Novak Djokovici suferă de o boală misterioasă care îi afectează corpul și metabolismul: Am avut energie doar pentru două game-uri. Nu am mai pățit așa ceva

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul tenisului mondial, Novak Djokovici, susține că suferă de o boală care îi generează o lipsă de energie acută, dar nu a dorit să dea detalii despre natura acestei afecțiuni. Declarațiile au fost făcute după pierderea partidei de duminică, pe care a disputat-o la Serbia Open cu rusul Andrei Rublev, numărul 8 ATP.

„Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei. De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam.

În finala cu Andrey (Rublev) nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil. Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, le-a spus Djokovici sârbilor de la Alo, potrivit Știri pe Surse.
 
Novak Djokovici și Andrei Rublev au fost protagoniștii unui gest care i-a entuziasmat pe fanii aflați în tribune. Cum finala de la Belgrad a avut loc chiar în ziua de Paști și ambii tenismeni sunt ortodocși, ei au tras la sorți terenul prin ciocnirea simbolică a două ouă roșii. Cel care a avut câștig de cauză a fost rusul, care s-a dovedit mai tare și în plan sportiv, adjudecându-și victoria după aproape două ore și jumătate de joc, scrie Playtech.ro

Rublev, numărul 8 ATP, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 în fața liderului mondial, privându-l pe acesta de cel de-al treilea succes în competiția ce are loc în complexul sportiv ce poartă chiar numele numărului 1 ATP, Novak Djokovici. Cei doi au ciocnit ouă roșii de Paști pentru a stabili cine începe primul.
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Nenea Iancu 26.04.2022 20:15
    Dar eu sper ca n-ai mancat ouale alea pe care le-ai ciocnit inainte de joc, ca pot face rau la burta, mai ales daca te agiti si nu-ti faci siesta!
  • Orizont 26.04.2022 21:19
    Dupa ce stai drept contra cabalei sataniste tre' sa ai grija pe unde mergi si ce mananci ...Sper ca stie sa tina dupa el si un detector EM contra atacurilor cu energie dirijata..
  • Dan C. 27.04.2022 09:54
    Pe băiatul ăsta rus îl cheamă Andrei Rubliov, nu Andrei Rublev, nici Andrey Rublev. La fel, pe Sharapova o cheamă Șarapova. Așa scriem noi în românește numele rusești. Englezii și alte neamuri să le scrie cum vor și cum pot.
Ultima oră

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova