O ARMATĂ de 5000 de militari păzește elitele globaliste ale lui Klaus Schwab, care resetează lumea la Davos. Zelenski i-a luat locul lui Putin: EL deschide reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O armată de 5.000 de profesioniști ai trupelor speciale elvețiene va păzi elitele globalist de la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial (FEM/WEF) care își începe lucrările de azi, duminică, 22 mai, la Davos, urmând să „dezbată” despre „soarta lumii” până pe 26 mai. Este prima întâlnire în persoană din ultimii doi ani iar Klaus Schwab, artizanului maroniu al FEM, se laudă că vor veni 2500 de lideri ai lumii la acest eveniment. Noua reuniune, amânată de restricțiile Covid, are loc la începutul unei noi epidemii mediatice, a variolei de maimuță, și în timp ce Organizația Mondială a Sănătății votează, tot azi, pentru un Tratat care deposedează de suveranitate statele naționale în cazul unei pandemii. Bill Gates a „prevăzut” de acum 6 luni epidemia de variolă și a susținut că e cazul ca OMS să-și facă Forță proprie de acțiune pe plan mondial.

Putin detronat de Zelenski

Măsurile de securitate de la Davos includ o zonă de „interdicție aeriană” cum se dorea în Ucraina. De altfel, se preconizează că lucrările vor fi deschise de tradiționala deja adresare în direct pe un ecran gigant, după o scengrafie tip „1984”, a lui Volodîmîr Zelenski, actantul de la Kiev, potrivit EWNews care preia o serie de mesaje informative publicate de WEF pe Twitter.

Dacă anul trecut Vladimir Vladimirovici Putin se adresa și el în direct participanților Forumului Economic Mondial, începându-și discursul despre noua eră vaccinistă și „a patra revoluție industrială” cu „Dragă Klaus...”, anul acesta se pare că va sta pe bară, toate reflectoarele îndreptându-se acum spre Kiev, a doua Moscovă.

5000 de militari pentru 2500 de capete alese

Forțele aeriene elvețiene vor zbura deasupra capetelor alese în timpul conferinței pentru a asigura menținerea unei zone de interdicție aeriană, scrie LifeSiteNews.

Potrivit Reuters, pentru securitatea elitei globale, Elveția a oferit 5.000 de membri ai armatei sale pentru a ajuta forțele de poliție locale în timpul întâlnirii anuale WEF din acest an.

La conferința globalistă vor participa circa 2.500 de lideri politici și industriali, care se vor reuni pentru a discuta planurile lor pentru „redresarea pandemiei, combaterea schimbărilor climatice, viitorul muncii, accelerarea capitalismului părților interesate și exploatarea noilor tehnologii” etc, după cum anunță pagina principală a WEF.

Agenda manifestării și participanții sunt prezentați de FEM cu indicația că transmisiile vor putea fi urmărite în direct AICI.

Forumul lui Klaus, personajul care ne-a profețit cipul implantat în creier, dându-l peste cap pe Cristian Tudor Popescu care credea că nu mai are nici o scăpare, a fost o sursă de controverse în ultimii ani, în special de la debutul pandemiei COVID-19, care a corespuns cu dezvăluirea și punerea în aplicare a agendei „Marii Resetări” a grupului.

ActiveNews a scris și despre Școala mai micilor sau mai marilor dictatori de la Davos, parcursă, între alții, potrivit lui Schwab, atât de Merkel și Putin sau Viktor Orban cât și de Trudeau și Macron (VIDEO mai jos).

Omul-Davos

De asemenea, reputatul savant dr. Robert Malone a explicat ce înseamnă „Omul nou” neobolșevic - „Omul Davosului”, oferind liste cu participanții la școala dictatorilor:

OMUL DAVOSULUI, Forumul său Economic Mondial și slugile sale. Cine sunt cei instruiți să le slujească autoproclamaților stăpâni globaliști? LISTE CU NUME dezvăluite de Dr. Robert Malone

„Marea Resetare” este un plan socialist radical conceput de aceste elite globale care urmărește să apese „butonul de resetare" al economiei globale și să stabilească o nouă ordine globală radicală care pare să imite îndeaproape multe aspecte ale sistemului de credit social chinezesc.

Un articol din 2016 al WEF, intitulat „Welcome to 2030. Nu dețin nimic, nu am nicio intimitate, iar viața nu a fost niciodată mai bună” prezintă viziunea elitelor pentru viitor, care se rezumă în esență la „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

China, dragostea mea

Președintele WEF, globalistul Klaus Schwab, l-a lăudat în mod constant pe președintele comunist chinez Xi Jinping pentru „realizările sociale și economice semnificative” care au avut loc sub „conducerea” sa dictatorială „luminoasă”, ignorând total cristicile privind sistemul său de credit social, coșmarul primului stat cu adevărat totalitar din lume.

Pe lângă declarațiile referitoare la China, mulți au fost sceptici cu privire la măsurile COVID-19 și, în general, la povestea coronavirusului, tocmai pentru că, în anunțul WEF privind inițiativa "Great Reset", grupul a creditat în mod deschis "pandemia" COVID-19 ca fiind „o fereastră” potrivită și „o mare oportunitate pentru ei a mărșălui spre obiectivele revoluționare globale”.

