O INFLAMAȚIE A INIMII LA DOAR 24 DE ANI: Gabriela Ruse ia o pauză. Jucătoarei de tenis i s-a depistat o INFLAMAȚIE CARDIACĂ și a trecut printr-o pneumonie și un Covid după participarea la Australian Open

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea de tenis Gabriela Ruse a declarat forfait pentru meciul pe care echipa României îl va susține contra Poloniei, pe 15 și 16 aprilie, în primul tur al calificărilor competiției Billie Jean King Cup, spunând că i s-a descoperit o inflamație a inimii. Ruse (24 ani, 55 WTA) a povestit, pe Instagram, că a suferit de pneumonie după ce a fost infectată cu Covid-19, iar apoi s-a descoperit o inflamație cardiacă. Ceea ce a omis să spună este că era vaccinată cu serurile experimentale Covid, ale căror reacții adverse pot merge de la contractarea bolii, „pneumonie” long covid, probleme de fertilitate și până la afecțiuni ale inimii, precum miocarditele și pericarditele. Altfel, cum ar fi putut participa la Australian Open - turneul exclusiv al vaccinaților -, în Dubai și la Miami?

„M-am chinuit cu pneumonia după ce am avut Covid-19 întreaga lună februarie și chiar am jucat la Dubai pe antibiotice. Nu am dorit să renunț și am făcut tot ce am putut pentru a juca în Statele Unite. Am avut un început mai lent și am simțit efectele unei boli îndelungate. M-am simțit mai bine la Miami, dar am avut dificultăți de a juca mai mult de două ghemuri la rând. Totuși, la Charleston s-am simțit lentă, stoarsă de energie și m-am chinuit când jocul s-a prelungit. Investigațiile efectuate au arătat o inflamație a inimii. Corpul meu are nevoie de odihnă și de o revenire treptată la efort. Am fost nevoită să iau dificila decizie de a mă retrage din Billie Jean Cup și nu voi mai juca în următoarele săptămâni. (...) Aștept cu nerăbdare să revin, mai puternică decât am fost. Ne vedem în curând. Mulțumesc echipei mele pentru susține”, a scris Gabriela Ruse pe Instagram, după cum notează și Cotidianul.ro

Însă, până să aibă Covid „întreaga lună februarie” și apoi pneumonie, Ruse a participat la Australian Open, unde nu erau admiși decât sportivii vaccinați cu serurile experimentale Covid (ne amintim modul în care a fost expulzat Novak Djokovici pe motiv de nevaccinare, deși trecuse recent prin boală și avea imunitate). Prin urmare, Ruse a făcut Covid-19 și pneumonie după vaccinarea anti-Covid care i-a fost impusă pentru a juca la Australian Open și la alte turnee. Infectată și afectată fizic după „minunata” vaccinare, care trebuia să o protejeze de „dușmanul invizibil” și să-i „faciliteze libertatea” de a-și exercita profesia. Doar că i s-a întâmplat exact pe dos, pentru că acestea sunt roadele minciunii secolului.

Ea este a doua jucătoare care se retrage din echipa României pentru meciul cu Polonia, după ce Simona Halep a suferit o accidentare musculară la Miami, iar Jaqueline Cristian este accidentată de mai mult timp. Halep a participat și ea la Australian Open în ianuarie 2022 și a făcut reclamă la „vaccinarea” Covid pe tot parcursul anului 2021. Veți spune că problemele musculare nu sunt o reacție adversă a serurilor experimentale, dar știm că în general acestea dau tulburări de coagulare a sângelui și probleme de circulație care ar putea sta la baza necazurilor pe care le are în prezent Simona. Și nu doar ea, pentru că nu este un caz singular printre sportivi în ultimul an.
 
