneau pe c ind era bătut la tălpi de securitate si ii întreba pe bătăuși dece îl bat si ii răspundeau așa cum am amintit. Goma a refuzat sa facă parte din cei ce judecau c rimele comuniștilor alături de Volodea TIsminescky adică Tismanneau fiul "Ciungului" Tisminetzki comunist de comunist. Am amintit astea pentru cei ce nu știu bine cazul lui Goma care si azi nu i se publica nimic in România iar creațiile lui se pot găsi pe net la o adresa ce a avut-o Goma listata. Pina si securiștii trimiși sa îl omoare in Franța au refuzat sa execute ordinul așa ca...
    Apare insa o mare problema după spusele lui Shimon Perez anume "Shimon Peres: Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre zile ale Europei sub nazism, România a salvat viețile multor evrei iar 400.000 dintre ei au mers și au clădit Israelul. Mulțumesc poporului român!" anume ca in spusele lui PEREZ se recunoaste ca le am salvat vietile evreilor , a trebuit sa le platim despagubiri si sa facem temeke in fata lor ca sa nu ii suparam. Perfect aplicabil proverbul, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Sa mai amintesc de cele spuse in Cartea Neagră a Comunismul ca pe timp de pace după cel de-al doilea război mondial au murit in statele populare create peste 100 de milioane de oameni? Pai cine era la putere pe atunci in România? Adică Ana Pauker/ Hannah Robinshon, Nicolski/ Goddberg, Teohari Georgescu/ Burah Tescovici, Brucan/ Bruckner, Roman/ Neulander , Leonte Rautu/ Oingenstein, GH Apostol/ Gershwinn, Voitec, Birladeanu , Vasile Luka si mulți , mulți alții erau evrei khazari la greu. Au mâinile pătate pentru crimele făcute. Radu Gyr , Pamfil Seicaru, Si alți ziariști erau in lotul condamnat la moarte de Sedorovici soția procuror a lui Saul Bruckner Brucan. DIn păcate procesul de la Nurenberg a fost o mascarada dar unde nu au putut învinui mișcarea legioanra dat fiind natiolanalismul creștin si nu socialist plus ca au fost uzați de americani in lupta împotriva bolșevismului rus. Din toate astea nimic. Este poate prin cele ce scriu un apel la demnitate. Biserica nu a mai făcut si nu mai face nimic din toate astea iar KOller cel ce a falsificat istoria României este încă la moda. mulți habar nu au de martirii neamului si de aici sărăcia in conștiință romaneasa a unui adevărat patriotism. Azi mai important este chilul de carne de porc sau de miel in funcție de sărbători. INvazia prostiei , a hoardelor de bătăuși fac si din inerția intelectualilor de a fi parte la problema țării care este depopulată pe zi ce trece si tara aruncată pe mina unor rozători mulți chiar cu nume schimbate la care distrugerea țării este o floare la ureche. Eminescu a devenit problema alături de Eliade , Ciorna, Vlahuță, Paulescu, Staniloae , Vulcanescu si alții . Ei zac alături de alți eroi ai neamului prin cimitire uitate si morminte cenzurate. Se spune ca Iertarea este mai tare ca adevarul. Dați-mi voi ca in acest caz sa refuz iertarea. Atit.
  • Davinci 25.03.2024 12:03
    mulțumesc redacției ca au publicat acest comentariu. nu este ușor sa o faci știind politicile de azi .dar este nevoie de adevăr . respect pe cei care scriu despre eroii neamului romanesc . si spun asta pe cind cu greu găsești ce înseamnă nationalims c destin si bine punctat de preotul Staniloae. " nu este exclusivist." Definițiile c u greu se pot găsi pe google pentru ca iată mai ieri era ac uzat si Ganddhi de omucidere si altele de către progrestistii știuți. Doamne ajuta!
  • Tic 25.03.2024 12:13
    Am primit un mesaj de la un prieten cu fotografia unui american ,care ține un afiș in care se scrie: lumea crede că Gaza este ocupată de Israel.Gresit!Adevărul este că Toată lumea este ocupată de israelieni,exceptând Gaza!
  • Tina Turner 25.03.2024 22:31
    E genial ! Așa e !
  • Nonamenovax 25.03.2024 14:49
    Se putea mai clar de atît??? A nu știu cîta oară și-au dat arama pe față culeșii noștri, au arătat clar cine îi plătește de fapt... Sa faci așa măgărie înseamnă că n-ai ce căuta în țară asta... Cu atît mai mult în chestia numită "parlament"...
  • DANA Q 25.03.2024 17:03
    Înca o palma data poporului roman de acesti criminali, tradatori si vînzatori de neam si tara.Pîna cînd???Pai, acel simonis,vexel,ciolacu,si toti alogenii sa plece naibii la khazarii lor,sa le comande lor, acolo,nu aici, În Gradina Maicii Domnului sau,cumva,se tem ca de fapt noi sîntem acel popor ales si nu ei.Acum sau niciodata este momentul ca romanii,adevaratii romani sa/si spuna cuvîntul sus si TARE,altfel ne vom trezi c/o sa pretinda ca asta e tara lor si ca noi am venit aici asa de nicaieri,de niciunde, /eventual de pe Luna/,pretentii pa care le mai au si altii.Toate aceste aberatii sînt din cauza celor ce ne conduc ,de la cel mai înalt nivel pîna la cel mai jos /josnic/ ,parlamentul,unde majoritatea sînt alogeni /nu pot fi romani din moment ce voteaza împotriva romanilor/.În plus, au tot sprijinul tradatorilor,asa cum ne/au îndepartat toti marii nostrii eroi,oameni de cultura, Istoria Romanilor/ acum au impus istoria lor???,cîta nesimtire/ si tot ce /au avut mai de pret romanii.Toti sînt hoti deci,afara cu ei si sa nu mai toleram asemenea obraznicii.AJUNGE.
  • viorel craciun 25.03.2024 17:46
    Acum , urmarind , comentariile pe acest site " privind asa zisa lege si oficializarea " ocuparii Romaniei , de data aceasta " oficiala prin lege " de catre " Comunitatea evreiasca " AVAND IN VEDERE DATORIILE " MONDIALE " ale ROMANIEI , catre " BANCI INTERNATIONALE EVREIESTI " pe , o specula si frauda " DE VREO 30 si ceva de ani " prin " PIONII DE PARTID EVREISETI " ( unii si la 89 altii si dupa 89 si actual ) nu poate sa te mire nimic , DE CE : A MAI SPUS-O EMINESCU acum 100 si ceva de ani , a mai spus-o si alti si atunci dupa EMINSECU , prin anii 1930-1940 ( Iorga , Nae Ionescu , etc , etc , ) a mai spus-o si " PINGELICA " in anii 70-80 si a facut-o real platind DATORIA EXETERNA CATRE EI , ( dupa a fost executat de ei ) , a mai spus-o si altii dupa " 1990 " , dar fapta este fapta , adica acum suntem " CEEA CE TOTI DINAINTEA NOASTRA AU NEGAT " , adica " O COLNONIE EVREIASCA " prin POLITRUCI DUPA 1990 , PRIN " DATORIE NATIONALA DUPA 2000 " PRIN " MASS MEDIA CONDUSA DE EI " , PRIN TOT CEEA CE INSEMANA " STAT " mai putin DEOCAMDATA " biserica " DE ACEEA NU TREBUIE SA NE MIRE NIMIC DACA DUPA 150 SI CEVA DE ANI , de la EMINSECU si CARAGIALE " AM " DEVENIT COLONIA " LOR " Ce am " insmantat asta culegem . cinste lor evreilor ca si-au urmarit si si-au atins " SCOPUL " adica " COLONIZAREA MONDIALA " in speta " COLONIZAREA ROMANIEI " PAS CU PAS. Poate intre , " UNGURI " , " GERMANI "-AUSTRIECI " , " RUSI " ,CHINEZI astia au facut COLONIZAREA MAI RAPIDA PRIVIND " ROMANIA " avand si traditie si CONTINUITATE IN ACEST SENS .Ramane de vazut , cum va fi " COLONIZAREA LOR A ROMANIEI FIINDCA EA ESTE DEJA LUATA LA NIVEL DE MARE DEMOCRATIE MONDIALA SI EUROPEANA " Restul este " CIRC POLITIC DE MOMENT " pentru a vedea si a trai in " DEMOCRATIA LIBERALA EUROPEANA SI AMERICANA "
  • Rusi 25.03.2024 21:24
    De unde au scos tradatorii astia minciuna ca poporul român fac parte integrantă din ADN-ul Statului Israel? Din...?
  • INJECTIA FINALA 30.03.2024 20:27
    1800bombe x 2000kg=3 600 000 kg
    500 bombe x 500 kg = 250 000 kg
    Total 3 850 000 kg de bombișoare ușoare
    Și multe avioane de vânătoare
    De la America democrată, ucigașă, perfidă
    Ce visează, pt Israel, o Gază strivită
    Așa de tare'i ținut Biden senilul
    Că 'i gata să treacă chiar Nilul
    În fruntea unei armate de mercenari
    Aleși dintre cei mai barbari
    Printre ei,
    Un Kill Gheiț, Roockfelleri și Rotschildți
    Ieșiți cu totul din minți
    Vrând să spargă Palestina în dinți

    Câți inocenți vor sfârteca

    Aceste bombe când vor cădea

    Pe spitale, pe blocuri, câte mai sunt

    Pe acest teritoriu sfânt

    Casa Albă dansează și cântă

    Spectacolul morții o încântă

    Foametea devine tot mai cumplită

    Voința lui Satanayu e neclintită

    Ar provoca un război mondial chiar mâine

    Însetat e de sânge turbatul câine

    Ne'ar scufunda în beznă și moarte

    Opriți 'l cât încă se poate!
Ultima oră

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)