„Partea pozitivă” a Plandemiei Covid

„O parte pozitivă a pandemiei este că a arătat cât de repede putem face schimbări radicale în stilul nostru de viață. Aproape instantaneu, criza a forțat întreprinderile și persoanele fizice să renunțe la practici considerate de mult timp ca fiind esențiale, de la călătoriile frecvente cu avionul până la munca la birou", a spus Schwab.

„Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a moderniza toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o "mare resetare" a capitalismului", a mai subliniat Schwab.

De asemenea, omul din spatele viziunii lui Klaus Schwab despre Marea Resetare, Yuval Noah Harari, consilier principal al miliardarului și fondatorului FEM și profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, afirma, cu privire la Dictatura Biometrică profețită de mari părinți duhovnici ai Ortodoxiei: „Criza COVID a fost momentul în care am acceptat să fim monitorizați tot timpul și în care supravegherea a pătruns chiar și sub piele....

Am avut, astfel, aceste două mari revoluții: revoluția informatică, sau revoluția tehnologiei informației, și revoluția din domeniul științelor biologice. Ele sunt încă separate, dar sunt pe cale să fuzioneze, se contopesc, aș spune, în jurul senzorului biometric.

Gadgetul... tehnologia este cea care convertește datele biologice în date digitale care pot fi analizate de computere. Iar posibilitatea de a monitoriza, realmente, oamenii sub piele este cea mai mare noutate, deoarece aceasta este cheia pentru a ajunge să cunoști oamenii mai bine decât se cunosc ei înșiși.”

VIDEO: Clovnul apocaliptic Klaus Schwab despre cum a infiltrat Forumul Economic Mondial Guvernele Lumii:

Vedeți și: Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Andri 22.05.2022 18:11
    In fel si chip se descrie in toata Scriptura, VT si NT, cum Hristos va nimici acest rau. Sa avem nadejdea la El, caci El nu va permite acestor spurcaciuni sa conduca mai mult de 3 ani jumate. Asta ne-a fost dat, sa ne nastem, sa traim si sa patimim in aceste timpuri. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  • Alex Aga 22.05.2022 20:52
    Se ascunde de Dumnezeu?? Sau, se păzește de Dumnezeu??
  • UN_OM 23.05.2022 08:27
    ' Back In time ', o nouă eră sclavagistă în care 'noii stăpâni'' își arogă 'dreptul suveran', ca-n luptele gladiatorilor din timpul imperiului roman, spre exemplu.. Nota bene : nu există vreo entitate statală care să opună ideilor acestor indivizi care se vor / se cred 'noii darwiniști' sau 'noii zei".
  • Enya 23.05.2022 15:21
    Nu e nevoie de nici o "entitatea statala" impostoare sa vina tocmai ea sa ne salveze, NOI, PAMANTENII, suntem singurii responsabili de cum ii vom anihila pe acesti demoni!

    Pamantul ne apartine, a fost creat pentru noi si prin urmare NOI trebuie sa restabilim ordinea si legile lui Dumnezeu, mai intai prin modificarea si curatarea noastra morala in profunzime, caci am ajuns sa-i concuram pe demoni, si apoi prin anihilarea tuturor celor care ne-au furat drepturile divine daruite gratuit si neconditionat de catre Creator!
  • Irina Savu ► Enya 23.05.2022 20:40
    Totul este spiritual, totul vine de sus si vindecarea si mantuirea. Dumnezeu citeste in inima fiecaruia ca-ntr-o carte deschisa si doar El decide ce va fi. Deci sa fim atenti la Cuvantul Lui.
    Sfânta Evanghelie după Luca
    Capitolul 17, 20-26
    20. Și fiind întrebat de farisei când va veni împărăția lui Dumnezeu, le-a răspuns și a zis: Împărăția lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.
    21. Și nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.
    22. Zis-a către ucenici: Veni-vor zile când veți dori să vedeți una din zilele Fiului Omului, și nu veți vedea.
    23. Și vor zice vouă: Iată este acolo; iată, aici; nu vă duceți și nu vă luați după ei.
    24. Căci după cum fulgerul, fulgerând dintr-o parte de sub cer, luminează până la cealaltă parte de sub cer, așa va fi și Fiul Omului în ziua Sa.
    25. Dar mai întâi El trebuie să sufere multe și să fie lepădat de neamul acesta.
    26. Și precum a fost în zilele lui Noe, tot așa va fi și în zilele Fiului Omului:
  • ATLANTILOR ATLANTISIA 23.05.2022 23:15
    KLAUS SCWAB ESTI VIOLATOR DE COPII BAI CRIMINALULE CE ESTI ESTI MIZERIE DE CRIMINAL CE ESTI BA VIOLATORULE CE ESTI
  • ATLANTILOR ATLANTISIA 23.05.2022 23:16
    BAI MIZERIE CE ESTI CRIMINAL
Ultima oră

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI

11:08

Mihai Tîrnoveanu: Biruința Crucii de la Valea Uzului

10:20

Ion Cristoiu: ”Ciolacu îi face lugu-lugu Gabrielei Firea ca să-i ia gâtul”

10:04

Klaus Iohannis, întrebat de ce a călătorit în Coreea de Sud cu un avion de lux: ”Nu știu cum definiți un avion de lux, eu am venit cu o aeronavă mică”

09:31

Valerian Stan, candidat la Primăria Capitalei: ”Se încearcă eliminarea PNȚ-MM”

09:20

Luminița Arhire: VIZITĂ DE LUCRU

07:38

2024 - un thriller plin de suspans. Cum s-a încercat provocarea unui Război Mondial