Citiți și Numărul 1 al tenisului francez, Gael Monfils, dă vina pe a treia doză de vaccin COVID pentru absența sa de la ultimele turnee. Jucătorul de 35 de ani acuză probleme de sănătate, la fel ca și compatriotul lui, Jeremy Chardy
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Mircea Dragan 10.04.2022 22:58
    Cel mai probabil va muri. Destul de curand!
  • mariusmioc 11.04.2022 00:27
    Simona Halep a avut noroc cu carul. Cheagul de sînge s-a format la picior, nu la inimă. Ce scria pe facebook în 24 martie: „Hi guys, while I was practising in Miami yesterday I felt a sharp pain in my left leg. I had been struggling with the thigh since my semifinal in Indian Wells and hoped it would improve, but I went for an MRI last night and unfortunately it showed a tear. My body needs time to heal and as a result I will be out of competition for three weeks. This means I have had to make the super tough decision to pull out of Miami, Charleston and Fed Cup. While it feels like really disappointing news to share, I am keeping the confidence from my great start to the year and am motivated to do everything to be ready for the clay-court season. Thanks for your continued support through the highs and lows, Simo”
    „Salut băieți, în timp ce exersam în Miami ieri am simțit o durere ascuțită la piciorul stâng. Mă chinuiam cu coapsa încă de la semifinala din Indian Wells și speram că se va îmbunătăți, dar am fost la un RMN aseară și din păcate a arătat o lacrimă. Corpul meu are nevoie de timp pentru a se vindeca și, în consecință, voi ieși din competiție timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia foarte grea de a mă retrage din Miami, Charleston și Fed Cup. Deși mi se pare o știre foarte dezamăgitoare de împărtășit, îmi păstrez încrederea de la începutul meu de an grozav și sunt motivată să fac totul pentru a fi gata pentru sezonul pe zgură. Mulțumesc pentru sprijinul tău continuu, Simo” https://www.facebook.com/simonahalep/posts/510986163724502
  • Arb 11.04.2022 01:36
    Simona lasa-te de tenis si fa niste copii daca mai poti.
    Ca la voi la macedoneni e important sa aveti mostenitori cu caru'

    In conditiile actuale ar fi bine sa incerci intensiv.
    Ca nu se stie daca ti se va mai oferi ocazia.
    In caz ca vrei intr-adevar....
    Desi, dupa parerea mea, in circumstantele actuale ...e cam tirziu
  • Mircea Dragan ► Arb 11.04.2022 09:26
    Sotul lu' Halep a devenit ipotent. D-aia l-au lasat cele doua foste sotii.
  • Arb 11.04.2022 01:28
    Asteptam vesti si de la Nadal care "n-a mai putut sa respire de la o coasta fisurata" dupa ani si ani de turnee in care nu i.s-a mai fisurat nimic....
    Isi va face curind retragerea.
    Probabil "din cauza virstei si obligatiilor familiale".
    Isi permite.
    Dar adevaratul motiv....este de presupus, in ciuda vaccinarii

    Oare Nadal va recunoaste...?
  • Mircea Dragan 11.04.2022 09:29
    ''Oare Nadal va recunoaste...?''
    Nu recunosc nimic niciunul. Spui ca le da bani Pfizer desi nu prea cred ca au nevoie de banii aia. Halepoaica s-a dus de si-a tras si bosterul (a treia doza). Probabil va muri pe teren in cautate de noi castiguri. Machedonii nu se satura de bani!
  • ioansperling 11.04.2022 09:07
    Oameni tineri si proști!
    Ajuta-i Doamne să scape cu viață si să învețe ceva din cele pățite!
  • Mircea Dragan 11.04.2022 09:34
    ''Ajuta-i Doamne să scape cu viață si să învețe ceva din cele pățite!''
    Asa sa fie dar NUMAI dupa ce isi cheltuie absolut toti banii pe doctori ba chiar sunt si datori vanduti.
    Atunci sa mearga la Bourla si sa-i ceara socoteala.
  • ioansperling ► Mircea Dragan 11.04.2022 10:47
    Ce am avea noi de câstigat din faptul ca și-ar pierde toti banii?
    Totusi in spatele la averea lor sta foarte multa munca, efort fizic, nu sunt bani furati! In plus sportivii astia de performanta nu prea au avut timp de scoala sau de altele asa ca pe undeva sunt de inteles ca au fost/ sunt usor de manipulat.
    Sa zicem Slava Domnului ca noua ne-a dat destulă minte si deocamdată posibilitatea sa scapam ne"vaccinati"!
  • Mircea Dragan 11.04.2022 09:23
    Vaccinata cu 3 doze scaoa de ciovid si moare de miocardita. Este ca ala dupa ce a intrat in casa sa fure s-a ferit de ranga sotului dar l-a palit cu bata sotia.
  • roman ortodox 11.04.2022 12:25
    Exista capsule Zeolit Specreum , Quercitin și N-Acetyl Cysteine care scot metalele grele și hidroxidul și oxidul de grafen din vaccinurile Covid 19 s-o alte vaccinuri. Nu trebuia sa se vaccineze Gabriela. Multa sănătate!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  5. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  6. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment